Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα κοριτσι μου θα σου δωσω πολυ θαρρος εγω στα 35 εκανα 1 φυσικο τροποιημενο 1 ωοληψια 3 αυγουλακια 2 γονιμοποιηθηκαν και το 1 ενα ηταν σωστο για μεταφορα και αυτο πετυχε στη 1 εμβρυομεταφορα!!εγω ημουν σιγουρη για την αποτυχια και ομως εχω ενα κουκκι γιο!!ευχομαι καλη έπιτυχια και δοκιμασε ποτε δεν ξερεις!!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Είμαι στη φάση της προετοιμασίας οπότε το είχα πολύ ανάγκη αυτό! Δεν ήξερα άλλη περίπτωση επιτυχίας με 1η προσπάθεια σε φυσικό τροποποιημένο. ❤️🙏

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

λεγκω σε καποια φαση θυμαμαι και ο Στρατος ειχε κανει στο ενα ματακι τσιμπλες λογω κλειστου δακρυικου πορου οι οποιες δεν καθαριζαν με τιποτα...μας ειπε η γιατρος να κανουμε το εξης... με τον δεικτη του χεριου μας πιεζουμε απο το πανω μερος της μυτης και κατεβαινουμε προς τα κατω πιεζοντας...σαν μασαζακι ενα πραγμα... θελει ομως να βαλεις λιγο δυναμη για να γινει δουλεια...εμεις ετσι ξεμπερδεψαμε μια και καλη...αν δεν καταλαβες πες μου να σου εξηγησω καλυτερα...

και εμεις το καναμε αυτο στις αρχες;)πιανει πιανει!!!

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας ομορφες!!:tongue:

βρεθηκαμε σημερα με μαρλε στη μυρτω,ειδαμε τη σουπεροικογενεια :tongue: με το φανταστικο κουκλακι που ηταν τοοοοσο ησυχο!!! η μυρτω μια χαρα μου φανηκε, αν κ δεν της αρεσε που ηταν στριμοκωλα στο δωματιο αλλα ισως πανε σπιτι αυριο!

πηραμε κ τη διασημη κηραλοιφη δωρο απο τη μαρλε, μα τι ευγενικη προσφορα, αν κ, βρε μαρλε αλλιως τα ειχαμε συμφωνησει.....!θα σε κερασουμε καφε λοιπον!:wink:

τα νεα μας ειναι οτι το τερατουλι μου βηματιζει, εκανε τις προαλλες 3-4 βηματακια μαζεμενα κ το επιχειρει καθε τοσο! σημερα εκανε μια παυση για αγκαλιες κ φιλακια (συνεχως, μα συνεχως!!) κ μαλλον απο αυριο θα ξαναρχισει:lol: ειναι κ λιγο μυξιαρα μωρε το καημενο...

ντεπονακι καλα κανεις κ δεν ακους τον δερματολογο , αφου της περναει αλλιως...:rolleyes:επισης , μηπως εχει βαρεθει τα φαγητα;της κανεις εναλλαγες;βαζεις λιγουλακι μπαχαρικο μη καυτερο; αν δεν πιεσεις, μεχρι ποσο θα φαει; και ομορφυνε κ αλλο αυτο το παιδι, φτου φτου!!!:wink:

Στεφανε χρονια σου πολλα!!!!να τον χαιρεστε jen μου!!!

μαρινα κορυφη ο ντοκτορ...τι να πω πια...τη σχολη 'ΣΜ' τελειωνουν , θα θελα να ξερα....:rolleyes: περαστικα στη μικρουλα!!

λεγκουλι φιλακια σας!

κλεισαμε εισιτηριο για χωρα των βασκων, για να δουμε, θα καταφερουμε να παμε;;;:confused:

ντουουου καλα να περασετε!!!εγω παντως δεν θα παρελειπα τα παγωτα!!!!:tongue::lol:

39 ο πυρετός, μα όμως σαν τον πατέρα του, είναι γλύκας όταν είναι άρρωστος.. Αλήθεια πόσο ντεπόν δίνουμε? Εγώ του έδωσα 2 κουταλίτσες του γλυκού, όχι γεμάτες...

Και κάτι άλλο είναι δυνατόν την τσουλουφίτσα να την ενοχλούν τα δόντια της από τόσο νωρίς? Ξυπνάει τις τελευταίες μέρες με κλάμα και αρκετές φορές....

Λέω να πάω να την πέσω γιατί η νύχτα είναι μεγάλη....

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Ελένη και μας ο Στέφανος 4,5 μηνω εβγαλε τα πρώτα δοντάκια αν και εμείς δεν το πήραμε χαμπάρι από πριν...οπότε ναι μπορεί αν την ενοχλουν!

Σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ για τις ευχές σας!!

Ειμαι κομμάτια γιατι ετοιμαζομαστε για το παρτυ αυριο και ολη μερα μαγειρευουμε και ενδιαμεσα καναμε σταση να παμε σε ενα αλλο παρτυ γενεθλιων...από την υπερενταση τώρα δεν με πιάνει ο ύπνος...

έκανα και τουρτα μόνη μου μια εύκολη συνατγή τιραμισου...την κανω πρωτη φορα αν και στην οικογενεια μας γενικά είναι πολυ σουξέ...για να δούμε αν θα τρώγεται καθότι είμαι άσχετη απο ζαχαροπλαστική.

Σας φιλώ πάω να την πέσω καλό ξημέρωμα!

Καλημέρα.

Σήμερα είχαμε μια όμορφη μέρα και έτσι ξύπνησα νωρίς ;)

Αχ, και άλλα αρρωστούλικα.... μα πότε θα σταματήσουν αυτές οι παλιοιώσεις?????? Περαστικά σας.

Jen καλά να περάσετε στο πάρτυ και καλή επιτυχία με την τούρτα. Σήμερα θα πάω για λίγο στη δουλειά και..... ανυπομονώ!!!!!!!!!!! Αυτό δεν το περίμενα ποτέ..... βρε πώς τα φέρνει η ζωή :rolleyes:

IxBZp3.png

Διαφημίσεις

Α, ξέχασα να σας θέσω μια διατροφική ερώτηση......

Το ORGANIC BABYNAT το δοκίμασε καμιά σας, είναι καλό? Τί άλλο ρυζάλευρο δίνετε και ήσαστε ευχαριστημένες από την ανταπόκριση του τέκνου? Εγώ δίνω της HIPP, αλλά επειδή δεν της βάζω γάλα λόγω της αλλεργίας μου φαίνεται αρκετά άνοστο.

Και κάτι ακόμα, από κεχρί τί να παραγγήλω?

ds τί να πώ, υπομονή. Αν σταματήσεις την προσπάθεια στο μισάωρο και όσο έχει φάι τί θα γίνει? Μήπως την αφήσεις λίγο να πεινάσει έτσι λίγο παραπάνω. Μήπως ζητάει την προσοχή σου? Εγώ κατάλαβα ότι αν κανένα τέταρτο πριν το φαγητό παίξουμε λίγο, μετά τρώει με πιο πολύ κέφι, χωρίς πολύ γκρίνια και με περισσότερη όρεξη - μην φανταστείς, και εμεί στα 60 ml ήμαστε.

IxBZp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου... ροχαλίζουν όλοι και εγώ βρήκα ευκαιρία να ηρεμίσει αφού να κοιμηθώ δεν παίζει γιατί λες και το καταλαβαίνουν τα άτιμα και με έχουν συνέχεια στο πέρα δωθε... Στην εφηβεία το κόβω να κοιμάμαι πάνω από τριωρο τετράωρο:rolleyes:

Ελενάκο μου ψήθηκε όλο το βράδυ ο Αλεκάκος;;; Την αρπαξε για τα καλα το αστεράκι μου. Με τα μλ είναι αυτό που σου είπε το Παλαντινάκι και το ίδιο ισχύει και για το πονστάν αν χρειαστεί να πάρει μετά το τρίωρο και πριν το εξάωρο.

Και φυσικά παίζει να ξεκίνησε τα δοντάκια η μικρούλα. Κι ο θοδωρής αν δεν κάνω λάθος περίπου εκεί είχε ξεκινήσει και σε ένα μήνα εσκασε το πρώτο. Της Cat η κόρη πρέπει να το έβγαλε στο δίμηνο!!! Άρα καλά κουράγια μέχρι να εμφανιστει το πρώτο μπυροδοντάκι...

Ρε Αφροδιτάκο ξανακύλησε ο μικρός;;;;;;; Γιατί ρε γμτ...

Μαρινάκι μου, κρετίνος ο γιατρός σας!!!

Θα συνέλθει η μικρούλα μην σε αγχώνει... ορό πολύ για να φύγουν οι μύξες και να αναπνεύσει το μαναράκι. Απλά ταλαιπωρούνται τα καημένα!

Μικρό ανήλικοοοοοοοοοοοοοοοο ποιος την πιάνει την Ερατούλα... πήρε τους δρόμους και δαύτο!!!:D Αναμένω περπατόπιτα μην κάνεις το κουνέλι:tongue:

Δεύτερο μικρό ανήλικο (βλ. Ντιεσάκι) τρώνε φρίκες με το φαι... κάνε υπομονή γλυκούλα...

Ουουουουουπς ξυπνησε ο λόχος... φρέσκοι φρέσκοι εγώ είμαι σαν στιμένη λεμονόκουπα:mrgreen:

Καλημέρα!

Νταφίδιο ο λαός απαιτεί ΠΕΡΠΑΤΟΠΙΤΑ!!!!

Ντιες χαλάρωσε με το φαί, μάλλον κάτι την ενοχλεί, δόντια; ίωση; κάτι τέλος πάντων όπως της ήρθε έτσι θα της περάσει, υπομονή!

Μαρίνα, και ο δικός μου είχε ρινίτιδα, φυσ. ορο και υγραντήρα και μην ανησυχείς δεν "γυρνάει" σε βρογχιολίτιδα τόσο εύκολα...

Δεν θυμάμαι πως κύλησε η νύχτα, το μόνο που θυμάμαι είναι ότι ξύπνησα κατά τις 6 στο κρεβάτι της Άννας... Πως έφτασα ως εκεί και τί προηγήθηκε μου διαφεύγει...

Ο μικρός μου κοιμήθηκε από τις 00.30 μέχρι τις 8.15 περικαλώ...το πρωί βέβαια έφαγε σαν λυσσασμένος

Περαστκά στον Αλέκο και τον Αγγελο!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Τι εννοεί σαν λάμπα????? Μπράβο για το μπιμπερό πάντως!!!

Λεγκούλι μας ελειψες!!!

Ντουντουκι εστω και καθυστερημενα καλά να περάσετε!

Περαστικά σε τοσοδούλα, Αλεκο, Αγγελο...

Ντιες μην τρελενεσαι για το φαγητο κι εγώ ετσι ημουνα μου ερχοταν να της πεταξω το πιατο στο κεφάλι αλλα μολις χρονισε και μετα αρχισε να τρωει μια χαρα...συνηθως με κανα παιχνιδι και κατι να ασχολειται ετρωγε καλυτερα...Επισης εμενα και της μαρλε η ελλειψη σιδηρου εκανα ανορεξια-ΑΛΛΑ μην σου μπαινουν ιδεες απλα το αναφερω- αν σας προτεινει τσεκ απ ετησιο ο γιατρος σου δειτε το.-

Ολα ετσι κανουν στρωνουν σε καποια στιγμη και πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυ αργοτερα και στον υπνο! χαχαχαχαχαχα Μην την πιεζεις και χαλαρωσε οσο θηλαζει εχει εναλλακτικη....

Νταφιδιον Καλα περπατηματα!!!

Α! Να χαιρεστε τον Στεφανακο Τζενάκο !!! Να περάσετε πολύ πολύ όμορφα!!!

τζετζενη πολυ πηξιμο ε??

Συναδελφε Βασούλα αναφορα!

Εμεις ησυχια ταξη και ασφαλεια...

Αυτα! Καλημερα και καλό ΣΚ

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημέρα!

Κοκκινολαμπίδα το μαλλί λοιπόν Τάτι? Γιατί έχω μια αίσθηση ότι θα είναι πολύ ωραίο?

Εγώ πάλι θυμάμαι πολύ καλά πώς πέρασε η νύχτα. Το ξημέρωμα μας βρήκε εμένα και την τσουλούφο στον καναπέ και Άλεκ και Χαβιέ στο διπλό. Αδικία το ξέρω αλλά μες στα νεύρα μου απλά έφυγα δεν κάθισα να διαπραγματευτώ.

39,5 με το θερμόμετρο το ψηφιακό... Αληθεύει ότι δείχνουν πιο κάτω?

Καλώς δέχτηκες τις επισκέψεις Άφρο, να μείνει η θεία γίνεται? Περαστικά στον Αγγελικό γίγαντα! Λεγκωλάκι μου, υπομονή! Στην εφηβεία τους θα περνάμε κλιμακτήριο και μας κοβω να έχουμε αϋπνίες!

Έχει ωραία μέρα σήμερα! Πάω να κάνω κάτι ετοιμασίες για το φαγοπότι της Δευτέρας!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Α, ξέχασα να σας θέσω μια διατροφική ερώτηση......

Το ORGANIC BABYNAT το δοκίμασε καμιά σας, είναι καλό? Τί άλλο ρυζάλευρο δίνετε και ήσαστε ευχαριστημένες από την ανταπόκριση του τέκνου? Εγώ δίνω της HIPP, αλλά επειδή δεν της βάζω γάλα λόγω της αλλεργίας μου φαίνεται αρκετά άνοστο.

Και κάτι ακόμα, από κεχρί τί να παραγγήλω?

εγώ το χρησιμοποιώ, είναι πολύ νόστιμο!

κεχρί έχει η Holle, δεν είναι νόστιμο, αλλά το αναμιγνύω με το ρυζάλευρο και γίνεται καλό!

Kαλημερα κοριτσια .....

Μυρτω να σου ζησει ο μπεμπακος σου να ειναι παντα γερος και τυχερος ...

Χρονια πολλα στους εορταζομενους για της προηγουμενες μερες και στο Σταφανακο της Jen πολυχρονς κοπελα μου να τον χαιρεσται...

Ds και Αναστασι τελεια τα παιδακια σας . Dsaki τι ομορφο κοριτσακι ειναι αυτο , ποσα κιλα ειστε τωρα και cm? ειδα οτι εχετε σκυλακι η μικρη το πειραζει??? Περπατατε ?

Αναστασι τι μαγωλακια ειναι αυτα μονο για φιλημα....

Palladin πως το φτιαχνεις το ρυζαλευρω????

Περαστικα στα αρρωστα μωρα (μικρα και μεγαλα) και εγω ειμαι χαλια με τρελο συναχι και αυτο που μου την σπαει τρομερα ειναι οτι δακρυζω συνεχεια δεν το αντεχω αλλο , θα παρω κανενα depon μπας και ηρεμησω λιγο , ευτυχως ο μπεμπης δεν εχει κολλησει ακομα τιποτα με 2 αρρωστους στο στιτι φτου φτου , εμ θα μου πειτε θηλαζει ... Και ολοι μου λενε ακομα ποτε θα του το κοψεις , και οταν τους λεω οποτε θελω αρχιζουβ μα και μου κα μα ....

Κοριτσια θελω να παρω παπουτσακια τα πρωτα για περπατημα τι να του παρω πια μαρκα ???

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Palladin πως το φτιαχνεις το ρυζαλευρω????

βάζω 3 κουταλιές της σούπας ρυζάλευρο στο μπωλάκι και προσθέτω ζεστο νερό (όχι πολύ καυτό) με το μάτι, πρέπει να είναι γύρω στα 200ml, μέχρι να γίνει κρέμα όχι πολύ νερουλή, να στέκεται στο κουτάλι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...