Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα κοριτσι μου θα σου δωσω πολυ θαρρος εγω στα 35 εκανα 1 φυσικο τροποιημενο 1 ωοληψια 3 αυγουλακια 2 γονιμοποιηθηκαν και το 1 ενα ηταν σωστο για μεταφορα και αυτο πετυχε στη 1 εμβρυομεταφορα!!εγω ημουν σιγουρη για την αποτυχια και ομως εχω ενα κουκκι γιο!!ευχομαι καλη έπιτυχια και δοκιμασε ποτε δεν ξερεις!!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Είμαι στη φάση της προετοιμασίας οπότε το είχα πολύ ανάγκη αυτό! Δεν ήξερα άλλη περίπτωση επιτυχίας με 1η προσπάθεια σε φυσικό τροποποιημένο. ❤️🙏

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Έχω την ευκαιρία τώρα που στο σπίτι κοιμούνται όλοι να την πέσω κι εγώ αλλά από την υπερένταση δεν τα καταφέρνω! Ουφφφφ! Σας ευχαριστώ όλες πολύ, μακάρι να έχετε δίκιο και να μην είναι τιποτα!

Κούκλος ο Μυρτωγιος έ?

Εγώ για τους κολικούς ήξερα ότι σε μωρό που θηλάζει δεν είναι απαραίτητο να δώσεις στο ίδιο να πιει κάτι, αλλά κάνει καλό να καταναλώνει η μητέρα τήλιο και γλυκάνισο! Εγώ πάντως κατεβάζω μπόλικο για καλό και για κακό, αλλά βάζω και μια κουταλιά μέλι γιατί έχω και το θέμα μου με τα γλυκά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ουπς, τώρα το είδα, Jen να χαίρεσαι τον μικρούλη σου και να τον δεις άντρα γερό και ευτυχισμένο!

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Εγώ για τους κολικούς ήξερα ότι σε μωρό που θηλάζει δεν είναι απαραίτητο να δώσεις στο ίδιο να πιει κάτι, αλλά κάνει καλό να καταναλώνει η μητέρα τήλιο και γλυκάνισο!

Τί να σου πω, μπορεί και να είναι το ίδιο το αποτέλεσμα. Πάντως φαντάζομαι είναι πιο δραστικό όταν το πίνει το μωρό και όχι η μαμά, και σε μωρό που έχει ήδη θέμα (που δεν το κάνεις δηλ. προληπτικά), θες το δραστικό!!! Τώρα αν το τήλιο και το χαμομήλι κάνουν την ίδια δουλειά, ποιός ξέρει;;;

Αυτό που θυμάμαι είναι ότι η Σεμέλη έκλαιγε νον-στοπ από τις 3 περίπου το απόγευμα που ξυπνούσε μέχρι τις 8-9 που κοιμόταν για βράδι, εκτός από τις μέρες που είχε πιει την προηγούμενη το "τσαγάκι" της. Έτσι κι εγώ το καθιέρωσα και είπα κι ευχαριστώ! Βέβαια λένε ότι τα αγόρια ζορίζονται πιο πολύ με τους κολικούς, σ΄αυτό δεν έχω εμπειρία... [και θα ήθελα να μην αποκτήσω στο συγκεκριμένο, παρακαλώ πελαργέ]

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Καλησπέρα σας.

Τσενάκο να χαίρεσαι το γιόκα σου. Να είναι πάντα γερός,ε υτυχισμένος και καλότυχος σε όλη του τη ζωή.

Λέγκω κουράγιο, όλες το έχουμε πει ότι δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε αλλά τελικά τα καταφέρνουμε ;)

Ντου να περάσετε τέλειααααα

Παλλαντινάκι τί να σου πω για το στήθος, αν την έβαζες λίγο πιο βαθειά?

Τάτι μεγειά η κεφαλί, και.... συγχαρητήρια για το μπουκάλι, αλλά μην επαναπαυθείς γιατί εγώ αυτό έκανα και μετά το είχε "ξεχάσει".

IxBZp3.png

Διαφημίσεις

Γμτ η Σοφία ενώ δεν δαγκώνει όταν θηλάζει, τώρα που έβγαλε δόντια, με ενοχλούν. Κάτω από τη θηλή το δέρμα ερεθίζεται και ξεφλουδίζει, και πονάει λίγο. Βάζω κηραλοιφή, ελπίζω να περάσει

και εμενα το κανει αυτο...χωρις να δαγκωνει οσο μεγαλωνουν τα δοντια με πιεζουν τα πανω κυριως:rolleyes::rolleyes:αφου οταν τη βγαλω απο το στηθος μενει σημαδι απο τα δοντακια στη θηλαια αλω:rolleyes:

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Λοιπόν ΡΕΝΕ μου έδωσες ιδέα, και έκανα αυτό που έκανα και όταν κόψαμε τις ψευδοθηλές, έπιασα με τον δείκτη και τον μέσο τις άκρες της θηλαίας άλω, σαν τσιγάρο ας πούμε, για να πιάσει περισσότερο δέρμα, και ήταν καλύτερα! Αυτό το έκανα για ένα διάστημα παλιότερα, αλλά τον τελευταίο καιρό το σταμάτησα

Χρόνια Πολλά σας Τζεν! να σας ζήσει ο ωραίος Στεφανάκος!

Τελικά πολλά γενέθλια το Φεβρουάριο εε?

Αλέκος με 38,5 και το κατάλαβα όταν ήρθαμε από την πισίνα... Δεν ξέρω αν είχε από πριν, μπορεί όμως να του έκανε και καλό το μπάνιο εεε??? Λέμε τώρα!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Ωχ Ελενίτσα κι ο Αλεκούκος άρρωστος?Ελπίζω αύριο να είναι απύρετος!

Ήρθε ο παιδίατρος (ένας νέος, αφού η δική μας λείπει)! Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ: 5' στο στήθος κι έξω από την πόρτα, μα -του λέω- δε νομίζω να προφταίνει στο 5' εντάξει μου λέει αν θέλεις να είσαι η πιπίλα του!!! Τέσπα, μου είπε ότι προς το παρόν έχει μόνο ρινίτιδα αλλά αυτό δεν αποκλείει να το γυρίσει σε βρογχιολίτιδα (φτού, φτού μακρυά από εμάς!) και σε αυτή την περίπτωση δεν τη γλιτώνουμε τη νοσηλεία!Ας ελπίσουμε να μη φτάσουμε μέχρι εκεί! Κατά τα άλλα τη βρήκε πολυ΄καλή!

mGKop3.png60Jvp3.png

Αυτό με το 5λεπτό ποιός τους το έχει μάθει? Να τους βάλουμε και αυτούς να τρώνε σε 5 λεπτά? ΄Θα είναι όμορφο?

Τεσπα, μην συγχιστώ βραδιάτικο, περαστικά μαρινάκι, τίποτα δεν θα γίνει, και θα περάσει τίποτα. Αν το σκεφτείς όλα τα μπεμπάκια τα τελευταία πέρασαν μια ψωμαρρώστια μόλις γύρισαν σπίτι...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

A και το άλλο του είπα ότι κάνει εμετούς και μάλλον επειδή και ο μικρός είχε αλλεργία πρέπει να έχει κι εκείνη και προσπαθώ να αποφεύγω τα γαλακτοκομικά και μου λέει δεν έχει καμία σχέση, είναι που δε μπορεί να αναπνεύσει και γι αυτό βγάζει! Μακάρι σε αυτό να είχε δίκιο, αν και πολύ αμφιβάλλω! 5' και τρώει δεν τρώει το σταματάμε λέγοντας τέλος χρόνου τα ξαναλέμε αργότερα!:tongue:

mGKop3.png60Jvp3.png

Tζενακο, πολυχρονος ο Στεφανακος! να τον χαιρεστε τον κουκλο σας!

Περαστικα και συον Αλεκο! Ο αγγελος ειχε 37.6 το απογευμα κ μενα το μυαλο μου πηγε στη πισινα μιαες κ ειχαμε παει το πρωι. Καθε φορα που παμε αρρωσταινει ρε γμτ....

Σημερα ηρθε κ ο κουνιαδος μου με τη συνυφαδα μου (νομιζω οτι ετσι τους λενε) η συνυφαδα μου εχει κατσει με την δαναη κ την εχει αποσβολωσει. Αρχικα της εδειχνε το περιεχομενο απο το νεσεσερ της εξηγώντας της τι κανει το καθε πινελο-μολυβι κτλ κ τωρα της διαβαζει παραμυθι μιας κ η κορη μου δε με θελει εμενα να την κοιμησω. Γενικα καθως ηρθε η θεια της, εμενα ουτε να με φτυσει!!! Ωραια απορριψη!

Α, εφτιαξα κ ενα σουφλε σοκολατας-σοκολατοπιτα τελειο!!!! 8000 θερμιδες η κουταλια ομως.... ΑΜα δεν τον πειραξει ουτε αυτο τον αγγελο, παει να πει οτι το ξεπερασαμε το ζορι μας!

Μαρινα σουπερ ο γιατρος, να μας τον συστησεις!!! Δε του λες να μπει στο φορουμ μπας κ ξεστραβωθει?

Οσο για τη μικρη, μη φοβασαι, δε θα της το γυρισει, απλα να την προσεχετε!

καλησπερα σας!

ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια!

τζενακο να τον χαιρεστε τον στεφανακο σας!πολυχρονος και πολυχρωμος!

μαρινακι προσοχη!αν κανει πυρετο κατευθειαν τηλ στον γιατρο για να παρει αντιβιωση και να αποφυγετε τα νοσοκομεια....

Για τις τσίμπλες καθαρισμα με φυσιολογικό ορό και θα σου πει ο παιδίατρος λογικά να βάζεις μία σταγονίτσα τομπρεξ π-μ-β. Εμάς απ'την ώρα που γεννήθηκε έχει τσίμπλες γιατί είναι κλειστοί και οι δύο δακρυικοί πόροι και δεν έχω καταφέρει ακόμα να κόψω το τομπρέξ τουλάχιστον προσπαθώ να αποφύγω το άλλο με την κορτιζόνη.

λεγκω σε καποια φαση θυμαμαι και ο Στρατος ειχε κανει στο ενα ματακι τσιμπλες λογω κλειστου δακρυικου πορου οι οποιες δεν καθαριζαν με τιποτα...μας ειπε η γιατρος να κανουμε το εξης... με τον δεικτη του χεριου μας πιεζουμε απο το πανω μερος της μυτης και κατεβαινουμε προς τα κατω πιεζοντας...σαν μασαζακι ενα πραγμα... θελει ομως να βαλεις λιγο δυναμη για να γινει δουλεια...εμεις ετσι ξεμπερδεψαμε μια και καλη...αν δεν καταλαβες πες μου να σου εξηγησω καλυτερα...

tqj2p3.png vvtJp3.png

μπα, 5 λεπτά είναι πολύ.

εγώ λέω να τα αφήνουμε μόνο 2 λεπτά.

μετά να τα μαστιγώνουμε και λίγο για να μην καλομάθουν και θέλουν αγκαλιά:rolleyes:

εμενα μια ηλιθια που ειχε ερθει στο σπιτι να μας πουλησει κατι παιδικα βιβλια(πριν ακομα η μικρη 40ισει) μου ειχε πει 3 λεπτακια της φτανουν....:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

και επειδη εγω δεν εβγαζα τη μικρη απο το στηθος μου ελεγε καθε τοσο καλε βγαλτο το παιδι......:rolleyes::rolleyes::rolleyes::lol::lol::lol::lol::lol:

λοιπον σημερα τα εχω παρει γενικως.......

η μικρη μου εσπασε τοσο τα νευρα με το φαι που καποια στιγμη την αφησα στο καθισματακι και πηγα στο διπλανο δωματιο για ενα λεπτο γιατι ή θα της φωναζα ή θα τσιριζα ή θα με πιανανε τα κλαματα.....:(:(:(:(

τι να σας πω δεν ξερω τι γινεται...μηπως ετοιμαζεται και για αλλα δοντια:confused: μηπως εχει σιχαθει το φαι που της δινω, δεν ξερω παντως απο εκει που καναμε μια ωρα να φαμε ενα μπολ (πολυ ωρα αλλα τουλαχιστον χωρις γκρινια) τωρα κανουμε 1,5 ωρα να φαμε τα 2/3 του μπολ με απιστευτη γκρινια και μουρμουρα.....:(:(:(:(πραγματικα εχω φτασει στα ορια μου με το φαι!!!!:( τρια τεταρτα το πρωι τη φρουτοκρεμα, 1,5 ωρα το μεσημεριανο και μια ωρα το απογευματινο δεν αντεχεται.....και με γκρινια:(:(:(

επισης πηγα στο δερματολογο (ειχα κλεισει ραντεβου οταν της μικρης τα δερματικα ηταν φουντωμενα) και μας ειπε πως δεν ειναι αλλεργικο και ειναι δερματιτιδα και μου εδωσε κορτιζονουχα κρεμα (πως και ετσι:rolleyes::rolleyes:), ενω τα δερματικα της μικρης δε φαινονται πια με γυμνο ματι, που σημαινει οτι κατι απο αυτα που κανω της κανει καλο και φευγουν....οχι λεει να της βαλεις την κορτιζονη...:rolleyes:

το μονο καλο ηταν πως ειδε και μια ελιτσα που εχω εγω στο κεφαλι και μου ειπε πως δεν ειναι τιποτα, δεν χρειαζεται να τη βγαλω παρα μονο αν με ενοχλει εμενα!

συγνωμη για τη μουρμουρα μου και τη γρινια αλλα....ουφ!!εσκασα σημερα!!!!

περαστικα στα αρρωστουλια!!!!

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...