Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Kate89 είπε:

Ασεεε, ώρες ώρες υποφέρω!!

Αν δυσκολεύεσαι πάρε αποξηραμένα Δαμάσκηνα ή σύκα, φυσικά αποξηραμένα όμως κ να τρως ένα την ημέρα, βοηθάνε. Επίσης αν δεν έχεις πρόβλημα με ζάχαρο κάνε βάλε μια κουταλιά μέλι σε ζεστό νερό σε κούπα με λίγες σταγόνες λεμόνι αν σου αρέσει κ πιες το, βοηθάει κ αυτο στο εντερακι για την τουαλέτα.

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

δεν μου ανοιγουν βρε ds τα καινουργια που εβαλες:(:(:( γιατι;;;;;

μυρτω για πολλα χαστουκια ο νοσηλευτης ( ; ) γιατρος (; ) γουατεβερ τελοσπαντων....:tongue: παντως κι εγω αν και ειχα παθολογικη καμπυλη ημουν ετοιμη ΚΑΙ να τα βγαλω ΚΑΙ να σωριαστω , χαλια χαλια..ουφ περασμενα ξεχασμενα!!:tongue:

Αφρονταιτη.....:eek: τι τολμησες εκει κοπελα μου;;;;εισαι με τα καλα σου;;;;ΜΙΑΑΑΑΑΜΜΜΜΜΜΜΜΜ καριοκεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!:shock::shock::shock::shock:

δεν θα τις κανω ρε, οχι δεν θα τις κανω που να χτυπιεμαι!!!!!!!!

Χλοη!!που εισαι εχουν ξεσαλωσει!!!!:tongue::tongue::tongue:

Δηλωνω επισης τη συμπαρασταση μου στον Τιμ και τον Πεδρο και τους φανς τους! :-P

μιας και ειπα τιμ θυμηθηκα τη θεα ελένα και το χαρι ποτερ, ντουου, το ειδαμε κι εμεις!!!γμτ πολλα σαλιαρισματα κ λιγη δραση ο νεος χαρι...γιατιιιι;;;:rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

για δες τωρα : http://s869.photobucket.com/albums/ab254/d-s-n/?action=view&current=MOV00977.flv

πατα πανω στο μεγαλο "play"

καλεεεεεεεεε τι βουτια ηταν αυτη που της εδωσε;;;:mrgreen::mrgreen::tongue:

κυρια η δικια σου, δεν ηθελε να βγει!!!μπραβο,συγκινηθηκα!!!φτου σας σκορδα!!τελεια η ζουζουνα!!(την ειδε και ο συζυξ και μου λεει:"πολυ ομορφο κοριτσακι, μοιαζει λιγο στο στυλ της δικιας μας" ψωνιοοοοο ο χαζομπαμπας!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:)

Μύρτιλλό μου κι εγώ σ'αγαπάωωωωωω!!!!

μα καλά χαστούκι???? χάθηκε ένας κουβάς νερό? :lol::-P

Des, κούκλες και οι δύο!!!!!!

νταφάκι, δε μας νοιάζει καλέ η δράση, αρκεί που είναι ταινία χάουρι πόττε..(το ρ δεν ακούγεται). Πλάκα-πλάκα έχω ξεχάσει να παραγγείλω το διβιδί για την προσωπική μου κολλεκτιόν.

Άσχετο, ειπα κολλεκτιόν και θυμήθηκα χτες το νεξτ τοπ μόντελ: τι γέλιο έριξα δε λέγεται!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

ΟΥ ου !!!

Καλημέρα κοπλελιες τι κανετε?

Διαβαζω διαβαζω κ εχω ξεχασει σχεδον ολα οσα ηθελα να απαντησω ...

Καταρχην Μαρινακι περαστικα κ αγυριστα να ειναι ! Τι ταλαιπωρια τραβας βρε κοριτσακι απο το Σεπτεμβρη κ μετα δεν εχεις ησυχασει καθολου μια ο Γωγος μια εσυ! Να ειναι το τελευταιο σου ευχομαι κ να προσεχεις το σπορακι σου!

Μυρτω ο γιατρος δεν παιζεται με τιποτα ομως! Κ εγω στην καμπυλη ζαχαρου λυποθυμησα μετα την τελευταια μετρηση αλλα με το που πηγαμε σπιτι! Εγω βασικα στην τελευταια μετρηση ειχα υπογλυκαιμια κ ισως να εφταιγε κ αυτο. Οπως κ να εχει ειναι απισια διαδικασια...

Ντεσακαι θα πω κ εγω με την σειρα μου πως εισαστε κ οι δυο κουκλαρες κ νομιζω πως η κορη σου ειναι copy paste εσυ!

Εμεις τα ιδια οπως τα ξερετε με το μικρο να εχει δωσει ρεσιταλ σκανδαλιων.

Ξεκιναμε Σαββατο 10 το πρωι για λαικη ,κρεοπωλειο κ παιδικη χαρα! Ο ταρζαν η καλυτερη του! Κατα την μια τον πηρα να γυρισουμε σπιτι κ αυτος νευριασε γιατι δεν ηθελε να φυγουμε κ εκει αρχιζει η ταλαιπωρια μου! Παμε σπιτι κουβαλοντας ενα σκασμο σακουλες κ τον Μητσο κ με το που μπαινουμε χτυπαει για κακη μου τυχη το τηλέφωνο. Δεν μιλησα ουτε 2 λεπτα γιατι ειχα σακουλες στο πατωμα αλλα αυτα ηταν αρκετα για τον Ντενη τον τρομερο. Ολα τα ζαρζαβατικα στο σαλονι, παντου ομως, λες κ ειχαν κανει απεργια με τα τρακτερ κ πεταγανε στο δρομο λεμονια , αχλαδια κ ολα τα συναφη! Κ δεν εφτανε αυτο ψαχνω να βρω το Μητσο κ πουθενα! Γυρναω το ματι μου στο διαδρομο κ τον βλεπω με το κοτοπουλο στο χερι ( το ειχε ξετυλιξει) κ με ενα σακουλακι κιμα στην μασχαλη να το σερνει κατω κ να φωναζει" να κοκο τατα τατα" ! πεθανα στο γελιο. Αφου μαζεψα τα ζαρζαβατικα αποφασισα να βαλω τα κρεατα που δεν θα χρησιμουποιουσαμε ΣΚ στην καταψυξη! Κ εκει ερχεται το 2ο πληγμα! Βουταει ενα πολυμπαγκ με ερακα το σκιζει κ αρχισε να το σξκορπιζει σε ολη την κουζινα! Τελειωνουμε κ με αυτο κ του βαζω υτραγουδακια με το σκεπτικο οτι θα με αφησει να βγαλω τα ρουχα απο το πλυντηριο. Εγω σκυμενη εβγαζα τα ρουχα απο το πλυντηριο κ τα εβαζα σε μια λεκανη κ ακουω τον ταρζαν να φωναζει "Ναααααααααα" . Γυρναω κ τι να δω επερνε τα ρουχα του απο την λεκανη κ τα εριχνε στην λεκανη της τουαλετας! Κοντεψα να παθω εγκεφαλικο! τελειωνεουμ κ με αυτο και αποφασιζω να απλωσω! Ο Δημητρης πεταγε στην αυτλη το φαρασι κ ενα μπαλονι κ μετα εκλαιγε γιατι τα ηθελε πισω! Θα εγινε κ 5 φορες αυτο το πανω κατω. Χτες αποφασισα να φτιαξω ενα γλυκο τυπου προφιτερολ μιας κ σημερα θα εχω παρεουλα σπιτι. Εκει που ειχα σχεδον τελειωσει κ εριχνα στο μπολ την τελευταια σοκολατα ( Ο Δημητρης πανω στην καρεκλα να με κοιταει) τραβαει το μπολ κ πεφτει κατω στο πατωμα κ πανω του η σοκολατα ! Κ εκει αρχισε να φωναζει το θεικο " μαμα μαμα παντυ σκατα σκατα σκατα, Μιμη παντου σκατα" !!! Το καημενο το παιδακι μου ηταν γεματο σοκολατες κ νομιζε πως ειχαν πεσει πανω του σκατα! Ο χαμος δεν σας λεω τιποτα! Καμερα επρεπε να ειχα να τραβηξω ολ ααυτα που γινανε! Αλλη φορα θα τραβαω πρωτα φωτο κ μετα θα μαζευψω! Ηθικο διδαγμα δεν θελει να με βλεπει να κανω τιποτα - ειδικα να ανακατευομαι με κουζινικα - οποτε ΄μηπως να το εγκαταλειψω το σπορ?

Κ με ολα αυτα ολοι μου λενε πως πρεπει αμεσα να κανω 2ο νινι!

Παντος μεσα σε ολο αυτο τον παροξισμο σκεφτομουν το Λεγκοπουλο τι εχει να τραβηξει με 2 ταλιμπαν κ τι θα εκανα αν σε ολες αυτες τις φασεις ειχα μαζι με το Μητσο κ τον Θοδωρη! Μεγαλες στιγμες φανταζομαι!

αααα ξεχασα να πω αυτες τις καριοκες τις ειχα κανει κ εγω περισυ στην γ ιορτη μου κ ολοι ξετρελαθηκαν, αλλα η δικη μου συνταγη ειχε τις διπλες αναλογιες. Παντως κ εμενα μοπυ πηρε πανω απο την διπλη κουβερτουρα για επικαλυψη! Ειναι θεικες παντως ειδικα την 2η μερα (αν μεινουν)!

Αρκετα σας κουρσα με το σεντονι μου , ελπιζω να τα πουμε αργοτερα!

Φιλιααααααα

Καλημερα

τζενη, εχω κλαψει απο τα γελια πρωινατικα!!! Μητσους φορ εβερ!!!! Σκατα μαμα, σκατα!!!! χαχαχαχα τελειος!!!

Εγω ειμια ελαφρως καλυτερα σημερα απο διαθεση αλλα εχω αποφασισει οτι δε θα ξανακανω καμια δουλεια (νοικοκυρικη εννοω) γιατι μου φερνουν καταθλιψη! Αμα θελει τοι βλασταρι μου ας στρωσει κ@λο να κανει καμια δουλεια αλλιως θα ερθει το υγειονομικο!

Ντι ες, τι βουτα πατητη της εχωσε ο παπας της Νεφελης στο τελος? και αυτη κυρια, αχνα δεν εβγαλε!!! Η δαναη εβλεπε κ ξαναεβλεπε τιο βιντεακι κ ενιωθε μια ικανοποιηση που το μωρο δεν εκλαιγε!!!

Ρε Μαρινακι, τι πακετα περνας ρε γμτ. Ευχομαι να γινεις καλα καλα κ αραξεις σπιτακι σου να ξεκουραζεσε οσο πιο πολυ μπορεις κ να τρως καλα. Να παρεις λιγο τα πανω σου βρε κοπελια κ μετα δε θα μασας απο τιποτα!

εχω παθει κολλημα με τον "κοσμο αναποδα" δε ξερω ποιο κομματι μου αρεσει περισσοτερο!

καλημερα!!

Τζενη εχω πεσει τ΄ανασκελα απο το γελιο, πολυ σουρεαλ κατασταση :lol::lol:

μα κατι μου θυμιζουν τα περισσοτερα, ειδικα αυτο με τα ζαρζαβατικα και την χεστρα! μα τι ικανοποιηση που νιωθουν να τα πετανε εκει ,εμενα ειχε πεταξει τα κλειδια μια μερα και τα εψαχνα σε ολο το σπιτι

μαρινακι περαστικα!!

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

ντάξ τζνάκι κλαίω...μητσος ρισπεκτ! κι η δικιά μου τα ιδια κανει....αλλά τα παιρνει και τα βαζει στο ψυγειο η στο πλιπλίο (-πλυντηριο) το τι εχω βρει στο πλυντηριο δεν λεγεται...

Επισης τελευταια κλειδωνομαστε γιατι εχει μαθει να ανοιγει την πορτα της εισοδου....

ντιες καλε πως το βουτηξε το καημενο το παιδακι ετσι? του ηρθε αποτομο...αλλα ευτυχως κυρια η νεφελη!

Επεξεργάστηκαν by galat

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλα στο πλυντηριο κ στο καλαθακι με τα απλυτα τι βρισκουμε καθε μερα δεν περιγραφεται! Αυτα ειναι πτεσματακια χα χα χα !!! Επρεπε να τον βλεπατε με το κοτοπουλο κ το γλυκο καπελο! Μιλαμε για πολυ γελιο!

Βασω θες ακομα να τον κανεις γαμπρο ????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...