Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα κοριτσι μου θα σου δωσω πολυ θαρρος εγω στα 35 εκανα 1 φυσικο τροποιημενο 1 ωοληψια 3 αυγουλακια 2 γονιμοποιηθηκαν και το 1 ενα ηταν σωστο για μεταφορα και αυτο πετυχε στη 1 εμβρυομεταφορα!!εγω ημουν σιγουρη για την αποτυχια και ομως εχω ενα κουκκι γιο!!ευχομαι καλη έπιτυχια και δοκιμασε ποτε δεν ξερεις!!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Είμαι στη φάση της προετοιμασίας οπότε το είχα πολύ ανάγκη αυτό! Δεν ήξερα άλλη περίπτωση επιτυχίας με 1η προσπάθεια σε φυσικό τροποποιημένο. ❤️🙏

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημερααααααααααααααααααα

Για το Μυρτουλάκι μου και για τον 3200 παίδαρό της:D

DNfx1AOqkS4

Καταστροφή! Έφτιαξα μάφινς να πάω στη πρώην λεχώνα συμπεθέρα μου αλλά μάλλον πρέπει να τα πάω με τη μαφινιέρα μαζί και μία σπάτουλα για να τα ξεκολήσει:tongue: Χμμμ μάλλον καλύτερα να αγοράσω εεε;

Κάθαρμα ντουντούκι θελω κι εγω Ρώμη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αχ να περάσετε υπέροχα (που θα περάσετε δηλαδή!)

Παρεπιπτόντως θέλω ένα τριπλό καφέ και πολλά πολλά ντεπόν...

Η βδομάδα που περασε ήταν στην παράνοια με τον θοδωρίκο σπίτι να μην την παλεύει γιατί δεν ήξερε τι να κάνει όλη αυτή την ενέργεια με τον μικρό συνέχεια στον ώμο. Το βράδυ ένα τρίωρο τετράωρο κολικούς ο μικρός και ο θοδωρής με πάρα πολύ ανήσυχο ύπνο. Γενικά δεν ανταποκρίθηκα στις περιστάσεις ή για να το πω πιο σωστά τα σθατωσα εντελώς... τέσπα...

Χρόνια πολλά σε όλους παιδάκια, μπαμπάδες, συντρόφους, επετείους...

Άντε του χρόνου θα το κάψουμε στις 10 του μήνα!

Ντιεσάκι κλουκλί το εορταζόμενο Νεφελάκι... (κι από κοντά είναι ακόμα πιο όμορφη!!!!!!!:))

Αναστασάκι μου έτσι όπως τα έκανα καλύτερα να μην σου προτείνω τίποτα:rolleyes: (και σχετικά με τη μαμά σου καλύτερα να μην γράψω τίποτα γιατι είμαι λίγο προκατηλημένη... η μάνα μου δεν έχει καμία επαφή μαζί μου τους τελευταίους μήνες και λέω να της κάνω τη χάρη και να το κρατήσω για να επόμενα πολλά χρόνια!)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έφτιαξα μάφινς να πάω στη πρώην λεχώνα συμπεθέρα μου αλλά μάλλον πρέπει να τα πάω με τη μαφινιέρα μαζί και μία σπάτουλα για να τα ξεκολήσει:tongue: Χμμμ μάλλον καλύτερα να αγοράσω εεε;

Ακου ιδέα που τη σήκωσα από τον Παρλιάρο: κάνεις τρίμματα τα μάφιν, φτιάχνεις μια κρεμούλα και τα ανακατεύεις όλα σε ποτήρι!!! Φτιάξε και δύο κρέμες, μία σοκολάτα, μία βανίλια!!! και σιροπι φράουλα από πάνω (ή μαρμελάδα....).

Σε έφτιαξα? :D:D

κάνε λίγο υπομονή να ξεπεταχτεί ο Νικόλας και όλα μετά θα μπουν στη κανονική τους σειρά..

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

κάνε λίγο υπομονή να ξεπεταχτεί ο Νικόλας και όλα μετά θα μπουν στη κανονική τους σειρά..

Το πρόβλημα δεν είναι τα παιδάκια μου αλλά εγώ...

Πάντως σούπερ η συνταγή με τα κεικακια... αν δεν κολλάγανε κιόλας τα άτιμα:D Μα αφού βουτύρωσα και αλεύρωσα τις φόρμες...

Το πρόβλημα δεν είναι τα παιδάκια μου αλλά εγώ...

Πάντως σούπερ η συνταγή με τα κεικακια... αν δεν κολλάγανε κιόλας τα άτιμα:D Μα αφού βουτύρωσα και αλεύρωσα τις φόρμες...

την επομενη φορα να παρεις μιας χρησης!:wink:

tqj2p3.png vvtJp3.png

Αναστασία όταν ήμουν μικρή (μέχρι και 5-6 χρονών) κι εγώ δεν ψηνόμουνα να πέσω για ύπνο, οπότε η μαμά μου αφού με έβαζε στο κρεβάτι έβαζε στο κασετόφωνο μία κασέτα με τραγούδια ή παραμύθια που μου αρέσανε και με έπαιρνε ο ύπνος έτσι κάποια στιγμή. Θυμάμαι χαρακτηριστικά λίμνη των κύκνων και Μορμόλη!

Λέγκω γιατί στον ώμο, έχει κολικούς; Κανένα colocynthis ομοιοπαθητικό έδωσες;;;

Γμτ η Σοφία ενώ δεν δαγκώνει όταν θηλάζει, τώρα που έβγαλε δόντια, με ενοχλούν. Κάτω από τη θηλή το δέρμα ερεθίζεται και ξεφλουδίζει, και πονάει λίγο. Βάζω κηραλοιφή, ελπίζω να περάσει

Διαφημίσεις

δειτε πως θελει να καθεται η κορη μου για να μην γκρινιαζει...:D

?action=view&current=DSC_0231.jpg&newest=1

http://s433.photobucket.com/albums/qq51/anastasie_gr/?action=view&current=DSC_0231.jpg&newest=1

δειτε και την μικρουλα μας!

?action=view&current=DSC_0232.jpg&newest=1

http://s433.photobucket.com/albums/qq51/anastasie_gr/?action=view&current=DSC_0232.jpg&newest=1

?action=view&current=DSC_0232.jpg&newest=1

tqj2p3.png vvtJp3.png

Αναστασάκι τι γλυκά λουκουμάκια είναι αυτά; πως τα ξεχωρίζεις αλήθεια; από τα μαγουλάκια;:D:D:D:D:lol::lol::lol::lol:

:lol::lol:

ειδες το μαγουλο κανει την διαφορα! ...παντως ειναι αρκετα διαφορετικες...

Πω πω κάτι κούκλες!Φαίνεται η μεγάλη είναι τσαούσω?

Τέλειες!

οντως ελενη η μεγαλη ειναι πολυ τσαουσα...και ζωηρη....αλλα η αλλη ωρες ωρες γινεται πολυ ναζιαρα...

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...