Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ξανάρθα, ο Γώγος κοιμάται εδώ και καμια ώρα η τοσοδούλα όμως είναι είτε στο στήθος, είτε στο νιπτηρα! Δυστυχώς προηγουμένως΄είδα και βλένες στα κακά της.

Παρεπιμπτόντως θέλω κι εγώ γυμναστήριο για να χάσω το 10κιλο (και σιγά μην το χάσω αν δεν το ράψω!) αλλά κυρίως για να ξελαμπικάρω! Εντομεταξύ πέραν του μπουκώματος που έχω κι εγώ άρχισε να με πονάει και ο λαιμός μου και φοβάμαι μην κολλήσω τα παιδιά. Ήδη η τοσοδούλα έχει φάει τους άπειρους ορούς και φτερνίζεται συνέχεια.

mGKop3.png60Jvp3.png

μαρινάκι περαστικά!

Βάλε μάσκα αλλιώς να αποφεύγεις να έρχεται κοντά στο πρόσωπό σου... και η τσουλουφίτσα είχε συνάχι όταν είχε πρωτοέρθει σπίτι... Την είχε κολλήσει ο Αλέκος...

Άντε Τάτι καλή ανανέωση! Εγώ βλέπω ένα έργο στο σταρ, αποφάσισα να ημ δουλεύω βράδια όσο μπορώ για να κοιμάμαι ήρεμα μετά! Για να δούμε θα μπορέσω?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Legolino μπες μπες μπες!!!!

καλημέρα σας!!! μίλησα χτες με Μυρτούλι, είναι μια χαρά όλοι τους (ευτυχώς που ο Σούπερμαν φοράει ειδικό βρακί, γιατί μάλλον έχει χεθτεί από χαρά :D:D:D ).

Εμείς αύριο πετάμε για Ρώμη, εφτασαν επιτέλους οι πολυπόθητες ολιγοήμερες διακοπές (τη Τρίτη γυρνάμε). Ελπίζω η καρμπονάρα να είναι νηστίσιμη :-P

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Καλημέρα!!!!

Ντουντού να περάσετε υπέροχα στη Ρώμη,να σας κάνει τέλειο καιρό και να το καταφχαριστηθείτε!!!!!!Θα πάρετε και το Μαρινάκι μαζί,εεε?????

Ντιεσάκι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!Τί παιδάκι είναι αυτό!!!!!Τί ωραία ζοντάκια και τι χαμογελαστή φατσούλα!!!!!Να ζήσει,να τα εκατοστήσει και να είναι πάντα τόσο χαρούμενη και γελαστή.Και συ κοριτσάκι μου,θεά!!!!!Κουκλάρα!!!!!!Να σας χαίρεται ο κος Κοκοβίκος τις γυναικάρες του!!!!!!

Και γω θέλω μποτέ...και να χάσω τα βρωμοκιλά,που αντί να φύγουν έρχονται κι άλλα να τους κάνουν παρέα...έχω πέσει ψυχολογικά και φταίει ΚΑΙ αυτό,συν τοις άλλοις.....

Α,και γω θέλω LOST!!!!!!!!!!!!!!Εχω δει μέχρι τον 4ο,έχω όλο τον πέμπτο,αλλά δεν έχω αξιωθεί ακόμα...:(:(θέλω,θέλω,θέλω.....

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

θα τη πάρουμε τη Μαρίνα μαζί, ναι. Με δική της θέση στο αεροπλάνο, περικαλώ.

Όταν γεννήθηκε, ο Νικ έψαξε και βρήκε το ωροσκόπιό της και έλεγε ότι θα γίνει πολύ ταξιδιάρα. ¨Ετσι είπαμε να το δρομοθετήσουμε, αφού άλλωστε το λέει και το ωροσκόπιο :D:D

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

καλημερα κουκλες!

dooo καλα να περασετε στην Ρωμη!θα παρετε και την μικρη μαζι αν θυμαμαι καλα... τυχερη η μαρινα απο τοσο μικρη ταξιδακι στην Ρωμη!

χθες κοιμηθηκαμε καπως καλυτερα μονο που ο Στρατος μας εβγαλε την πιστη μεχρι να πεισθει να μεινει στο κρεβατι του να κοιμηθει...τι παραμυθακια τι ιστοριες του χθες του σημερα του αυριο....τιποτα δεν επιανε...τελικα πιασαμε 11 η ωρα...παλι καλα θα μου πειτε....βασικα το προβλημα εχει ξεκινησει απο οταν καταφερε να κατεβει κατω απο την κουνια μονος του...αναγκαστηκαμε να κατεβασουμε το καγκελο για να μην πεσει και χτυπησει καμια ωρα και απο τοτε εχουμε αυτο το θεμα....τι να κανω?μου λετε?

επισης σημερα εχουν αποκριατικο παρτυ στο σχολειο και ειναι το μοναδικο παιδι που δεν ηθελε να φορεσει την στολη του....ολα τα παιδακια ντυμενα μονο το δικο μου θα ειναι με τα ρουχα.... :(

Επεξεργάστηκαν by anastasie

tqj2p3.png vvtJp3.png

ααα και κάτι άλλο που ξέχασα:

σε όλα τα άλλα δωμάτια θα έχετε συσκότιση και κλειστή τηλεόραση, για να μη βρίσκει δέλεαρ να κατεβαίνει από το κρεβάτι του και να πηγαίνει πχ. στο σαλόνι. Θα σας πάρει αυτό λίγες μερούλες, αλλά νομίζω ότι θα συνηθίσει γρήγορα. Θα είστε μαζί του φυσικά, όπως κάνετε και τώρα.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

επισης σημερα εχουν αποκριατικο παρτυ στο σχολειο και ειναι το μοναδικο παιδι που δεν ηθελε να φορεσει την στολη του....ολα τα παιδακια ντυμενα μονο το δικο μου θα ειναι με τα ρουχα.... :(

πάρε τη στολή και βάλτη σε μια τσαντούλα, και δώστη στη δασκάλα. Μπορεί όταν δει τα άλλα παιδάκια ντυμένα, να αναθεωρήσει!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

να βγάλεις το κάγκελο, γίνεται? τίποτα δεν τον κρατάει πια, οπότε καλύτερα χωρίς κάγκελο, μην χτυπήσει..

το καγκελο ετσι οπως το εχω κατεβασει ειναι αρκετα χαμηλα και δεν υπαρχει φοβος να χτυπησει...απο την αλλη ειναι και λιγα εκατοστα πανω απο το στρωμα οποτε ετσι δεν υπαρχει και φοβος να πεσει οταν κοιμαται...

αλλα ηταν απο τα παιδια που τον εβαζες στο κρεββατι και κοιμοταν μονος του...τωρα τον βαζεις και σε ενα δευτερολεπτο ειναι απο πισω σου...εν το μεταξυ ειχαμε μπει και σε προγραμμα να πινει γαλα ο στρατος και να πηγαινει για υπνο και μετα να αναλαμβανουμε με την ησυχια μας τις μικρες...μπανιο ταισμα και υπνο...ολα αντιστραφηκαν πλεον...

tqj2p3.png vvtJp3.png

ααα και κάτι άλλο που ξέχασα:

σε όλα τα άλλα δωμάτια θα έχετε συσκότιση και κλειστή τηλεόραση, για να μη βρίσκει δέλεαρ να κατεβαίνει από το κρεβάτι του και να πηγαίνει πχ. στο σαλόνι. Θα σας πάρει αυτό λίγες μερούλες, αλλά νομίζω ότι θα συνηθίσει γρήγορα. Θα είστε μαζί του φυσικά, όπως κάνετε και τώρα.

και εγω αυτο νομιζω οτι ειναι η λυση...πες το στο συζηγο ομως που περιμενει αυτη την ωρα για να καθησει στον υπολογιστη να κανει καμια δουλεια...

πάρε τη στολή και βάλτη σε μια τσαντούλα, και δώστη στη δασκάλα. Μπορεί όταν δει τα άλλα παιδάκια ντυμένα, να αναθεωρήσει!

αυτο ηθελα να κανω αλλα ουτε σε τσαντα δεν ηθελε να την βαλουμε...:rolleyes:επρεπε να τον γραψω στο βιντεο και να του το δειχνω οταν αργοτερα θα μου ζηταει την ταδε στολη....:lol:

tqj2p3.png vvtJp3.png

ντουζίνι καλό ταξίδι!!!!!!!!!! Γουστάρω τρελά Ρώμη, γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!

Να πάτε και στα αξιοθέατα που δείχνει στο Illuminatti, στο βατικανό

Καλημέρα!

Ντουουουου καλό ταξίδι!!!! Να περάσετε τέλεια!!!:D

ζηλεύωωωωωωωωωωωωωω

Αναστασάκι, δεν πειράζει που δεν θέλει να ντυθεί ο Στρατούλης. Οι απόκριες είναι για να ευχαριστιούνται μωρέ, όχι να τα ζορίζουμε:rolleyes: Για το θεμα του ύπνου τώρα τι να πω...Συσκότιση, παραμυθάκι, τραγουδάκι και μετά σιωπή. Αυτό εφαρμόζω εγώ και φυσικά κάθομαι μαζί του ( με τη Σοφία στο βυζί) και θέλει να μου κρατάει και το χέρι μέχρι να τον πάρει ο ύπνος. Βέβαια με 2 να περιμένουν από πίσω....ηρωίδα καλά σε λέει η Λέγκω:)

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...