Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και ιδου τα πρωτα μας γεννεθλια!!!!!!!:D:D:D:D:D

http://s869.photobucket.com/albums/ab254/d-s-n/?action=view&current=DSC01364.jpg

καληνυχτα σας κοπελιες και περαστικα στα αρρωστουλια (μικρα και μεγαλα:wink:)

Επεξεργάστηκαν by ds

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Καληεμεραααα

Μυρτω να σας ζησει ο μικρος σουπερμαν να τον χαιρεστε!

Ντιεσακι σουπερ οι φωτι της Νεφελης! Κουκλιτσα ειναι !

Μην αγχωνεστε καλε για τις κοιλιες θα φυγουν κ αυτες!! Αλλα καλα να αγχωνομαστε ολοι αγχωνεται κ η Βασω ....... 1/4 μεριδας ανθρωπος κ λεει οτι ειναι κ χοντρη ελεοςςςςς συμπεθεραααααααα ...... Να σου πω εισαι σπιτι να σε παρω κανα την αργοτερα?

καλημέρα ανφάν(ζ) ντε λα πατρί!!!

Μυρτουλίνι να σου ζήσει το σούπερ μπέιμπι!!!

Ντιεσάκι πολύ όμορφες οι φωτογραφίες και το σοκοταχινοκέηκ άπαιχτο, μου άρεσε ιδιαίτερα το "Φ" :lol:

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

κανω την 1η μου αντληση... παλια μου τεχνη κοσκινο...

να δουμε αν θα το πιει ο μπουμπούκος μου

μαρίνα τα ίδια είχαμε και εμεις με το ρηλαξ, η Αννα με τπτ να τον αφησει, με τον καιρο το ξεχασε και τωρα εχει περιοριστει να κανει αυτα που κανει και ο Αλεκος...

παντως είναι κοινό το παττερν τουλαχιστον να μην νιωθεις μόνη...

ωχ γεμισε το μποθκαλι...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Ααααχ ντιεσάκι είσαι μια γλύκα και η Νεφελη πόσο μεγάλωσε!!! Κούκλες και οι 2...Πάντα ευτυχισμένα!

Βρε κορίτσια ο κούκλος μου ακόμα κοιμάται από τις 23.30 με ένα σύντομο διάλλειμα στις 6-6.15 για φαί, να ανησυχήσω ή να χαίρομαι για την τύχη μου;;;;

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

καλημέρα!

ds κούκλες και οι δύο σας!!! Ο παιδότοπος καλή φάση φαίνεται! Έχουμε και κοντά στο σπίτι, αλλά δεν έχω πάει ακόμα.

Αλήθεια, πότε σταματάνε τα μωρά να βάζουν στο στομα τα πάντα;

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Τάτι να το χαρείς και να το απολαύσεις όσο μπορείς... Εμένα η τσουλουφίτσα μες στον ύπνο της δεν μπορεί να βρει το δάχτυλο και έχει αρχίσει τα τσαλίμια.. Έχω και μια τρομερή υπερένταση και δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια... Αλλά δεν νυστάζω παραδόξως!

Για να δούμε ο Αντρίκος θα το πάρει το παλιομπουκάλι??? Μακάρι, είναι μια ευκολία βρε παιδί μου!

Παλλαντίν μετά τον 1,5 χρόνο σταματούν κάποια μωρά να βάζουν στο στόμα. Αλλα γιατί αγχώνεσαι? Ο Αλέκος θυμάμαι στο πάρκο που μπουσούλαγε έτρωγε και το γκαζόν!!!!!

Πάω να δω φωτός!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημέρα,καλημέρα!!!!

Να ευχηθώ και γω καθυστερημένα...

Μυρτούλι, να σας ζήσει ο μικρός πρίγκηπας,να είναι γερός,καλότυχος και να προσφέρει πάντα χαρές στους γονείς του!!!!!!!

Ντιεσάκι μου,να τα εκατοστήσει το Νεφελάκι σου!!!!!Να ναι πάντα γερό,χαρούμενο κι ευτυχισμένο!!!!!Άσε τις φωτό να τις δω και γω το απόγευμα από το σπίτι,να σας θαυμάσω και τις δύο.

Dafaki να τον χαίρεσαι το σύζυγο,να τα εκατοστήσει και να είστε πάντα καλά και αγαπημένοι!!!

Χόρεψετους και συ να χαίρεσαι τον μπαμπάκα σου!!!!!

Φελινάκι,χρόνια σας πολλά,καλά,ερωτευμένα,αγαπημένα,με πολλούς και καλούς ύπνους!!!!!!!

Με τη σειρά μας και μεις,δεχόμαστε χρόνια πολλά για τον μπαμπά μας,γιόρταζε χτες ο Χαραλάμπης μας!!!!!!!!Γι'αυτό δεν με είδατε καθόλου χτες,τον γιόρταζα τον καλό μου!!!!

Περαστικά στα αρρωστούλικα και υπομονή σε όλες τις γλυκές μανούλες!!!!!Καλώς δεχτήκαμε το νέο μέλος!!!!!!!!!

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Αργησα να ευχηθω κ διαδυκτυακα! ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!! 46-K.gif

Παιδακια να τον χαιρεστε!

Μα ρε κοριτσια τι σας εχει πιασει κ γεννατε ολες οταν εχω περιοδο??? Σα το χαζο εκλαιγα χτες, μολις το εμαθα κ οδηγουσα κιολας!

Ντιεσ, φτου-φτου.Κουκλες οπως παντα!

Ο Αγγελος εχει απστευτα νευρα κ γω περισσοτερα μιας κ δε κοιμηθηκα σχεδον καθολου! Απο τις χειροτερες νυχτες!

Χρονια πολλα στο στεφανι Τονια κ νταφ κ στο μπαμπα ντανσεμ!

σας φιλω!

Μυρτώ να χαίρεσαι το σουπερμανάκι σου!:D

ντι ες τι κουκλίτσα η Νεφέλη! Φτου φτου φτου (και για τη μαμά)

Χρόνια πολλά και στους λοιπούς χθεσινούς εορτάζοντες! Πολύ πράγμα βρε παιδί μου:)

ΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧ!!!! Ωραίο βράδυ περάσαμε σήμερα...:evil: Ξάπλωσα 2 παρα γιατί είχε έρθει μια φίλη για φαγητό. Στο καπάκι ξυπνάει η Σοφία και την παίρνω στο κρεβάτι. Στις 4 ο Κωστής και πεινάει. Μέχρι να το διαπραγματευτούμε το ζήτημα -αφού έχει κόψει το γάλα- πάει 4.30 και ξυπνάει πάλι η Σοφία. Αφήνω τον Κωστή πάω στο κρεβάτι την συνδέω. Σηκώνεται ο Ν. και πάει στον Κωστή, ο οποίος τον διώχνει και τελικά έρχεται με κλαματα και φωνές στο κρεβάτι μας. Με τη φασαρία, η Σοφία αντί να ξανακοιμηθεί ξαγρυπνάει. Την παίρνει ο Ν. για νανούρισμα και εγώ πάω με τον Κωστή στο κρεβάτι του. Γύρω στις 5.30 τον παίρνει επιτέλους ο ύπνος. Η Σοφία με το που την ακουμπάει ο Ν. στο κρεβάτι της ξυπνάει και ουρλιάζει. Τελικά την ξανασυνδέω, πάλι δεν κοιμάται και την κρατάω αγκαλιά πάνω μου, όπου τελικά την παίρνει ο ύπνος. Κάνω πως την αφήνω δίπλα μου και ξυπνάει...οπότε κοιμόμαστε η μια πάνω στην άλλη μέχρι τις 8.30, όπου ξυπνάω και με την ψυχή στο στόμα, ξυπνάω και ετοιμάζω τον Κωστή που γκρινιάζει μανιωδώς και φεύγουμε τρέχοντας για σχολείο και δουλειά!

Με τις υγιείες μας:evil::lol:

Καλημέρα!:D

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...