Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙ Ο ΚΟΥΚΛΟΣ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΝ!

Καλώς ήρθες, Μυρτούλα καλώς τον δεχτήκατε!

Χρόνια Πολλά σε Νεφέλη και σε Νταφοσύζυγο!

Τάτι να ζήσετε!

Ουφ νομίζω δεν ξέχασα κανέναν! Όσο για τις γιαγιάδες μην τις κρατάτε κακίες...

ΑΝασταζί περαστικά και αγύριστα! Είναι κάποιες μέρες που είναι πολύ ωραίες... Και κάποιες άλλες.... Μαρινάκι είναι φυσιολογικές οι γουλίτσες. Μην ανησυχείς. Θα μεγαλώσει και θα της περάσει. Να κοιτάς να ρεύεται και έχε την στο ρηλάξ... Και επίσης κάλυψε τους καναπέδες σου γιατί θα γίνουν άσπροι!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γαλατ έφτασε κιόλας η αυχενική;;;ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!!!

Η κοιλιά μου κοντεύει να σουρθεί στο πάτωμα...όταν κάθομαι ανοιγω τα πόδια και την βάζω ανάμεσα....κοιλούμπα κυριολεκτικά....όσες εγκυμονούσες με βλέπουν μου λένε πως είμαι η παρηγορία τους....:|

Eυχαριστώ Τρελούτσικο!

Αχ σε καταλαβαίνω εχω, μια τεράστια κοιλιά, δεν θα το πιστεψετε πραγματικά...ειμαι οπως ημουνα 7 μηνων στην Ειρηνη...και ειμαι 2,5 θα τρελαθώ τι θα κάνω που θα φτάσει???

Ελένη σε σκεφτομουνα που λεγαμε οτι ειχες μεγαλη κοιλιά 5 μηνων...σε εχω φτασει!:eek::eek::eek:

eNeap2.pngTSzHp3.png

Xα Γαλατούλα είδες...

Στα δεύτερα παιδιά έχει πάρει φόρα η κοιλιά και μεγαλώνει!!!!

Πάντως για να σας καθησυχάσω, μετά φεύγει αρκετά... όχι όπως την πρώτη, μένουν αυτά τα λίγα πιασιματάκια που φεύγουν πολύ δύσκολο (βλ. διατροφή + γυμναστική + κοιλιακούς) δηλαδή φέξε μου και γλύστρισα!

όλα αυτά αν έχεις προδιάθεση για κοιλίτσα....

Διαφημίσεις

Μαρινάκι είναι φυσιολογικές οι γουλίτσες. Μην ανησυχείς. Θα μεγαλώσει και θα της περάσει. Να κοιτάς να ρεύεται και έχε την στο ρηλάξ... Και επίσης κάλυψε τους καναπέδες σου γιατί θα γίνουν άσπροι!

:lol::lol::lol: Πολύ γέλασα με την τελευταία σου φράση!!! Τα είχα ξεχάσει από το Γωγουλίνο, αλλά δεν τα έλεγες κι εσύ νωρίτερα, ήδη οι κόκκινοι καναπέδες αρχίζουν χμμμ να ροζίζουν να το πω σε κάποια σημεία!!! Όσο για το ρηλάξ ο μικρός έχει άλλη γνώμη, όσο δεν έκατσε βρέφος θέλει να κάθεται τώρα!:rolleyes:Δεν το βλέπω να τη βγάζει καθαρή το ρηλάξ για πολύ ακόμα! Αφήστε που σήμερα έπαθε τρομερή κρίση ζήλειας την πρώτη τόσο έντονη όταν αποφασίσαμε να πλύνουμε τη μικρή στη μπανιέρα, ή καλύτερα στη μπανιέρα ΤΟΥ!!! Έχει θέμα με το μπάνιο, τρελαίνεται λέμε, κάθε μέρα απαραιτήτως, ε μόλις είπαμε να βάλουμε τη μπεμπούλα να την πλύνουμε και μετά θα έμπαινε κι εκείνος όση ώρα ήθελε έγινε το σώσε!!! Να κλαίνε ταυτόχρονα και οι δύο, για τον ίδιο λόγο τελικά, αφού κανένας τους δεν ήθελε να πλυθεί η τοσοδούλα στη μπανιέρα!:lol:

Γαλατούλα, στην αρχή είναι κάπως ατσούμπαλη η κοιλίτσα και μπορεί να σου φαίνεται σαν συσωρευμένο λίπος, όταν όμως αποκτάει σχήμα "εγκυμονούσας" κοιλιάς τότε την απολαμβάνεις νομίζω!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρινάκι άκου πώς λύσαμε εμείς το θέμα του ρηλάξ γιατί βέβαια το είχε και ο Αλέκος.

Είχαμε και το καθισματάκι του αυτοκινήτου μαζί και όπου καθόταν ο Αλέκος στο άλλο βάζαμε το μωρό....

Και έτσι πέρασε ο καιρός και το ξέχασε... Τώρα έχει περιοριστεί στο να το κουνάει όταν κάθεται η τσουλουφίτσα σαν να γίνεται σεισμός μέχρι να την τρομάξει και να βάλει τα κλάματα ή αν κοιμάται να την ξυπνήσει!

γαλατουλα και εγω εχω μεγαλη κοιλια ,στην στεφανια 3 μηνων δεν φαινοταν τιποτα και το χειροτερο οτι ειναι οπως την περιγραφει το μαρινακι

πατσαβουριασμενη

εντωμεταξυ τωρα δεν βαζω ουτε κρεμα ουτε τιποτα ...

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Αααα δεν σας είπα το πιο ωραίο! Η τσουλουφίτσα αρνείται πεισματικά το μπιμπερό και η μαμά μου την ταϊζει το γάλα με το κουταλάκι! Και κάνει μια χαρά η κυρία! Άλλο πράγμα! Με έβγαλε και από το άγχος να μάθει κουτάλι!

Μόνο το περιεχόμενο θα αλλάξει όταν έρθει η ώρα!

Διαφημίσεις

ds, να χαίρεσαι την μικρή σου!!!!!!!!!

Χρόνια πολλά στο Νεφελάκι, ds, να τη χαίρεσαι!

Dsaki να τα εκατοστήσει η Νεφέλη σας, να είναι πάντα ευτυχισμένη και σύντομα να της χαρίσετε και ένα αδερφάκι αφού το θέλετε κι εσείς απ' ότι κατάλαβα!

Χρόνια πολλά στη Νεφέλη!!!

Χρόνια Πολλά σε Νεφέλη και σε Νταφοσύζυγο!

thx koritsia!!!!!:D:D:D:D:D:D

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

χεχε προσθεστε στην ημερα κ τα γενεθλια του συζυγου μου, γινεται 35 το καμαρι μου!:tongue:

χρονια πολλα στον Δ dafaki (για εχτες:()να τον χαιρεσαι;);) και να ειστε παντα ευτυχησμενοι!!!!:)

Γεννήσαμεεεε!!!!! Αυτός ο μπέμπης σίγουρα θα γίνει καλλιτέχνης!!!! Εκτός του ότι είναι υδροχόος, ήθελε και το χειροκρότημά του για να εμφανισθεί!!!:D:D:D:D:D:D:D

ΜΥΡΤΩ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!!

ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΗΣΜΕΝΟΣ!!!!!!

μαζι με τη δικια μου αντε του χρονου να ειμαστε καλα να τα γιορτασουμε μαζι!!!!;););)

εμεις τελικα πηγαμε σε ενα παιδοτοπο στη γλυφαδα πολυ μας αρεσε και η νεφελη ξετρελαθηκε....:):):):)δεν ειχε και πολυ κοσμο, λογω τεταρτης και καιρου, ισως, και ηταν super!!!!:):):):):):)

αναψαμε την τουρτιτσα (σοκοταχινοκεικ;)), δεν περιμεναμε να ειναι τοοοοοοοοοοοοοοοσο ωραια πραγματικα!!!!ο κος κοκοβικος ειναι πολυ γλυκατζης αλλα και πολυ εκλεκτικος και του αρεσε πολυ!!!!:):)

φτιαχνω τις photos και σας βαζω!!!!!

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Μαρινάκι άκου πώς λύσαμε εμείς το θέμα του ρηλάξ γιατί βέβαια το είχε και ο Αλέκος.

Είχαμε και το καθισματάκι του αυτοκινήτου μαζί και όπου καθόταν ο Αλέκος στο άλλο βάζαμε το μωρό....

Και έτσι πέρασε ο καιρός και το ξέχασε... Τώρα έχει περιοριστεί στο να το κουνάει όταν κάθεται η τσουλουφίτσα σαν να γίνεται σεισμός μέχρι να την τρομάξει και να βάλει τα κλάματα ή αν κοιμάται να την ξυπνήσει!

Τώρα αυτό για καλύτερο μου το λες???

Λοιπόν επειδή δεν μπορώ να κρατηθώ άλλο πάω να τσακίσω ένα σοκολατάκι μαύρης σοκό και να την πέσω για ύπνο! Η μπουμπού με ξεζούμησε κανένα 3ωράκι!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Πω πω πω ένας χαμός!!! Τώρα μόλις γύρισα από τη δουλειά, είναι λίγο καθυστερημένες οι ευχές μου, το ξέρω...

Κατ' αρχήν καλωσήρθε ο μικρός τζέντλμαν, να 'ναι πάντα γερός και χαρούμενος!!!

Ντιες, να χαίρεσαι την τσιπιρίκα σου! Να την δεις να μεγαλώνει όπως ονειρεύεσαι...

Φοβερή η 10η του Φλεβάρη, σήμερα είχε κι ο μπαμπάς μου γενέθλια (τα 72, άλλη πίστα αυτή...)

Καλά, για επέτειο δεν το συζητώ, από το 2005 δεν έχουμε καταφέρει ποτέ να τη θυμηθούμε! Ευτυχώς και οι 2, οπότε δεν γκρινιάζει κανείς. Κάθε χρόνο μας παίρνει η κουμπάρα για χρόνια πολλά και τη ρωτάμε ποιός γιορτάζει. :rolleyes:

[Επίσης έχω την εντύπωση ότι με τριγυρίζει κάτι ρε γμτ, ανακατεύομαι τρελλά και νομίζω συνέχεια ότι θα κάνω εμετό. Μπλιάξ. Και μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα: είμαι αδιάθετη, σίγουρα δεν με τριγυρίζει μωρό...]

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...