Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Αν και είμαι ο πιο απαισιόδοξος άνθρωπος στον πλανήτη νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς για να δείξει κάτι το τεστ με τα ούρα. Αν κανονικά είσαι για Κυριακή ακόμα και το Σάββατο νωρίς είναι. Εγώ σου εύχομαι μια θετική χοριακή γιατί αυτό είναι το μετρήσιμο. ❤️ 

Κορίτσια μου μόλις γύρισα από τον γιατρό μου και έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Έχω ξεκινήσει διέγερση από την Δευτέρα και η οιστραδιόλη μου είναι σχετικά χαμηλή (κάπου στα 200). Η μία μου ωοθήκη έχει ένα μικροσκοπικό ωάριο και η άλλη έχει 4 μετρήσιμα και άλλα 3 πιο μικρά. Μου είπε πως είναι νωρίς ακόμα για να μου πει με σιγουριά και θα με δει πάλι τη Δευτέρα αλλά είναι πολύ συγκρατημένος. Γενικά είναι πολύ συγκρατημένος πάντα. Επειδή είναι η πρώτη μου διέγερση είναι καλά αυτά τα νέα ή τζάμπα βαράω ενέσεις; Ο γιατρός μου λέει πως πάμε καλά και στοχεύει στα 6, συγκεκριμένα μου είπε αν πάρω 6 θα είμαι πολύ ικανοποιημένος. Μου άλλαξε και τις ενέσεις αντί για Gonal θα κάνω Meriofert τώρα και τον ανταγωνιστή. Βραχύ πρωτόκολλο ανταγωνιστών κάνουμε. 

Κοριτσι καλησπερα. Ειναι νωρις για να δεις τον πραγματικο αριθμο. Στον πρωτο υπερηχο ξεκιναμε με ενδειξεις. Στον δικο μου πρωτο υπερηχο ειχα 5 μικρουλια σε καθε ωοθηκη. Μεχρι την ωοληψια ξεπερασαμε τα 30. Ειχαν γινει "μη μετρησιμα". Πηραμε 20. Ωριμα τα 18, γονιμοποιηθηκαν τα 15. Αποτελεσμα: 8 βλαστοκυστες. Οπως καταλαβαινεις.. δε χρειαζεται να λαβεις καν υποψιν σου αυτο τον υπερηχο. Ευχομαι να πανε ολα τελεια.. Καλη επιτυχια!❤

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειά σας κορίτσια!!!

Χρόνια πολλά στη Νεφέλη!!!

Νταφι να χαίρεσε τον έρωτα!!!Πολλήχρονος!!!

Χρόνια πολλά και σε σας Τάτι!!!!Να τα εκατοστήσετε!!!

Μυρτώ να σας ζήσει ο γιόκας!!!Καλότυχος και γερός να είναι!!!

Περαστικά στα αρρωστούτσικα!!!

Αναστασία η δική μου πάλι έχει τη γρίπη των χοίρων και έχει λυσσάξει να δει το παιδί....την απείλησα ότι αν πλησιάσει το σπίτι θα τον πάρω και θα πηδήξω απο το μπακλόνι...έτσι κάθετε στ αυγά της!!! :tongue:

Υπομονή,έχουν παραξενιές καθώς μεγαλώνουν!

Εμείς ακόμα χάλια....εγώ πάω 2 εβδομάδες τωρα με βογχίτιδα και ο Γιώργος μαζί..πολύ βήχα ,αλλά ευτυχώς όχι πυρετό...αντιβίωση φουλ όλη η οικογένεια...

Έχω κουραστεί πραγματικά με την κοιλιά...και αυτή την φορά μεγάλο το μωρό ..μεχρι στις 23 δεν θα αντέξω να περιμένω....σύμφωνα με την καμπύλη την Παρασκ ήταν ήδη 3350γρ και 38 εβδομαδα μας είπε ο doc ότι μπορεί να φτάσει και τα 3800γρ...

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Τ

Εμείς μάλλον δεν πάμε και πολύ καλά, αφού ναι μεν σταμάτησε τους εμετούς η μπουμπούκα αλλά κάθε λίγο βγάζει είτε γουλιτσα είτε πηγμένο γάλα! Γμτ! Ωχ ξύπνησε, τρέχουμεεεε!

καλέ οι γουλίτσες και το πηγμένο γάλα είναι φυσιολογικές!

και η Σοφία έβγαζε, ειδικά όταν είχε φάει λίγο παραπάνω (δηλαδή συνέχεια:P)

Μακάρι ρε κορίτσια να είναι όπως τα λετε και να είμαι υπερβολική γιατί δεν ξέρω αλλά αυτή τη φορά νομίζω ότι φοβάμαι περισσότερο!:( Σόρυ που σας ζαλίζω, είναι μάλλον που με αγχώνει γιατί τη βλέπω να ζορίζεται κιόλας!

Καλέ Φελίνι ξέχασα να σας ευχηθώ να ζήσετε!

Φέλια τι να πω για το πεθερικό τώρα??? Θέλει να κολλήσετε κι εσύ στην κατάστασή σου και ο μικρός? Μερικές φορές δεν τους κόβει καθόλου!

΄Οσο για τη δική σας περίπτωση Αναστασία μου, δε σχολιάζω γιατί θα γίνω πολύ κακιά!:mad:

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Να ζησει η νεα καλλιτεχνικη παρουσια του καφε!!!:D Γερος παντα να ναι και να τον χαιρεστε, Μυρτω!

ευχαριστουμε κ εμεις για τις ευχες σας!:tongue:

πωπω ευχες σημερα χαμος!!:lol:

Διαφημίσεις

Μαρινα την πεθερούλα εμείς τη κολλήσαμε :twisted::tongue::lol:

Marle τι ωραίες φωτό...που πας και τις βρίσκεις;;;Όσο για το φαγανό παιδί..ναι θυμάμαι στον Γιώργο δεν του έφτανε το δικό μου γάλα και είχα απελπιστεί...

Γαλατ έφτασε κιόλας η αυχενική;;;ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!!!

Η κοιλιά μου κοντεύει να σουρθεί στο πάτωμα...όταν κάθομαι ανοιγω τα πόδια και την βάζω ανάμεσα....κοιλούμπα κυριολεκτικά....όσες εγκυμονούσες με βλέπουν μου λένε πως είμαι η παρηγορία τους....:|

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Felia καλά την κάνατε! Χε, χε,χε! Δεν ήξερα ότι κολλήσατε κι εσείς τη γουρουνογρίπη! Μην ανησυχείς καθόλου για την κοιλίτσα σου, πόσες μέρες έμειναν να τη χαρείς? Μην ξεχνάς ότι κουβαλάς και ολόκληρο παίδαρο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...