Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Αν και είμαι ο πιο απαισιόδοξος άνθρωπος στον πλανήτη νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς για να δείξει κάτι το τεστ με τα ούρα. Αν κανονικά είσαι για Κυριακή ακόμα και το Σάββατο νωρίς είναι. Εγώ σου εύχομαι μια θετική χοριακή γιατί αυτό είναι το μετρήσιμο. ❤️ 

Κορίτσια μου μόλις γύρισα από τον γιατρό μου και έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Έχω ξεκινήσει διέγερση από την Δευτέρα και η οιστραδιόλη μου είναι σχετικά χαμηλή (κάπου στα 200). Η μία μου ωοθήκη έχει ένα μικροσκοπικό ωάριο και η άλλη έχει 4 μετρήσιμα και άλλα 3 πιο μικρά. Μου είπε πως είναι νωρίς ακόμα για να μου πει με σιγουριά και θα με δει πάλι τη Δευτέρα αλλά είναι πολύ συγκρατημένος. Γενικά είναι πολύ συγκρατημένος πάντα. Επειδή είναι η πρώτη μου διέγερση είναι καλά αυτά τα νέα ή τζάμπα βαράω ενέσεις; Ο γιατρός μου λέει πως πάμε καλά και στοχεύει στα 6, συγκεκριμένα μου είπε αν πάρω 6 θα είμαι πολύ ικανοποιημένος. Μου άλλαξε και τις ενέσεις αντί για Gonal θα κάνω Meriofert τώρα και τον ανταγωνιστή. Βραχύ πρωτόκολλο ανταγωνιστών κάνουμε. 

Κοριτσι καλησπερα. Ειναι νωρις για να δεις τον πραγματικο αριθμο. Στον πρωτο υπερηχο ξεκιναμε με ενδειξεις. Στον δικο μου πρωτο υπερηχο ειχα 5 μικρουλια σε καθε ωοθηκη. Μεχρι την ωοληψια ξεπερασαμε τα 30. Ειχαν γινει "μη μετρησιμα". Πηραμε 20. Ωριμα τα 18, γονιμοποιηθηκαν τα 15. Αποτελεσμα: 8 βλαστοκυστες. Οπως καταλαβαινεις.. δε χρειαζεται να λαβεις καν υποψιν σου αυτο τον υπερηχο. Ευχομαι να πανε ολα τελεια.. Καλη επιτυχια!❤

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέρα!!!! Ωραία μέρα σήμερα! εννοώ με γιορτές και πανηγύρια!!:D:D:lol::lol::lol:

Χρόνια Πολλά στη Νεφέλη!!!! Ντεπονάκι να τη χαίρεσαι!!! (Βασούλα έχει γενέθλια το Νεφελάκι) ;)

Τατιάνα να ζήσετε και να ερωτεύεστε αλλήλους!!!:D:D (και δε νομίζω του χρόνου να το ξεχάσεις, θα το συνδιάσεις με τα γενέθλια του μπέμπη της Μυρτούς :lol::lol::lol: )

Μυρτώ μου, εύχομαι με το καλό! να είναι ένα υγιέστατο και γλυκό αγοράκι!!!!:D:D:):):)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ντιες να την χαίρεσαι !πολυχρονη η κουκλιτσα σου!

Χρονια πολλα στη Νεφελη Ντιεσακι να την χαιρεσαι!

Χρόνια Πολλά στη Νεφέλη!!!! Ντεπονάκι να τη χαίρεσαι!!! (Βασούλα έχει γενέθλια το Νεφελάκι) ;)

σας ευχαριστω κοριτσια!!!!!:D:D

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

ωωω Τατιάνα καλή επέτειο, να τα εκατοστήσετε!!!

αχ ένα ρομαντικό δείπνο θα ήταν τέλεια, του χρόνου όμως σας βλεπω.

εγώ δεν μάσησα με τον καιρό που βρέχει, έβαλα την μικρή στο μέι τάι και ξεμυτίσαμε για λίγο!

Εύη όταν έρθει η κοπέλα για την Ναταλία, ρώτησέ την σε παρακαλώ αν ξέρει κάποια κοπέλα, αλλά διευκρίσησε πλιζ να είναι έμπειρη και ότι η δουλειά δεν είναι για πλήρες ωράριο αλλά για 4 ώρες. Ευχαριστώ!!!

Εύη όταν έρθει η κοπέλα για την Ναταλία, ρώτησέ την σε παρακαλώ αν ξέρει κάποια κοπέλα, αλλά διευκρίσησε πλιζ να είναι έμπειρη και ότι η δουλειά δεν είναι για πλήρες ωράριο αλλά για 4 ώρες. Ευχαριστώ!!!

I will!!!

899667.png226174.png

Διαφημίσεις

Τατη να χαιρεστε τον ερωτα σας!!:D

χεχε προσθεστε στην ημερα κ τα γενεθλια του συζυγου μου, γινεται 35 το καμαρι μου!:tongue:

κανενα νεοτερο ανακοινωθεν απο τη μυρτώ; εννοειται πως περιμενε την πρεμιερα για να γεννησει, δεν ειναι τυχαια αυτα!!αντε με το καλο να πηγαινουν ολα!!!!:D

Καλημέρα!

Χρόνια πολλά στο Νεφελάκι, ds, να τη χαίρεσαι!

Τατιάνα να ζήσετε ευτυχισμένοι πολλά πολλά χρόνια!

Πολύ κύριος ο μικρός της Μυρτούς! Άφησε τη μαμά να δει και την πρεμιέρα και να κάνει και υπόκλιση! Φαίνεται από τώρα ότι θα είναι άψογο παιδάκι σαν την αδελφή του! Με έναν πόνο Μυρτώ!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

νταφάκι να τον χαίρεσαι τον σύζυγο!!! Δε του φαίνεται καν ότι είναι 35!!!

(όταν σας είχα δει μαζί τον έκανα ανήλικο, όπως κι εσύ :D:D )

φαντάζομαι ότι νέα από Μυρτώ θα έχουμε αργά το απόγευμα..

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

καλησπερα!

χρονια πολλα σε εορταζοντες!

με το καλο να ερθει και ο μπεμπουλης της μυρτως!πολυ καλο παιδακι θα ειναι..ν αμου το θυμηθειτε.... :)

σημερα ημουν στο σπιτι με τα τρια παιδια(η δασκαλα του στρατου εκανε απεργια....) και ηταν η πρωτη φορα που ολα κυλησαν ομαλα και ηρεμα! τι ωραια!

επισης καλυτερευουμε ολοι μας σιγα σιγα... δευτερη μερα που δεν εχει κανενας μας πυρετο....

επισης ειμαι νευριασμενη με την μανα μου η οποια μενει σε διπλανη πολη και ερχεται για βοηθεια μια φορα την εβδομαδα και αν....της ζητησα να μας παει σπιτι της ο αντρας μου για να μην ειμαστε μονοι μας το απογευμα μια και θα ειναι εκει ο αντρας μου για δουλεια και μου αρνηθηκε γιατι λεει φοβαται μην την κολλησουμε ιωση και την περασει βαρια...τι να πω τωρα... ειμαι να σκασω....μανα να σου πετυχει....κι αν εχω αδικο πειτε μου...τεσπα....θα τα βγαλουμε περα μια χαρα και μονοι μας...

φιλακια κουκλες!

επισης για της ασφαλισμενες στο ικα δινουν τα εισητηρια κοινωνικου τουρισμου απο τον οεε αυτο το καιρο για οποια ενδιαφερεται...

Επεξεργάστηκαν by anastasie

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Γεννήσαμεεεε!!!!! Αυτός ο μπέμπης σίγουρα θα γίνει καλλιτέχνης!!!! Εκτός του ότι είναι υδροχόος, ήθελε και το χειροκρότημά του για να εμφανισθεί!!!:D:D:D:D:D:D:D

Η Μυρτώ είναι καλά (απ'ότι φαντάζομαι, μήνυμα έλαβα) και λέει πως ο διάδοχος μοιάζει στον μπαμπά του!!!!

Τέλεια νέα! Να της ζήσει της Μυρτούλας το αγοράκι της! Πάντα γερό και τυχερό να είναι το παιδάκι! Πολύ χαίρομαι που όλα κύλησαν ομαλά και όμορφα!Άντε να βγει και κανένα καλό παιδάκι γιατί τα περισσότερα μου φαίνεται ή ταλιμπανίζουν όντως!

Dsaki να τα εκατοστήσει η Νεφέλη σας, να είναι πάντα ευτυχισμένη και σύντομα να της χαρίσετε και ένα αδερφάκι αφού το θέλετε κι εσείς απ' ότι κατάλαβα!

Γιορτάζει και ο Dafοσύζυγος? Χρόνια πολλά και σε εκείνον!

Αλήθεια η Λέγκω που χάθηκε?Έχετε κανένα νέο της?

Εμείς μάλλον δεν πάμε και πολύ καλά, αφού ναι μεν σταμάτησε τους εμετούς η μπουμπούκα αλλά κάθε λίγο βγάζει είτε γουλιτσα είτε πηγμένο γάλα! Γμτ! Ωχ ξύπνησε, τρέχουμεεεε!

mGKop3.png60Jvp3.png

anonymous-the-little-prince-9952262.jpg

Να σου ζήσει Μυρτούλα ο μικρός σου πρίγκηπας!

Ευχαριστώ κοριτσάκια μου για τις ευχές σας...

Χρόνια Πολλά και στον Νταφοσύζυγο!

Μαρινούλα μου όλο αγχώνεσαι αλλά είναι απόλυτα φυσιολογικό να βγάζει γουλιές και γιαούρτι (όπως το λέω εγώ...) Ηρεμία!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...