Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Αν και είμαι ο πιο απαισιόδοξος άνθρωπος στον πλανήτη νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς για να δείξει κάτι το τεστ με τα ούρα. Αν κανονικά είσαι για Κυριακή ακόμα και το Σάββατο νωρίς είναι. Εγώ σου εύχομαι μια θετική χοριακή γιατί αυτό είναι το μετρήσιμο. ❤️ 

Κορίτσια μου μόλις γύρισα από τον γιατρό μου και έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Έχω ξεκινήσει διέγερση από την Δευτέρα και η οιστραδιόλη μου είναι σχετικά χαμηλή (κάπου στα 200). Η μία μου ωοθήκη έχει ένα μικροσκοπικό ωάριο και η άλλη έχει 4 μετρήσιμα και άλλα 3 πιο μικρά. Μου είπε πως είναι νωρίς ακόμα για να μου πει με σιγουριά και θα με δει πάλι τη Δευτέρα αλλά είναι πολύ συγκρατημένος. Γενικά είναι πολύ συγκρατημένος πάντα. Επειδή είναι η πρώτη μου διέγερση είναι καλά αυτά τα νέα ή τζάμπα βαράω ενέσεις; Ο γιατρός μου λέει πως πάμε καλά και στοχεύει στα 6, συγκεκριμένα μου είπε αν πάρω 6 θα είμαι πολύ ικανοποιημένος. Μου άλλαξε και τις ενέσεις αντί για Gonal θα κάνω Meriofert τώρα και τον ανταγωνιστή. Βραχύ πρωτόκολλο ανταγωνιστών κάνουμε. 

Είναι όντως πάρα πολύ νωρίς..  δώσε λίγο χρόνο..  να δείτε ποσα θα αρχίσουν να μεγαλώνουν ομοιόμορφα..  μην κρίνεις από τωρα για να μην έχεις αγχος! Καλή επιτυχία!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και τα νέα: Η Μυρτώ είναι στο Αρεταίειο, με 6-7 διαστολή και επισκληρίδιο, μόλις της μίλησα, νιώθει απίστευτα ωραία, πήγε και στην πρεμιέρα και έκανε υπόκλιση οπότε όλα τέλεια!!

Προς το μεσημέρι θα σκάσει μύτη και ο σπόρος!!!!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

καλημερα!

Νεφελακι χρονια πολλα, να τα εκατοστησεις τα ευτυχισμενα σοπυ χρονια και να ειναι παντα περηφανοι οι μαμα κ ο μπαμπας (κ συ φυσικα)! Ντι εσακι να την χαιρεστε!

Η Μυρτουλα ειναι στο μαιευτηριο, δεν βιαζεται ο μπεμπης ομως, κατα το μεσημενρι υπολογιζουν! Ειναι μια χαρα κ θα γινει ακομη καλυτυερα οταν ερθει ο κουκλος!

Μταφιδιο μεγεια τα τικερακια!Πολυ σου παει το κοτσιδακι στο κεφαλι!!! :-):-):-):-)

Και τα νέα: Η Μυρτώ είναι στο Αρεταίειο, με 6-7 διαστολή και επισκληρίδιο, μόλις της μίλησα, νιώθει απίστευτα ωραία, πήγε και στην πρεμιέρα και έκανε υπόκλιση οπότε όλα τέλεια!!

Προς το μεσημέρι θα σκάσει μύτη και ο σπόρος!!!!

α, εσυ μιλουσες και μου εβγαλε το μπιζι τόουν, ε?

Θυμαμαι οτι η μια ηταν η ντανσεμ κ δε θυμαμαι ποια ηταν η αλλη που συζητουσαν για αιμοραϊδες. Πηρα κ γω μουρουνελαιο, το καθαρο σιροπι ομως, δεν βρηκα τις αμπουλες που λεγατε,αλλα αποτελεσματα δεν ειδα.... Μηπως δεν κανω κατι σωστα??? Υπαρχει μια προσωρινη ανακουφιση απο τον πονο, αλλα μετα ποναει παλι... :-(

Διαφημίσεις

Ααα τωρα μου θύμησε ο Μικ, έχουμε επέτειο γάμου σήμερα...

Πωπω, αυτήν την επέτειο δεν την έχουμε γιορτάσει ποτέ βρε παιδί μου, λοιπόν του χρόνου θα οργανώσω κάτι από πριν (τί αναβλητικότητα θεέ μου, όλο του χρόνου λέω...)

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Να είστε πάντα αγαπημένοι και ερωτευμένοι Τατιάνα μου!

(υπάρχει καλύτερη γιορτή και επιβεβαίωση από τα παιδάκια μας?)

οχι ότι ένα ρομαντικό δείπνο εν πλω θα ήταν άσχημα...

899667.png226174.png

Διαφημίσεις

καλημερα σας!!!

μας τα χαλασε τελικα ο καιρος:(:(:(:(:(παει το αττικο παρκο....

να δω τι θα κανουμε τωρα....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:που να παμε ρε γμτ??????

Χρόνια Πολλά στο Νεφελάκι!!!!

Λέτε ο μπέμπης να έχει την ίδια μέρα γενέθλια με Νεφέλη???

Χρόνια πολλά στο γλυκό Νεφελάκι!!!

ds να χαίρεσαι την κορούλα σου, να την καμαρώνεις. Να είναι πάντα καλά και ευτυχισμένη!:D

Χρόνια Πολλά Νεφέλη!!!

ντιες να την χαίρεσαι την κορούλα σου!

Νεφελακι χρονια πολλα, να τα εκατοστησεις τα ευτυχισμενα σοπυ χρονια και να ειναι παντα περηφανοι οι μαμα κ ο μπαμπας (κ συ φυσικα)! Ντι εσακι να την χαιρεστε!

Dsaki να χαίρεσαι τη Νεφέλη σου!! πολύχρονη, με υγεία πάνω από όλα!!!

ευχαριστω παρα πολυ κοριτσια!!!!!!:):):):):):):):):)

να ειστε καλα και εσεις και τα παιδακια σας!!!!!!!

αντε με το καλο και ο μυρτογιος!!!!!;):)

Ααα τωρα μου θύμησε ο Μικ, έχουμε επέτειο γάμου σήμερα...

Πωπω, αυτήν την επέτειο δεν την έχουμε γιορτάσει ποτέ βρε παιδί μου, λοιπόν του χρόνου θα οργανώσω κάτι από πριν (τί αναβλητικότητα θεέ μου, όλο του χρόνου λέω...)

χρονια σας πολλα, παντα αγαπημενοι ευτυχησμενοι και γεροι!!!!!!

να χαιρεστε την οικογενεια σας!!!!!!!:):):):)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

OYOY!

Λοιπόν σπουδαία μέρα σήμερα... Μυρτούλα με το καλό το αγοράκι σας!!!

Ντιες να χαίρεσαι τη Νεφέλη πολύχρονη!!!!

Τατη να ζήσετε!

Κι εγώ την ξεχνάω την επέτειο...

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημέρα!

Μυρτούλα με ένα πόνο!!

ντιες να την χαίρεσαι !πολυχρονη η κουκλιτσα σου!δηλ γιορταζει και η νεφελη της χλοης?

και μενα μου την εχει δωσει ο καιρος !κλειστηκαμε μεσα τοσες μερες

Τατι να ζήσετε ευτυχισμένοι και αγαπημενοι !!

και εμεις δεν γιορτασαμε καμια επετειο ,την πρωτη ελειπα εγω στο χωριο και στην δευτερη ελειπε εκεινος στην δουλεια

συναδερφε εκανες αυχενικη εσυ?

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Καλημέρααα

Χρονια πολλα στη Νεφελη Ντιεσακι να την χαιρεσαι!

Χρονια πολλα κ στην τατιανα για την επετειο! Αγαπημενοι να ειστε παντα!

Αντε αντε να βρει κ ο σουπερ μπεμπης !

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...