Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Τι να σας πω κορίτσια μου λέγανε διαφορά ως ενημέρωση, τώρα ούτως ή άλλως είπα ένα μακάρι να μην πήρα λάθος απόφαση 

Αν δεν είσαι αρνητική στην πιθανότητα διδυμης κύησης και δεν εχεις κάτι παθολογικο που νσ την απαγορεύει μπορείς να το ξανασυζητησεις με το γιατρο σου αν έχεις ενδοιασμούς ή τουλάχιστον να σου εξηγήσει το σκεπτικό του. Το ότι είπες ένα δε σημαίνει κάτι, μέχρι την ημέρα της ετ μπορείς να αλλάξεις γνώμη, ειτε είναι φρέσκα τα εμβρυα είτε κατεψυγμένα καθώς τα ξεπαγωνουν λίγες ώρες πριν την ετ. Καλή επιτυχία εύχομαι, και αν παραμείνεις στο ένα να είναι το τυχερο σου!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Dsaki σήμερα ή αύριο έχει γενέθλεια το Νεφελάκι σου?

Μυρτούλα με το καλό να υποδεχτείς το αγοράκι σου! Δείχνει από τώρα πόσο καλό παιδάκι θα είναι που θα σε αφήσει να παρακολουθήσεις και την πρεμιέρα! (Ψάχνω τόσες μέρες να βρω πού είναι κρυμμένο το δέντρο και μάλλον έχω στραβωθεί τελείως αφού δε μπορώ να το ανακαλύψω!)

Daf δεν το ήξερα ότι και στην παλλινδρόμηση δεν πρέπει να καταναλώνουμε γαλακτοκομικά και σοκολάτα! Ωχ, αν είναι έτσι θα έχω σοβαρό πρόβλημα, αφού η μόνη κατάχρηση που κάνω στη ζωή μου είναι η σοκολάτα, ούτε κάπνισμα, ούτε αλκοόλ, ούτε καφέ. Είμαι φοβερά εξαρτημένη και όσο για γλυκά του κουταλιού, χαλβά κ.α. ούτε να τα μυρίσω! Μακάρι να μπορούσα να κόψω τη σοκολάτα, θα ήταν ό,τι πρέπει για να χάσω και τα 10 παραπανίσια κιλά μου!

Η μπουμπού χωρίς υπερβολή σήμερα έδωσε ρέστα!Μασουλούσε όλη την ώρα στο στήθος, ή πιο σωστά πιπίλιζε χωρίς να πίνει , μόλις την ακουμπούσα κάτω άρχισε να τσιρίζει! Μάλλον θα δώσω πιπίλα ή κάτι πρέπει να κάνω γιατί με τα χίλια ζόρια πρόλαβα να ταίσω το Γιώργο σήμερα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Tι κάνετε κορίτσια!! Χάθηκα... Δεν πολυπρολαβαίνω τελευταία... Δεν τολμάω να κάτσω υπολογιστή και ο ένας μου τον κλείνει και ο άλλος με τραβάει να πάμε να παίξουμε και μου λέει κιόλας..."Αμάν, αυτός ο υπολογιστής!!" :lol: :lol:

Eίδα η Μυρτώ ακόμα δεν γέννησε!! Και το σκεφτόμουνα!! Περιμένουμε καμιά άλλη? Μπααααααα.... Με το καλό!!!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Τι έγινε σήμερα ρε κορίτσια? Αναδουλειές βλέπω...έπιασε η κρίση και το καφέ μας?

Μαρινάκι, υπομονή. Οι πρώτες εβδομάδες είναι ζόρικες! Σήμερα καλύτερα η μικρούλα από εξαγωγές?Αχχχ, πόσο σε καταλαβαίνω με τη σοκολάτα. (μόνο που εγώ τρώω μια χαρά και τα υπόλοιπα, χιχιχι)

Μυρτώωωω καλώς να δεχτείς το αντράκι σου.

00020396.gif

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Dsaki σήμερα ή αύριο έχει γενέθλεια το Νεφελάκι σου?

Η μπουμπού χωρίς υπερβολή σήμερα έδωσε ρέστα!Μασουλούσε όλη την ώρα στο στήθος, ή πιο σωστά πιπίλιζε χωρίς να πίνει , μόλις την ακουμπούσα κάτω άρχισε να τσιρίζει! Μάλλον θα δώσω πιπίλα ή κάτι πρέπει να κάνω γιατί με τα χίλια ζόρια πρόλαβα να ταίσω το Γιώργο σήμερα!

10 του μηνα ειναι marinaki!!!

υπομονη με τη μικρουλα σου!!!!!

dsάκι χρόνια πολλά στη Νεφέλη!!!!
Dsaki να χρονια πολλα στο κοριτσακι σου να ειναι παντα γερο και ευτυχισμενο!!!
ds να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου.
ds πολυχρονη! να την χαιρεστε την ομορφη Νεφελη!

σας ευχαριστω πολυ κοριτσια, να ειστε καλα και εσεις και τα παιδακια σας!!!!!:):)

αντε και με το καλο να υποδεχτουμε και το νεο σπορακι του καφε....;)

η λεγκω βρε παιδια ειναι καλα????

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Χρονια ΠολλαΝεφέλη!!!!!!:D:D:D:D

πανω στην ωρα, ε, ε;;)

αχ βρε ντεπονακι, θυμασαι τοτε που λεγαμε ποτε θα γεννησουμε...και να τα, τα πρωτα γενεθλια!:D

σε ευχαριστω dafaki!!!

ναι μωρε πως περναει ο καιρος, πραγματικα ουτε που το εχω καταλαβει, ενω πριν κανουμε τη μικρη δεν περνουσε με τιποτα, τωρα σα νερακι......

αντε και στα δικα σας γεννεθλια και με το καλο να κανουμε και το δευτερο!!!!;););););););)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Καλημέρα!!

Χρόνια Πολλά στο Νεφελάκι!!!!

Λέτε ο μπέμπης να έχει την ίδια μέρα γενέθλια με Νεφέλη???

Για να δούμε...

Μυρτούλα ΜΙΛΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!! Η πρεμιέρα έγινε? Σπάσαν τα νερά να ποτίσουν το δέντρο σου? (κρύο Αι νόου)

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημέρα!

Χρόνια πολλά στο γλυκό Νεφελάκι!!!

ds να χαίρεσαι την κορούλα σου, να την καμαρώνεις. Να είναι πάντα καλά και ευτυχισμένη!:D

Ενημέρωση παρακαλούμε...Εκανες πρεμιέρα ο πιτσιρίκος της Μυρτούς?:tongue:

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...