Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Αυτο που λετε οτι η ηλικια των 9 μηνω ειναι η χειρότερη....

Περίμενε λίγο θαρθει και η δική σου σειρά...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Εγώ πήγα να κάνω καμπύλη ζαχάρου και λιποθύμησα. Καλά, έφαγα κάτι χαστούκια παιδιά από το μικροβιολόγο που'ταν όλα δικά μου. Γιατί ρε γαμώτο; Το έχετε ξανακούσει;

μπουαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχα χαααααααααααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχαχαχαχαχα

Αυτό δεν το έχω ξανακούσει!!!!!!!!!!

Μιλάμε κλαίω..................................................

Πήγα να πω και αυτό :

Θα χε τους λόγους του ο άνθρωπος! Ή κάποιος θα τον πλήρωσε!:tongue:

......αλλά με πρόλαβε η Λέγκω!

Να πάρεις τη Λύδα απ'το κολείο και μετά να ξαπλώσεις λίγο να συνέλθεις, νουμερίδη!

Είναι Λήδα όχι Λύδα!!!! Χμφφφ! (με έχει πιάσει το σπασικλέ μου)

Η Άννα θέλει να φάει τούρτα! Βασικά κλαίει και οδύρεται γιατί ξύπνησε από τον μεσημεριανό ύπνο και θέλει τούρτα! :confused::confused::confused:

Αχ αυτά τα τεριμπλ τους!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μουτσ Μυρτούλι! Εγώ στην καμπυλη δεν λιποθυμησα αλλά δεν ενιωθα καλά παντως ζαλιζομουνα...ασε που μετα ενιωθα μια τρεμουλα απο την υπερβολικη δοση γλυκοζης μεσα στην αφαγια ημουν σαν να ειχα χτυπησει 5 νεσκαφε...απαισια διαδικασια ...

eNeap2.pngTSzHp3.png

(((ΜΥΡΤΟΥΛΙ ΜΟΥ))), οι κακουργες σε κοροιδευουν. δε φτανει που λιποθυμησες τις εφαγες κιολας.... Ειναι μλκ διαδικασια αυτη η καμπυλη! καλα αποτελεσματα!

λοιπον παραθετω τις καριοκες που δεν εχουν γαλα κ ειναι φανταστικες. τις εφτιαξα 2 φορες κ μου φαινεται θα τις ξαναφτιαξω αμεσως οταν ξαναφαω σοκολατα (αντιγραφω απο τη φρυνη):

18 κομματια καριόκες

Υλικά:

150 γρ σοκολάτα κουβερτούρα (εγώ έβαλα 85% κακάο)

250 γρ καρύδια τριμμένα

65 γραμ. φρυγανιά τριμμένη

1/2 κουταλάκι κανέλλα

1/2 κουταλάκι γαρύφαλλο τριμμένο

2 κουταλιές κονιάκ (εγώ έβαλα λικέρ καρύδι)

1 κουταλάκι κακάο

1 βανίλια άρωμα

Για το σιρόπι :

1 ποτήρι ζάχαρη (εγώ έβαλα μαύρη)

1/2 ποτήρι νερό

(5 λεπτά βράσιμο)

Εκτέλεση:

Ανακατεύουμε τα καρύδια, τη φρυγανιά και τα αρωματικά και ρίχνουμε λίγο - λίγο το σιρόπι.

Βάζουμε το μίγμα στο ψυγείο να πήξει. Πλάθουμε το μίγμα σε ρολό, με τη βοήθεια μιας λαδόκολλας,

και ξαναβάζουμε στο ψυγείο να σφίξει. Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπαίν-μαρί. Προσθέτουμε 1 κουταλάκι

ηλιέλαιο ή καλαμποκέλαιο (για να γυαλίσει). Κόβουμε το ρολό σε φέτες (βοηθάει αν βρέχουμε το -οδοντωτό- μαχαίρι)

πάχους 1εκ. και τις βουτάμε στην κουβερτούρα. Τις τοποθετούμε πάνω σε αντικολλητικό χαρτί και βάζουμε ένα ολόκληρο

καρύδι στο κέντρο της κάθε καριόκας. Όταν στεγνώσουν βάζουμε σε αεροστεγές δοχείο και φυλάμε στο ψυγείο, όχι για

πολύ, είναι υπέροχες.

Χρειαστηκα την διπλασια κουβερτουρα,δε ξρεω γιατι αλλα γιναν τελειες!!

Και μενα μου χρειαστηκε πολυ περισσοτερη σοκολατα, και τις ειχα κανει κ πιο μικρες οποτε βγηκαν πιο πολλα κομματια. Την αλλη μερα, αφου κρυωσουν καλα μεσα στο ψυγειο ειναι σουπερ (εμενα τα γλυκα με τα καρυδια μου αρεσουν παρα πολυ)

αν τις φτιαξεις μπορει να ερθω κ γω βολτα με το τραμ :wink:

Επεξεργάστηκαν by Afrodite

Καλησπερούδιααααααα!!!!Τί κάνετε κοριτσάρες μου?Εμείς καλά,αν εξαιρέσεις το βήχα-νταλικέρη-που-καπνίζει-σα-φουγάρο και τη μίξα που τρέχει νερό.Πυρετό όμως δεν έχουμε.Του έδωσα και λίγο σιροπάκι για το βήχα και φαίνεται να είναι καλύτερα.Από διάθεση όμως σούπερ!!!!

Για να δω τί θυμάμαι τώρα..Dεsποινάκι μου,τί κουκλάρες είσαστε και οι δύο????Τί ματάρες είναι αυτές???Όχι μόνο μεγάλα και όμορφα,αλλά και εκφραστικότατα!!!!!!Φτου σας κουκλάρες και οι δυό.Νομίζω το Νεφελάκι σου μοιάζει από τη μύτη και κάτω ή κάνω λάθος?????? Επιστρέφω αργότερα,με καλεί καθήκον....

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

Μυρτουλα να σου πω και γω μετα την εξεταση σαν ζαλισμενο κοτοπουλο πηγαινα ,αλλα επρεπε για να τον εκδικηθεις να ξερασεις επανω του :lol:

μαμα μια τι κανεις ??πως τα πατε τωρα με την δουλεια?

αν τις φτιαξεις μπορει να ερθω κ γω βολτα με το τραμ :wink:

εγω θα ρθω πετωντας:lol:

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Νταξ δεν θα πω και τίποτα πρωτότυπο... Ντι εσάκι είσαι μια κούκλα και η μεμπούσκα σου έχει πάρει την ομορφιά σου! φτου σου κοπελάρα μου!

thx!

Εμείς καλά,αν εξαιρέσεις το βήχα-νταλικέρη-που-καπνίζει-σα-φουγάρο και τη μίξα που τρέχει νερό.Πυρετό όμως δεν έχουμε.Του έδωσα και λίγο σιροπάκι για το βήχα και φαίνεται να είναι καλύτερα.Από διάθεση όμως σούπερ!!!!

Για να δω τί θυμάμαι τώρα..Dεsποινάκι μου,τί κουκλάρες είσαστε και οι δύο????Τί ματάρες είναι αυτές???Όχι μόνο μεγάλα και όμορφα,αλλά και εκφραστικότατα!!!!!!Φτου σας κουκλάρες και οι δυό.Νομίζω το Νεφελάκι σου μοιάζει από τη μύτη και κάτω ή κάνω λάθος?????? Επιστρέφω αργότερα,με καλεί καθήκον....

περαστικουλια σας και εσας!!!:(

ευχαριστουμε για ακομα μια φορα για τα καλα σας λογια!!!!:)

οσο για το απο που μεχρι που μου μοιαζει και αν, πραγματικα δεν ξερω....

σιγουρα εχει τα φρυδια του μπαμπα της και το χρωμα των ματιων και μαλλιων του, και σιγουρα δεν εχει το σχημα των ματιων του!

οσο για μυτη δεν μας θυμιζει κανενος.....κατα τα αλλα επισης ιδεα δεν εχω.......:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αν μας δειτε απο κοντα καποια στιγμη θα μου πειτε εσεις.....

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Σας διάβασα, αλλά μέσα στην παραζάλη μου τα μισά καταλάβαινα! Πάντως έκλεψε τις εντυπώσεις η μαμά Dsούλα και η κοράκλα της βεβαίως, βεβαίως! Έχω πάθει πλάκα, ειδικά με τη φώτο του μαιευτηρίου, σίγουρα δε μας κάνεις πλάκα ότι είσαι μόλις γέννησες??? Εγώ είμαι με μάτια κατακόκκινα, πρησμένα, αναμαλιασμένη κ.α. σε κάποια αντίστοιχη!!!

Είδα τις καριόκες και παρόλο το χάλι μου της ζήλεψα αφού ο πυρετός επανήλθε και επιμένει στο 38 και το χειρότερο είναι ότι του Γώγου μου είναι και λίγο υψηλότερος! Μϊα ο ένας το θερμόμετρο, μία ο άλλος! Δεν ξέρω τι θα γίνει, αλλά αρχίζω να δυσκολεύομαι πάαααρα πολύ α κάνω και τα πιο απλά πράγματα! Εντομεταξύ έκανα ένα απλό τέστ για τη γρίπη (καλύπτει το 70% των περιπτώσεων) και ήταν αρνητικό. Έχετε βαρεθεί και εσείς να διαβάζετε για το χάλι μας, σταματάω εδώ αρκετά σας έπρηξα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλέ ξέχασα να γράψω για τα σκαμπίλια της Μυρτώς! Πρώτη φορά πάντως ακούω αυτόν τον τρόπο να χρησιμοποιείται από ιατρικό προσωπικό για να σε συνεφέρει! Σίγουρα δεν είχατε προηγούμενα? Τουλάχιστον ξεμπέρδεψες και με αυτή την ταλαιπωρία!

mGKop3.png60Jvp3.png

Λοιπόν,συνεχίζω...Μυρτούλι μου,τί κάνεις???Τί σου κανε ο κα-κούργος,σε μπάτσισε έγκυο γυναίκα??Θα χε@3$κε πάνω του όταν σε είδε να λιγοθυμάς...Όλα καλά,και στη δουλειά και στο σπίτι,το μωρό έχει ηρεμήσει..Περαστικά να πω και γω στα αρρωστούλικα..Μαρινάκι μου,σε έχασα λίγες μέρες..καλύτερα τώρα,ε???Το tamiflu μωλέ τί το θες????Ξου,ξου από δω...έχω διαβάσει ότι περιέχει στελέχη που δεν έχει ερευνηθεί εργαστηριακά η ασφάλειά τους..

Τί άλλο...Α,ναι.Και γω φαν των Εξαρχείων,τα είχαμε οργώσει 1995-2000,όταν ήμασταν φοιτητάκια...Καλλιδρομίου θυμάμαι είχε μια καφετεριούλα με μαριονέτες(?),το καφέ studio στην πλατεία,to 'ποδήλατο' στη Θεμιστοκλέους που ήταν το αγαπημένο μας με το Χάρη,τι μικρό καφέ (αν θυμάμαι)καλά με τα ρακόμελα...αχ,τί ωραίες,ξένοιαστες εποχές....

Επίσης και γω φαν του Πέδρο...εντελώς σουρεάλ πολλές φορές,αλλά σούπερ...

Αυτό το στόρι με τα μωρά που μετά τους 9 μήνες κάτι τα πιάνει,το ζήσαμε και μεις.Φαντάζομαι έχει κατά πολύ να κάνει και η οδοντοφυία,αλλά είναι πακέτο.Υπομονή μανούλες,τα καλύτερα έρχονται!!

Ρενέ.....μην τα παρατήσεις μωλέ,αφού κιόλας ήθελες τόσο πολύ να θηλάσεις..Πάλεψέ το ,όσο μπορείς βέβαια..τα κοριτσια εδώ είναι θησαυροί,έχουν βοηθήσει ποοοοολύ κόσμο (και γω μέσα).

Αναστασάκι,να χαίρεσαι το Στρατουλίνι σου!!!!!!Πόσο γρήγορα περνά ο καιρός,ε???Οι διδυμούλες σου τί κάνουν???Γλυκά φιλιά και στα τρία!

Τέλειωσε το τεστ μνήνης...δε θυμάμαι τίποτα άλλο...θα τα πούμε και πιο μετά γλυκούλες μου-κατά πάσα πιθανότητα...

Ds,κάπου ρωτάς για το φατσοβιβλίο.Επειδή και γω στο παρελθόν είχα την ίδια απορία,να στη λύσω:είναι το facebook....αυτά...

Επεξεργάστηκαν by mamma-mia

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

Σας διάβασα, αλλά μέσα στην παραζάλη μου τα μισά καταλάβαινα! Πάντως έκλεψε τις εντυπώσεις η μαμά Dsούλα και η κοράκλα της βεβαίως, βεβαίως! Έχω πάθει πλάκα, ειδικά με τη φώτο του μαιευτηρίου, σίγουρα δε μας κάνεις πλάκα ότι είσαι μόλις γέννησες??? Εγώ είμαι με μάτια κατακόκκινα, πρησμένα, αναμαλιασμένη κ.α. σε κάποια αντίστοιχη!!!

Είδα τις καριόκες και παρόλο το χάλι μου της ζήλεψα αφού ο πυρετός επανήλθε και επιμένει στο 38 και το χειρότερο είναι ότι του Γώγου μου είναι και λίγο υψηλότερος! Μϊα ο ένας το θερμόμετρο, μία ο άλλος! Δεν ξέρω τι θα γίνει, αλλά αρχίζω να δυσκολεύομαι πάαααρα πολύ α κάνω και τα πιο απλά πράγματα! Εντομεταξύ έκανα ένα απλό τέστ για τη γρίπη (καλύπτει το 70% των περιπτώσεων) και ήταν αρνητικό. Έχετε βαρεθεί και εσείς να διαβάζετε για το χάλι μας, σταματάω εδώ αρκετά σας έπρηξα!

thx!!

για την ακριβεια η τελευταια photo ειναι απο την πρωτη φορα που μου εφεραν το θησαυρακι μου στο δωματιο (κανενα 2ωρο μετα τη γεννα).

παντως επαναλαμβανω (για να μην το παιρνω και πολυ πανω μου;):D) πως ειμαι απο καισαρικη, αν ειχα γεννησει με ΦΤ τοτε να βλεπαμε πως θα ηταν η μουρη μου.......;);)

περαστικουλια σας!!!!!:(

επισης εχω να κανω μια δηλωση...: πρεπει να σταματησετε να postarete συνταγες και ειδικα γλυκα γιατι θα καταστραφουμε τελειως.......

να χασουμε ειπαμε κανενα κιλο, οχι να παρουμε και αλλα......;););):D:D

(afrodite για σενα πηγαινε αυτο.....:):):))

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...