Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Τι να σας πω κορίτσια μου λέγανε διαφορά ως ενημέρωση, τώρα ούτως ή άλλως είπα ένα μακάρι να μην πήρα λάθος απόφαση 

Αν δεν είσαι αρνητική στην πιθανότητα διδυμης κύησης και δεν εχεις κάτι παθολογικο που νσ την απαγορεύει μπορείς να το ξανασυζητησεις με το γιατρο σου αν έχεις ενδοιασμούς ή τουλάχιστον να σου εξηγήσει το σκεπτικό του. Το ότι είπες ένα δε σημαίνει κάτι, μέχρι την ημέρα της ετ μπορείς να αλλάξεις γνώμη, ειτε είναι φρέσκα τα εμβρυα είτε κατεψυγμένα καθώς τα ξεπαγωνουν λίγες ώρες πριν την ετ. Καλή επιτυχία εύχομαι, και αν παραμείνεις στο ένα να είναι το τυχερο σου!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Βρε μαράκι δεν μας είχες πει ότι έχετε καλλιτέχνη στην οικογένεια!!!

Ωραίοι είναι! Μπράβο! Αν παίζουν πουθενά να μας το πεις, να πάμε εμείς που βγαίνουμε... Τεσπά, πας εσύ κι εμείς βλέπουμε.

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!!

η νυχτα ετσι και ετσι.....;)αλλα δεν πτοουμαστε!!!!

απο τη μυρτουλα κανενα νεο????

ντεπον εντυπωση μου κανει το 7,5 γιουρο! στο κεντρο (αθηνας) βρισκεις 3 ευρω τα 2....:rolleyes:

για βολτα δεν εχω να προτεινω κατι...το παιδικο μουσειο ειναι για πιο μεγαλα παιδια...μονο σε καφε αν πατε οπου δεν καπνιζουν!δεν μου ρχεται κατι αλλο.:confused:

dafaki στο βιολογικαδικο που ψωνιζω ειχε 7,50 euros και νομιζω ειχε μεσα 1,5 κλωναρακι και μου ειπε αυτος πως θα μου το αφηνε στο κοστος δηλαδη γυρω στα 5,50 euros αλλα και παλι πολλα μου φανηκανε:rolleyes::rolleyes:εξαλλου ενταξει τα ψωνισα ολα για το γλυκο απο τα βιολογικα για να δωσω και λιγο στη μικρη, αλλα σιγα αντε να της δωσω μια -δυο μπουκιτσες για το καλο, δε θα φαει ολο το γλυκο, οποτε ειπα δεν πειραζει να βαλω και κατι τις συμβατικο...:rolleyes:

Dsακι, στο Αττικό Πάρκο είναι πάρα πολύ όμορφα, πολύ ωραία βόλτα για τη μικρή σου Νεφέλη! να πάρετε και κάτι για κολατσιό (έχει ωραία τραπεζάκια για πικνικ).

thx doo, ελπιζω να μη μας τα χαλασει ο καιρος γιατι που αλλου να την παω.....:(:(:(:(

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Εδώ είμαι,με πονάκια που είναι ακόμα αραιά και ακανόνιστα...Μίλησα με τη μαία και θα περιμένουμε!

Σας ευχαριστώ για τις ευχές!

Επιτέλους θα δω και το Ληδάκι μετά από δύο μέρες καραντίνας!

Α, και η πρεμιέρα είναι σήμερα.

Ντου, γελάω ακόμα με τη Γκόλφω!!!!

Λέτε να σκάσω στο Αρεταίειο μετά την πρεμιέρα με τα καλά μου;;;Θα είμαι για πολύ γιαούρτι!

Α, τι πλάκα, Ντου, τον αδερφό σου τον πέτυχα στην τηλεόραση! Μου φάνηκαν πολύ καλοί, σίγουρα λάιβ θα είναι χάρμα!!!

καλημέρα!

ds ήρθαν οι κρέμες! πως θα γίνει να στις δώσω? στειλε μου πμ...

βανίλια και εγω εβαλα συμβατικη τελικά γιατι το κλωναρακι ηταν ληγμενο (και το ειχα ακριβοπληρώσει)

Διαφημίσεις

Καλημέρα...ή καλησπέρα καλύτερα?

Μυρτούλι,ακόμη εδώ,εεε?????

Ντουντου και γω τους πέτυχα.Πολλή αφασία τα παιδιά!!!!!

Έχεις πολύ ρέντα λέμε!!!!Πού τις βρίσκεις τέτοιες ατάκες?????:D:D:D:D:DΚολλάνε γάντι!!

Ντεπονάκι,κλείνετε χρόνο και σεις μωλέ??????Ωχου το Νεφελάκι μας,μεγάλωσε κι ατό το μικράκι!!!!Δεν πειράζει μωρέ αν φάει και κάτι συμβατικό το παιδί, μην ανησυχείς τόσο πολύ!!!!!!

Το μικρό Λεγκίδιο που εχάθη????

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Αλό!!! Καλά τελικά Μυρτούλι δεν την γλιτώνεις τη γέννα στην πρεμιέρα, τα φώτα θα πέσουν πάνω σου! Καλου κακού πάρε και το βαλιτσάκι σου μαζί!

Αντε με το καλό κοριτσάκι!

Και θα αναρωτηθώ κι εγώ με τη σειρά μου για Λεγκ...ο Θοδωράκης αναρρωσε αραγε?

eNeap2.pngTSzHp3.png

Εδώ είμαι,με πονάκια που είναι ακόμα αραιά και ακανόνιστα...Μίλησα με τη μαία και θα περιμένουμε!

Σας ευχαριστώ για τις ευχές!

αντε βρε μυρτουλι ολα καλα να πανε!!!

ολη μας η θετικη ενεργεια μαζι σου!!!!!!:D:D

Ντεπονάκι,κλείνετε χρόνο και σεις μωλέ??????Ωχου το Νεφελάκι μας,μεγάλωσε κι ατό το μικράκι!!!!Δεν πειράζει μωρέ αν φάει και κάτι συμβατικό το παιδί, μην ανησυχείς τόσο πολύ!!!!!!

ναι μωρε ενταξει!!!για μια φορα!!!!:):)

εφτιαξα το σοκαταχινοκεικ απο σημερα...πιο μετα θα κανω το γλασσο;):)

σημερα μιλαγα παλι με τη μαμα μου για τους γιατρους, εχει μπερδευτει και αυτη τι να κανει, θα της δωσω και τα στοιχεια του χασιακου(thx felinidoc).

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...