Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Τι να σας πω κορίτσια μου λέγανε διαφορά ως ενημέρωση, τώρα ούτως ή άλλως είπα ένα μακάρι να μην πήρα λάθος απόφαση 

Αν δεν είσαι αρνητική στην πιθανότητα διδυμης κύησης και δεν εχεις κάτι παθολογικο που νσ την απαγορεύει μπορείς να το ξανασυζητησεις με το γιατρο σου αν έχεις ενδοιασμούς ή τουλάχιστον να σου εξηγήσει το σκεπτικό του. Το ότι είπες ένα δε σημαίνει κάτι, μέχρι την ημέρα της ετ μπορείς να αλλάξεις γνώμη, ειτε είναι φρέσκα τα εμβρυα είτε κατεψυγμένα καθώς τα ξεπαγωνουν λίγες ώρες πριν την ετ. Καλή επιτυχία εύχομαι, και αν παραμείνεις στο ένα να είναι το τυχερο σου!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καληνυχτα κοπελιες, αντε και με το καλο να υποδεχτουμε το νεο μπεμπακι του καφε :-)

επισης, εχω να καταγγειλω πως η τρελεγκω ακομα μας χρωσταει photos του μικρου νικολα εδω στο parents....:wink: (ελπιζω να ειναι ολοι τους καλα!!!μουτς και περαστικα!)

ακομα, εχω να πω πως το συγκαμα μας καλα κρατει, σε πιο normal κατασταση βεβαια αλλα ακομα εχει το θησαυρακι μου:-( μονο το φαρμακευτικο μελανι και η soudocreme της κανει δουλεια (δυστυχως δεν εχω παραλαβει ακομα την κεραλοιφη της marle και της weleda δεν τη βοηθουσε ιδιαιτερα αφου ηταν αρκετα εντονα τα πραγματα....). κανει και αρκετα συχνα κ@κ@ της το σκ@τουλακι μου και δεν μενει λιγο το δερματακι ησυχο να περασει!

τελος παντων,κατα τα αλλα καλα. αυριο το απογευματακι θα της φτιαξω το σοκοταχινοκεικ για τα γεννεθλια μας την τεταρτη (δυστυχως θα βαλω συμβατικη βανιλια γιατι εκανε 7,50 euros το κλωναρακι και δεν το αγορασα:-()

λεμε να την παμε στο αττικο παρκο την τεταρτη αν δε βρεχει, αν βρεχει εχετε να προτεινετε τιποτα ωραιο να την παμε για την ηλικια της σε κλειστο χώρο???

felinidoc θα αναφερω και τον χασιακο στη μαμα μου αφου λετε τοσο καλα λογια για αυτον

παντως αν ειναι τοσο δυσκολος στα ραντεβου του , δυσκολα θα βρει η μαμα μου...ε??

εχουμε 20 χρονακια διαφορα ειναι 46. (στα ειχα γραψει και στην προηγουμενη σελιδα αλλα μαλλον δε το ειδες:wink:)

αν μπορεις στειλε μου τα τηλ του με πμ να της τα δωσω και βλεπουμε...thx!

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Μυρτώ με το καλό σου εύχομαι!!:D

Μαρίνα αν εχει παλινδρομηση η μικρουλα της φτανει κ της περισσευει η σοκολατα +γαλακτοκομικα:( δεν χρειαζεται να ειναι σων κ ντε αλλεργια. κοψτα οσο γινεται, αν θες γλυκο καλυτερα κουταλιου ή χαλβα τωρα που ειναι κ οι μερες. κ με την ερατω ειχαμε μεγαλο προβλημα λογω σοκολατας...για ενα εξαμηνο δεν ετρωγα σχεδον καθολου...εκανα καποιες παρασπονδιες αλλα μετα το 3μηνο στανταρ. βεβαια αυτη εβγαζε γενικως, αλλα με τη σοκολατα γινοταν χαμος!

ντεπον εντυπωση μου κανει το 7,5 γιουρο! στο κεντρο (αθηνας) βρισκεις 3 ευρω τα 2....:rolleyes:

για βολτα δεν εχω να προτεινω κατι...το παιδικο μουσειο ειναι για πιο μεγαλα παιδια...μονο σε καφε αν πατε οπου δεν καπνιζουν!δεν μου ρχεται κατι αλλο.:confused:

σας βαζω ενα λινκ με 'ωμα' γλυκα που φαινονται υπεροχα!http://www.therawdessert.com/

καλημέρα!!!

μυρτούλι με το καλό!!! φαντάζεσαι να σε έπιαναν οι πόνοι στη πρεμιέρα??? τότε δε θα αποζητούσες ένα δέντρο να ξαποστάσεις, να στηρίξεις τη μεσούλα σου, να ρθουν και οι άλλες κοπελιές με τις στάμνες να σε βοηθήσουν (ΑΧ ΓΚΟΛΦΩ!!)?

και εσύ ήθελες να το κόψεις το δεντράκι!! τςτςτςτςτςτςτς............

Dsακι, στο Αττικό Πάρκο είναι πάρα πολύ όμορφα, πολύ ωραία βόλτα για τη μικρή σου Νεφέλη! να πάρετε και κάτι για κολατσιό (έχει ωραία τραπεζάκια για πικνικ).

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol: πεθανα με τη Θεοπούλα, και σπικινγκ για τον αδερφο σου, τον ειδα την κυριακη στο ραδιο αρβυλα κατα τυχη... πολυ γέλιο!

και είδες μόνο ένα πολύ μικρό μέρος από όλα αυτά που κάνουν!!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Κανένα νεό...

Αλλά εγώ το πιστεύω, είναι η μέρα του...

11/12 ο αντρίκος

10/01 ο νικολάκης

9/02 ο μυρτόσπορος...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...