Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Τι να σας πω κορίτσια μου λέγανε διαφορά ως ενημέρωση, τώρα ούτως ή άλλως είπα ένα μακάρι να μην πήρα λάθος απόφαση 

Αν δεν είσαι αρνητική στην πιθανότητα διδυμης κύησης και δεν εχεις κάτι παθολογικο που νσ την απαγορεύει μπορείς να το ξανασυζητησεις με το γιατρο σου αν έχεις ενδοιασμούς ή τουλάχιστον να σου εξηγήσει το σκεπτικό του. Το ότι είπες ένα δε σημαίνει κάτι, μέχρι την ημέρα της ετ μπορείς να αλλάξεις γνώμη, ειτε είναι φρέσκα τα εμβρυα είτε κατεψυγμένα καθώς τα ξεπαγωνουν λίγες ώρες πριν την ετ. Καλή επιτυχία εύχομαι, και αν παραμείνεις στο ένα να είναι το τυχερο σου!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Μωρέ μπράβο Μυρτώ! θα πας και στην πρεμιέρα! Καλή επιτυχία! Παρεπιπτόντως το δέντρο στο σκηνικό που βρίσκεται; πίσω από το ...σκηνικό;;;;;

και δε μου είπες, σε ποιο νοσοκομείο γεννάς;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Μυρτώ με το καλό και η πρεμιέρα και η γέννα κυρίως φυσικά!!!:D

Λοιπόν μόλις ψήθηκαν και τα εβγαλα και μου σπασαν τη μυτη...

ειναι αναμενόμενο να ειναι αφράτα και μαλακά? γιατι εγω οταν λεω cookies εχω σκληρά στο μυαλό μου?:roll:

Λοιπόν μόλις ψήθηκαν και τα εβγαλα και μου σπασαν τη μυτη...

ειναι αναμενόμενο να ειναι αφράτα και μαλακά? γιατι εγω οταν λεω cookies εχω σκληρά στο μυαλό μου?:roll:

αναμενόμενο είναι, όσο κρυώνουν θα σκληραίνουν

καλημέρα!!!

Θεοπούλα στάιλ: μα κόβεται το μπιμπερό? :P:D:D

ο αδερφός μου έπινε από μπιμπερό μέχρι που πήγε πρώτη δημοτικού. Το έχει κρατήσει η μαμά το μπιμπερό του, το στόμιο του οποίου το είχαν κόψει αρκετά, για να ρέει το γάλα άφθονο.

Και δεν είναι ότι έβλεπε εμένα, εγώ είμαι μεγαλύτερη.

:lol::lol::lol: πεθανα με τη Θεοπούλα, και σπικινγκ για τον αδερφο σου, τον ειδα την κυριακη στο ραδιο αρβυλα κατα τυχη... πολυ γέλιο!

καλημερα!

τιι κανετε? εμεις μια απο τα ιδια...ή μαλλον σχεδον ιδια...εκανε τα ξημερωματα πυρετο και η μικρη...τεσπα...

βρε κοριτσια τελευταια νιωθω οτι τις παρακαλαω για να φανε...με το ζορι καθονται στο στηθος....τι να κανω???

επισης προσπαθησα δυο μερες να τις δωσω λιγο ρυζαλευρο(βιολογικο της holle)γιατι τα κακακια τους εχουν γινει σκετο νερο αλλα τπτ και εκει...δεν θελουν...

επισης ωρες ωρες πνιγονται πολυ ευκολα με το γαλα?ειναι δυνατον μετα απο τοσο καιρο να μην μπορουν να κουμανταρουν την ροη?

Αναστασία τώρα που το λες σαν να θυμαμαι και μεγαλη η Ειρηνη να πνιγεται... μαλλον απο λαιμαργια οχι απο ροη... περαστικά στη μικρούλα...

Τι κάνετε κατα τα άλλα? Εμεις καλα απο υπνο αρρωστιες και συμπεριφορα γενικώς ενας παραδεισος...ελπιζω να κρατησει....για πάντα! :lol::lol:

Μυρτούλα πότε είπαμε είναι η πρεμιέρα? Με το καλό , να πάνε ολα καλά γλυκούλα μας!!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

χ

Jen μπορείς να κάνεις ένα κόπι πέιστ τη συνταγή;

Banana Oatmeal Cookies

Ingredients:

2 cups rolled oats

2/3 cup almonds

1 teaspoon baking powder

1/4 teaspoon sea salt

1/2 teaspoon ground cinnamon

1/4 teaspoon ground nutmeg

1 1/2 cups mashed banana (about 3 bananas)

1/4 cup coconut oil

1 teaspoon pure vanilla extract

3/4 cup raisins

Directions:

Preheat oven to 175 degrees. Lightly oil a cookie sheet. Grind oats and almonds to a coarse powder in food processor or blender. Pour them into a large mixing bowl. Stir in baking powder, salt, cinnamon, and nutmeg. In separate bowl or in food processor, beat together bananas, oil, and vanilla until smooth and creamy. Add banana mixture and raisins to oat mixture. Mix well. Drop cookie dough by tablespoons onto prepared baking sheet. Bake for 13 to 16 minutes, or until bottoms are golden brown.

Variation: Carob or chocolate chips can be substituted for raisins if desired.

Α, το nutmeg είναι μοσχοκάρυδο. Εγώ δεν είχα και δεν έβαλα, αλλά μιά χαρά έγιναν. Και στα παιδάκια αρέσουν πολύ! (αυτην την προταση την εκανα αντιγραφη απο εκει που το πηρα και εγώ)

Λοιπόν καλα ειναι, δεν τρλάθηκα κιόλας, αλλα για παιδια και για διαιατα ειναι οκ.

Μέσα μου βγηκαν υγρα προφανως γιατι δεν τα εκανα λεπτα ε?

Επίσης εβαλα ελαιολαδο και αντι για σταφιδες εβαλα σταφινδες και σταγονες σοκολατας.

Διαφημίσεις

μπορείς να κάνεις ένα κόπι πέιστ τη συνταγή;

Banana Oatmeal Cookies

Ingredients:

2 cups rolled oats

2/3 cup almonds

1 teaspoon baking powder

1/4 teaspoon sea salt

1/2 teaspoon ground cinnamon

1/4 teaspoon ground nutmeg

1 1/2 cups mashed banana (about 3 bananas)

1/4 cup coconut oil

1 teaspoon pure vanilla extract

3/4 cup raisins

Directions:

Preheat oven to 175 degrees. Lightly oil a cookie sheet. Grind oats and almonds to a coarse powder in food processor or blender. Pour them into a large mixing bowl. Stir in baking powder, salt, cinnamon, and nutmeg. In separate bowl or in food processor, beat together bananas, oil, and vanilla until smooth and creamy. Add banana mixture and raisins to oat mixture. Mix well. Drop cookie dough by tablespoons onto prepared baking sheet. Bake for 13 to 16 minutes, or until bottoms are golden brown.

Variation: Carob or chocolate chips can be substituted for raisins if desired.

νιφάδες, και δεν χρειάζονται άλεσμα...

εντιτ και βάλε και 1 κουταλιά σόδα μαγειρική για να γίνουν πιο αφράτα!

και αν ξύσεις κουβερτούρα γίνονται κολασμένα..

Α, το nutmeg είναι μοσχοκάρυδο. Εγώ δεν είχα και δεν έβαλα, αλλά μιά χαρά έγιναν. Και στα παιδάκια αρέσουν πολύ!

σορρυ jen δεν το ειδα.....:wink:

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...