Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Τι να σας πω κορίτσια μου λέγανε διαφορά ως ενημέρωση, τώρα ούτως ή άλλως είπα ένα μακάρι να μην πήρα λάθος απόφαση 

Αν δεν είσαι αρνητική στην πιθανότητα διδυμης κύησης και δεν εχεις κάτι παθολογικο που νσ την απαγορεύει μπορείς να το ξανασυζητησεις με το γιατρο σου αν έχεις ενδοιασμούς ή τουλάχιστον να σου εξηγήσει το σκεπτικό του. Το ότι είπες ένα δε σημαίνει κάτι, μέχρι την ημέρα της ετ μπορείς να αλλάξεις γνώμη, ειτε είναι φρέσκα τα εμβρυα είτε κατεψυγμένα καθώς τα ξεπαγωνουν λίγες ώρες πριν την ετ. Καλή επιτυχία εύχομαι, και αν παραμείνεις στο ένα να είναι το τυχερο σου!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Χελόου! Άλλαξαν τα φεγγάρια και σα να κοιμάται λίιιγο καλύτερα ο κόσμος, βρε λες να ισχύει;;;

Cookie sheet αυτοί οι ξένοι ονομάζουν τα ρηχά μεταλλικά ταψιά, γι' αυτό και σου λέει να το λαδώσεις. Επίσης υπάρχει και εδώ βανίλλια σε υγρή μορφή, εχει πιο έντονη γεύση από τη σκόνη αλλά κάνει την ίδια δουλειά, απλά θα βάλεις λίγη περισσότερη. (νομίζω τη μάρκα με τα μπουκαλάκια τη λένε vahine). Το καλύτερο πάντως θεωρείται αυτό που έχεις, τα κλωναράκια. Εξ' ου και είναι πανάκριβα!

Το ΒΕΡΟ ΚΡΗΤΙΚΟ έχει πάντα έλλειψη το χειμώνα (στο γάλα τουλάχιστον). Κάτι γίνεται με τις κατσίκες, είναι η εποχή που γεννάνε, που δε γεννάνε, θα σας γελάσω... Πάντως φρέσκο κατσικίσιο ένα διάστημα του χειμώνα δεν κυκλοφορεί. Όπου να 'ναι θα ξανακάνει την εμφανισή του πάντως, γιατί λείπει από τα ράφια από το Νοέμβρη!

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το ΒΕΡΟ ΚΡΗΤΙΚΟ έχει πάντα έλλειψη το χειμώνα (στο γάλα τουλάχιστον). Κάτι γίνεται με τις κατσίκες, είναι η εποχή που γεννάνε, που δε γεννάνε, θα σας γελάσω... Πάντως φρέσκο κατσικίσιο ένα διάστημα του χειμώνα δεν κυκλοφορεί. Όπου να 'ναι θα ξανακάνει την εμφανισή του πάντως, γιατί λείπει από τα ράφια από το Νοέμβρη!

είναι η εποχή που θηλάζουν τα μικρά τους. Από Νοέμβρη ως Γενάρη. Εγώ που παίρνω το κατσικίσιο της ΕΒΟΛ το βρίσκω πάντως. Υπάρχει έλλειψη αυτούς τους δύο μήνες, αλλά φέτος νομίζω το έβρισκα πάντα....

Ντουντούκι,τελικά κατεβήκατε Πάτρα?????

όχι, γιατί έβρεχε και δεν θα ευχαριστιόμασταν τίποτις...

Παλλαντινάκι μην απελπίζεσαι...αφού δε τη θέλεις άμεσα, μπορείς να ψάχνεις διάφορες..Στη ΧΕΝ έχεις ρωτήσει?

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Να σας ρωτήσω και κάτι άλλο.Ψάχνω εδώ κ βδομάδες στα σούπερ μάρκετ και δεν βρίσκω το ΒΕΡΟ ΚΡΗΤΙΚΟ κατσικίσιο γιαουρτάκι.Εσείς στην Αθήνα το βρίσκετε????Μήπως για κάποιο λόγο το αποσύρανε??????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ούτε εγώ δεν το βρίσκω εδώ! Είναι μάλλον η εποχή που γεννοβολάνε οι κατσίκες (κι εγώ σε αυτές ανήκω μου φαίνεται!:lol:) και κρατάνε το γάλα για τα κατσικάκια του! Πάντως αν και ο Γώγος εδώ και 8 μήνες που τρώει γιαούρτι κάθε απόγευμα μετά μανίας δεν είχε ξαναδοκιμάσει αγελαδινό, λόγω έλλειψης χτες το καταβρόχθισε κι αυτό με μια μπανανούλα μέσα!

Η τοσοδουλα μου έκανε τσαλιμάκια χτες και δυσκολευόταν να φάει και να χωνέψει και μου έκανε και 2 ξεγυρισμένους εμετούς! Σήμερα πάλι από τις 11-2 έτρωγε διαρκώς! Έχει πάθει μετάλλαξη αφού αν θυμάστε πριν λίγες μέρες παραπονιόμουνα ότι τρώει λίγο! Δεν ξέρω τι είναι προτιμότερο, γιατί ο Γώγος δε νομίζω να ανεχτεί για πολύ ακόμα 3ωρους θηλασμούς!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Παλλαντινάκι μην απελπίζεσαι...αφού δε τη θέλεις άμεσα, μπορείς να ψάχνεις διάφορες..Στη ΧΕΝ έχεις ρωτήσει?

όχι, δεν ήξερα καν ότι υπήρχε.

και από το σάιτ τους δεν κατάλαβα και πολλά να πω την αλήθεια

Λοιπόν συγνώμη που σας μπαίνω εμβόλιμα αλλά βρήκα α) Νιφάδες βρώμης και β) Πίτυρο βρώμης που λέει οτι ειναι απο την φλούδα δηλαδή τριμμένο.

Ποιό από τα δυο να πάρω για τα μπανανομπισκότα?

Σκεφτόμουν την επιλογή α) και να την αλέσω.

Μήπως υπάρχει και τρίτη επιλογή που δεν την βρήκα ακόμη?

(ξερω οτι αυτα εχουν ξανα απαντηθεί αλλά τότε εγώ αγρόν αγόραζα...)

τζεν νιφάδες, και δεν χρειάζονται άλεσμα...

εντιτ και βάλε και 1 κουταλιά σόδα μαγειρική για να γίνουν πιο αφράτα!

και αν ξύσεις κουβερτούρα γίνονται κολασμένα..

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Nτιες, ο Χασιάκος είναι γνωστός γυναικολόγος των "δύσκολων" περιπτώσεων... με ΄οτι αυτό συνεπάγεται... και καλά πόσο είναι η μαμά σου αν επιτρέπεται;;; γιατί η μήτηρ μου με γέννησε όταν ήταν 42 χρ...και δεν χρειάστηκε κάτι ιδιαίτερο, όλο μλκ έκανε κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης... (και μετά αλλά αυτή είναι άλλη ιστορία...)

καταλαβα να τον αναφερω και αυτον στη μαμα μου αφου λετε τοσο καλα λογια για αυτον:)

παντως αν ειναι τοσο δυσκολος στα ραντεβου του , δυσκολα θα βρει η μαμα μου...ε??

εχουμε 20 χρονακια διαφορα;) ειναι 46.

λοιπον εχθες που ειχαν ερθει εδω ο αντρας της θειας μου και η μαμα του η οποια δε μενει στην ελλαδα ειναι απο τη δανια και συζηταγαμε και παλιοτερα με το "θειο" μου για το θηλασμο και πως στη σκανδιναβια γενικα ειναι καλυτερα τα πραγματα, τελικα υπαρχουν και εκει ΑΣΧΕΤΟΙ η αδερφη του "θειου" μου γεννησε διδυμα πριν δυο μηνες και ενω προσπαθησε να θηλασει για τρεις εβδομαδες της ειπαν πως ενω ειχε πολυ γαλα δεν ηταν ποιοτικο και πως δεν εφτανε για τα μωρα.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

κλασικες ελληνικες βλ@κειες και εκει.....:(:(

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Eίμαι χάλια από το προηγούμενο μήνυμα και μέχρι τώρα η μπουμπούκα ξερνάει διαρκώς! Γμτ, γμτ είχα φάει προχθές ψαρόσουπα και πάλι σήμερα και απίστευτες σοκολάτες και γαλακτοκομικά και να τα αποτελέσματα! Δε θα τη γλιτώσουμε και πάλι την αλλεργία μου φαίνεται.

mGKop3.png60Jvp3.png

αγόρασα σταγόνες κουβερτουρας να τις βαλω μαζι με τις σταφίδες...καλυτερα δεν ειναι οι σταγονες απο το να την ξύσω?

σίγουρα χωρίς άλεσμα? ειναι καπως χοντροκομμένες δεν είναι? :roll:

σας τα εχω πρήξει το ξερω αλλα ειμαι πολυ γκαου στη ζαχαροπλαστικη...

Κι εγώ Τζενάκο μου νιφάδες είχα πάρει και το άλεσα στο μπλέντερ και έγινε σκόνη,ό,τι πεις!!!

((((((Μαρινάκι μου))))))))!!!!Μια μεγάλη αγκαλιά και κουράγιο,τί να πω,μήπως περνάει καμιά ψιλοιωσούλα και οφείλεται εκεί ο εμετός και όχι σε αλλεργία???

(((((Τζενάκι)))))...τί να πούμε για σένα...εύχομαι ολόψυχα να γυρίσει επιτέλους ο ρημαδοτροχός να δείτε άσπρη μέρα....

Η Μυρτώ πού είναι???Δεν έδωσε απογευματινή αναφορά!!!:D:DΤο λεγκόπουλο???Εχει πυρετό ο Θοδωράκης????

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Τσα! Να και η απογευματινή αναφορά!!!!

Ευτυχώς είμαι καλά και έχουν αρχίσει κάποια ψιλοπονάκια....Και ναι, υπάρχει περίπτωση να πάω και στην πρεμιέρα να καμαρώσω το σκηνικό και το δέντρο μου...Φυσικά θα πάω με τη βαλιτσα μου μαζί! Όποια θέλει να έρθει ας μου στείλει πμ.....

Για να σας δώσω κι εγώ την επιστημονική μου άποψη, τις βρωμονιφάδες τις αλέθω!

Μουτς!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...