Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Alexandratts είπε:

Εγώ κατάλαβα τι εννόουσες ξαι δεν παρεξήγησα κάτι. Ίσα ίσα, σε ευχαριστώ που μου απάντησες 😃 Εγώ θα τη κάνω τη χοριακη μου τη Παρασκευή αντί για το Σάββατο. Αν και σήμερα μπήκα στο πειρασμό κ έκανα τεστ και βγήκε αρνητικό 😞 Μακάρι να είναι λάθος.

Ένα τεστ και μάλιστα με απογευματινά ουρα έχει μεγάλη πιθανότητα να είναι λάθος...μη σε ρίχνει αυτό κορίτσι μου!!!!στο εύχομαι να έχεις μια θετικότατη χοριακή!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέρα!

Σήμερα αν με πιάσεις από το λαιμό θα σκάσω!!!

Ρίξαμε έναν τσακωμό χτες με τον Μάρκο και γενικώς μου έχουν σπάσει τα νεύρα μέσα στο σπίτι... πρέπει επειγόντως να βρω μια δουλειά....

επίσης δεν ξέρω τι να κάνω με την τρελή ενέργεια του μικρού. πρέπει επειγόντως να πάει παιδικό σταθμό... δεν κρατιέται με τίποτα.... ζω μια τρέλα!!!

Η Μυρτώ που είναι; αναφορά!

νομίζω ότι τη δουλειά χρειάζεσαι περισσότερο..κάτι σε παρτ τάιμ ίσως.

Όσο για τον παιδικό, άλλος ένας μήνας έμεινε, έρχεται η άνοιξη και μαζί οι εξορμήσεις σε παιδικές χαρές κλπκλπκλπ...

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κλασσικά, Παππάς στους Θρακομακεδόνες! απίστευτα κρέατα (και φαγητά γενικότερα), κοντά μας, καθαρός αέρας, τι άλλο θες :):)

Δεν τον ξερω, για δωσε λεπτομεριες, παρακαλω!

((((Μαριλενα)))) φιλακια! Μην προσπαθεις ναπαρεις αποφασεις για ολα σημερα, ειναι δυσκολη μερα! Ηρεμισε κολα θα παρουν τον δρομο τους! Σματς!

ευχαριστώ κοριτσάκια μου! καλά που είστε κι εσείς ....

Μυρτώ!!! καλά είπα τελικά (τότε που είχαμε μιλήσει) ότι θα τα πούμε όταν γεννήσεις.... σε ποιο μαιευτήριο γεννάς καλή μου;

IIIIIIIIIIIII!!!!!

οι λεπτομέρειες είναι πάρα πολύ απλές:

μπαίνετε σε ένα αυτοκίνητο, έρχεστε στο σπίτι και φεύγουμε όλοι μαζί (εσείς ακολουθείτε, μιας που δεν ξέρετε το δρόμο :P:P:P )

την κεντρική εκκλησία στους Θρακομακεδόνες την ξέρεις φαντάζομαι (δε θυμάμαι πώς λέγεται τώρα, έπαθα μπλακ άουτ, και ας βάφτισα τη Μαρίνα εκεί...). Ο δρόμος που περνάει μπροστά από την εκκλησία, στα 200 μ περίπου περνάει μπροστά και από τη ταβέρνα του Παππά. Είναι πάρα πολλά χρόνια σε αυτή τη δουλειά, έχουν ανοίξει δύο ταβέρνες (οι ιδιοκτήτες είναι στενοί συγγενείς). Και οι δύο καλές, αλλά αυτή που σου λέω είναι πιο καινούρια. Εκεί κάναμε το τραπέζι της βάφτισης.

Και γράφω γράφω, χωρίς να έχω κάνει ένα search πρώτα:

http://www.pappas-taverna.gr/contact.htm

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Nτιες, ο Χασιάκος είναι γνωστός γυναικολόγος των "δύσκολων" περιπτώσεων... με ΄οτι αυτό συνεπάγεται... και καλά πόσο είναι η μαμά σου αν επιτρέπεται;;; γιατί η μήτηρ μου με γέννησε όταν ήταν 42 χρ...και δεν χρειάστηκε κάτι ιδιαίτερο, όλο μλκ έκανε κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης... (και μετά αλλά αυτή είναι άλλη ιστορία...)

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Μόνο που σήμερα ξύπνησα πανικόβλητη σκεφτόμενη ''καλά, η Λήδα είναι στη γιαγιά της, το μωρό ποιός το έχει;;;''

Hellooooooooo! Ένα, δυο, φουφου, Χιούστον με λαμβάνεις;;;;; :tongue::tongue::tongue::tongue:

(((Μαριλένα)))

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Τατιάνα!!! στείλε μου πλιιιζ σε μνμ το τηλ του Χασ! είμαι σε αναζήτηση γυναικολόγου! με ποιο νοσοκομείο συνεργάζεται;

Μαριλενάκι;;;;; μήπως;;;;;

Ο Χασ στο Αρεταίειο είναι... και στο Λητώ...

πολύ ευχαρίστως να σου δώσω τηλ αλλά μην μου πεις ότι δεν σε προειδοποίησα:

- δύσκολο να κλείσεις ένα απλό ραντεβού εκτός αν ήδη είσαι έγκυος...

- μεγάλη αναμονή στο ιατρείο

- επίσκεψη αστραπή, λίγα λόγια γενικά...

- δεν τον βρίσκεις στο τηλ όταν τον θέλεις...

- μπορεί να σε στείλει στον Μουστακαρία (συνεργάτης) πρώτα, να κάνεις και την αυχενική και να σε δει αυτός πρώτη φορά 18 εβδ...

Αν παρόλα αυτά θέλεις ακόμα (τρελή διαφήμηση του έκανα του ανθρώπου) να πας θα σου τα στείλω με πμ ...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

καλημέρα!

συγνώμη, να σας πρήξω λίγο ακόμα;

λοιπόν, από τη μία πιστεύω ότι χρειαζόμαστε μία άλλη κοπέλα, πιο έμπειρη, με περισσότερη φαντασία, περισσότερο τσαγανό, περισσότερη όρεξη, γενικά πιο σωστή επαγγελματία.

Από την άλλη όμως, επειδή δεν δουλεύω και την κοπέλα τη θέλω για κανένα τετράωρο μάξιμουμ τη μέρα, μία επαγγελματίας δεν μπορεί να ζήσει με τα 350 - 400 ευρώ που θα παίρνει οπότε και να δεχτεί αρχικά, μόλις βρει κάτι άλλο θα μας αφήσει.

Μαριλένα, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο σε καταλαβαίνω!

Αλλά η dooo έχει (όπως πάντα:P) δίκιο, μόλις έρθει η Άνοιξη θα ξαμολιόμαστε βόλτες στα πάρκα, τις παιδικές χαρές και την παραλία, θα είναι πολύ καλύτερα

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Θέλω να φτιάξω τα μπανανομπισκότα αλλά έχω κάποιες απορίες απο την συνταγή.

1) 1 teaspoon pure vanilla extract

τι είδους βανίλια είναι αυτή? σε υγρή μορφή? που τη βρίσκω? έχω αυτα τα κλωναράκια, κάνουν?

2) τι εννοει με το ground ο ποιητής?

1/2 teaspoon ground cinnamon

1/4 teaspoon ground nutmeg

3) Lightly oil a cookie sheet

Tι ειναι το cookie sheet??Υπάρχουν ειδικά φύλλα για cookies??:?

φαίνεται ότι είμαι άσχετη ε??:D

Μαριλού μου,πόσο σε καταλαβαίνω και γω....μέχρι τον Οκτώβρη που γύρισα στη δουλειά τα νεύρα τσαταλάκια..όχι ότι τώρα δεν είναι,αλλά η επιστροφή στη δουλειά μου έκανε καλό.

Να σας ρωτήσω και κάτι άλλο.Ψάχνω εδώ κ βδομάδες στα σούπερ μάρκετ και δεν βρίσκω το ΒΕΡΟ ΚΡΗΤΙΚΟ κατσικίσιο γιαουρτάκι.Εσείς στην Αθήνα το βρίσκετε????Μήπως για κάποιο λόγο το αποσύρανε??????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Τζενάκι,εγώ βάζω τη βανίλια την κλασικη,τη σκόνη,αν και νομίζω ότι αυτό το κλωναράκι είναι το κατάλληλο για τη συνταγή.Το άρωμα το παίρνει,όπως και να χει.

Ground εννοεί τριμμένη και αυτό το cookie sheet πρέπει να είναι το αντικολλητικό χαρτί ψησίματος

Καλή επιτυχία!!!!

Ντουντούκι,τελικά κατεβήκατε Πάτρα?????

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

καλημέρα!

συγνώμη, να σας πρήξω λίγο ακόμα;

λοιπόν, από τη μία πιστεύω ότι χρειαζόμαστε μία άλλη κοπέλα, πιο έμπειρη, με περισσότερη φαντασία, περισσότερο τσαγανό, περισσότερη όρεξη, γενικά πιο σωστή επαγγελματία.

Από την άλλη όμως, επειδή δεν δουλεύω και την κοπέλα τη θέλω για κανένα τετράωρο μάξιμουμ τη μέρα, μία επαγγελματίας δεν μπορεί να ζήσει με τα 350 - 400 ευρώ που θα παίρνει οπότε και να δεχτεί αρχικά, μόλις βρει κάτι άλλο θα μας αφήσει.

Palladinaki, αν η κοπέλα δεν σου γεμίζει το μάτι...συνέχισε λίγο το ψάξιμο. Το να έχει εμπειρία, με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά -φαντασία, τσαγανό, όρεξη κλπ- είναι ανεξάρτητα. Άρα μπορεί να βρεις κάτι στα μέτρα σου;) Γιατί λογικά, για να ψάχνει δουλειά παρτ-ταιμ, μάλλον φοιτήτρια θα βρεις.

DPYUp2.png EYukp3.png

Παλλαντινάκι και Μαμα Μια!!! είστε πολύ γλυκιές!!

Για το Βέρο κρητικό δεν έχω προσέξει, όταν πάω ξανά σούπερ θα κοιτάξω...

Τατιάνα μου έγκυος δεν είμαι σίγουρα! βρίσκομαι σε περίοδο:D και από όσα ακούω από εσάς κάνω διπλές και τριπλές σκέψεις.... άσε καλύτερα, του χρόνου!:lol::lol:

Τώρα για τον Χασ αφού είναι έτσι τα πράγματα, και δεν είμαι και έγκυος, θα στο ζητήσω το τηλ όταν έρθει η ώρα.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...