Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Alexandratts είπε:

Εγώ κατάλαβα τι εννόουσες ξαι δεν παρεξήγησα κάτι. Ίσα ίσα, σε ευχαριστώ που μου απάντησες 😃 Εγώ θα τη κάνω τη χοριακη μου τη Παρασκευή αντί για το Σάββατο. Αν και σήμερα μπήκα στο πειρασμό κ έκανα τεστ και βγήκε αρνητικό 😞 Μακάρι να είναι λάθος.

Ένα τεστ και μάλιστα με απογευματινά ουρα έχει μεγάλη πιθανότητα να είναι λάθος...μη σε ρίχνει αυτό κορίτσι μου!!!!στο εύχομαι να έχεις μια θετικότατη χοριακή!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

O Γιώργος το πίνει με καλαμάκι από ...παιχνιδιάρικα ποτήρια! Τον έβλεπα που κατά τη διάρκεια της ημέρας έπινε ΄πολύ χυμό και νερό έτσι και ένα βράδυ του προσφερα απλά το γάλα του στο ποτηράκι! Την 1η φορά για την ακρίβεια το ήπιε μονορούφι! Τώρα κάνει τσαλιμάκια! Εντομεταξύ πολύ φοβόμουν αν θα το δεχόταν γιατί είχε συνδυάσει το μπιμπερό με τον ύπνο, δηλαδή, έπινε το γάλα και πριν την τελευταία γουλιά είχε αποκοιμηθεί οπότε τον έβαζα στο κρεβατάκι του! Τώρα πίνει το γάλα τον βάζω ξύπνιο στο κρεβάτι του και του λέω καληνύχτα, μπορεί να γκρινιάξει κανένα 5' αλλά μετά κοιμάται!

Όσο για το όταν θα βλέπει τη μικρή με το μπιμπερό, θα προσπαθήσω όσο γίνεται να μην της δίνω μπιμπερό μπροστά του, αν και το μεσημέρι με πέτυχε τη στιγμή που προσπαθούσα να την ταίσω με το μπιμπερό και φώναζε λάλα (γάλα δηλαδή) και αφού η μικρή δεν το ήπιε του το έβαλα στο ποτηράκι του και το ήπιε εκεινος!:wink:

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα!!!

Θεοπούλα στάιλ: μα κόβεται το μπιμπερό? :P:D:D

ο αδερφός μου έπινε από μπιμπερό μέχρι που πήγε πρώτη δημοτικού. Το έχει κρατήσει η μαμά το μπιμπερό του, το στόμιο του οποίου το είχαν κόψει αρκετά, για να ρέει το γάλα άφθονο.

Και δεν είναι ότι έβλεπε εμένα, εγώ είμαι μεγαλύτερη.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Καλημέρα αγαπημένες!

Ο μικρός με δικαίωσε και έριξε ένα 6ωρο ύπνο, ξύπνησε στις 5.30 για γάλα και μετά στις 8, η Άννα στις 4.30, την σκέπασα και ξανακοιμήθηκε και μετά στις 7.30...

Μακάρι όλες οι νύχτες να ήταν έτσι...

Σήμερα είχαμε βέβαια το δράμα του ντυσίματος, δεν θέλω αυτό το παντελόνι, άλλη μπλούζα, όχι αυτά τα παπούτσια, τα άλλα, τελικά ντύθηκε και έφυγε.... γιουχου! Κάποια μέρα θα την στείλω με τις πυτζάμες, να το ξέρετε...

Η Άννα πίνει το γάλα σε ποτήρι απλά έχει συνδυάσει τον βραδυνό ύπνο με μπιμπερό και αυτό μουρχεται λίγο δύσκολο να το κόψω, ίσως να αφήσω να περάσει λίγος καιρός, να προσαρμοστεί σε όλα τα υπόλοιπα, μπας και ηρεμήσουμε λίγο και μετά προς το καλοκαίρι να αρχίσω ξανά πειραματισμους...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Καλημερούδια!

Μόλις ξυπνήσαμε. Η μπέμπα ακόμα κοιμάται... με ένα διάλλειμα 1 ώρας κατά τις 7 που έφυγε ο Χαβιέ αλλά δεν παραπονιέμαι...

Τάτι άμα είναι συνδεδεμένο με τον ύπνο, μην πειράξεις τίποτα....

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα και καλη εβδομαδα!

Καλε τις σας πειραζει το μπιμπερο? καποια στιγμη θατο κοψουν. Εχουν που εχουν τα ζορια τους τα καημενα, μη τα πιεζουμε κ χωρις λογο,ε?

Η Δαναη μια χαρα, μου φαινεται οτι θα πρεπει να την εχω κλεισμενη μεσα στο σπιτι για να ειναι νορμαλ αυτο το παιδι!

Ο Αγγελος ζοριζεται, το μεσημερι παμε ντοκτορ, αλλαξε κ εγινε πιο υγρος ο βηχας του, το χουρχουρητο ελαττωθηκε αλλα παραμενει. Δεν την γλιτωνουμε την αντιβιωση μου φαινεται...

Και γω καλυτερα κοιμηθηκα, σε σχεση με τις προηγουμενες!

Ελενη τελικα που πηγατε για φαγητο? Καλα εμεις χτες δεν επαιζε, αλλα καθε φορα που θελουμε να παμε για φαγητο εξω, ζοριζομαστε για το που. αμα εχετε κανα εστιατοριο που να μπορουμε να παμε κ με τα παιδια κ να εχει φαγητι της προκοπης πειτε το, μη το κρατατε μυστικο!

Σματς, σμουτς!

Καλημέρα!

Είχα γράψει ένα κατεβατό χθες βράδυ και μου το έφαγε το παλιομηχάνημα:mad::x

Μια και μιλάτε για μπιμπερό...Ο Κωστής έπινε το γάλα του από μπουκάλι με στόμιο εκπαιδευτικού ποτηριού (της νυκ) από 11.5 μηνών μέχρι τα Χριστούγεννα περίπου. Αλλά το χρησιμοποιούσε ακριβώς σαν μπιμπερό -δεν ξέρω αν πραγματικά έχει διαφορά. ΚΑτά διαστήματα προσπάθησα να του το αλλάξω, αλλά ΠΟΤΕ, ΠΟΤΕ, ΠΟΤΕ δεν δέχτηκε να πιει γάλα με άλλο τρόπο. Σημειώνω ότι νερό, χυμό κλπ από την ίδια ηλικία πινει με κανονικό ποτήρι ή καλαμάκι. Τα Χριστούγεννα του το έκοψα βιαίως, μετά τη 2η ωτίτιδα της χρονιάς -το έπινε στο κρεβάτι του- και από τότε δεν έχει ξαναπιεί γάλα:rolleyes:

DPYUp2.png EYukp3.png

καλημερα!

τιι κανετε? εμεις μια απο τα ιδια...ή μαλλον σχεδον ιδια...εκανε τα ξημερωματα πυρετο και η μικρη...τεσπα...

βρε κοριτσια τελευταια νιωθω οτι τις παρακαλαω για να φανε...με το ζορι καθονται στο στηθος....τι να κανω???

επισης προσπαθησα δυο μερες να τις δωσω λιγο ρυζαλευρο(βιολογικο της holle)γιατι τα κακακια τους εχουν γινει σκετο νερο αλλα τπτ και εκει...δεν θελουν...

επισης ωρες ωρες πνιγονται πολυ ευκολα με το γαλα?ειναι δυνατον μετα απο τοσο καιρο να μην μπορουν να κουμανταρουν την ροη?

tqj2p3.png vvtJp3.png

Kαλημέρα,καλή βδομάδα να χουμε...εμείς δεν κοιμηθήκαμε πολύ καλά απόψε,ξύπνησε κατά τις 2,τον πήρα στο κρεβάτι και μέχρι τις 6 δεν πρέπει να κοιμήθηκε ούτε αυτός ούτε εγώ...με κάτι ψιλοδιαλειμματάκια...πολύ κλωτσιά λέμε....όπου βρει,στο ψαχνό,στη μούρη,στου...Χάρη,άστα να πάνε!!!!!!

Περαστικά σας ρε παιδιά,κι αγύριστα να είναι....

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Αναστασί, περαστικά σας! Μήπως είναι μπουκωμένες και γιαυτό δεν μπορούν να πιουν;;

Και εγώ περιμένω να κάνετε καμιά καλή πρόταση για φαγητό έξω...

Εγώ δεν ενησυχώ ότι δεν θα πιει γάλα, έχει πιει και με το παραπάνω μέχρι τώρα..αλλά μάλλον θα περιμένω κι αλλο να μεταβολίσουμε πρώτα τις φετινές αλλαγές και μετά.. χτες με το που της έβαλα την βραδυνή πάνα έκανε κακά! προηγουμένως είχε κάνει και κακά στο γιογιό... την ρώτησα γιατί τα έκανε στην πάνα αφού ήταν ακόμα ξύπνια και μου είπε "γιατί μου αρέσει!" τώρα τί να της απαντούσα μου λέτε;;;

Η λέγκ που είναι;

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Ελενη τελικα που πηγατε για φαγητο? Καλα εμεις χτες δεν επαιζε, αλλα καθε φορα που θελουμε να παμε για φαγητο εξω, ζοριζομαστε για το που. αμα εχετε κανα εστιατοριο που να μπορουμε να παμε κ με τα παιδια κ να εχει φαγητι της προκοπης πειτε το, μη το κρατατε μυστικο!

Κλασσικά, Παππάς στους Θρακομακεδόνες! απίστευτα κρέατα (και φαγητά γενικότερα), κοντά μας, καθαρός αέρας, τι άλλο θες :):)

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Γειά σας!!!

Πάω να περπατήσω, μπας και γεννήσω κάποτε!

Χθες ήμουν χάλια, με κόλλησε ο σούπερμαν αυτή την γαστρεντερίτιδα (τελικά εκεί καταλήξαμε!) και δε μπορούσα να πάρω τα πόδια μου....

Τη Λήδα τη φυγαδέψαμε στη γιαγιά...

Μόνο που σήμερα ξύπνησα πανικόβλητη σκεφτόμενη ''καλά, η Λήδα είναι στη γιαγιά της, το μωρό ποιός το έχει;;;''.....

Εντάξει είμαι τελείως σάϊκο!!!!

Καλημέρα!

Σήμερα αν με πιάσεις από το λαιμό θα σκάσω!!!

Ρίξαμε έναν τσακωμό χτες με τον Μάρκο και γενικώς μου έχουν σπάσει τα νεύρα μέσα στο σπίτι... πρέπει επειγόντως να βρω μια δουλειά....

επίσης δεν ξέρω τι να κάνω με την τρελή ενέργεια του μικρού. πρέπει επειγόντως να πάει παιδικό σταθμό... δεν κρατιέται με τίποτα.... ζω μια τρέλα!!!

Η Μυρτώ που είναι; αναφορά!

καλημερα!!!!!

κοριτσια ευχαριστω για τις πληροφοριες για το γιατρο και για τα καλα σας λογια για τη μανουλα μου!!!

εστειλα και πμ σε δυο κοπελες στο αλλο το parents που ειχαν τους συγκεκριμενους γιατρους (η μια τον παντο και η αλλη το δωδο), δε μου εχουν απαντησει ακομα, περιμενω να δουμε....;)

ειχα κοσμο την κυριακη, χαμος , η μικρη ειναι μεσα στη μιρλα απο το σαββατο δεν πολυτρωει παλι και γκρινιαζει συνεχως, αφου καποια στιγμη την κυριακη την ειχα στο mei tai και προσπαθουσα να κοψω σαλατα:shock:(δεν τα πολυκαταφερα....:lol:) εφτιαξα τρια φαγητα και γλυκο...ευτυχως που ειχα φαι για τη μικρη απο την προηγουμενη μερα;):)

επισης με ειπε η θεια μου το αλλο σκδευτερο να της κρατησω και τα δυο παιδα για να φυγουν λεει, καλα δεν παιζει ο κ κοκοβικος μου λεει "εισαι ΤΡΕΛΛΗ?????????" θα της πω αμα ειναι να κανονισει να της κρατησω το ενα εγω και το αλλο η γιαγια μου..:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

afro μου αντε να φυγουν οι παλιοαρρωστιες πια,

ελεος δηλαδη:(:(:(:(

anastasie παντα ειχα απορια, οι διδυμουλες οταν ειναι μακρυα η μια απο την αλλη δειχνουν ενοχληση, αλλαζει καθολου η συμπεριφορα τους?

palladinaki υπομονη με τη σοφουλα ολα θα φτιαξουν σιγα σιγα (ελπιζω:)), γιατι και εγω δεν εχω προσπαθησει να αφησω τη μικρη σε κανεναν μεχρι στιγμης, εχει τυχει ομως να κανω μπανιο για παραδειγμα και να "λειπω" για λιγο ή να την πηγαινει ο καλος μου για κανενα μισαωρο στα πεθεριξ αν τη δουν αλλα ειναι παντα με τον μπαμπα μας οχι με καποιον πιο ξενο. ευχομαι να φτιαξουν συντομα τα πραγματα!!!!!:):)

felinidoc ο χασιακος εχει εμπειρια με εγκυμοσυνες μεγαλυτερων γυναικων?

σας αφηνω για λιγο.....;)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...