Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Alexandratts είπε:

Εγώ κατάλαβα τι εννόουσες ξαι δεν παρεξήγησα κάτι. Ίσα ίσα, σε ευχαριστώ που μου απάντησες 😃 Εγώ θα τη κάνω τη χοριακη μου τη Παρασκευή αντί για το Σάββατο. Αν και σήμερα μπήκα στο πειρασμό κ έκανα τεστ και βγήκε αρνητικό 😞 Μακάρι να είναι λάθος.

Ένα τεστ και μάλιστα με απογευματινά ουρα έχει μεγάλη πιθανότητα να είναι λάθος...μη σε ρίχνει αυτό κορίτσι μου!!!!στο εύχομαι να έχεις μια θετικότατη χοριακή!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέρα!!

πω πω περαστικά στον Μικ και στον Άγγελο, αμάν αυτός ο χειμώνας!

Δίκιο έχεις Αφροδίτη, δεν το βλέπω να προχωράει. Θα της δώσω όμως και αυτή την εβδομάδα, μήπως δω βελτίωση

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και περαστικά σε όλους! Που θα πάει, θα περάσουν οι παλιαρρώστιες κάποια στιγμή...

Χορεψέτους, υπάρχουν 2 Πάντοι, ένας της εξωσωματικής και ο άλλος αυτόν που ανέφερες...

Α, οκ, γράψτε λάθος τότε - δεν έκανα εξωσωματική στα 17, όοοοχι, άρα είχα δει τον άλλον.

Για το άγχος του αποχωρισμού πάντως Palladin, τα 2-3 λεπτά δοκιμή και μετά να επιστρέφεις, μπορεί και να την μπερδέψουν. Ή τουλάχιστον να την κάνουν να κλαίει πραπάνω την επόμενη φορά. Σου λέει "την άλλη φορά έκλαψα και ήρθε μετά από λίγο, τώρα;;" Πρέπει να μαζέψεις τα κουράγια σου και να φύγεις στ΄αλήθεια (όχι να περιμένεις πίσω απ' την πόρτα όμως). Αυτό βέβαια προϋποθέτει ότι νιώθεις καλά εσύ με το πού αφήνεις το παιδί και ότι ο άνθρωπος αυτός θα τη βοηθήσει να ξεχαστεί όσο λείπεις. Έτσι ακόμα και με κλάματα θα μπορείς να φεύγεις με σιγουριά, ώστε να μη νιώθει την ανασφάλεια στη μαμά της και μετά να δει και ότι μπορεί να περάσει καλά χωρίς εσένα. Και -το σημαντικότερο- να μάθει ότι η μαμά πάντα γυρνάει.

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

καλημερες κοριτσακια κ περαστικα σας.....

παλαντινακο ο νυχτερινος αποθηλασμος πήγε πολύ καλύτερα από οτι περιμενα..

παντως μετα τους 12 μηνες μπορεις να τον κανεις συμφωνα με το αρθρο..

οταν θελήσεις ρωτα με...

Πού μενεις? ρωταω αν θέλεις να σου συστησω την κυρια που παραλίγο να κρατησει τη λυδια.. δεν την ειδα στην πραξη αλλά την γνωριζω πολλά χρονια κ της εχω τεράστια εμπιστοσυνη...έχει ώραιες ιδεες, τρελαίνεται για μωρα κ είναι πολύ διαβασμενη...

Α ψεματα.. μου την κρατησε μια φορα για να δω μια παρασταση (χωρις αμοιβη ) κ η μικρη μου την λατρεψε...

Α, πειτε μου σας παρακαλώ τωρα που θηλάζω λόγω της δουλειας 3 φορες τη μερα (το σκ θηλάζω 5-6) θα επαρκει το γαλα για τις αναγκες της μικρης? δεν τρωει κ άλλα γαλακτοκομικα επειδη εχει αλλεργια

Ρωτησα τον παιδογαστρεντερολογο κ μου ειπε να την φουλάρω στις κρεμες κ τα υποαλλεργικα επειδη το μητρικο δεν εχει αρκετο ασβεστιο...

ειπε κ αλλα τετοια (Αφρο) κ γιαυτο δεν τον προτεινα...

Φιλάκια κ ενα σπεσιαλ στην τερατουλα!!!

α καλα γιουπι, ο ντοκτορ κλασσικος!!! Δυστυχως δε ξερω να σου πω για τι γαλα... Αν ειναι τρειςμεριδες γαλακτοκομικα, μου ακουγεται οκ, πάντως.

Το ξερω οτι ειναι κακη στιγμη, αλλα δοκιμασα να φαω γαλακτοκομικα. τη πρωτη μερα μια κουταλια γιαουτρι, μετα τυρι κ χτες βραδυ εφαγα πιτσα. σημερα εφαγα φετα με τον αρακα μου (μεγαλο πραμα η φετα με τα λαδερα τελικα).

Δεν ηξερα οτι θα αρρωστησει ρε γμτ κ μετα δεν ηθελζα να κανω πισω, θελω να δω αν θα τον πειραξει ή οχι. Κ ο καημενος εχει τη βροχιτιδα, εχει τα δοντια του που τα ουλα του κοντευουν να εκραγουν, εχει κ τους δικους μου πειραματισμους. Το μονο που ειδα μεχρι στριγμης ειναι οτι συγκαηκε στον πωπό του,αλλα μπορει να ειναι κ απο δοντια.θα συνεχισω να τρωω ακομα κ αν επιμενει ή εμφανιστει τπτ καινουριο, θα ξανασταματησω.

καλημέρες!

Το ερώτημα της ημέρας... Πού να πάμε να φάμε???

Τι κάνετε? Όλες καλά?

Γιούπι μην ανησυχείς για το γάλα σου... Είναι υπέρ αρκετό, και για το ασβέστιο μπορεί να το παίρνει και από άλλες πηγές.

Άστους να λένε...

Η παλλαντίν μένει στη Θεσσαλονίκη...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας.

Χάθηκα γιατί είχα τη μαμά μου εδώ και ...... δεν κοιμόμασταν καθόλου καλά..... δόντιαααααααααα. Αχ, πόσο πονάνε τα μαναράκια μας. Έχουμε κανένα νέο, δεν έχω διαβάσει ακόμα τα παλιά.

Αφροδίτη και εγώ στην ίδια φάση είμαι, ξεκίνησα να τρώω πρόβεια και γίδινα γαλακτοκομικά. Και εμένα συγκάικε λίγο αλλά δεν ξερω για πιο λόγω. Θα συνεχίσω για λίγο ακόμα, θα κάνω και μία Mayer κοπράνων και βλέπουμε.

Περαστικά σε όσους είναι άρρωστοι και γρήγορα.

Φιλιά.

IxBZp3.png

Γειααααα... έχω θοδωράκη πάνω απ'το κεφάλι μου αρα δεν μπορώ να γράψω πολλά... συνεχίζει και ψήνεται όχι τρελά μέχρι 39.

Λοιπόν θυμάστε το σκηνικό με τη ζαρντινιέρα; Ακούστε θεικό κομμάτι τρελά ανεβαστικό

F2fg4cJ_mbI

Καλησπέρα...

Ο μικρός με έχει ξεζουμίσει σήμερα, μάλλον κανά άλμα θα περνάει... δεν έχει κοιμηθεί σχεδόν καθόλου, ευελπιστώ ότι την νύχτα τουλάχιστον θα κοιμηθεί...

Ο Μικ δεν έχει πυρετό τώρα ευτυχώς, και ήρθαν οι καλές μου νεράιδες (μαμά-θεία) και κρατάνε λίγο την αννα και πήρα μια ανάσα, τουλάχιστον θηλάζω τον αντρίκο χωρίς κάποιον να χοροπηδάει από πάνω μου... ουφ!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Καλέ ο Θοδωράκης και ο Αγγελούκος πάλι αρρωστούλικα? Που θα πάει δε θα φτιάξει ο καιρός, να δουμε μια άσπρη μέρα! Περαστικά και στο Φελινοσύζυγο! Πάντως έχετε ελπίδα για ολονύχτιο ύπνο γιατί χτες τα ίδια μου έκανε και η τοσοδούλα και τελικά κοιμήθηκε κατά τη 1 και κάτι και΄ξύπνησε στις 8,30 το πρωί με ένα 20' μόνο διάλειμμα για φαγητό στις 5! Σούπερ ε? Κι ομως δεν είναι αφου ο Γωγουλίνος που γενικά κοιμάται καλά χτες αποφάσισε από τις 2-4.30 να κάνει τσαλιμάκια και να φωνάζει, μάλλον έβλεπε εφιάλτες αφού είχε έρθει ο τρίχρονος ξάδερφός του και έριξαν τρελούς καυγάδες! Ο Χ-Α-Μ-Ο-Σ λέμε!!! Τι να κάνω που ταυτόχρονα έπαιρναν τα ίδια παιχνίδια και τσίριζαν για το ΄ποιός θα καταφέρει να το κρατήσει! Μετά τα πράγματα ζόρισαν κι άλλο και με το ζόρι τους ξεχωρίσαμε! Αλήθεια τι να κάνω σε τέτοιες περιστάσεις???

Επίσης σήμερα βγήκα και την 1η μου βόλτα μετά τη γέννα με το Γωγουλίνο ντυμενο ποντικάκι, περάσαμε πολύ ωραία όλοι, η μπουμπούκα ήπιε το γάλα της από το μπιπερό μια χαρά και επειδή περίσεψαν 40μλ λυπήθηκα να τα πετάξω και τα έβαλα σε ένα ποτηράκι και με μια γουλίτσα τα εξαφάνισε ο Γώγος!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Όχι κι εσύ ρε Ελένη, στο τέλος θα αναφέρουμε ποιοί είναι καλά, αφού θα είναι λιγότεροι!

Πάντως κι εγώ σκέφτομαι να της δίνω πού και πού μπιμπερό, αλλά και στο Γιώργο έδινα από μικρό και ξαφνικά κάτι του έκανε κλικ μια μέρα και δεν το ήθελε καθόλου! Με τα χίλια ζόρια το ξαναμάθαμε! Εντομεταξύ λίγο μετά τη γέννηση της τοσοδούλας κι επειδή ο μικρός δεν πάει τώρα σταθμό κι έχουμε περισσότερο χρόνο το πρωί είπα να ξεκινήσουμε την προσπάθεια να κόψουμε το μπιμπερό. Πάει σχετικά καλά, αλλά κάνει πολύ περισσότερη ώρα να πιει το γάλα του και θέλει συνεχώς κουβέντα και παιχνίδια. Λέτε να μην ήταν έτοιμος ακόμα και να τον παραπιέζω?

mGKop3.png60Jvp3.png

μετά από ένα μαραθώνιο μιας ώρας όπου η τσουλουφίτσα δεν κοιμόταν και ο Αλέκος δάγκωσε το μάγουλό του από μέσα και μας φώναξε γύρω στις 10 φορές, κοιμήθηκαν....

Μαρίνα, κοίτα μήπως το πίνει πιο ευχάριστα με το καλαμάκι... Κι επίσης μπορείς να του δίνεις γάλα στο ποτήρι του και άλλες φορές της ημέρας. Δεν χρειάζεται να πίνει μεμιάς τα γραμμάρια που έπινε. Αν δεν θέλει άλλο μην τον πιέζεις και δώσε του το μετά. και μην ανησυχείς για το γάλα είδες τί είπε η γιατρός της ντάνσεμ... Το πολύ γάλα βλάπτει...

Ουφ!

Μα τί στο καλό έχουν τα παιδάκια μας και δεν κοιμούνται;

Η Άννα κοιμήθηκε πριν από λίγο, μιλάμε δεν νύσταζε καθόλου, αντίθετα εγώ κουτουλουσα...

Ο μικρός επίσης στην τσίτα, εκεί που αποκοιμιέται πατάει ένα κλάμα...μπουχουχου θα βάλω κι εγώ τα κλάματα...

Ποοοοοοοοοοοοοοοοοτε θα τελειώσει αυτό;;;;;;

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Καλά πως το κόβουμε το μπιμπερό δεν μου λέτε και εμένα γιατί θα ήθελα να της το κόψω αλλά δεν ξέρω τον τρόπο ρε γμτγμτγμτ...

Να τα εξαφανίσω και μετά τί; θα δει μπιμπερό στον μικρό και θα θέλει και αυτή...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

Σήμερα φαίνεται δεν θέλανε να τελειώσει το σκ γι αυτό δεν θέλαν νάνι....

Δεν μπορώ να βοηθήσω για το μπιμπερό, ο Αλέκος το πήρε πολύ λίγο... κατευθείαν ποτήρι..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...