Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Alexandratts είπε:

Εγώ κατάλαβα τι εννόουσες ξαι δεν παρεξήγησα κάτι. Ίσα ίσα, σε ευχαριστώ που μου απάντησες 😃 Εγώ θα τη κάνω τη χοριακη μου τη Παρασκευή αντί για το Σάββατο. Αν και σήμερα μπήκα στο πειρασμό κ έκανα τεστ και βγήκε αρνητικό 😞 Μακάρι να είναι λάθος.

Ένα τεστ και μάλιστα με απογευματινά ουρα έχει μεγάλη πιθανότητα να είναι λάθος...μη σε ρίχνει αυτό κορίτσι μου!!!!στο εύχομαι να έχεις μια θετικότατη χοριακή!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Αχ Elenikat δεν σταματάει, κλαίει γοερά με δάκρυα, δεν ακούει τίποτα και κανέναν και κοιτάζει συνέχεια την πόρτα. Βέβαια δεν δοκίμασα να λείψω πολλή ώρα, 2-3 λεπτά μόνο, μετά δεν άντεξα. Τι να πω, θα ξαναδοκιμάσω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παλλαντινακι γενικα την αφηνεις με αλλους;η ειναι πρωτη φορα; σορι αν τα εχεις ξαναπει....αλλα τοσο αγχος αποχωρισμου, η ερατω δεν το εκανε ποτε!!κ μου φαινεται πολυ πολυ πακετο, κ για τη σοφια κ για σενα!:o

με την κοπελα θα ελεγα να μην το ρισκαρεις...οκ, απειρη ενταξει, αλλα δε φαινεται ετοιμη να αναλαβει αυτο που υποσχεθηκε. κ δεν ξερω κατα ποσο μπορεις να δωσεις ευκαιριες αν επειγεσαι!!

νταφίδιον, όντως ζόρικη η κατάσταση.

Με τη Σοφία είμαστε εδώ και 9 μήνες συνέχεια μαζί, τις περισσότερες ώρες μόνες μας στο σπίτι. Ο μπαμπάς δουλεύει ασύλληπτα ωράρια, οι γιαγιάδες δουλεύουν και μένουν μακριά (η μία σε άλλη πόλη, η άλλη στην Θεσ/νίκη αλλά μακριούτσικα, την βλέπουμε 1-2 φορές τη βδομάδα). Νομίζω ότι το μωρό νομίζει ότι δεν μπορεί να υπάρξει μακριά μου, δεν εξηγείται αλλιώς. Ίσως έχω κάνει λάθη, αλλά τι να έκανα, δεν μπορώ να αναγκάσω τη μαμά μου να έρχεται κάθε μέρα.

παλλαντίνιο πρέπει να περάσει *αρκετό* χρονικό διάστημα που θα είστε μαζί με την κοπέλα, να σας βλέπει και τους δύο μαζί η Σοφία. Ξέροντας ότι είσαι κι εσύ εκεί, θα νιώσει πιο σίγουρη να εξερευνήσει και το τι εστί η άλλη κοπέλα..Αυτή η προσαρμογή μπορεί να πάρει και καιρό..

Ξέρω, σου έκανα τη καρδιά περιβόλι, αλλά μην ακούω ότι έχεις κάνει λάθη. Αφού δεν υπάρχει άλλος άνθρωπος πώς θα γίνει δηλ.? θα την αφηνες μόνη της για να μάθει μακρυά σου?? δε γίνονται αυτά τα πράγματα.. με ό,τι διαθέτεις, πορεύεσαι.

Τη μητέρα μου, από τη στιγμή που πήρε σύνταξη (όταν η Μαρίνα έκλεισε τους 2 μήνες), την είχα μαζί.. Όταν γύρισα στη δουλειά στους 3.5 μήνες, η Μαρίνα είχε συνηθίσει μαζί της και τα πήγαν μια χαρά.

Τώρα το άγχος αποχωρισμού το έχει η γιαγιά..είναι κολλητικό να το ξέρετε :-P

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

dooo έχεις δίκιο, χρειάζεται χρόνος.

Κι εγώ κάπως έτσι το σκέφτηκα, να παίζουμε μαζί για να την συνηθίσει, απλά έκανα και μία δοκιμή να φύγω μήπως ξεχαστεί αλλά μάλλον ήταν πολύ νωρίς. Ουφ, τώρα έχω το δίλλημα αν η κοπέλα είναι κατάλληλη ή όχι. Γιατί δεν έχω την πολυτέλεια να περιμένω 1 μήνα, να την συνηθίσει η Σοφία, και μετά εγώ να συνειδητοποιήσω ότι δεν μου κάνει. Γιατί αυτό το "ντρέπομαι να πω τραγουδάκια " με χτύπησε κατακούτελα

Διαφημίσεις

Γιατί αυτό το "ντρέπομαι να πω τραγουδάκια " με χτύπησε κατακούτελα

...και πολύ καλά κάνεις! Να βρεις άλλη που να μην ντρέπεται!

Τί σημαίνει ντρέπομαι; Δλδ πως σκεφτόταν να απασχολήσει την Σοφία;

Για κάνε της αυτήν την ερώτηση...

Εγώ πιστεύω ότι δεν είναι κατάλληλη, να ψάξεις να βρεις κάποιον που άμα φύγεις θα πάρει την κατάσταση στα χέρια του και θα παίξει, τραγουδήσει, κάνει κωλοτούμπες προκειμένου να απασχολήσει το παιδί και να σταματήσει να κλαίει

εγώ την άφηνα στον άντρα μου και είχαμε τρελά δράματα, πόσο μάλλον σε ένα ξένο ατομο...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Και τί θα κάνετε θα ρθείτε στην Αθήνα Ανασταζί?

ΜΑΚΑΡΙ!

μμμ...δυσκολη αποφαση...αλλα ισως και ναι....πολυ πιο δυσκολο βλεπω το να διοριστω οποτε δεν αγχωνομαι....:lol:

Περονοσπορος στο καφέ... 38,3 πριν λίγο ο θοδωράκης και ανεβαίνει ακάθεκτος. Θα το χτουπήσουμε πάλι το σαραντάρι. Απλά ελπίζω ότι ο νικολας θα έχει προλάβει να πάρει τίποτα αντισώματα απ'το γαλα και θα τις σκαπουλάρει (σωστα το έγραψα η θα με ξανακράξει η πρώην συμπεθέρα μου;:tongue:)

Ελένηηηηηηηηηηηηηηηη εδώ είμαστε... λείπαμε το πρωί.

Κι εγώ πάντως ζυγαριά δεν πήρα και τα κιλά τα μετράμε κάθε μήνα που είναι η καθιερωμένη εξέταση στον παιδίατρο.

Πάω να θερμομετρήσω πάλι... με τις υγείες μας!

λεγκω περαστικα σας....ουφ αμαν πια με αυτες τις παλιοιωσεις....

καλε εδω δεν πηρα εγω ζυγαρια θα παρετε εσεις....μαρινα be cool!ολα καλα θα πανε...

tqj2p3.png vvtJp3.png

ντρέπεται μπροστά μου, υποθέτω μόνη με το μωρό δεν θα ντρέπεται:rolleyes:

θα δω πώς θα πάει αυτή η βδομάδα, θα της δώσω λίγο χρόνο μήπως πάρει καμιά πρωτοβουλία που αρέσει στη Σοφία. Παράλληλα ψάχνω, αλλά ψάχνω μέσω γνωστών, δεν μου ρχεται να βρω κάποια εντελώς άγνωστη από αγγελία.

Ουφ! Παλλαντινάκι μου ζόρι...

Έψαχνα κι εγώ για μια κοπέλα να μου κρατάει τη μικρή

τις μέρες που πηγαίνω στις Σέρρες, και όταν πρέπει να τρέξω σε καμιά οικοδομή...

Μέχρι να γεννήσω ερχόταν η μαμά μου από την Αθήνα για 3 μέρες και έφευγε!

Είπα να την ξεκουράσω (αν και η ίδια θέλει να συνεχίσει να έρχεται)

και άρχισα να αναζητώ μια κοπέλα.

Ήμουν τυχερή γιατί από το σταθμό του γιώργου έδιωξαν στα μέσα της χρονιάς την κοπέλα που τον είχε στα βρέφη,

και την καβάτζωσα γρήγορα γρήγορα,

γιατί την έχω ζήσει 1 χρόνο και γιατί ο Γιώργος την λατρεύει.

Ελπίζω να πάει καλά!

Θέλεις από τις 12 του μήνα που θα επιστρέψει από Γερμανία να τη ρωτήσω αν γνωρίζει κάποια κοπέλα?

899667.png226174.png

Διαφημίσεις

πάντως ήσασταν πολύ τυχεροί!

Έτσι νομίζω, ωστόσο ένα άγχος το έχω

και να φανταστείς ότι μέχρι το Μάρτιο

θα έχουμε και 2 βδομάδες μαζί να τη συνηθίσει η μικρή

και να της δείξω τα σχετικά με το γάλα, το sling, τη σειρά μας γενικότερα.

899667.png226174.png

κοιτα, η ντροπη ειναι ενα θεματακι, με τα παιδια μπορουμε να γινουμε ΟΙ καραγκιοζηδες αλλα μπροστα στους μεγαλους, ε ψιλοκολλαμε καμια φορα....

εγω το αποδιδω στην απειρια, κ εγω ετσι ημουν στην αρχη που ανελαβα ταξη...

δεν ξερω μωρε κ πως σου 'καθεται' εσενα η κοπελα για να σου πω αλλη αποψη..

αλλα σε καμια περιπτωση μην ξαναπεις για λαθη, κ τι να εκανες βρε κοριτσι; κ παλι μπραβο που τα καταφερνεις ολα μονη σου να λες!συν τη σχολη, που το πας αυτο, ε;

λοιπον δεν σας ειπα οτι περασα απο λεγκω και ειδα νικολα...και ειναι ενα κουκλι που στηριζει λιγακι το κεφαλι!ενος μηνος μινιατουρα!!και με εχ#$ε ο νικολας, τον πηρα αγκαλιτσα και αμεσως ειπε να χαλαρωσει (ετσι το ερμηνευσα:tongue:) και γεμισαμε ..γιου νοου γουατ...!!!!:tongue::lol:

αλλα τι διαφορα βρε παιδια, ειχα ξεχασει ποσο αοσμα ηταν τα σκ@τ*#λ@κια της ερατουλας και πως εχουν γινει μετα τις στερεες!!!!:o:o:o:o

γιουπι για-για, καιρο ειχαμε να σε δουμε!φιλακια στην αρηβελ!!!!:D

οιοιοι τζενακι, καταραμενος ιδιωτικος τομεας...

εμεις μεσα στην ομορφια και σημερα, ο μικ ανεβασε πυρετο χτες την νυχτα και εχω αλλον ενα να νταντευω....

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

καλημερα!

παει κ ο Μικ.... Εχει δικιο η Λεγκω μου φαινεται, μας καταραστηκε ο σουπερμαν!!!

Ο Αγγελός ειναι με ασθματικη βροχιτιδα, ακουγεται σαν αμαξι που προσπαθει να παρει μπρος καθε φορα που αναπνεει. Κανουμε τις εισπνοες μας, παιρνουμε τις κορτιζονες μας και αμα κανει κ δυσπνοια θα παρει αντιβιωση, μεχρι στιγμης ευτυχως καλα αναπνεει.... και εννοειται οτι εχει απιστευτη γκρινια νευρικοτητα ετσι?

Παλλαντινιο, το θεμα ειναι τι κανει η κοπελα οταν ειναι οι δυο τους. Εμενα το γεγονος οτι παγωνει δε μου αρεσει, δλδ σε μια δυσκολη στιγμη, τι θα κανει?

(((τζενη))) ευτυχως δεν εχει λιακαδα να σου τη βαρεσει τελειως! Κουραγιο κοριτσακι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...