Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Alexandratts είπε:

Εγώ κατάλαβα τι εννόουσες ξαι δεν παρεξήγησα κάτι. Ίσα ίσα, σε ευχαριστώ που μου απάντησες 😃 Εγώ θα τη κάνω τη χοριακη μου τη Παρασκευή αντί για το Σάββατο. Αν και σήμερα μπήκα στο πειρασμό κ έκανα τεστ και βγήκε αρνητικό 😞 Μακάρι να είναι λάθος.

Ένα τεστ και μάλιστα με απογευματινά ουρα έχει μεγάλη πιθανότητα να είναι λάθος...μη σε ρίχνει αυτό κορίτσι μου!!!!στο εύχομαι να έχεις μια θετικότατη χοριακή!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Κάθε φορά πάω να ξεκινήσω γράφοντας καλημέρα και μετά συνειδητοποιώ ότι έχει πάει μεσημέρι! Η μπουμπού έχει πάθει κρίση πείνας μάλλον από χτες και τρώει αρκετά (φτού, φτού!) Εντομεταξύ είχα βγάλει και με το θήλαστρο για να δω αν πιάνει μπιμπερό γιατί μάλλον αύριο θα λείψουμε για λίγο να πάμε καμιά βόλτα τον μικρό, και από τα 120 μλ που είχα βγάλει ήπιε τα 100 στο 5', και μετά από 1,5-2 ώρες πεινούσε πάλι!:roll:Δεν ξέρω αν δεν το ευχαριστήθηκε με το μπιμπερό, πάντως θήλασε κανονικά μετά! Να τρώει τόσο πολυ σε κάθε γεύμα που διαρκεί 10-15'? Βέβαια μετά το γεύμα με το μπιμπερό, ζορίστηκε περισσότερο να χωνέψει μου φαίνεται! Για να δούμε και αύριο! Όσο για το θέμα της ζυγαριάς εγώ δεν κρατήθηκα και έχω νοικιάσει μία και η αλήθεια είναι ότι δεν αντιστέκομαι και τη ζυγίζω καθημερινά, αλλά επειδή προς το παρόν πάει καλά, όχι μονο δε με αγχώνει αλλά το νιώθω σαν επιβράβευση!(ναι ο.κ. μην κοροιδεύεται, τι να κάν που αυτή την περίοδο αυτός νιώθω ότι είναι ο καθημερινός μου στόχος!) :lol:

Dsaki κι εγώ για το συγκεκριμένο γιατρό έχω ακούσει καλά λόγια χωρίς να τον ξέρω προσωπικά! Χαρά στο κουράγιο της μαμάς σου που έχει διάθεση να μεγαλώσει άλλο ένα παιδάκι! Θα ήταν πολύ ωραίο να ήσαστε έγκυος ταυτόχρονα! Έχει τύχει σε μια γνωστή μου και γέννησαν μαμά και κόρη με 1-2 μήνες διαφορά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα σας! τα νεα μας τα ιδια!μην επαναλαμβανομαι!

ευχαριστω για τις απαντησεις σας... ΑΝ διοριστω...τοτε δεν θα ειμαι σε κλινικη αλλα σε μικροβιολογικο εργαστηριο....βοηθος ιατρικων εργαστηριων εχω τελειωσει...

φιλακια σας αφηνω...

ξυπνησε ο μικρος..

tqj2p3.png vvtJp3.png

Περονοσπορος στο καφέ... 38,3 πριν λίγο ο θοδωράκης και ανεβαίνει ακάθεκτος. Θα το χτουπήσουμε πάλι το σαραντάρι. Απλά ελπίζω ότι ο νικολας θα έχει προλάβει να πάρει τίποτα αντισώματα απ'το γαλα και θα τις σκαπουλάρει (σωστα το έγραψα η θα με ξανακράξει η πρώην συμπεθέρα μου;:tongue:)

Ελένηηηηηηηηηηηηηηηη εδώ είμαστε... λείπαμε το πρωί.

Κι εγώ πάντως ζυγαριά δεν πήρα και τα κιλά τα μετράμε κάθε μήνα που είναι η καθιερωμένη εξέταση στον παιδίατρο.

Πάω να θερμομετρήσω πάλι... με τις υγείες μας!

Περαστικά στον αγαπητικό μας, στον Αγγελούκο, στην Αναστασί και στα μωρά της, ξεχνάω κάποιον;

τραγουδάκι για νανούρισμα ...

9s4ODhmJVr4

Δς ακι, μπράβο στην μαμά, χαρά στο κουράγιο της...

Εγώ πάντως ψηφίζω Χασ!

Χορεψέτους, υπάρχουν 2 Πάντοι, ένας της εξωσωματικής και ο άλλος αυτόν που ανέφερες...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Περαστικά στο Θοδωρίκο...

Μαρίνα διαβάζω για τον θηλασμο της μικρής και ειμαι σιγουρη οτι θα ξανακανω κι εγώ τις ιδιες ερωτήσεις... οσο παίρνει βάρος μην ανησυχεις για τιποτα! Και μπράβο που πήρε μπιμπερό!

Μυρτούλα? Ολα καλα? Για δώσε παρόν...

εντιτ παλι λαθος το εγραψες μικρη μου τουλουμπα ειναι "θα τη σκαπουλαρει" όχι "θα τις σκαπουλαρει" μια ειναι οχι πολλες! Κι εγώ σ'αγαπω! Μουτς

eNeap2.pngTSzHp3.png

Εδώ είμαι και εγώ...Δεν νομίζω ότι θα γεννήσω το ΣΚ...Σας παρακαλώ αρχίστε τα ρέικι και τις θετικές σκέψεις για να το αποφασίσει ο σποράκος πριν αναγκαστώ να πάω με προκληση!

Περαστικά σε όλους τους άρρωστους...Ο δικός μας, παρότι σούπερμαν, νομίζω έχει πάθει υπερκόπωση....Προσπαθούμε να τον συνεφέρουμε, αλλά όπως καταλαβαίνετε δεν είναι αυτή η περίοδος της ζωής μας η πιο κατάλληλη για να συνέλθει από υπερκόπωση....

Ουφ, πρωην συμπεθέρα καλά που πρόλαβε και σε διορθωσε η γαλατούλα και δεν έγινα πάλι φυτό!!! :)

Πσιτ, φιλενάδα πλάκωσε τον στα γιατροσόφια, δώσε του και κανά κρύσταλλο μπας και συνέλθει ο σούπερμαν, τί σούπερμαν είναι αυτός;;;;

Ουφ, πρωην συμπεθέρα καλά που πρόλαβε και σε διορθωσε η γαλατούλα και δεν έγινα πάλι φυτό!!! :)

Εγώ πάλι δεν ήθελα να βυθίσω το μαχαίρι στην πληγή, φτάνει πια!

Ο Μικ ήρθε να με πληροφορήσει ότι ο μικρός πάαααααααααλι πεινάει (το ότι τον θήλαζα όοοοοολο το απόγευμα δεν παίζει κανένα ρόλο!) Παω να κάνω το καθήκον μου...

Μυρτώ στην έσχατη θα σε συνοδέψω την Τετάρτη στην άνοδο σου προς την ακρόπολη...θα ζαλωθώ και τον μικρό, ή μάλλον να στον δώσω εσένα για να είμαστε σίγουρες για την επιτυχία της αποστολής;;;

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Εντάξει, προκειμένου να γεννήσω θα τον ζαλωθώ εγώ! Κορίτσια, αν δεν πιάσει τίποτα άλλο, την Τετάρτη εκδρομή στην Ακρόπολη...Δε μου λέτε, τι γίνεται σ'αυτό το καφέ και όλες γενάμε 39 και κάτι;;;;

Διαφημίσεις

Εντάξει, προκειμένου να γεννήσω θα τον ζαλωθώ εγώ! Κορίτσια, αν δεν πιάσει τίποτα άλλο, την Τετάρτη εκδρομή στην Ακρόπολη...Δε μου λέτε, τι γίνεται σ'αυτό το καφέ και όλες γενάμε 39 και κάτι;;;;

Και παραβάλε! Έτσι τα παιδιά μας δεν θέλουν να βγουν! Γουστάρουν ζεστασιά και κοιλίτσα μανούλας!

Εμείς κοιμηθήκαμε ένα ξεγυρισμένο δύωρο το απόγευμα και είμαστε πολύ ακτιβ! Να δω πώς θα κοιμηθούν τα σπόρια το βράδυ!

Προς το παρόν βλέπουμε το Νέμο!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Τα παιδάκια μας θέλουν να δημιουργούν σασπένς!!!

Ετοιμάζονται από τώρα για την παράσταση... που θα ανεβάσετε...

899667.png226174.png

Καλησπέρα!!!

YIOUPI με τον νυχτερινό αποθηλασμό όλα καλά δηλαδή; Τελικά ήταν σχετικά εύκολο;

Μαρίνα στις 3 εβδομάδες υπάρχει άλμα ανάπτυξης (όπως και στις 6 εβδομάδες και στους 3 μήνες), οπότε θήλαζε και μη ερεύνα που λέει και η Αμαρέτο!

Λέγκω περαστικά!

ds αν μείνει η μαμά σου έγκυος και μείνεις κι εσύ ξανά θα έχει πλάκα, θείος/α και ανήψι θα είναι συνομήλικα!!! Άσε που η Νεφέλη θα είναι μεγαλύτερη από τον θείο/α της!!!

Δεν σας είπα τα νέα μας, τελικά με την κοπέλα - babysitter μάλλον τζίφος.

ΟΚ, είναι καλός άνθρωπος αλλά η έλλειψη εμπειρίας σε ένα μωρό σαν τη Σοφία (πολύ απαιτητικό και με άγχος αποχωρισμού) δεν έχει κανένα αποτέλεσμα. Μόλις το μωρό κλάψει η κοπέλα παγώνει, δεν ξέρει τι να κάνει. Και δεν σας είπα το πιο κορυφαίο: της λέω κάποια στιγμή να πει ένα τραγουδι στη Σοφία από αυτά που έχουν και κινήσεις μέσα και χειρονομίες (στυλ αχ κουνελάκι) και μου λέει "Δεν μπορώ, ντρέπομαι" !!!

παλλαντινάκι τώρα που σε βρήκα να σου πω γιατί όλο ξεχνάω. Για το άγχος αποχωρισμού μην ανησυχείς γιατί μόλις φύγεις, αμέσως θα ξεχαστεί και θα σταματήσει. Εγώ μέχι να κατέβω τις σκάλες είχε σταματήσει το κλάμα.

Βέβαια καλό είναι να υπάρχει μια κοπέλα που να την κάνει να ξεχνιέται. Και δεν ξέρω αν είναι θέμα εμπειρίας ή γενικά να το νιώθει και να το έχει... Και βέβαια να αγαπήσει το μωρό το οποίο είναι το πιο σημαντικό.

Οπότε αν δεν σου γέμισε το μάτι ψάξε για άλλη. Δεν είναι ώρα για συμβιβασμούς.

και να πω ότι εγώ με την κοπέλα που έχω, παρόλους τους ενδοιασμούς που είχα που δεν είναι ελληνίδα και δεν μιλάει ελληνικά, τελικά αποδείχτηκε πολύ καλή και ικανή!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...