Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ησυχία τάξη ασφάλεια... για δώστε αναφορά για τα μικρά και μεγάλα γριπωμένα μας!

Επειδή η πρώην συμπεθέρα μου δεν μπήκε να ενημερώσω ότι μάλλον δεν γεννάμε το σκ... πάμε για βδομάδα ;)

Φύγαμε για να δούμε το Άδοξοι Μπάσταρδοι!!!

φιλώ σας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ήρθα κι εγώ...

Μια μέρα δεν μπήκα και έχετε γράψει απίστευτα κατεβατά!

περαστικά στον Αγγελούκο και στη μπεμπούλα Ανασταζί και σε σένα βέβαια...

Πολύ τρέξιμο!!! Αλλά το απόγευμα οι άντρες έκατσαν σπίτι και πήγα με την κόρη μου για ψώνια! Και πήρα μια τσάντα και μια φόρμα... Μα τι μανία ενώ ήθελα ένα μαύρο παντελόνι για τη δουλειά πήρα μαύρη φόρμα... Τεσπα, το καλό θα είναι να καταφέρω να φοράω τις φόρμες μου στη δουλειά!

Πάω να πάρω εμ εντ εμ στο Χαβιέ!

Λέγκω πες εντυπώσεις από Άδοξη Μπάσταρδοι!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

ντι εσακι, δυσκολο να συγκαηκεαπο την κολωνια... μαλλον κατι τροφικο ειναι. Το συγκαμα προκαλειται απο οξινα κακα ή ουρα που συνηθως γινονται οξινα απο καποια τροφη ή κρυωμα ή ακομα επειδη βγαζουν δοντια. Δοκιμασες φαρμακευτικό μελανι? Γενικα να στεγνωνεις καλα με αερα κ αν μπορεις να την αφησεις κ λιγο γυμνουλα. Ε, θελει κ λιγο χρονο να επουλωθει, μην αγχωνεσαι...

Ο μικρος μου δεν ανεβασε παλι πυρετο κ περασε 8ωρο που πηρε το ντεπον! Ο βηχας ομως.... δε σταματαει καθολου να βηχει παρα το αερολιν. δεν τον γλιτωνει τον ντοκτορ που παραλιγο να μου πασαρει αντιβιωση απο το τηλ. "Καλα" του λεω "θα ερθω το απογευμα να τον ακουσετε"!

thx!!! πηρα φαρμακευτικο μελανι και μεσα στη φουρια μου το ξεχασα στη μαμα μου σημερα:(:(:((ειχαμε παει απο κει βολτουλα,ριξαμε και ενα καυγα ;):tongue:)....

αστα και το κ@λαρακι της ζουζουνας μου χαλια μαυρα, αλλη μια φορα ειχε συγκαει (μαλλον απο καλαμποκι) και οχι τοσο πολυ τωρα ειναι πολυ ασχημα.....:(:(:(

περαστικα σας παλι βρε afro μου!!!υπομονη!

να ρωτησω βρε κοριτσια ξερει καποια απο εσας (της αθηναιες μαλλον) αν εχει οντως καλη φημη ο Παντος ο γυναικολογος και καποιος Δωδος??

ενδιαφερεται η μαμα μου που προσπαθει να κανει αλλο ενα παιδακι και εχει ακουσει πως αυτοι οι γιατροι ειδικευονται σε πιο μεγαλες ηλικιες και πιο δυσκολες εγκυμοσυνες....ξερετε τιποτα????

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Ησυχία τάξη ασφάλεια... για δώστε αναφορά για τα μικρά και μεγάλα γριπωμένα μας!

Επειδή η πρώην συμπεθέρα μου δεν μπήκε να ενημερώσω ότι μάλλον δεν γεννάμε το σκ... πάμε για βδομάδα ;)

Φύγαμε για να δούμε το Άδοξοι Μπάσταρδοι!!!

φιλώ σας

Ωραία ταινία αν και στο τέλος μου τη χάλασε.

Εμεις μόλις ειδαμε το καινουργιο λοστ και εχω χαθει μιλάμε αλλά μου αρέσει!:D

Διαφημίσεις

κοριτσια καλησπερα.

περαστικα στα αρρωστα!

φελινι ναι συναντηθηκαμε στο εν λογω μλ!!ελπιζω να ειστε καλα!

και αποψε κοιμηθηκε χωρις γαλα! ρε κοριτσια αφου κανει μικρες ρηχες αδιακοπες θηλαστικες κινησεις ποτε καταπινει! σημερα παροτι εχει παρατησει εδω και ενα μηνα τον δεξι μαστο μαλλον μεσα στην απογνωση και τη διψα τον ξαναζητησε!!! δε βρηκε τιποτα κι απο κει και σηκωθηκε να παει για υπνο! ποτε να καταπινει αφου ειναι ολο μουτς μουτς συνεχομενα!!! δεν ξερω αν γινομαι καταννοητη!!! χτες τη νυχτα ξυπνησε τον πηρα στο κρεβατι... αυτος θηλασε 2 φορες κι εγω κοιμηθηκα 2ωρες μολις. θα πεσω κατω απο τη νυστα!! ειχα και 2 νυχτες πριν απο αυτο και σημερα ημουν πρωι!νομιζω ακομη οτι δεν ειναι θεμα παραγωγης αλλα καθοδου... δεν ξερω το ψαχνω

ds ο παντος καλος αλλα ακριβοθωρητος!ειναι μεγαλο θεμα να τον πετυχεις ολο με παρατρεχαμενους μιλανε οι γυναικες.

κοριτσια καλησπερα.

περαστικα στα αρρωστα!

φελινι ναι συναντηθηκαμε στο εν λογω μλ!!ελπιζω να ειστε καλα!

και αποψε κοιμηθηκε χωρις γαλα! ρε κοριτσια αφου κανει μικρες ρηχες αδιακοπες θηλαστικες κινησεις ποτε καταπινει! σημερα παροτι εχει παρατησει εδω και ενα μηνα τον δεξι μαστο μαλλον μεσα στην απογνωση και τη διψα τον ξαναζητησε!!! δε βρηκε τιποτα κι απο κει και σηκωθηκε να παει για υπνο! ποτε να καταπινει αφου ειναι ολο μουτς μουτς συνεχομενα!!! δεν ξερω αν γινομαι καταννοητη!!! χτες τη νυχτα ξυπνησε τον πηρα στο κρεβατι... αυτος θηλασε 2 φορες κι εγω κοιμηθηκα 2ωρες μολις. θα πεσω κατω απο τη νυστα!! ειχα και 2 νυχτες πριν απο αυτο και σημερα ημουν πρωι!νομιζω ακομη οτι δεν ειναι θεμα παραγωγης αλλα καθοδου... δεν ξερω το ψαχνω

ds ο παντος καλος αλλα ακριβοθωρητος!ειναι μεγαλο θεμα να τον πετυχεις ολο με παρατρεχαμενους μιλανε οι γυναικες.

βρε xrysi μου αφου θελετε τοσο να συνεχισετε να θηλαζετε γιατι δε μιλας με μια συμβουλο, ισως να σας δει κιολας:rolleyes:, και να σου πει ακριβως τι πρεπει να κανετε για την περιπτωση σας.....;)μη στενοχωριεσαι!!!!!

γαι τον παντο το ξερω οτι ειναι ακριβος αλλα λογω του υψηλου κινδυνου νομιζω πως θα στερηθουν αλλα πραγματα ωστε να τα καταφερουν;)

εχει κλεισει ραντεβου για τις 20 φλεβαρη;)

απλα θελω γνωμες...

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Kαλημέρα!

Πρέπει να βγω για ψώνια πριν αρχίσει να βρέχει και βαριέμαι...

Χρυσή, συμφωνώ με το dsάκι, μια σύμβουλος αν σε δει από κοντά, θα μπορέσει να σου πει αν το μωρό πίνει γάλα (αν και επιμένω είναι λίγο απίθανο να σε βλέπει απλά σαν πιπίλα και επίσης να πηγαίνει για ύπνο νηστικός, θα σε τράβαγε να πάτε στην κουζίνα να του δώσεις κάτι άλλο να φάει...). Και ξαναλέω, ούτε εγώ ακούω τη δικιά μου πια να καταπίνει. Είναι απίθανο ένα τόσο μεγάλο μωρό που έχει θηλάσει επιτυχώς τόσους μήνες να μην μπορεί να διατηρήσει την παραγωγή στα επίπεδα που τη χρειάζεται. Αν δεν είχε ενδιαφέρον για τον θηλασμό όπως πιστεύεις και δεν είχες και γάλα, τότε θα είχε σταματήσει να ασχολείται εντελώς, θα έτρωγες φτύσιμο! Γιατί αν έχει ενδιαφέρον απλά για την πιπίλα, για την επαφή μαζί σου, τότε αυτό σημαίνει ότι έχει ενδιαφέρον για τον θηλασμό και έχει και κίνητρο για να θηλάσει... απλά τόσο του χρειάζεται για να πάρει το γάλα που θέλει!

Δεν ξέρω... ίσως να έγραφες στην ενότητα του θηλασμού στο φόρουμ να το δει και η Αγλαΐα ή να σε έβλεπε μια σύμβουλος, μου φαίνεται ότι έχεις αγχωθεί χωρίς λόγο! Γι' αυτό και δεν μπορείς να χαλαρώσεις και να κοιμηθείς μαζί με το μωρό, κάθεσαι και του μετράς τις γουλιές!:wink:

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

καλημερα !

γμτ θα βρεξει..και θα πηγαιναμε στο ζαπειο

Αναστασακι στο ιπποκρατειο πριν 2 χρονια διοριστηκε μια γνωστη μου νοσηλευτρια και την ριξαν στην παθολογικη και ειναι πολυυυ χαλια η κατασταση στις αλλες κλινικες δεν ξερω αλλα αν σου τυχει αυτη την εβαψες

στο παιδων αναλογα που θα εισαι μια γνωστη μου εκει ειναι ευχαριστημενη αλλα ειναι απο πε νοσηλευτικης και εχει καποια καλυτερη θεση

στο σωτηρια ειχε περασει ο ανηψιος του δημητρη και ηταν ευχαριστημενος περισσοτερο απο τον αδερφο του που ηταν στο κατ

αυτα τα λιγα γνωριζω,καλη επιτυχια !

Ντου γιατι να πας σε παιδοδερματολογο αμα εχεις καλο δερματολογο πηγαινε την εκει

χθες εκανα την αυχενικη ολα οκ με το φασολακι μας

επειδη ηταν στο κολωνακι το κανονισα και προηγουμενως πηγα για καφεδακι με παλια φιλαρακια και χαρηκα τοσο πολυ που ειχα καιρο να τους δω ολους μαζεμενους σαν τον παλιο καλο καιρο

και αυριο θα μου ερθουν σπιτι:D

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Γεια σας κοριτσακιααααααααα

Μπήκα να δω τα νεα σας κ να σας πω κ ενα γεια!!!

Ακομα δεν σας εχω διαβασει (μονο αυτη τη σελίδα ειδα )αλλά ηθελα να προλαβω να σας πω τα νεα μας πριν να ξυπνησει το κοριτσακι μου...

Λοιπόν εχω ξεκινησει δουλεια κ γιαυτο χαθηκα...

όταν γυριζω εχω πολλες υποχρεώσεις κ το βραδυ πεφτω ξερη κ δεν μπαινω καθολου στο ιντερνετ...

Ελπίζω όταν βρω ρυθμους να μπαινω κ από τη δουλεια αλλά προς το παρον αυτο ειναι αδύνατο... εκτος αυτου η δουλεια μου εχει πολλους ελέγχους κ βγαινω 3 στις 5 μερες τουλαχιστον εξω για να τους κανω...

Χτες ειχα 2 ελεγχους στα εξαρχεια (γιουπιιιιιιιι) κ τελειωσα σχετικα νωρις κ πήγα από κατι βιβλιοπωλεια κ ψωνισα!!!!!!!!!!!!!!!!

Θηλάζω πια 3 φορες τη μερα... 1 το πρωι πριν να φυγω, 1 το μεσημερι που γυριζω κ μια το βραδυ πριν τον υπνο... δεδομενου οτι δεν τρωει άλλα γαλακτοκομικα γιαουρτια κτλ λόγω αλλεργιας πιστευετε πως της επαρκει η ποσοτητα ή πρεπει να της προσφερω πιο συχνα??????????

Ντεπον αν ρωτας για τον παντο που κανει τις εξωσωματικες ξερω από κολλητοτατο άτομο ότι έβλεπε τον ιδιο κ οχι τους παρατρεχάμενους κ πέτυχε με τη μια..

Ξυπνησε η ζουζου...φτου....

Πολλά φιλάκια κ ελπίζω να ειστε όλες κ τα παιδια σας καλά!!

ΑΑΑΑΑΑΑ 20 ημερων παιδι ειναι ενταξει να παιρνει 23 γρ τη μερα?????

Διαφημίσεις

Χρυσή μου,

από τη στιγμή που θηλάζει κάτι πρέπει να τον ικανοποιεί. Ή το γάλα ή η πιπίλα. Οπότε γιατί ανησυχείς? Είναι μεγάλο παιδί τώρα και ξέρει καλύτερα από εμάς. Κι εμένα πάντως ο γιος μου στην ηλικία του, δεν κατάπινε και είχα την εντύπωση ότι δεν είχα γάλα... Και ήμουν και έγκυος... Αλλά μάλλον είχε και παραείχε απλά εμείς δεν το καταλαβαίνουμε...

Γιούπι νομίζω ότι πρέπει να παίρνει 700 με 800 γρ το μήνα οπότε είναι καλά.. Αλλά κάθε παιδί έχει τους ρυθμούς του... Μα κάθε μέρα ακριβώς 23 παίρνει? Καλύτερα να το ζυγίζει το μωρό κάθε βδομάδα. Μπορεί τη μία βδομάδα να μην πάρει πολύ και την άλλη να τα πάρει μαζεμένα.

Καλημέρα σας!!!!!!!!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

τσιιζ κεικ :

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=22826&highlight=%F4%F3%E9%E6+%EA%E5%E9%EA μονο που εγω, αφαιρεσα λιγο τυρακι κ προσθεσα μισο γιαουρτακι στραγγιστο. Και αν ηξερα οτι θα εβγαινε τοσο γλυκο (ηταν οντως γλυκο ή ο σακης εψαξε να βρει κατι να τον χαλασει?) θα εβαζα περισσοτερο γιαουρτι.

εχω μια αλλη συνταγη με λιγοτερο τυρι

ειναι ιδια η διαδικασια αλλαζουν λιγο τα υλικα :

1 πτι-μπερ

καρυδια

1/2 και λιγο παραπανω βιταμ

1 ζαχαρουχο γαλα

1 φιλαδελφεια

μισο λεμονι +το ξυσμα

2 κονσερβες κυκνος βυσσινο

2 κουταλιες κορν φλαουρ

ΑΑΑΑΑΑΑ 20 ημερων παιδι ειναι ενταξει να παιρνει 23 γρ τη μερα?????

γιουπι για-για σου!

το βαρος δεν το ελεγχουμε ανα ημερα αλλα ανα βδομαδα

την ιδια ωρα καθε φορα

σε 20 ημερων περεπει να παιρνει 150/βδομαδα

Επεξεργάστηκαν by v@sso

Καλημέρα!

Εγώ βρε κορίτσια δεν είχα μπει ποτέ στη διαδικασία αυτή με τα ζυγίσματα, παρόλο που η μικρή ήρθε σπίτι 2100γρ. Ζυγαριά δεν είχα πάρει και το βάρος το παρακολουθούσε ο γιατρός μόνο όποτε πηγαίναμε. Δεν ξέρω, μπορεί να μην ήταν σωστό κι αυτό, αλλά σίγουρα με βοηθούσε να είμαι πιο ήρεμη. Πιστεύω ότι αν είχα τη ζυγαριά στο σπίτι θα τη ζύγιζα 800 φορές τη μέρα και θα αγχωνομπερδευόμουν στάνταρ...

Επίσης, ο Πάντος που λέτε ήταν παλιά (πολύ παλιά όμως, το '95) στο ΗΡΑ;; Ένας τεράστιος (πολύ ψηλός και ογκώδης ενν.) τύπος; Αν ναι, τότε εμένα μου είχε φερθεί μια χαρά τότε σε μια επέμβαση που μου έκανε και είχα δει μόνο αυτόν πριν και μετά το χειρουργείο, αλλά και μετά από 1-2 βδομάδες που με ξαναείδε.

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...