Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

καταρχην ευχαριστω και κατα δευτερον... γιατι σε χαστουκωσε ωρε????

κανονικα σε ξαπλωνει και σου σηκωνει τα ποδια ψηλα....γιατρος να σου πετυχει....

Θα χε τους λόγους του ο άνθρωπος! Ή κάποιος θα τον πλήρωσε!:tongue:

Ο τιμ ποιος είναι πάλι;;; Δεν νομίζω ότι μ'αρέσει ο μαστρο Πέδρο ιδιαίτερα... οι χαρακτήρες του δεν μ'αγγίζουν συνήθως... μου φαίνονται εξωπραγματικοί. Νοιώθω ότι επαναλαμβάνει τα ίδια μοτίβα. Βέβαια το όλα για τη μητέρα μου μ'αρεσε αρκετά όπως και το volver (ίσως γιατί ξέφευγε απ'τα πολύ κλασσικά αλμοδοβαρικά)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α, μη με συγχίζεις γιατί θα ξαναλιποθυμήσω!!!Φυσικά και είναι εξωπραγματικοί οι χαρακτήρες του, δε φημίζεται για το ρεαλισμό του! Και το Τιμ είναι ο Μπάρτον.Πρόσεξε τι θα πεις!!!!

Πάω να πάρω τη Λήδα από το ''κολείο''...Μουτς!

Δεν είπα καλημέρα! Έπρεπε να σπεύσω....

Λοιπόν

Περαστικά σε άρρωστες και αρρωστούλικα! Εμείς ξεπεράσαμε τον πυρετό αλλά ποοοοοολλή μύξα βρε αδερφέ και μπόλικος βήχας.

ds φτου φτου σκόρδα. Κούκλες μάνα και κόρη.

Όσο για μεσογειακή ομορφιά...κι εμείς τέτοια διαθέτουμε;)

Ρενε, μήπως σου ετοιμάζει δοντάκια? και γι' αυτό όλες οι αλλαγες και τα προβλήματα?

Μυρτώ όλα καλά τώρα? Η λιποθυμία μια χαρά μπορεί να ήταν από συνδυασμό αφαγίας και αιμοληψίας. Η γλυκόζη δεν πρέπει να είχε δράσει ακόμα -υποθέτω..

Επισης δηλώνω λάτρης του Τιμ!!!!:-P (Ακου ποιος είναι ο Τιμ....τσ...τσ...τσ...αμόρφωτος κόσμος)

DPYUp2.png EYukp3.png

Αααα και του Μπάρτον είναι εξωπραγματικοί οι χαρακτήρες του αλλά με αγγίζουν, τους καταλαβαίνω... ενώ του αλμοδοβάρ σε γενικές γραμμές με ξενίζουν. Καλά οι χαρακτήρες στην χθεσινή ταινία δεν με ξένιζαν απλά αλλά με εκνεύριζαν.

Αλλά στην τελική δεν είναι κακό ένας σκηνοθέτης να δημιουργεί ακραία συναισθήματα στους θεατές! Και σίγουρα δεν τολμω να πω ότι δεν είναι καλός σκηνοθέτης απλά δεν μου ταιριάζει.

Διαφημίσεις

ντιεσ....τα λόγια είναι περιττάααααα φτου σας είστε κούκλες!!!!

DS ειστε κούκλες!!! φτου φτου!!

thx!!!!

Ds, θα επαναλάβω ότι είσαστε και οι δύο κούκλες!!! Εντάξει, έπαθα πλάκα με την φωτογραφία του μαιευτηρίου! Τι καισαρικές και βλακείες, και η διπλανή μου στο μαιευτήριο καισαρική είχε κάνει κι ήταν μες στην ταλαιπωρία. Όσο για μένα ήμουν πιο πρησμένη από ποτέ!

Α, και γιούπι, μην ανησυχείς και μεις αυτή τη μεσογειακή ομορφία έχουμε, τίποτα το εξωτικό! :)

Εγώ πήγα να κάνω καμπύλη ζαχάρου και λιποθύμησα. Καλά, έφαγα κάτι χαστούκια παιδιά από το μικροβιολόγο που'ταν όλα δικά μου. Γιατί ρε γαμώτο; Το έχετε ξανακούσει;

thx!!

...και εμεις δεν εχουμε τιποτα εξωτικο αφου δεν πηρε τα ματια μου σας λεω....:D:D;):(

και εγω οταν την ειχα κανει (καμπυλη) ημουν στο οριο, αφου την τελευταια μετρηση δεν την καναμε γιατι καθε φορα που μου επαιρναν αιμα ημουν και χειροτερα,στο τσακ τη γλιτωσα τη λιποθυμια....

παντως για χαστουκια, σε εγκυο γυναικα κιολας, δεν εχω ξανακουσει....:shock::shock:

βρε dsουλα απο εσενα πηρε η νεφελη λοιπον!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue: κουκλες!!!!!!!!!!!!και η φωτο απο το μαιευτηριο, σαν να πηγες διακοπες βρε παιδακι μου!!!!!!!!!

(γιουπι εχω κ εγω μια φωτο.....κ ειμαι σαν βαμπιρ στα τελειωματα του, τοσο χλωμη.....:eek::eek::eek:)

thx DaFακι μου, η μικρη παντως μοιαζει στο μπαμπα της!

Καλα ds τοτε θα παρουμε με την γιουπι (που ειμαστε γυριστρουλες) το τραμ και θα ρθουμε εμεις στις δικες σας κουνιες!

LOLOLOLOLOLOLOL αμε αμε οποτε θελετε, να μου το πειτε πιο πριν να φτιαξω και κατι για την yioupi που δεν τρωει γαλακτοκομικα;);););)

Γεια σας,γεια σας!!!!!!!Μπήκα βιαστικά να σας 'δω' λίγο.

Dsακι!!!Άστες λίγο ακόμα να τις δω και εγώ από το σπίτι,γιατί στη δουλειά δεν έχω πρόσβαση.....

ok!!!

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

A τώρα θυμήθηκα τι ήθελα να πω ακόμη...

galat και εμείς παρόλο που παίρνουμε σίδηρο κανουμε και κάναμε κακάκια 3-4 φορές την ημέρα...ο λόγος όμως που καταλαβα οτι εχουμε δυσκοιλιότητα ειναι οτι οταν θελει να ανακουφιστει πονάει και αγκομαχά και ειναι κατσικίσια και σκληρά...τα κατσικίσια μας ειπε η γιατρός δεν ειναι καλό σημάδι για αυτο και μας εδωσε τη benefibra...παλι 3-4 φορες την ημέρα κανει αλλά δεν ζορίζεται τόσο πολύ τώρα...

Τσα!!!!

να πω μια γρήγορη καλησπέρα!

Αναστασάκι να χαίρεσαι τον Στρατούλη σου!

dsάκι, θα δω φωτός από το σπίτι, μη τις βγάλεις ακόμα!

Ο αδερφός μου μένει στα Εξάρχεια, εδώ και 1.5 χρόνο περίπου, σε ένα σπίτι τύπου λοφτ, που βγάζει σε τεράστια ταράτσα, αλλά εγώ δεν έχω πάει ακόμα να το δω :D:D Μου τη δίνει που δεν υπάρχει πάρκινγκ! Να φανταστείτε, το αδέρφι κινείται με μηχανή και το αυτοκίνητό του το έχει μόνιμα παρκαρισμένο στο πατρικό....

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

.

Αλλά στην τελική δεν είναι κακό ένας σκηνοθέτης να δημιουργεί ακραία συναισθήματα στους θεατές! Και σίγουρα δεν τολμω να πω ότι δεν είναι καλός σκηνοθέτης απλά δεν μου ταιριάζει.

Eντάξει, ευτυχώς που τα μάζεψες τώρα, είχε και τη λιποθυμία το πρωί η πρώην συμπεθέρα σου, μην την εκνευρίζουμε κι όλας... λίγο προσοχή!:tongue:

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

dsάκι, θα δω φωτός από το σπίτι, μη τις βγάλεις ακόμα!

ok, βαζω και μερικες ακομα!

http://s869.photobucket.com/albums/ab254/d-s-n/?action=view&current=MOV00977.flv

το πρωτο ειναι βιντεακι

Επεξεργάστηκαν by ds

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Eντάξει, ευτυχώς που τα μάζεψες τώρα, είχε και τη λιποθυμία το πρωί η πρώην συμπεθέρα σου, μην την εκνευρίζουμε κι όλας... λίγο προσοχή!:tongue:

Εντάξει το σωσα εεε; Ένοιωσα ξαφνικά καλός άνθρωπος και λέω ας μην την αποτελειώσω :lol:

Νταξ δεν θα πω και τίποτα πρωτότυπο... Ντι εσάκι είσαι μια κούκλα και η μεμπούσκα σου έχει πάρει την ομορφιά σου! φτου σου κοπελάρα μου!

Επίσης, περαστικά στα αρρωστούλικα μωράκια και στις μαμάδες τους! να περάσουν γρήγορα!

Μυρτούλι για ξεκουράσου λίγο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...