Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!!!!

ο πωπος μας χαλια και σημερα.....τι την εχει πειραξει ρε γμτ........:(:(

δεν ειμαι σιγουρη πως φταιει η κολωνια που βαλανε στον bruno γιατι ο πωπος ειναι που εξακολουθει να ειναι χαλια, κατα αλλα δεν εχει τιποτα η μικρη...

τι να πω ....συγκαηκαμε για δευτερη φορα.....:(:(:(

το ντεπονάκι είναι πολύ νταρκ (κανόνισε να ντύνεις και το παιδί ανάλογα :-P )...η πλήρης αντίθεση με μένα που τρελαίνομαι για χρώματα!!!

ντι-ες-ακι ενα θα σου πω...μακαρι να χαμε κι εμεις τετοια εμπορικα κεντρα......

παρεπιπτωντως και εγω λατρευω τα χρωματα!

Ντι ες καλα κ τα χρωματα,αλλα κ νταρκια εχει τη χαρη της στα πιτσιρικια! παντως ειναι κ σεζον, υπαρχει οτι εχει ξεμεινει τωρα, ειδικαστα outlet.

ειμαστε λιγο dark οικεγενειακως, ,μου αρεσει το μαυρο χρωμα στα ρουχα και ειδικα τωρα με τα παραπανισια κιλα....:rolleyes::tongue:αλλα και παλιοτερα οταν ημουν 45-53 κιλα παλι ηταν το βασικο χρωμα στην ντουλαπα μου.:)

στη μικρη βεβαια μου αρεσει να της βαζω χρωματα, ενταξει εχω μερικες φορμουλες σκουρες αλλα γενικα της φοραω χρωματακια, το προβλημα μου με το συγκεκριμενο μαγαζι δεν ηταν τοσο οτι ειχε πολλα χρωματα αλλα το οτι ηταν λιγο συντηρητικα τα σχεδια για τα γουστα μου:rolleyes::rolleyes: βεβαια επαναλαμβανω οτι παιζει να φταιει και η παραξενια μου;):tongue:

περαστικα στα αρρωστουλια του καφε για ακομα μια φορα!!!!:(:(:(

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

ντι εσακι, δυσκολο να συγκαηκεαπο την κολωνια... μαλλον κατι τροφικο ειναι. Το συγκαμα προκαλειται απο οξινα κακα ή ουρα που συνηθως γινονται οξινα απο καποια τροφη ή κρυωμα ή ακομα επειδη βγαζουν δοντια. Δοκιμασες φαρμακευτικό μελανι? Γενικα να στεγνωνεις καλα με αερα κ αν μπορεις να την αφησεις κ λιγο γυμνουλα. Ε, θελει κ λιγο χρονο να επουλωθει, μην αγχωνεσαι...

Ο μικρος μου δεν ανεβασε παλι πυρετο κ περασε 8ωρο που πηρε το ντεπον! Ο βηχας ομως.... δε σταματαει καθολου να βηχει παρα το αερολιν. δεν τον γλιτωνει τον ντοκτορ που παραλιγο να μου πασαρει αντιβιωση απο το τηλ. "Καλα" του λεω "θα ερθω το απογευμα να τον ακουσετε"!

Διαφημίσεις

κοπελιες... δε μου λετε...

απο αποψη περιβαλλοντος και συνθηκων εργασιας με ποια σειρα θα κατατασσατε τα παρακατω νοσοκομεια?

ΣΩΤΗΡΙΑ

ΑΓ.ΣΟΦΙΑΣ

ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ

ευχαριστουμε..γκαλατ χθες ειχα δεκατα... σημερα μονο συναχι εχω....για να δουμε πως θα παμε...

Επεξεργάστηκαν by anastasie

tqj2p3.png vvtJp3.png

Ρε Αναστασι, και σε ενα σε κολλησανε? Ωχ χειροτερο απο ολα ειναι οταν αρρωσταινουμε εμεις.... Ευτυχως το πηρες ελαφρα! Περαστικα κοριτσακι. οσο για τα νοσοκομεια, ας σου απαντησει καποιος πιο σχετικος...

Ο αγγελος ειχε κανει την Τριτη δεκατα που πεσαν μονα τους και τελος. Απο χτες τον επιασε βηχας και σημερα τη νυχτα εκανε 38,7 κ του εδωσα ντεπον στις πεντε το πρωι. Απο τοτε εχει μονο βηχα κ καθολου πυρετο. Οοοολες αυτες (κ απο πιο πριν) τις μερες εχει μυξες, πολλες μυξες σε διαφορους χρωατισμους. ΓΟυτε αρρωσταινει, ουτε καλα ειναι γιαυτο λεω να τον παω να τον ακροαστει κ να δουμε πως θα πορευτουμε. Εννοειται οτι εχει κ απιστευτη γκρινια και τον λυπαμαι τον έρμο...

ω ναι και μενα...ασε πικρα...χθες κοιμηθηκα 11... μιση ωρα αφου κοιμηθηκαν και οι μικρες...τετοιο χαλι...αλλα για μενα δεν με νοιαζει...πιο πολυ με πειραζει που ειναι αρρωστα τα μωρα και υποφερουν και δεν μπορουν και να μιλησουν... :(

για τα νοσοκομεια ρωταω γιατι θα κανω κατι χαρτια... το αγ. σοφιας ειναι παιδιατρικο ε?

το ιπποκρατειο πρεπει να ειναι απο τα παλια νοσοκομεια αν δεν κανω λαθος...τωρα για το αλλο δεν εχω ιδεα...τι νοσοκομειο ειναι?

δωσε καμια βοηθεια γιατι σε 5λεπτα την κανω...

tqj2p3.png vvtJp3.png

ναι μωρα αλλα αμα αρρωσταινεις κ συ, δε μπορεις να τα φροντιζεις...

το σωτηρια ειναι νοσοκομειο Θωρακος. Μπορει να λεω χοντρες μπαρουφες αλλα νομιζω οτι ειναι πιο ειδικευμενο, σε πνευμονες-καρκινους κτλ. Νομιζω οτι αυτο θα διαλεγα να δουλεψω. Το Ιπποκαρατειο ειναι παμπαλαιο κ το Αγ, σοφια ειναι παιδιατρικο. και στα δυο γινεται χαμος απο κοσμο. Το σωτηρια πρεπει να ειναι πιο ανθρωπινο.

Καλη επιτυχια! Αντε να σε εχουμεκαι σενα κοντα μας!!!

Διαφημίσεις

Από το σάιτ του δήμου Αθηναίων (www.cityofathens.gr)

"Για δύο Σαββατοκύριακα τα παιδιά θα διασκεδάσουν με την ψυχή τους. Κατ' αρχάς σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Σχολικής Μέριμνας του Δήμου Αθηναίων το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου μαθητές και μαθήτριες από δημοτικά σχολεία της Αθήνας θα μεταμφιεστούν σε αγαπημένους ήρωες των κόμικς και θα συνοδέψουν άρματα με τις αντίστοιχες φιγούρες σε μία παρέλαση που θα ξεκινάει από τη Συγγρού & Διονυσίου Αρεοπαγίτου και θα καταλήγει στο σταθμό του Θησείου. Στο τέλος της διαδρομής θα τους περιμένει μία μεγάλη έκπληξη! Την Κυριακή 7 και το Σαββατοκύριακο 12 & 13 Φεβρουαρίου η γιορτή μεταφέρεται στον κλασικό αποκριάτικο παιδικό προορισμό το Ζάππειο, όπου θα έχει στηθεί ένα μεγάλο σκηνικό που θα φιλοξενεί διαφορετικά δρώμενα. Όλος ο χώρος θα είναι διακοσμημένος αποκριάτικα, ενώ θα περιμένουν τα παιδιά άρματα, γαϊτανάκι, ζογκλέρ, ξυλοπόδαροι, καθώς και dj για ένα ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα. Θα μοιραστούν σε όλα τα παιδιά μπαλόνια, μάσκες κ.α. "

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

αυριο θα περασω λιγακι απο λεγκω το πρωι..ο νικολας ειναι σχεδον 1 μηνος, ε;πως περναει ετσι ο ατιμος ο χρονος;;;κ εσεις ντεπονακι εχετε γενεθλια σε λιγο...και της τζεν ο στεφανος....!!τελικα τι τουρτα θα παιξει;

Ναι ναι το άλλο Σάββατο θα κανουμε το παρτυ γενεθλειων του Στέφανου και θελω να φτιαξω μια ευκολη συνταγη της αδερφης μου τιραμισου σε έκδοση όμως τουρτας, δηλαδη δεν θα ειμαι μεσα σε ταψι αλλα σε αυτα τα επιπεδα που βαζουν τις τουρτες πανω...και ερωτώ: που θα βρω αυτά τα χοντρά ασημένια χαρτόνια για να φτιάξω πάνω την τούρτα? :roll:

Jenακο μία κουταλίτσα γλυκού στο φαί; Θα το δοκιμάσω γιατί σιγουρα είναι καλύτερο απ'το σιρόπι που έχουμε εμέις και είναι είναι και σιχαμένο.

ναι ή στο φαί ή στο γάλα...

βαλε μια το βράδυ και αν το την επόμενη μέρα δεν δεις αποτέλεσμα τότε και πρωι και βράδυ...ή βάζεις μιση και μισή...αναλογα τα αποτελέσματα κρίνεις!;)

Λέγκ το έχεις χάσει το κινητό, αλλά είναι ανοιχτό? να σε πάρουμε τηλ αν είναι :D:D

Αφρο, θέλω να δω τι είναι οι 2-3 κοκκινίλες και αγριάδες στα πόδια της Μαρίνας...στη παιδίατρο δεν πήγα, θα ήθελα κάποιον πιο ειδικό..

ειχα παει εγω τον μικρο σε μια παιδοδερματολογο που λεγαν για καλη στο παρεντς αλλα δεν ενθουσιαστηκα για αυτο δνε στην πρότεινα. Την θέλεις ακόμη?

Καλημέρα!

Επειδή το συζητούσαμε τις προάλλες...ο Κωστής, το βράδυ ξύπνησε 3-4 φορές και παραπονιόταν ότι πονάει το πόδι του...ψηλώνει ε?

Καλησπέρα!

Ελιζάκι μπορεί να ήταν μουδιασμένο το ποδαράκι, ή όντως να είναι πόνος γιατί θα πάρει ύψος ο Κωστής. Ο πόνος που θα μας προβληματίσει ίσως, είναι ο συνεχόμενος και έντονος, σχεδόν ανυπόφορος.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...