Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Καλημεραααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!

Έχει καμία τσούπρα το τηλέφωνο της ανήλικης Νταφούλας;;; Είναι να έρθει από δω και έχω ξεχάσει το κινητό μου και είμαι σίγουρη ότι έχει το σταθερό.

Μισο να διαβάσω τι έχετε γράψει κι επιστρέφω ;)

soy εχω λυση: λες σε αυτον που εχειτο κινητο σου να κοιταξει κ νασου πει το νουμερο της νταφ!

Αγγελος με πυρετο κ βηχα! εγω κλασσικα αυπνη! Μαλλον θα τον παω γιατρο!

χρυση, γιατι ειπες οτι δε του δοκιμαζεις σιγα σιγα γαλακτοκομικα?

Οσο για τον θηλασμο, αμα δεν ειχε γαλα, ουτε 2 λεπτα δεν θα καθοταν!

ντου, τιτον θες παιδι μου τον δερματολογο? Ο παιδιατρος δεν διεγνωσε τπτ?

Ντι ες καλα κ τα χρωματα,αλλα κ νταρκια εχει τη χαρη της στα πιτσιρικια! παντως ειναι κ σεζον, υπαρχει οτι εχει ξεμεινει τωρα, ειδικαστα outlet.

Προσκυνω τις κολωνες!!!!!!:lol::lol::lol::lol: αναστασακι,περαστικα στη ζουζουνα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Η Άννα ακόμαι κοιμάται δεν την έστειλα στον σταθμό.. Πάλι έκανε κακά στον ύπνο της μια πέτρα δλδ, και μετά μου είπε ότι ήθελε να κοιμηθεί...

Χρυσή νομίζω ότι είχαμε συναντηθεί στο εν λόγω μαιευτήριο, έτσι δεν είναι;;;

συμφωνώ με την σοφούκα, και δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι μπορεί να χάνει κατά καιρούς το ενδιαφέρον του αλλά θα το ξαναβρίσκει...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Αφροδίτη θέλω συνταγή για το τσιζκεικ... ο καλός μου το ονειρευόταν όλη νύχτα...

Πλάκα πλά κα εμείς κοιηθήκαμε μια χαρά, ο μικρός έκανε ένα καταπληκτικό 12-6-9 και η Άννα δέχτηκε να έρθει στο κρεβάτι μου οπότε κοιμήθηκε και η έρμη μάνα.....

Πάω στον πειναλέο μου.

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Ρε κοπελιά (Άφρο) για να πάρω τηλέφωνο εκεί που το ξέχασα πρέπει να έχω το τηλέφωνο και από κει... ως σωστός εξυπνάκιας δεν έχω κανένα τηλέφωνο πουθενά... ούτε το δικό σου πολυαγαπημένη μου. :)

Διαφημίσεις

Λέγκ το έχεις χάσει το κινητό, αλλά είναι ανοιχτό? να σε πάρουμε τηλ αν είναι :D:D

Αφρο, θέλω να δω τι είναι οι 2-3 κοκκινίλες και αγριάδες στα πόδια της Μαρίνας...στη παιδίατρο δεν πήγα, θα ήθελα κάποιον πιο ειδικό..

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Αν εννοεις εμένα και όχι την άλλη Τζενη εγω ειχα αναφέρει το benefibra που ειναι φυτικη ειναι σε σκόνη και ανακατεύεις ένα κουταλάκι στο φαγητό...εμάς μας έλυσε το πρόβλημα μια χαρά.;)

Nai, ναι εσένα εννοούσα ευχαριστώ Τζενάκι!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

βρε φελίνι, σήμερα δεν την πήγες σχολείο που έχουν και μασκεεεεεε;

Ναι, γιατί δεν ήθελε με τίποτα να σηκωθεί (κάτι πρωτοφανές) μάλλον κάτι την τριγυρίζει, ίσως να είναι και αποτέλεσμα της αντιβίωσης που είχε πάρει την προηγούμενη εβδομάδα, ότι και να'ναι πάντως προτιμώ να χάσει το μασκέ παρά να είμαστε άλλη μια εβδομάδα σαν παράρτημα του Παίδων...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

Ααααα να αφιερώσω και ένα τραγουδάκι στις πρώην νύφες μου :tongue:

Χεχε να σου πω όπως σου είπα και χτες, εμάς στο φτύσιμο μας είχες και ας ξεροστάλιαζε η Άννα να κοιτάει τον Θοδωρή, όλο τα γλυκά μάτια στην Μυρτώ έκανες... έ, τί να κάνω και εγώ να μην κοιτάξω να το τακτοποιήσω το βλαστάρι μου;:tongue::tongue::tongue:

VQHBp3.png2ZWhp3.png

Ρε κοπελιά (Άφρο) για να πάρω τηλέφωνο εκεί που το ξέχασα πρέπει να έχω το τηλέφωνο και από κει... ως σωστός εξυπνάκιας δεν έχω κανένα τηλέφωνο πουθενά... ούτε το δικό σου πολυαγαπημένη μου. :)

υπαρχουν και τα ιμειλ, τα πιμι..... Καλα ουτε το σταθερο μου δε θυμασαι ρε θηριο??? δε παέι μονο του το χερι, πια?

τσιιζ κεικ :

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=22826&highlight=%F4%F3%E9%E6+%EA%E5%E9%EA μονο που εγω, αφαιρεσα λιγο τυρακι κ προσθεσα μισο γιαουρτακι στραγγιστο. Και αν ηξερα οτι θα εβγαινε τοσο γλυκο (ηταν οντως γλυκο ή ο σακης εψαξε να βρει κατι να τον χαλασει?) θα εβαζα περισσοτερο γιαουρτι.

Α, και μενα η δαναη καλα κοιμηθηκε, αλλα ειχαμε τον πυρετο του αγγελου που μας χαλασε. παντως απο τις 5 που πηρε ντεπον, δεν ξανακανε πυρετο, καλο σημαδι, ε?

Επεξεργάστηκαν by Afrodite

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...