Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

αποθήλασε με πολύ-πολύ συζήτηση που είχε ξεκινήσει από το Σεπτέμβρη και σιγά-σιγά παραλείπαμε κάποια γεύματα. Είχε ήδη κόψει τα βραδυνά ξυπνήματα και κάναμε 3 θηλασμούς την ημέρα. Στο τέλος είχαμε μείνει με έναν θηλασμό αρκετό καιρό. Δεν ξέρω τι γάλα υπήρχε αλλά ο Ιάσονας έλεγε πως είχε... :)

Νομίζω πως σε έχει επηρεάσει πολύ το θέμα αυτό και σε αγχώνει και αυτό περνάει και στην ψυχολογία του μικρού. Θα πρέπει λίγο να χαλαρώσεις και να το "αφήσεις" να σε πάει, αν θέλει να αποθηλάσει ο μικρός σημαίνει πως είναι και έτοιμος. Έτσι κι αλλιώς ο θηλασμός είναι μια φυσική διαδικασία κι έτσι πρέπει να την βιώνουμε

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τζεν αυτο μου το ειχε συστησει ο παιδιατρος αλλα δεν ηθελα να το δωσω

γενικα ειμαι κατα των συμπληρωματων διατροφης ,της δινω δημητριακα στο γαλα αντι γιαυτο

βεβαια και το λαδακι δεν ξερω αν ειναι καλυτερο ,αλλα κατι πρεπει να της δωσω

χορεψτε τους και οι δικες μας ιστοριουλες ειναι του στυλ τι καναμε σημερα ,χθες ,αυριο ,πχ. πηγαμε ζωακια και ειδαμε αυτο και εκεινο και....αυτο βοηθησε στον αποθηλασμο

χρυση νομιζω πως αδικα αγχωνεσαι αν το πατε ετσι με μεσο ορο 3 γευματα ειναι μαι χαρα εδω αλλοι κρατουν και εναν

και οσο για το ενα στηθος σου λεω πως εμεις θηλαζαμε ετσι 19 μηνες

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Επίσης, για παραμύθια κλπ. εγώ θυμάμαι μια εποχή κάπου στην ηλικία των δικών σας έπιανε πολύ "η ιστορία του αύριο". Μη με κοροϊδέψετε όμως, είναι το πνευματικό μου παιδί... Ξεκινούσα και της περιέγραφα σαν ιστορία όλα όσα θα κάναμε την επόμενη μέρα με πολλήηηη λεπτομέρεια όμως για να φτουράει. Λέγε-λέγε φτάναμε στο βραδάκι, της περιέγραφα τη ρουτίνα του ύπνου (την οποία είχαμε προφανώς μόλις κάνει αφού ήταν βράδι και η ιστορία το τελευταίο στεπ) και φτάναμε στο "και μετά θα σου δώσω φιλάκι, θα σου πώ ότι σ' αγαπάω και θα κοιμηθείς!" Έδινα το φιλάκι, έλεγα τα γλυκόλογα και την έκανα! Όλο αυτό της έδινε πράγματα να περιμένει για αύριο ώστε να μη στενοχωριέται που τέλειωσε η μέρα της, και τη χαλάρωνε όσο πήγαινε προς το φινάλε... Τεσ παν, κοιμότανε! Να, την είπα κι εγώ τη μπούρδα μου! ;)

Τρελάθηκα με την ιστορία του αύριο!!!!!:D:D:D

Καταπληκτική ιδέα!!!! Θα την εφαρμόσω σίγουρα!!! Μπράβο!

to let down με εγκατελειψε οριστικα εδω και 2 μηνες. οταν πινει γαλα φαινεται και ακουγεται. το νιωθω οτι δεν ερχεται γιατι δεν ακουω να πινει. προχθες το βραδυ ειμασταν στο δωματιο του θα θηλαζε για να πεσει για υπνο και επι μια ωρα οκαημενος ανεβοκατεβαινε στην αγκαλια μου και περιμενε ποτε θα κατεβει. τελικα κοιμηθηκε χωρις να πιει γαλα!

ισως με αγχωνει η δουλεια. ισως μου λειπει. ειδικα με τα παλιοαπογευματινα. ασε που οσο αγχωνομαι και καθομαι κοκαλωμενη να δω ποτε θα ρθει το γαλα τοσο αυτο δεν ερχεται!

δε ξερω τι φταιει.με ξεαγχωσατε αρκετα παντως! σας ευχαριστω ολες... ειναι τοσο ωραιο να μιλας με καποιον που καταλαβαινει...

και που δε σε θεωρει εξωγηινο! νομιζω οτι ολοι ψαχνουν που παρκαρα το διαστημοπλοιο οταν λεω οτι ναι θηλαζω ακομη!!!!

ευχαριστω καληνυχτα...

Διαφημίσεις

γεια σας κοπελιες!!!!

σημερα πηγαμε στο factory να αλλαξω κατι ρουχα της μικρης απο το matou france, πολυ χαλια ρουχα παρεπιπτοντως , δε μου αρεσε σχεδον τιποτα...:(

επισης ειδα σημερα πως εχουμε εργαστηρι μουσικοκινητικης διπλα στο σπιτι σχεδον , λεω να κλεισω ενα ραντεβου να παω με τη μικρη να δω τι παιζει...τι λετε εσεις που τα πατε,καλα ειναι???:)

Α! φυσικά και τα 2 παιδιά θέλουν μαμά για να κοιμηθούν, οπότε έχουμε καταλήξει να θηλάζω τη Σοφία κρατώντας το χέρι του Κωστή και ο μπαμπάς να του διαβάζει -παίζει να τα κάνω και όλα μόνη μου κάποια βράδυα. Ο άνθρωπος αρχήστρα:lol::lol:

ειναι ενα αγχος που εχω και εγω οταν με το καλο ερθει το δευτερο σπορακι μας, (συντομα ελπιζω;)). τι γινεται οταν σε θελουν και τα δυο οεο???κοβεσαι στη μεση ή μηπως ταξιδευεις εκτος σωματος?!?!?!?:rolleyes::rolleyes:

επισης μια ακομα απορια αν κανεις tandem nursing , που πολυ θα το ηθελα αν μου το επιτρεψει η εγκυμοσυνη μου και οι συνθηκες, τι γινεται τα κοιμιζεις εναλλαξ????υποθετω οτι ταυτοχρονα (οπως στα διδυμα)δεν γινεται λογω μεγεθους....:rolleyes::confused:

anniw καλως ηρθες!!!:)

sofuka εισαι ΘΕΑ!!! το post με τη photo απλα τελεια!!!

οσο για το συναδελφο εμπαινε εμπαινε!!!!!:D:D

dansem τελειο το παραμυθι για το αυριο , θα το εφαρμοσω σιγουρα οταν η μικρη θα αρχισει να καταλαβαινει πιο πολυ!!:)

οσο για την μπανανα , οντως εχω δει μεγαλη βελτιωση..θα δειξει...

το κακο ειναι πως εχτες την πειραξε και κατι ακομα και κοκκινησαν μαγουλακια και πωπουλης, ευτυχως οχι πολυ. αλλα μαλλον εντοπισα αυτο το δευτερο κακο: πηγαμε το σκυλο για πλυσιμο- κουρεμα και του εβαλαν μια κολωνια και μαλλον αυτο την πειραξε γιατι την επιασε οταν ξαπλωνε πανω στα ρουχα μας που πιθανον να ειχε μεταφερθει αυτη η βλακεια, οταν αλλαξα σεντονια , ρουχα κτλ ηρεμησε! θα δουμε στη συνεχεια τι θα γινει...

xrysi καλως ηρθες, μπραβο που τα καταφερατε τοσο καλα μεχρι εδω, ελπιζω και παραπανω αφου τοσο το επιθυμείτε!!!!:):):)δεν ανοιγεις και κανενα θεμα με το θεμα σου να σου απαντησει και η αγλαια??

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

τζεν αυτο μου το ειχε συστησει ο παιδιατρος αλλα δεν ηθελα να το δωσω

γενικα ειμαι κατα των συμπληρωματων διατροφης ,της δινω δημητριακα στο γαλα αντι γιαυτο

βεβαια και το λαδακι δεν ξερω αν ειναι καλυτερο ,αλλα κατι πρεπει να της δωσω

εμας η παιδιατρος-ομοιοπαθητικος μας το σύστησε ώς το πιο αγνό και φυτικό γιατί ειχε ο μικρός πρόβλημα μεγάλο καθως έπαιρνε πολυ καιρό σίδηρο για την αναιμία του...και μένα δεν μου αρέσουν τα συμπληρώματα αλλα τελικά δεν του ήταν αρκετές οι φυτικές ίνες απο τα λαχανικά και τα όσπρια που του έδινα. :roll:

πλακα πλακα....κ εγω με αυτα που διαβαζω, μαλλον δεν θελω αλλο τεκνο:o αλλα μετα, βλεπω τις ......κολονες:lol: κ λεω, να ρε παιδι μου, υπαρχει φως στο τουνελ!!!!

μυρτω ενταξει....το δεντρο ΕΙΝΑΙ ασχετο...κ ειναι ΟΛΑ τα λεφτα!!!!!!:lol:

ντεπον δεν σου αρεσε το ματου φρανς;;;σοβαρα μιλας;;;;;μηπως εισαι λιγο νταρκ -ετσι οπως σε εκοψα:tongue:- γιατι οντως αυτα ειναι λιγο ουρανιο τοξο:rolleyes::lol: μου αρεσαν παρα πολυ, της πηρα μια ζακετα απο εκει κ γενικα εχει πολυ καλα παιδικα το φακτορυ, παλι καλα που εχουμε κ αυτο δλδ..

χρυση νομιζω καλα τα λεει η μαρλε...ελπιζω να πανε ολα καλα!

αυριο θα περασω λιγακι απο λεγκω το πρωι..ο νικολας ειναι σχεδον 1 μηνος, ε;πως περναει ετσι ο ατιμος ο χρονος;;;κ εσεις ντεπονακι εχετε γενεθλια σε λιγο...και της τζεν ο στεφανος....!!τελικα τι τουρτα θα παιξει;

ντεπον δεν σου αρεσε το ματου φρανς;;;σοβαρα μιλας;;;;;μηπως εισαι λιγο νταρκ -ετσι οπως σε εκοψα:tongue:- γιατι οντως αυτα ειναι λιγο ουρανιο τοξο:rolleyes::lol: μου αρεσαν παρα πολυ, της πηρα μια ζακετα απο εκει κ γενικα εχει πολυ καλα παιδικα το φακτορυ, παλι καλα που εχουμε κ αυτο δλδ..

κ εσεις ντεπονακι εχετε γενεθλια σε λιγο...και της τζεν ο στεφανος....!!τελικα τι τουρτα θα παιξει;

δε μου αρεσαν βρε dafaki, πολυ λιγα πραγματα.....:rolleyes::rolleyes:λες να ειμαι εγω παραξενη???παιζει και αυτο!!!!lolololol:lol::lol::lol::lol:

εγω θα κανω το σοκοταχινοκεικ τελικα να δουμε πως θα βγει....:rolleyes:;)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

προχθες το βραδυ ειμασταν στο δωματιο του θα θηλαζε για να πεσει για υπνο και επι μια ωρα οκαημενος ανεβοκατεβαινε στην αγκαλια μου και περιμενε ποτε θα κατεβει. τελικα κοιμηθηκε χωρις να πιει γαλα!

Αχ, νομίζω ότι άδικα αγχώνεσαι! Όλα μα όλα τα πιτσιρίκια ανεβοκατεβαίνουν στην ηλικία αυτή! Ξέχνα τις εικόνες με τα απόλυτα ήρεμα μωρά που θηλάζουν και ακούγεται γκλουπ, γκλούπ γκλούπ... Δεν ισχύει αυτό για τα περισσότερα παιδιά. Παλιότερα κι εγώ μερικές φορές άκουγα τις γουλιές, τώρα δεν ακούω ποτέ... Δεν υπάρχει περίπτωση να κάθεται τόση ώρα η δικιά μου (με ανεβοκατεβάσματα εννοείται) μόνο και μόνο για την πιπίλα! Επίσης, δεν υπάρχει περίπτωση να κοιμήθηκε χωρίς να έχει πιεί γάλα!

Χρυσή, χαλάρωσε και απόλαυσέ το, άσε την πρωτοβουλία στον μικρό σου, απλά λόγω των ωραρίων φρόντισε να μην ξεχνιέται για πολλή ώρα αν πρόκειται μετά να περάσετε αρκετές ώρες χώρια, για να μην πέφτετε κάτω από ένα όριο θηλασμών!

Εγώ πάντως επιμένω, αν θεωρείς ότι υπάρχει πρόβλημα, εντάξει, να μην τον ξυπνάς τη νύχτα, αλλά δοκίμασε να θηλάζεις όπωσδήποτε πριν φύγεις για δουλειά το πρωί και όποτε επιστρέφεις, πχ το μεσημέρι ή στις 12 το βράδυ και μετά τον βάζεις στο κρεβάτι του και απλώνεσαι κι εσύ στο δικό σου.:)

Καλημέρα κορίτσια!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

xrysi μήπως να δοκιμαζες και ταμπλέτες μαγιάς μπύρας? ή τσάι θηλασμού?

καλημέρα κιντς!! το ντεπονάκι είναι πολύ νταρκ (κανόνισε να ντύνεις και το παιδί ανάλογα :-P )...η πλήρης αντίθεση με μένα που τρελαίνομαι για χρώματα!!!

Ερώτηση: ο ομοιοπαθητικός γιατρός μπορεί να αποφανθεί και για δερματικά?

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

karyatides-794898.jpg

Μπουχααχαααα!

:P:p:p

καλα ε μου φτιαξατε το κεφι....:lol:

η μικρη ανεβασε πυρετο γμτ......που θα παει θα γινουμε κι εμεις καλα...

ντι-ες-ακι ενα θα σου πω...μακαρι να χαμε κι εμεις τετοια εμπορικα κεντρα......

παρεπιπτωντως και εγω λατρευω τα χρωματα!

tqj2p3.png vvtJp3.png

Καλημέρα,καλημέρα!!!!!!!Σοφούκα,τέλειες οι κολώνες!!!!Ειδικά εγώ που είμαι του αρχαιολογικού,συγκινήθηκα με τις εξόριστες Καρυάτιδές μας.....επαναπατρισμός των μαρμάρων ΤΩΡΑ!!!!!!(άσχετο,αλλά να μην το πω?????)

Βρε Χρυσούλι,γιατί αγχώνεσαι????Αφού τα καταφέρατε τόσο καλά μέχρι τώρα....Να πω και γω την αμαρτία μου,μου λείπει ώρες-ώρες αυτή η σκηνή,η αίσθηση,η επαφή,αλλά είμαι πολύ χαρούμενη που τα καταφέραμε 17 μήνες (σχεδόν).Ποιος το περίμενε με την τόση ανασφάλειά μου.....

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Καλημεραααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!

Έχει καμία τσούπρα το τηλέφωνο της ανήλικης Νταφούλας;;; Είναι να έρθει από δω και έχω ξεχάσει το κινητό μου και είμαι σίγουρη ότι έχει το σταθερό.

Μισο να διαβάσω τι έχετε γράψει κι επιστρέφω ;)

Λοιπόν, γρηγορα γρήγορα γιατί τον βλέπω να ψιλοετοιμάζεται για ύπνο... μπας και προλάβω να κάνω καμια δουλειά.

Σοφούκα ζωγράφισες χθες... είσαι νούμερο λέμεεεεεεεε:lol::lol::lol: (μπορείς να συνεχίσεις εγώ θα σε στηρίξω ακόμα και στις κρυάδες:tongue:)

Πολυαγαπημένη Χόρεψέ τους μας τιμάει η πρότασή σας... λατρεύουμε τις ώριμες γοητευτικές και κοντες γυναίκες :mrgreen::D

Πωπω μεγάλωσε και το νικολουδάκο μου σχεδόν μηνιάτικο!

Αναστασάκι, ξαναμαναπεραστικά... άντε να ξεμπερδέψετε κάποια στιγμή!

Jenακο μία κουταλίτσα γλυκού στο φαί; Θα το δοκιμάσω γιατί σιγουρα είναι καλύτερο απ'το σιρόπι που έχουμε εμέις και είναι είναι και σιχαμένο.

Φιλώ σας μικρές μου τυρόπιτες...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...