Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχω θεμα...

ο γιος 18 μηνων

οι θηλασμοι 1 εως 4 το 24ωρο

επεστρεψα στη δουλεια τον οκτωβρη

η περιοδος επεστρεψε 16 μηνες μετα τον τοκετο δηλ εδω και 2-3 μηνες

εχω κυκλικο ωραριο

ο μικρος χανει θηλασμους

ειναι γενικα αδιαφορος για το βζ... παντα ψιλοηταν

θηλαζει μονο σε συγκεκριμενες ωρες αν λειπω δε θηλαζει

το τελευταιο διμηνο θηλαζει μονο απο τον ενα μαστο

το προβλημα...

νομιζω πως εχει μειωθει η παραγωγη

φοβαμαι οτι χρειαζεται να θηλαζει 5 λεπτα μεχρι να κατεβει το γαλα οποτε χανει την υπομονη του

φοβαμαι οτι λογω αυτων των 2 οδηγειται στον αποθηλασμο!

βοηθεια

dansem, η ιστορία του αύριο είναι απλά μεγαλοφυής!

Έχει τύχει καμιά φορά να τη χρησιμοποιήσω κι εγώ, όχι για τον ύπνο, αλλά σε άσχετες φάσεις και ξέρω ότι το να περιγράφεις στα παιδιά αυτό που θα ακολουθήσει τα ηρεμεί και τα καθησυχάζει! Τη χρησιμοποιώ και όταν αρχίζουνε να κάνουνε βλακείες λόγω βαρεμάρας (τώρα που μεγαλώσανε, συνήθως δεν είναι η ιστορία του αύριο, αλλά σχετικά με κάτι που σχεδιάζουμε να κάνουμε και το περιμένουμε με ανυπομονησία στο μέλλον, συζητάμε και κανονίζουμε όλες τις λεπτομέρειες. Μας φτιάχνει και το κέφι έτσι)

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Γεια σου Χρυσή! Φτάσατε μέχρι εδώ ε; Μπράβο σας!

Το κυκλικό ωράριο είναι ενα θέμα... Κοιμισμένος δεν θηλάζει; Δηλ. αν πχ επιστρέφεις μετά από απογευματινή βάρδια και τον βρίσκεις κοιμισμένο, αν τον πάρεις δίπλα σου στο κρεβάτι και τον βάλεις να θηλάσει δεν θα το κάνει με τίποτα; Δεν χρειάζεται να τον ξυπνήσεις εντελώς, όσο ξυπνήσει με τη μεταφορά στο κρεβάτι σου είναι αρκετό για να πιάσει το στήθος. Μπορείς να τον έχεις όλη νύχτα μαζί σου και να θηλάσει έτσι κάποιες φορές και το πρωί πριν φύγεις.

βοηθεια... γιατι

δε θελω ν αποθηλασει απο τωρα γιατι ειναι αλλεργικος.μεχρι τους 12 μηνες δεν ετρωγα γαλακτοκομικα. πλεον ανεχεται τα γαλακτοκομικα στη διατροφη μου. εκεινος δεν εχει δοκιμασει ποτε και θελω οσο γινεται να το τρεναρω! επιπλεον θα ηθελα να συνεχισει το θηλασμο μεχρι τα 2.

δεν νομιζω πως θελει να αποθηλασει. φοβαμαι ομως πως εξαντλω την υπομονη του οταν θηλαζει ξαναθηλαζει και γαλα δεν ερχεται

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου, Χρυσή αφού έφτασες τους 18 μήνες μπορείς πιστεύω να προχωρήσεις ακάθεκτη!

Τι μου κάνετε οι υπόλοιπες?Εγώ τώρα κάθομαι λίγο γιατί είχαμε κόσμο από το μεσημέρι για φαγητό και μαντέψτε! Κόπηκε το ρεύμα από τις 9 το πρωί και ήρθε ο ηλεκτρολόγος και το έφτιαξε κατά τις 2, οπότε τα μαριναρισμένα κρετάκια μας κατέληξαν στην κατάψυξη και στο τραπέζι μας...τα σουβλάκια του "Ωραίου"! Πάλι όμως καταβρόχθισα τον αγλέωρα και τελικά τσίμπησα ένα κιλάκι από τα χαμένα!

Το καλύτερο?Άφησε η νύφη μου την μικρούλα της εδώ-4 μηνών- για κανένα τρίωρο και έγινε ο πανικός με τα τρία παιδιά!!! Ή μικρή θηλάζει και είχε αφήσει η μαμά της γάλα που είχε βγάλει με το θήλαστρο αλλά όσο πλησιάζαμε το μπιμπερό στο στόμα της τόσο πάθαινε ένα κατιτίς και είχε σπαράξει στο κλάμα! Εντομεταξύ την έχει αφήσει ελάχιστες φορές και μάλλον της έλειπε η μανούλα της οπότε μαύριζε από το κλάμα έτσι κι αλλιώς, οπότε τους πήραμε τηλ και επέστρεψαν άρων-άρων! Σκεφτόμουν να τη βάλω να θηλάσει από μένα, αλλά δε νομίζω να άρεσε η ιδέα στη νύφη μου! Πάντως ψιλοπανικοβλήθηκα και σκέφτομαι να δοκιμάσω να δω αν θέλει και η δική μου μπιμπερό! Ήδη έβγαλα το γεύμα της και περιμένει στο ψυγείο αλλά βαριέμαι απίστευτα τη διαδικασία ζέστανε γάλα, αποστείρωσε μπιμπερό, οπότε μάλλον θα καταλήξει στην κατάψυξη!:wink:

mGKop3.png60Jvp3.png

ναι... τον τελευταιο μηνα σταματησαν και τα νυχτερινα γευματα. η αληθεια ειναι οτι μου ελειπε πολυ ο υπνος. τωρα το πετυχαμε και δεν ξερω αν θελω να ξαναξεκινησω αυτη την ιστορια με την αγρυπνια!!!!!!!!

μου λειπουν λιγο οι νυχτερινοι θηλασμοι αλλα μου ελειπε μαλλον πιο πολυ ο υπνος

ασε που δυσκολευομαι αρκετα μαζι του στο κρεβατι. βεντουζωνει πανω μου μεχρι που πεφτω απο κατω.

ειναι ομως μια λυση ... εχεις δικιο απελπιζομαι βεβαια και που το σκεφτομαι!! νυχτες στη δουλεια νυχτες στο σπιτι... παλι...

Χρυσή μπράβο σας που έχετε φτάσει μέχρι εδώ!

Εμείς έχουμε αποθηλάσει εδώ και 2 βδομάδες -πρέπει να αλλάξω τικεράκι...:)

το ότι θηλάζεις από τον έναν μαστό δεν είναι πρόβλημα.

Γάλα αντλείς; αν και δεν χρειάζεται στη φάση που βρίσκεσθε, ίσως βοηθήσει να έχεις μεγαλύτερη παραγωγή. Νομίζω πως δεν πρέπει να αγχώνεσαι τόσο πολύ, τέσσερις θηλασμοί μπορούν να διατηρήσουν άνετα τη γαλουχία.

Εγώ όχι μόνο έχω κατάθλιψη, νευριάζω κιόλας με όποιον δεν με αφήνει να κοιμηθώ...

έτσι είμαι και εγώ αλλά στο πολύ χειρότερο...ως σας διαβάζω και ερχίζω να σβήνω τα όνειρα γιε δεύτερο σύντομα...

είστε ηρωίδες!

Διαφημίσεις

Α, κάτσε να σας βάλω καμιά φωτό με το δεντράκι να γελάσουμε....

IMG_0118.jpg

Σημειωτέον, εδώ φαίνεται λίγο!

αυτά τα σκηνικά πίσω τα έκανες εσύ? ο τύπος μοιαζει με τον ντέμη?

πολύ πρωτότυπα πάντως και όμορφα!!!

δεντρο δεν βλέπω που ειναι?

4 θηλασμοι ειναι στα ρεπο

συνηθως με τις βαρδιες πεφτουμε στους 3

οταν ειμαι απογευμα μολις εναν κανουμε το πρωι!

στη δουλεια αντλω με το λακτινα(δουλευω σε μαιευτηριο και το εχω ευκαιρο) βγαζω μολις 10-30 mlστην αντληση. δεν ξερω αν βοηθαει, το κανω και καλα για να δινω ερεθισμα αλλα μαλλον ειναι περιττο και απλως παρηγορουμαι!

αχ δε θελω να αποθηλασει πριν μιλησει! θελω να δω πως θα το αποκαλει πως θα το ζητα με λογια! κλαψ κλαψ! αγχωθηκα..........

Τατιάνα , Βασω και Λεγκω είχε αναφέρει η Τζεν ενα σιροπάκι που ειναι φυτικές ινες ουσιαστικα σε υγρη μορφή. Να μας το ξαναπει γιατι κι εμεις εχουμε ενα θεματακι, οχι οτι δεν κανει αλλα κανει πετραδάκια.... και σημερα ολο μου λεει κακα , κακα και δεν εχει κανει... εμενα το εχει καθαρα απο το σιδηρο που παίρνει, αν μια μερα ξεχασω να της δωσω καταχεδει τον κοσμο ωραιότατα...

Αν εννοεις εμένα και όχι την άλλη Τζενη εγω ειχα αναφέρει το benefibra που ειναι φυτικη ειναι σε σκόνη και ανακατεύεις ένα κουταλάκι στο φαγητό...εμάς μας έλυσε το πρόβλημα μια χαρά.;)

σοφουκα με ποσους θηλασμους το 24 ωρο εχετε φτασει ως εδω?

Πραγματικά δεν ξέρω...

Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ να μετρήσω και η συχνότητα διαφέρει ανάλογα με τη μέρα... Τη νύχτα από 1 μέχρι 3-4 και την ημέρα, όταν δουλεύω από τις 3.00 και μετά θα έλεγα όποτε κάθομαι όπωσδήποτε, αλλά αν τύχει και δεν καθίσω, με τραβάει συνήθως μόλις την παίρνω απ' το σταθμό και μετά εναλλάξ με τις στερεές, δηλαδή μάλλον 3 φορές σίγουρα και πιθανόν αρκετές ακόμα αλλά μικρότερης διάρκειας φορές. Απ΄την άλλη, αν τύχει και είμαστε έξω όπου όμως δεν θα καθίσουμε κάπου, δεν θα θηλάσει για πολλές ώρες (είπαμε, όταν κάθομαι θηλάζει). Το ΣΚ πάλι, γίνεται και το πρωί το ίδιο με το απόγευμα των καθημερινών...:rolleyes:

Όμως, πράγματι, υπάρχουν παιδιά που διατηρούν τη γαλουχία και με 4 και με δύο θηλασμούς... Γιατί είσαι τόσο σίγουρη ότι αργεί τόσο να κατεβεί το γάλα; Μήπως επειδή δεν νιώθεις πια το let down; Είναι φυσιολογικό να μην το νιώθεις πια τώρα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...