Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσια μου μολις μιλησα και με τον γιατρο της εξωσωματικης. Συνεννοηθηκαμε καποιες λεπτομερειες.. και ξεκιναμε μολις αδιαθετησω (καπου στις 25 του μηνα)!! Αυτο ηταν λοιπον.. μπαινω στον χορό κι εγω ξανα.. σα να μην περασε μια μερα. Ελπιζω το αποτελεσμα να ειναι παλι θετικο.. οπως κ την πρωτη φορα. Ευχομαι για ολες το καλυτερο.. απο καρδιας!❤ Και το αγχος ξεκινά...!😂

Άντε με το καλό! Όλα θα πάνε σούπερ,έχεις και έξι στην άκρη αν θυμάμαι καλά,οπότε σε βλέπω πολύτεκνη 😁❤️

πρίν από 1 λεπτό , *Vasoula είπε:

Ξερω πως ανησυχείς αλλα θα είναι όλα καλά και θα το δεις..Δεν μπορώ να σου πω ψέματα πως δε θα είχες συμπτώματα αν κάνει "στραβωνε " αλλά δε θα γίνει τίποτα τέτοιο...θα δεις πως θα την ακούσετε τη καρδούλα και θα ηρεμήσει και η δικιά σου...😁

Μην σε ανησυχεί που δεν ειδατε λεκιθικο με τον υπέρηχο από την κοιλιά...είναι πιο δύσκολο να το πιάσει...αν είχατε κάνει κολπικό ίσως είχατε καλύτερη εικόνα...

Θετικές σκέψεις και θα έρθουν μόνο θετικά πράγματα!!!❣️

Ευχαριστώ πολύ ❤️ Κολπικο κάναμε και μου είπε πως ίσως κάτι αχνοφαινεται,αλλά ήταν πολύ νωρίς για να φανεί..Θα με φάει το άγχος,το ξέρω..

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ο γιώργος βλέπει ελάχιστη τηλεόραση και επιλεκτικά (δεν ξέρει τι είναι το gummybear, οι mazoo and the zoo και άλλες σάχλες τέλος πάντων). Ως εκ τούτου, ψιλοφοβόταν στα θεατρικά, δεν είχε εξοικειωθεί με τέτοιου είδους θεάματα. Και όταν το συζήτησα με τις δασκάλες μου είπαν ότι πρέπει να βλέπει τηλεόραση γι να εξοικειωθεί, να μη νοιώθει μειονεκτικά απέναντι σε άλλα παιδάκια και λοιπα. Εγώ το έχω ψάξει και δε συμφωνω. Αλλά δεν το συζήτησα περαιτέρω να σου πω την αλήθεια γιατί είμαι πολύ ευχαριστημένη κατά τα άλλα. Να φανταστείς ότι η Γιώργος μέχρι και την πάνα έβγαλε εκεί με το που πήγε

Και η δικιά σου αν είναι αυτό το σγουρομάλλικο γαλανομάτικο που βλέπω στις φωτο των εκδηλώσεων, τι να πω.....προξενιό

Συμφωνώ. Η Άννα δεν έτρωγε ποτέ γλυκό μέχρι να πάει εκεί, ε, τώρα κάθε 3 και λίγο μου λέει ότι έφαγε τούρτα... Τί να πω...

Οι δασκάλες στα παπάκια είναι πολύ γλυκές, αυτές στα χηνάκια δεν μου πολυγέμιζαν το μάτι γιαυτό σε ρώτησα...

Πάντως και η Άννα περνάει πολύ ωραία εκεί... Οσο για την πανα ναι το παλεύουν πολυ, αν και η Άννα την είχε βγάλει πιο πριν... Επίσης μου την "σπάει" λίγο το σύστημα με τους ελέγχους βρε παιδί μου, πολύ νωρίς δεν είναι για τέτοια;;;;

και ναι προξενιο, ότι θες, ο κούκλος μοιαζει με τον Τζεημς Ντην...μμμμ

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγώ πιστεύω το κάνουν στο πλαίσιο της αμφίδρομης επικοινωνίας, και καλά, ξέρεις. Προσωπικά δε συμφωνώ γενικώς με την αξιολόγηση σε αυτές τις ηλικίες, τελος πάντων , από την ώρα που δεν την παίρνουν χαμπάρι τα παιδιά μας οκ. Μόνο στο μοντεσσοριανό δεν αξιολογούν. Αλλά και η εφαρμογή του στην Ελλάδα είναι μούφα. Πάντως και οι γονείς είναι χαμηλών τόνων, οι περισσότεροι τουλάχιστον, και οι δασκαλές συμπαθητικές, και στα χηνάκια είναι καλές, αλήθεια. Τέλος πάντων εντάξει, δεν είναι και πανεπιστήμιο, να παίξουν πάνε΄και να περάσουν καλά.

Όντως, hot ζευγαράκι τα παιδια΄μας

mIdZp3.png

Εννοείται Ελιζάκι μου,και γω εδώ και λίγους μήνες καθιστή στην κουνιστή καρέκλα τον νανουρίζω,να ναι καλά τα ΙΚΕΑ!!!!Αλλιώς δεν έβγαινε,πάθανε ζημιά και τα 2 μου τα χέρια από το κούνημα όλο το καλοκαίρι.Το κόβουνε ποτέ αυτό?????Το να πρέπει να τα κουνήσεις για να κοιμηθούν????????

χμμμ...κοίτα...η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν θεωρώ ότι δυσκολεύτηκα πολύ με τον Κωστή. Σε κάθε αλλαγή πάντως χρειάζεται αρκετός χρόνος προσαρμογής. Και να είσαι αποφασισμένη, ξέροντας ότι θα ταλαιπωρηθείς για μερικές (ή πολλές) μέρες. Για λίγο μπορεί το νανούρισμα να παίρνει ώωωρες, αλλά αν το πιστεύεις θα το καταφέρεις

DPYUp2.png EYukp3.png

χμμμ....βλέπω την Λέγκω να ξαναγίνεται συμπεθέρα με την Μυρτώ :lol:

Απ'τη μία βιοχλαπάτσα στην άλλη!!! Το δικό μου το παιδί δεν είναι υπεργκόμενος; Κοντός αλλά υπεργκόμενος... εντάξει δαγκώνει και λίγο... είναι και λίγο βρωμιαρούλης αλλά δεν παύει να είναι υπεργκόμενος! Πόσο φτήσιμο να αντέξει η εύθραυστη καρδιά της έρμης μάνας καλέ;;;

Διαφημίσεις

Βρε πρώην συμπεθέρα, είσαι κινητό βιβλιοπωλείο και δισκάδικο!!!Μπράβο σου! Ο Θοδωρής έχει τα πιο ωραία βιβλία που κυκλοφορούν στην αγορά!!!!

Μακράν!!! Και οταν μεγαλωσει λιγο κ τα εκτιμησει (τωρα σφαδαζουν τα καημενα στα χερια του) θα αποκτησει κ πνευματικο επιπεδο , ειναι κ υπεργκομενος οποτε θα γινει περιζητητος γαμπρος!!!

Να νανουρίζω τα παιδιά μου μου αρέσει, δεν το θεωρώ πρόβλημα γενικώς, άσχετα αν κάποιες φορές είναι κουραστικό ή εκνευριστικό.

εμενα παλι γιατι ειναι η χειροτερη στιγμη της μερας??? Παλια μου αρεσε, αλλα πια εχω πολυ ασχημες εμπειριες!

ΜΑμα-μια,πλακα εκανα για το κοιμησου παιδι μου, αλλωστε δεν ειχα καμια ελπιδα, ουτε με αυτο!

Φέλια, περαστικά!

Αννιώ, καλωσήρθες! Πάντως ξανασκεφτήτε το με το προξενιό, σγουρομάλλης ο ένας, σγουρομάλλα η άλλη, να δω ποια θα χτενίζει τα εγγόνια!:lol::lol::lol:

(Μπα σε καλό μου, πού τα βρίσκω τόσα ωραία σήμερα, κατά ριπάς τα ρίχνω!:tongue::tongue::tongue:)... Λέγκω, σε βλέπω, μόνο εσύ γελάς, να σημαίνει κάτι αυτό άραγε;...:rolleyes:

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Α, δεν σας είπα, σήμερα δέχτηκα "επίθεση" από συνάδελφο που δεν έκατσα πέραν του ωραρίου μου να τσικνήσω με τους υπόλοιπους στη δουλειά, γιατί ήθελα να πάρω την Ευτυχία απ' το σταθμό μια και έχει ακόμα ψιλοδιάρροια... Αρχικά ξεκίνησε λέγοντας ότι φταίω που έχω καλομάθει τον άντρα μου και γιατί να μην την πάρει αυτός (ο οποίος έχει εκείνη την ώρα να κουλαντρίσει τους τρεις μαντράχαλους και να τους βάλει να διαβάσουν) και τελικά, λέγε λέγε... το συμπέρασμα ήταν πως για όλα φταίει ο θηλασμός και πως είναι ωραίο τώρα να γυρίζει δύο ετών παιδί απ' το σταθμό και να το βλέπεις κρέμεται απ' το βυζί της μάνας του;

Η απάντηση φυσικά ήταν πως άμα δεν της αρέσει δεν είναι υποχρεωμένη να κοιτάζει, μπορεί να γυρίσει το κεφάλι και να βλέπει τίποτε άλλο αν καμιά μέρα της τύχει μπροστά της τέτοια εικόνα:mrgreen:. Στο τέλος πέταξε το τελευταίο τραγικό επιχείρημα "Μέχρι πότε θα συνεχίζεται αυτό;;;;" (με τον απαραίτητο σπαραγμό στη φωνή εννοείται) και της απάντησα Όσο θέλει η μικρή! Εκεί δεν μπόρεσε να αρθρώσει τίποτε άλλο, κατάπιε τη γλώσσα της, φαντάζομαι πως δεν θα μπόρεσε μετά να φάει και τα σουβλάκια... κρίμα!:rolleyes::rolleyes:

Καμιά φορά λοιπόν πολύ τη βρίσκω με τέτοιες συζητήσεις, εκτονόνωμαι!:lol::lol::lol:

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Σοφούκα σήμερα (γενικώς δηλαδή) δίνεις ρέστα!!!!:D:lol::lol::lol::lol::lol:

καλά με τη συνάδελφο δεν θα το επεκτείνω.... απλά θα σχολιάσω, από τον κορβανά της το παίρνεις το γάλα και "νοιάζεται";;; ήμαρτον πια!

Διαφημίσεις

Καλά, δε σας προλαβαίνω με τίποτα, έτσι; Ένα ρεπό από τον υπολογιστή μου έκατσε (κατά λάθος βέβαια, μην τρελλαθούμε κιόλας) και γράψατε 47 σελίδες!

Λοιπόν Λέγκω, άμα είναι κοντός ο υπεργκόμενος, τον θέλουμε εμείς όπως και δήποτε! Συσκευασία τσέπης η δικιά μου, θα νιώσει άντρακλας! Ασε που του ρίχνει και στην ηλικία, θα του μάθει τα μυστικά της ζωής...

Επίσης, για παραμύθια κλπ. εγώ θυμάμαι μια εποχή κάπου στην ηλικία των δικών σας έπιανε πολύ "η ιστορία του αύριο". Μη με κοροϊδέψετε όμως, είναι το πνευματικό μου παιδί... Ξεκινούσα και της περιέγραφα σαν ιστορία όλα όσα θα κάναμε την επόμενη μέρα με πολλήηηη λεπτομέρεια όμως για να φτουράει. Λέγε-λέγε φτάναμε στο βραδάκι, της περιέγραφα τη ρουτίνα του ύπνου (την οποία είχαμε προφανώς μόλις κάνει αφού ήταν βράδι και η ιστορία το τελευταίο στεπ) και φτάναμε στο "και μετά θα σου δώσω φιλάκι, θα σου πώ ότι σ' αγαπάω και θα κοιμηθείς!" Έδινα το φιλάκι, έλεγα τα γλυκόλογα και την έκανα! Όλο αυτό της έδινε πράγματα να περιμένει για αύριο ώστε να μη στενοχωριέται που τέλειωσε η μέρα της, και τη χαλάρωνε όσο πήγαινε προς το φινάλε... Τεσ παν, κοιμότανε! Να, την είπα κι εγώ τη μπούρδα μου! ;)

Και τί πήρε το μάτι μου Ds; Είδατε αλλαγή με τη μπανάνα;;; Μακάρι!

Αυτά. Άλλα δε θυμάμαι, δεν τα διάβασα και όλα. Καλό τσίκνισμα!!

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

αλλό γκερλς!

dansem εγώ λέω να γράψεις χαλαρά βιβλίο για την διαπαιδαγώγηση, θα το αγόραζα, σοβαρά!!

Εγώ την Σοφία ποτέ δεν την κούνησα για να κοιμηθεί, πάντα κοιμάται θηλάζοντας, αλλά αυτό είναι καλύτερο ή χειρότερο; Δεν ξέρω.

Η κοπέλα ήρθε σήμερα, καλά τα πήγαμε για πρώτη μέρα, αλλά φυσικά με το που έκανα πως πλησιάζω την πόρτα για να βγω από το δωμάτιο η Σοφία έκλαιγε γοερά. Αναρωτιέμαι πότε θα σταματήσει αυτή η φάση.

Επίσης, για παραμύθια κλπ. εγώ θυμάμαι μια εποχή κάπου στην ηλικία των δικών σας έπιανε πολύ "η ιστορία του αύριο". Μη με κοροϊδέψετε όμως, είναι το πνευματικό μου παιδί... Ξεκινούσα και της περιέγραφα σαν ιστορία όλα όσα θα κάναμε την επόμενη μέρα με πολλήηηη λεπτομέρεια όμως για να φτουράει. Λέγε-λέγε φτάναμε στο βραδάκι, της περιέγραφα τη ρουτίνα του ύπνου (την οποία είχαμε προφανώς μόλις κάνει αφού ήταν βράδι και η ιστορία το τελευταίο στεπ) και φτάναμε στο "και μετά θα σου δώσω φιλάκι, θα σου πώ ότι σ' αγαπάω και θα κοιμηθείς!" Έδινα το φιλάκι, έλεγα τα γλυκόλογα και την έκανα! Όλο αυτό της έδινε πράγματα να περιμένει για αύριο ώστε να μη στενοχωριέται που τέλειωσε η μέρα της, και τη χαλάρωνε όσο πήγαινε προς το φινάλε... Τεσ παν, κοιμότανε! Να, την είπα κι εγώ τη μπούρδα μου! ;)

κάτι ανάλογο κάνει και ο Ιάσονας από πιο μικρός. κάνει ένα refresh της ημέρας. τι έκανε, που πήγε, τι έφαγε κλπ. Τον αφήνουμε και τα λέει και ηρεμεί. Βέβαια και για εμάς η διαδικασία του ύπνου είναι δύσκολη, διαβάζουμε παραμύθια δυο και τρεις φορές το καθένα και τώρα πια δεν τον κοιμίζω με νανούρισμα, αλλά κάθομαι δίπλα του μέχρι να κοιμηθεί, τον αφήνω να τον πάρει ο ύπνος μόνο του. Φαντάζομαι πόσο πιο "δ'υσκολη" είναι η φ'άση του ύπνου με τα δύο παιδιά για τις φρεσκοδευτερομανούλες και σας στέλνω τους συναδελφικούς μου χαιρετισμούς! Κουράγιο!

κοριτσια καλησπερα! καλη τσικνοπεμπτη! εχω πολυ καιρο να μπω κι αλλο τοσο να σας διαβασω! θηλαζω ακομη το γιο μου που ειναι 18 μηνων και εχω ενα θεματακι με την παραγωγη και την καθοδο του γαλακτος! ειναι καμια εδω να με βοηθησει????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...