Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα σε όλες!Εχω ραντεβού για να ακούσουμε καρδούλα την επόμενη Παρασκευή και μου φαίνεται πολύ μακρινό..ήθελα να ρωτήσω αν κάποια κοπέλα είχε κενό σάκο και τι συμπτώματα ειχε.Εγω πχ έχω ναυτίες και αναγουλες κάθε μέρα και κάνω και εμετό.Το στήθος ψιλοποναει και έχω και μερικά τραβήγματα στη μήτρα.Υπαρχει περίπτωση να είναι άδειος σάκος και να έχω τέτοια συμπτώματα?

Ασχημα σεναρια σε μια εγκυμοσυνη υπαρχουν απειρα. Σε καθε ραντεβου, ξεφυσσουσα μεσα στο αμαξι μεχρι να φτασω.. και δακρυζα. Το μονο που ελεγα απο μεσα μου ηταν.. Σε παρακαλω.. ας ειναι ολα καλα..! Μεχρι να γεννησεις ετσι θα παει. Προσπαθησε να εισαι ψυχραιμη.. μονο αυτο. Οσο μπορεις. Και ο.τι θελεις ρωτα. Μονο σε αυτο το φορουμ μπορεις να παρεις απαντησεις. Ολες ζουμε τα ιδια κ καταλαβαινουμε. Οι φιλοι κ συγγενεις.. στην περιοδο της εγκυμοσυνης.. μονο τα νευρα μπορουν να σου σπασουν!😂

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Α, και για να μην νομίζεις ότι σε γλύφω: Τη σκαπουλάρω, καλή μου, όχι ''τις καπουλάρω'', χεχε, ξύπνησε το σπασικλάκι μέσα μου!

:tongue::tongue::tongue:Φυτοοοοο

υποθετο δεν της ξαναεβαλα γιατι παθαινει υστερια

Για δοκίμασε να βάλεις σε μένα υπόθετο και θα σου πω εγώ τι υστερία θα πάθω:lol:

Ωραία μπορείτε να μου πείτε πως θα λυθεί το ψυχολογικό του γιου μου με τα κακά;;; Τρώει ο έρμος όλα όσα βοηθάνε, πίνει άπειρο νερό... Ο παιδίατρος μου είχε πει ότι η λύση είναι να το πλακώσουμε στο λαδάκι ώστε να μην μπορεί να κρατιέται έτσι να ξεχάσει ότι πονάει κάθε φορά που κάνει κακά. Αλλά απ'την άλλη τον λυπάμε να τον αναγκάζω να πίνει αυτό το απαίσιο λαδι και να γίνεται μάχη καθε φορα.

Καλώς σας βρήκα....ελπίζω να μην είμαι εντελώς κομήτης και σας χαλάω την παρέα

Γεια σου κομητάκι, καλως ήρθες!!!!!!!!!!!!:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι στα χηνάκια είναι. πέρυσι στα παπάκια.....μένετε κοντά στον σταθμό φελίνι;

Ω ναι πολύ κοντα καλή μου...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Υποθέτω ότι είμαστε γειτονάκια, πάμε και στις κοντινές κούνιες γενικά. Ίσως και να έχουμε συναντηθεί;)

Ο Γιώργος είναι ένας χαρακτηριστικός σγουρομάλλης στα χηνάκια....

mIdZp3.png

Αλλά απ'την άλλη τον λυπάμε να τον αναγκάζω να πίνει αυτό το απαίσιο λαδι και να γίνεται μάχη καθε φορα.

να του το δίνεις με το φαγητό..για μια κουταλιά δε μιλάμε? εκεί που τρώει, τσουπ, μία κουταλίτσα λαδάκι και συνεχίζετε ακάθεκτοι!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Υποθέτω ότι είμαστε γειτονάκια, πάμε και στις κοντινές κούνιες γενικά. Ίσως και να έχουμε συναντηθεί;)

Ο Γιώργος είναι ένας χαρακτηριστικός σγουρομάλλης στα χηνάκια....

Τον φωνάζουν και Τζωρτζ; με λίγο μακρύ μαλλι;;;

Νομίζω ότι τον θυμάμαι όταν κάναμε την προσαρμογή αν είναι αυτός...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

ΩΩΩΩωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω τί γλύκας που είναι έχω ενθουσιαστεί!!!!

Πολύ όμορφο παιδάκι!

Με τις φετινές σας δασκάλες είσαι ευχαριστημένη;;;

VQHBp3.png2ZWhp3.png

κοίτα, η μία (η κατερίνα) ήταν και πέρυσι οπότε την ξέραμε. Σημειωτέον δε θεωρώ τις δασκάλες στα παπάκια πολύ γλυκιές. Πολύ ευχαριστημένη είμαι και από τις δύο. Είναι πολύ τρυφερές και στοργικές πάαααρα πολύ. Ενθαρρύνουν τα παιδάκια μας και τέλος πάντων ο γιώργος περνάει πολύ καλά. Απλά θεωρώ ότι η προσέγγισή τους σταματάει εκεί. Τι θέλω να πω. Δεν είναι πολύ ψαγμένες ρε παιδί μου. Πχ. Ο γιώργος βλέπει ελάχιστη τηλεόραση και επιλεκτικά (δεν ξέρει τι είναι το gummybear, οι mazoo and the zoo και άλλες σάχλες τέλος πάντων). Ως εκ τούτου, ψιλοφοβόταν στα θεατρικά, δεν είχε εξοικειωθεί με τέτοιου είδους θεάματα. Και όταν το συζήτησα με τις δασκάλες μου είπαν ότι πρέπει να βλέπει τηλεόραση γι να εξοικειωθεί, να μη νοιώθει μειονεκτικά απέναντι σε άλλα παιδάκια και λοιπα. Εγώ το έχω ψάξει και δε συμφωνω. Αλλά δεν το συζήτησα περαιτέρω να σου πω την αλήθεια γιατί είμαι πολύ ευχαριστημένη κατά τα άλλα. Να φανταστείς ότι η Γιώργος μέχρι και την πάνα έβγαλε εκεί με το που πήγε

Και η δικιά σου αν είναι αυτό το σγουρομάλλικο γαλανομάτικο που βλέπω στις φωτο των εκδηλώσεων, τι να πω.....προξενιό

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

Έχει γεμίσει η πλατεία τσίκνα λέμε!!!!!Έχω χορτάσει από τη μυρουδιά μιλάμε!!!!!!Έχει και μια τέλεια μέρα έξω,τρελή λιακάδα!!!!!!!!!

Φέλια,περαστικά σου μωλέ,ωραίο δωράκι πριν γεννήσεις...:(:(.αναστασάκι μου,τί να πούμε για σένα...'όλες παίρνουμε δύναμη,εσύ και η Σοφούκα,οι κολώνες του καφέ μας!!!!!Βρικολακιάσματα βλέπω...ο δικός μου ευτυχώς χτες κοιμήθηκε καλά,γενικά μας κάνει νερά,αλλά νταξ,σε σχέση με πριν έχει ψιλοσστρώσει,κοιμάται καλύτερα,πάντα όμως με κούνημα,νανούρισμα και τραγουδάκι και μόνο με μένα...:mad::-x

Ελένη,αυτό που λες ότι τα παιδιά μας είναι ήρεμα όταν δεν είμαστε around,τα ίδια μου λέει και η κουμπάρα που μου κρατάει τον μικρό,άγιος άνθρωπος,άγγελος..τί να πω...άβυσσος η ψυχή τους.....

Αφρούλι....προς Θεού,όχι το Κοιμήσου παιδί μου,όχι,όχι,όχι...πάω να κλείσω τραπέζι για σουβλάκια και ξαναρχομαι!!!!!:D:D

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

mamma-mia μια και σε πέτυχα...στον Κωστή και τώρα και στη Σοφία από κάποιο σημείο και μετά αντί για αγκαλιά-βόλτα-κούνημα, εφάρμοσα(-ζω) αγκαλιά-καθιστή-λίγο κούνημα. Όχι πως δεν είχαν αντίρρηση αλλά το συνήθισαν γρήγορα και σώθηκε η μέση μου. Να νανουρίζω τα παιδιά μου μου αρέσει, δεν το θεωρώ πρόβλημα γενικώς, άσχετα αν κάποιες φορές είναι κουραστικό ή εκνευριστικό.

DPYUp2.png EYukp3.png

Και όταν το συζήτησα με τις δασκάλες μου είπαν ότι πρέπει να βλέπει τηλεόραση γι να εξοικειωθεί, να μη νοιώθει μειονεκτικά απέναντι σε άλλα παιδάκια και λοιπα. Εγώ το έχω ψάξει και δε συμφωνω.

και πολύ καλά κάνεις!!!!

Θα έρθει και η ώρα της τηλεόρασης... όλα στον καιρό τους.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Εννοείται Ελιζάκι μου,και γω εδώ και λίγους μήνες καθιστή στην κουνιστή καρέκλα τον νανουρίζω,να ναι καλά τα ΙΚΕΑ!!!!Αλλιώς δεν έβγαινε,πάθανε ζημιά και τα 2 μου τα χέρια από το κούνημα όλο το καλοκαίρι.Το κόβουνε ποτέ αυτό?????Το να πρέπει να τα κουνήσεις για να κοιμηθούν????????

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...