Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα σε όλες!Εχω ραντεβού για να ακούσουμε καρδούλα την επόμενη Παρασκευή και μου φαίνεται πολύ μακρινό..ήθελα να ρωτήσω αν κάποια κοπέλα είχε κενό σάκο και τι συμπτώματα ειχε.Εγω πχ έχω ναυτίες και αναγουλες κάθε μέρα και κάνω και εμετό.Το στήθος ψιλοποναει και έχω και μερικά τραβήγματα στη μήτρα.Υπαρχει περίπτωση να είναι άδειος σάκος και να έχω τέτοια συμπτώματα?

Ασχημα σεναρια σε μια εγκυμοσυνη υπαρχουν απειρα. Σε καθε ραντεβου, ξεφυσσουσα μεσα στο αμαξι μεχρι να φτασω.. και δακρυζα. Το μονο που ελεγα απο μεσα μου ηταν.. Σε παρακαλω.. ας ειναι ολα καλα..! Μεχρι να γεννησεις ετσι θα παει. Προσπαθησε να εισαι ψυχραιμη.. μονο αυτο. Οσο μπορεις. Και ο.τι θελεις ρωτα. Μονο σε αυτο το φορουμ μπορεις να παρεις απαντησεις. Ολες ζουμε τα ιδια κ καταλαβαινουμε. Οι φιλοι κ συγγενεις.. στην περιοδο της εγκυμοσυνης.. μονο τα νευρα μπορουν να σου σπασουν!😂

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Μόνο που εγώ είμαι με την μέθοδο του μαξιλαριού..κόβεις ,αδειάζεις το μέσα,ράβεις και πάς σπιτάκι σου!!!!Με ραντεβού 10 μέρες μετά απο σένα!!!

Άντε, τόσο σύντομα;;;Οπότε κι εσύ μερούλες μετράς!!!!

Καλημέρα!

Καλό τσίκνισμα!

Εμένα τώρα γιατί όταν διαβάζω τις περιγραφές της Τατιάνας και της Αφροδίτης με πιάνει νοσταλγία; Είμαι μαζό γιατρέ μου;

Καλέ και το ρωτάς;;;;Είσαι ανίατη περίπτωση!!!Δηλαδή, σαν να λέμε, πως να το πω....σκοπεύεις να συνεχίσεις την αναπαραγωγή;;;;Τι να πω, είσαι θηρίο!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α, και φυσικά στο δωμάτιο υπήρχε συσκότιση, ούτε μουσική, ούτε παραμύθια ούτε τίποτα... κάποια στιγμή βαριόντουσαν και κοιμόντουσαν, πολλές φορές κι εγώ μαζί!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Ξέχασα χθες να καλωσορίσω το Μαριλενάκι... πολύ ωραία θα είναι την Κυριακή στο Μεταξουργείο... μακάρι να κάνει καλό καιρό μπας και πάμε μια τσάρκα και μεις!

Βασουλά, τι λαδάκι είναι αυτό; Εμείς έχουμε ένα άλλο... Όντως ρε γμτ σαν να γεννάνε κάνουν...

Πολύ χαίρομαι που είναι τσικνοπέμπτη!!!!!!

Έχω βάλει στο νικόλα κάτι παντοφλάκια παπάκια κι έχει τρελό γέλιο :)

α και μεις συσκοτιση στο δωματιο ,τους τελευταιους μηνες βαζουμε χαμηλη μουσικουλα και της λεω ιστοριες οτι βλακεια μου κατεβει στο κεφαλι

λεγκουλιν ειναι υγρη παραφινη ,

εσυ το ντουφαλακ? ειχα ρωτησει τον πιαδιατρο γιαυτο και μου ειπε οχι δεν θυμαμαι γιατι ,μαλλον επειδη εινια φαρμακο ενω το νουζολ λαδι

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

μακαρι να εχει καλο καιρο να ρθουμε και μεις και να βρεθουμε θελω να δω τον νικολα ,οπως και τον αντρικο και την τσουλουφιτσα

μηπως να κανονιζαμε καμια συναντηση να δουμε τα μικρακια και εμεις που δεν αξιωθηκαμε να τα δουμε μεχρι τωρα?

Διαφημίσεις

λεγκουλιν ειναι υγρη παραφινη ,

εσυ το ντουφαλακ? ειχα ρωτησει τον πιαδιατρο γιαυτο και μου ειπε οχι δεν θυμαμαι γιατι ,μαλλον επειδη εινια φαρμακο ενω το νουζολ λαδι

Λάδι εεε; Καλύτερο μου ακούγεται! Επειδή ειναι φάρμακο το ντουφαλάκ δεν θέλω να του το δίνω, μία μέρα μόνο του το έχω δώσει.

Αφροδιτάκο μου, για τον μικρό πολύ ωραία είναι τα νυχτερινά του χατζιδάκη που είναι ορχηστρικά. Για την Δαναούλα πέρα από αυτά που έχεις ήδη θα σου γράψω κάτι παραμύθια πολύ ωραία που έχω απ'το περιοδικό μετρό και τα τραγουδάκια της Τατιάνας ζωγράφου που είναι πολύ όμορφα και νανουριστικά. Πάντως στην Δαναούλα καλύτερα παραμύθια να δοκιμάσεις για να τις καπουλάρετε και σεις...

Βρε πρώην συμπεθέρα, είσαι κινητό βιβλιοπωλείο και δισκάδικο!!!Μπράβο σου! Ο Θοδωρής έχει τα πιο ωραία βιβλία που κυκλοφορούν στην αγορά!!!!

Α, και για να μην νομίζεις ότι σε γλύφω: Τη σκαπουλάρω, καλή μου, όχι ''τις καπουλάρω'', χεχε, ξύπνησε το σπασικλάκι μέσα μου!

Α, και για να μην νομίζεις ότι σε γλύφω: Τη σκαπουλάρω, καλή μου, όχι ''τις καπουλάρω'', χεχε, ξύπνησε το σπασικλάκι μέσα μου!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ψοφισα στο γελιο!

απτο καπουλαρω μου ρθε στο νου τα καπουλια:lol:δηλ κανω καπουλια=παχαινω

Λοιπόοοοον καλημέρα (με χασμουρητό)...

Μμμμ που είχαμε μείνει; Α στο ότι η Αννα δεν χεζμεντέν... λοιπόν 2.30 ξυπνάει ο μικρός, τον αλλάζω, του καθαρίζω την μύτη, τον ταίζω, τον ξανααλλάζω τον ξανατιαίζω ε κατά τις 4 κοιμήθηκε.... 4.20 ακριβώς με φωνάζει η Άννα η οποία κακομοίρα είχε χεστεί επάνω της (κάτι κακά σαν πέτρες...) ανοίγω την πόρτα του υπνοδωματίου της και το τοξικό σύννεφο με συνεπαίρνει...Τί βρώμα δεν μπορείτε να φανταστείτε... Τεσπα, τουαλέτα, πιπι, την πλένουμε, βάζουμε πυτζάμα και ήθελε να κοιμηθεί στο κρεβάτι της... Ελα όμως που το τοξικό σύννεφο είχε ποτίσει τα πάντα... Εντωμεταξύ έβηχε τρελά, μετά από κανένα 4ρτο της λέω "Πάμε στο κρεβάτι μου;;;" και όταν επιτέλους μου είπε ναι την άρπαξα, πάμε, ξαπλώνουμε, αφού ψιλοξυπνήσαμε και τον μπέμπη (από την χαρά μας να τον δούμε!) τεσπα γάλα και κοιμάται... Η ώρα 5.15... Δεν παιρνάνε 5 λεπτά την πιάνει τρελός βήχας και κάνει εμετό... στο κρεβάτι μου... ξανασηκωνόμαστε, αλλάζουμε πάλι πυτζάμα, σεντόνια, και φυσικά δεν ήθελε να κοιμηθεί οπότε πάε με τον Μικ στο σαλόνι, ενώ εγώ πάω να ταίσω τον μικρό, τον πιάνω και ήταν κατουρημένος...

αμαν αμαν αμαν αμαν

eNeap2.pngTSzHp3.png

Τατιάνα , Βασω και Λεγκω είχε αναφέρει η Τζεν ενα σιροπάκι που ειναι φυτικές ινες ουσιαστικα σε υγρη μορφή. Να μας το ξαναπει γιατι κι εμεις εχουμε ενα θεματακι, οχι οτι δεν κανει αλλα κανει πετραδάκια.... και σημερα ολο μου λεει κακα , κακα και δεν εχει κανει... εμενα το εχει καθαρα απο το σιδηρο που παίρνει, αν μια μερα ξεχασω να της δωσω καταχεδει τον κοσμο ωραιότατα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ τρώω, πάντως και κάτι κολασμένους λαχανοντολμάδες που έφτιαξε η θεία μου!!!!!

Αααααχ κολασμένοι λαχανοντολμάδες και η μαμά μου φτιάχνει μιαμ μιαμ...

ψοφισα στο γελιο!

απτο καπουλαρω μου ρθε στο νου τα καπουλια:lol:δηλ κανω καπουλια=παχαινω

τα καπούλια = του αλόγου τα κ@λομέρια

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

πάντως το καλύτερο για την δυσκοιλιότητα είναι νερό, πολύ νερό...

νομίζω ότι μετά από σήμερα θα λυθεί το πρόβλημα μας, όσο για σιρόπια και λάδια η Άννα δεν πρόκειται να τα πιει ούτε στο πιο τρελό μου όνειρο...

Τις προάλλες της έδωσα ένα ληγμένο γιαούρτι (μου το ζήτησε, δεν φταίω) μπας και χ@#$ αλλά μόνο το υπόθετο μας έσωσε...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

και η Στεφανια δεν πινει με τιποτα το ντεπον

αλλα για το λαδι κανει σαν τρελλη να το πιει μου λεει κι αλλο

και ειναι μια αηδια ..αβυσσος η ψυχη τους

υποθετο δεν της ξαναεβαλα γιατι παθαινει υστερια

κορίτσια γειά σας

είμαι παλιό μέλος του Parents με έχετε βοηθήσει πολύ στην (όχι και τόσο επιτυχημένη) προσπάθεια να θηλάσω-sofuka/felini και τώρα σας ξαναβρίσκω. Τα παιδάκια μου μια χαρά, λέμε μήπως κάνουμε και κανένα τρίτο (ακόμα στη συζήτηση είμαστε). felini, από κάπου συμπέρανα ότι πρέπει να πηγαίνουμε τα παιδιά μασ στον ίδιο σταθμό (νηπιακή αγωγή)

Καλώς σας βρήκα....ελπίζω να μην είμαι εντελώς κομήτης και σας χαλάω την παρέα

mIdZp3.png

γεια σου αννιω, σε θυμάμαι, ο Γιώργος πάει στην νηπιακή αγωγή;;;

είναι στα χηνάκια;;;

Η Άννα είναι στα παπάκια...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...