Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσια μου μολις μιλησα και με τον γιατρο της εξωσωματικης. Συνεννοηθηκαμε καποιες λεπτομερειες.. και ξεκιναμε μολις αδιαθετησω (καπου στις 25 του μηνα)!! Αυτο ηταν λοιπον.. μπαινω στον χορό κι εγω ξανα.. σα να μην περασε μια μερα. Ελπιζω το αποτελεσμα να ειναι παλι θετικο.. οπως κ την πρωτη φορα. Ευχομαι για ολες το καλυτερο.. απο καρδιας!❤ Και το αγχος ξεκινά...!😂

Άντε με το καλό! Όλα θα πάνε σούπερ,έχεις και έξι στην άκρη αν θυμάμαι καλά,οπότε σε βλέπω πολύτεκνη 😁❤️

πρίν από 1 λεπτό , *Vasoula είπε:

Ξερω πως ανησυχείς αλλα θα είναι όλα καλά και θα το δεις..Δεν μπορώ να σου πω ψέματα πως δε θα είχες συμπτώματα αν κάνει "στραβωνε " αλλά δε θα γίνει τίποτα τέτοιο...θα δεις πως θα την ακούσετε τη καρδούλα και θα ηρεμήσει και η δικιά σου...😁

Μην σε ανησυχεί που δεν ειδατε λεκιθικο με τον υπέρηχο από την κοιλιά...είναι πιο δύσκολο να το πιάσει...αν είχατε κάνει κολπικό ίσως είχατε καλύτερη εικόνα...

Θετικές σκέψεις και θα έρθουν μόνο θετικά πράγματα!!!❣️

Ευχαριστώ πολύ ❤️ Κολπικο κάναμε και μου είπε πως ίσως κάτι αχνοφαινεται,αλλά ήταν πολύ νωρίς για να φανεί..Θα με φάει το άγχος,το ξέρω..

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!

Καλέ τι αντιοικολογικό κλίμα είναι αυτό σήμερα;;;Τι σας έφταιξε το καημενο το δεντράκι;;;Εμένα μια χαρά μου φαίνεται!!!Αν βάφανε και οι ηθοποιοί τα μαλλιά τους πράσινα,πακέτο το σκηνικό!!!Αλήθεια ποιά η υπόθεση του έργου;;;

Μυρτώ γεννάς το έχεις πάρει είδηση;;;

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Αχχχχχχ, θα πάω το βράδυ με το πριονάκι μου.....

(συγνώμη, βρε κορίτσια, ξέρω καθένας με τον πόνο του, αλλά έχω κολλήσει!!! :) )

:lol::lol::lol: Να το δω κι αυτό και τι στον κόσμο! Η σχιζοφρενής γκαστρωμένη με το πριόνι :tongue: Ουουουουου ρε Κακλαμανικιάααα... Κάτω τα χέρια απ'το δεντράκι γιατί θα πάω να αλυσοδεθώ πανω του:mrgreen:

Διαφημίσεις

καλημερα κοπελες.

Αναστασακι, περιμενε να ειστε υγιεις κ μετα αρχισε στερεες, αλλωστε σας παιρνει ακομα μεχρι να κλεισει κ ο εκτος. Στον πωπο τους καθονται?

Μυρτω πολυ ταιριαστο το δεντρο, μηπως να κρεμασετε μικροφωνα πανω κ καλα οτι ειναι εκει για τεχνικους λογους....

Και μην αγχωνεσαι εσυ γλυκια μου, ολα καλα θα πανε με τον μπεμπουκο θα ειναι ενα βολικο παιδι, σαν το ληδακι!

Πάλεψε λίγο ακόμα με τον μικρό το "βραδινή συνήθεια", "ο ύπνος φέρνει ύπνο" και μουσικούλα χαλαρή. Ξέρω ότι τα έχεις δοκιμάσει απλά δεν ξέρω τι άλλο να σου προτείνω.

την μουσικουλα δεν την δοκιμασα ακομη, ειναι το τελευταιο μου οπλο. Καλη μου πες μου κανα σιντι με απαλη μουσικη-νανουρισματα που θα καθοταν η δαναη να ακουσει, μπας κ δουμε ασπρη μερα (μαλλον νυχτα)

Οταν αρχίζει τα "πάω στον μπαμπά" γιατί εμείς το κάνουμε ανάποδα, εγώ την Άννα, ο Μικ τον μικρό κλείδωνω την πόρτα του δωματίου της (μαζί με μένα μέσα φυσικά) και αν αρχίσει να κλαίει την αφήνω κανά δίλεπτο, απλά για να μην μπούμε στην διαδικασία, πάω σαλόνι και άλλη μία ώρα μέεεεεεεεεχρι να αποφασίσει να κοιμηθεί...

Αυτά.

αχ αυτο ειναι το προβλημα, εμενα δεν σταματαει ουτε στο διλεπτο, ουτε στο δεκαλέπτο, ουτε στο μισαωρο..... Εχουμε δοκιμασει φυσικα κ τον αναποδο συνδυασμο, αλλα μολις βλεπει οτι τελειωνουν οι ιστοριες κ απο μενα, αρχιζει τα παω στον μπαμπα.

Δοκιμασα και να τα κοιμιζω μαζι αλλα στο ιδιο κρεβατι. Σε διαφορετικο δεν το εκανα ακομα. Ας το δουμε κ αυτο.Η ιδεα να τα κλεισω μεσα σε ενα δωματιο κ τα δυο κ να παω να κοιμηθω, δε σας αρεσει, ε?

doo, δε ξερω αν υπαρχει αυτη η ειδικοτητα στην ελλαδα ή αν τα βλεπει κανονικος δερματολογος. Για ρωτα την παιδιατρο σου, αυτη θα ξερει. Γιατι τον θες?

Επίσης εγώ όταν είμαι άυπνη δεν είμαι σαν και σας, με πιάνει τρελή κατάθλιψη!!!! Αχ, αχ, φιλενάδες, ευτυχώς που υπάρχετε κι εσείς πάντως!!!

ναι ενω εμεις ειμαστε μες στην ευτυχια.... Με το ζορι δεν κλαιω...

Εγώ όχι μόνο έχω κατάθλιψη, νευριάζω κιόλας με όποιον δεν με αφήνει να κοιμηθώ...

ναι και αυτο μονο εσυ το παθαινεις.... δε θελω να με θυμαμαι πως ημουν χτες βραδυ κ πως φερομουν στα παιδια....

Διαφημίσεις

καλημερα!τσικνοπεμπτη σημερα θα τσικνισετε?

Τατι η Στεφανια εχει μεγαλο προβλημα με την δυσκοιλιοτητα,

υποφερει σαν να γενναει κανει ,μεχρι που εξαντλειται και

αποκοιμιεται στα γονατα μου μετα απο την αποτυχημενη προσπαθεια.

οταν την πιανει οτι και να φαει ,οσα μανταρινια ,χυμους τιποτα

της δινω ενα λαδακι το Nujol αλλα αυτο αρχιζει και δρα μετα την 3-4 μερα και πρεπει να το συνεχιζουμε για λιγο καιρο

Αφροδιτη εγω το εχω παρει αποφαση δεν υπαρχει περιπτωση να κοιμηθει πριν 12 ,παντα απο μικρο ετσι ηταν ,ουτε ρουτινα βοηθησε, ουτε πρωινο ξυπνημα ουτε τιποτα και εχω παρατηρησει οταν δεν κοιμαται το μεσημερι βρικολακιαζει περισσοτερο

Μυρτουλα μην φοβασαι ωρε θα ξυπνας το σουπερμαν να τον αναλαβει

το δεντρο παντως πολυ σουρεαλ στολιστε το και καντε το χριστουγεννιατικο

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

χωρις πλακα τωρα, το δεντρο δεν ειναι πίσω απο τοσκηνικο? Μπαινει μεσα? αν ειναι πισω δεν γινεται να μπει καποιο πανι, καποιο σκουρο πραμα που να το καλυπτει?

Καλημέρα!

Καλό τσίκνισμα!

Εμένα τώρα γιατί όταν διαβάζω τις περιγραφές της Τατιάνας και της Αφροδίτης με πιάνει νοσταλγία; Είμαι μαζό γιατρέ μου;

Κορίτσια, εγώ το θέμα με τον ταυτόχρονο βραδυνό ύπνο όλων των παιδιών (καλά, όσων υπήρχαν κάθε φορά που είχα νεογέννητο) το είχα λύσει! Ο μπαμπάς δεν έπαιζε πουθενά, οπότε τα μάζευα όλα σε ένα δωμάτιο, συνήθως στο δωμάτιο του μεγάλου, εκεί θήλαζα, το μωρό κοιμόταν θηλάζοντας και το μεγαλύτερο με λίγη κουβέντα, χαδάκια κλπ. Παραμύθια δεν διάβασα ποτέ, μ' έπαιρνε ο ύπνος διαβάζοντας παραμύθια. Εντάξει, κάποιες μέρες ζούσα πολύ σουρεάλ καταστάσεις, αλλά σε γενικές γραμμές δούλευε καλά!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Καλημέρα!

Απο την αλλη,εμενα δε μου προσφερει τιποτα πια να μεινω 3 μηνες ακομη στο σπιτι, εχω σχεδον φρικαρει και με αγχωνει πολυ ο ογκος της δουλειας που ολο αυξανεται...

Αφροδιτάκο, για μένα, εδώ είναι το βασικότερο θέμα;)

Θα ξελαμπικάρεις.

Price? ανεκτίμητο!!

Ακριβώς αυτό!

Περί ύπνου τώρα...Αυτό που ζω εγώ, δεν έχει μεγάλη διαφορά από αυτό που περιγράφεις. Μονο που γίνεται στις 8.30-9.00 και όχι στις 11.30. Ξέρεις πόσο μεγάλη διαφορά κάνει για σένα αυτό?

Διαβάζοντας κατέληξα στο συμπέρασμα ότι η αϋπνία φέρνει αϋπνία και πρέπει οπωσδήποτε να σπάσει ο φαύλος κύκλος. Και σώθηκα! Από τότε που άφησα τον Κωστή στο σταθμό πιο αργά (για να κοιμάται εκεί γιατί στο σπίτι δεν παίζει), σταμάτησε να ξυπνάει το βράδυ. Άλλαξε η ζωή μας!!:D. Επίσης έχω δει ότι μπορεί στις 8.30 να κοιμάται ξερός αλλά στις 9 να αντιστέκεται -υπερένταση. Για ξανασκέψου το πρόγραμμά σας. Εμείς ξεκινάμε ρουτίνα ύπνου (μπάνιο, πυτζάμες, βραδυνό,δόντια-τσίσα, διάβασμα) στις 7-7.30, ώστε ώστε 8.30-9 να κοιμούναι. Αν αργήσουμε κοιμούνται πιο δύσκολα:wink:

Α! φυσικά και τα 2 παιδιά θέλουν μαμά για να κοιμηθούν, οπότε έχουμε καταλήξει να θηλάζω τη Σοφία κρατώντας το χέρι του Κωστή και ο μπαμπάς να του διαβάζει -παίζει να τα κάνω και όλα μόνη μου κάποια βράδυα. Ο άνθρωπος αρχήστρα:lol::lol:

ήθελα να σχολιάσω και άλλα, αλλά δουλειά τώρα...

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...