Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσια μου μολις μιλησα και με τον γιατρο της εξωσωματικης. Συνεννοηθηκαμε καποιες λεπτομερειες.. και ξεκιναμε μολις αδιαθετησω (καπου στις 25 του μηνα)!! Αυτο ηταν λοιπον.. μπαινω στον χορό κι εγω ξανα.. σα να μην περασε μια μερα. Ελπιζω το αποτελεσμα να ειναι παλι θετικο.. οπως κ την πρωτη φορα. Ευχομαι για ολες το καλυτερο.. απο καρδιας!❤ Και το αγχος ξεκινά...!😂

Άντε με το καλό! Όλα θα πάνε σούπερ,έχεις και έξι στην άκρη αν θυμάμαι καλά,οπότε σε βλέπω πολύτεκνη 😁❤️

πρίν από 1 λεπτό , *Vasoula είπε:

Ξερω πως ανησυχείς αλλα θα είναι όλα καλά και θα το δεις..Δεν μπορώ να σου πω ψέματα πως δε θα είχες συμπτώματα αν κάνει "στραβωνε " αλλά δε θα γίνει τίποτα τέτοιο...θα δεις πως θα την ακούσετε τη καρδούλα και θα ηρεμήσει και η δικιά σου...😁

Μην σε ανησυχεί που δεν ειδατε λεκιθικο με τον υπέρηχο από την κοιλιά...είναι πιο δύσκολο να το πιάσει...αν είχατε κάνει κολπικό ίσως είχατε καλύτερη εικόνα...

Θετικές σκέψεις και θα έρθουν μόνο θετικά πράγματα!!!❣️

Ευχαριστώ πολύ ❤️ Κολπικο κάναμε και μου είπε πως ίσως κάτι αχνοφαινεται,αλλά ήταν πολύ νωρίς για να φανεί..Θα με φάει το άγχος,το ξέρω..

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φελια περαστικά!

Αφροδίτη εγώ κατέληξα στο συμπέρασμα ότι ο ύπνος φέρνει ύπνο και προσπαθώ μέσα στα πλαίσια του δυνατού να την κοιμίζω μεσημέρι όταν γυρνάει (ακόμα κι αν πρέπει να την βγάλω βόλτα με το αυτοκίνητο..). Το κάνουμε από τότε που αρρώστησε και χτες επέμεινα , ξάπλωσα στο κρεβάτι της το μεσημέρι και κοιμήθηκε... Είναι πολύ καλύτερα έτσι, το βράδυ καταρχήν δεν την πιάνει η μίρλα, κάνει μπάνιο (ενώ αν νυστάζει πολύ δεν θέλει με τπτ) και τελικά κοιμάτι πιο γρήγορα και πιο νωρίς. Νομιζω ότι ο σταθμός την κουράζει πολύ και όταν γυρνάει πολλές φορές είναι πολύ κουρασμένη αλλά δεν θέλει να κοιμηθεί...

Οταν αρχίζει τα "πάω στον μπαμπά" γιατί εμείς το κάνουμε ανάποδα, εγώ την Άννα, ο Μικ τον μικρό κλείδωνω την πόρτα του δωματίου της (μαζί με μένα μέσα φυσικά) και αν αρχίσει να κλαίει την αφήνω κανά δίλεπτο, απλά για να μην μπούμε στην διαδικασία, πάω σαλόνι και άλλη μία ώρα μέεεεεεεεεχρι να αποφασίσει να κοιμηθεί...

Αυτά.

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

καλημερα!(καλη να την κανει ο θεος!)

βλεπω ολες μας ειμαστε μια ομορφια!

σας το πα εγω... το χειμωνα θα κλαιμε ολες μαζι....

τα νεα απο το μετωπο.... ο βηχας του στρατου συνεχιζεται αλλα πηγε παιδικο...(μας ειπε η παιδιατρος οτι δεν κολλαει πλεον....)επισης αρχιζουμε εισπνοες....

εγω ειμαι με συναχι και πολυ πονοκεφαλο...

η μεγαλη με λιγο βηχα και πολυ γκρινια.....και η μικρη μεχρι στιγμης την εχει βγαλει καθαρη....αυτα τα ωραια....

υπομονη συμπασχουσες μαναδες... ερχεται η ανοιξη....

επισης... ελεγα σημερα να τις ξεκινησω λιγο ρυζαλευρο(βιολογικο της χολ...)να το αφησω λετε απο εβδομαδα?

Επεξεργάστηκαν by anastasie

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Ελα μυρτώ λες να μπεις και εσύ στο εξκλουσιβ κλαμπ των άυπνων μαμάδων;;;

Μπα εγώ δεν το πιστεύω...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Ναι, κιότεψα, το ομολογώ!!!!

Όλα αυτά που διαβάζω μου φαίνονται βουνό!!!

Θα μου πεις όταν έρθει η ώρα απλώς ''τα κεφάλια μέσα'' και δεν το σκέφτεσαι!

Επίσης εγώ όταν είμαι άυπνη δεν είμαι σαν και σας, με πιάνει τρελή κατάθλιψη!!!! Αχ, αχ, φιλενάδες, ευτυχώς που υπάρχετε κι εσείς πάντως!!!

Καλημέρες!

Ο Σταύρος να υποθέσω ότι είναι ο Στράτος εεε??? Πωπω Λέγκω μου νιώθω σδαν να ζω τη μέρα της μαρμότας... Εσύ άυπνη και να αλλάζεις ονόματα στον κόσμο...

Έχε χάρει που σε αγαπάμε...

Τάτι ωραία νύχτα εεε? Αχ σε νιώθω!

Αφροδιτάκι και κάτι τελευταίο. Μήπως να κοίμιζες πρώτα τον Άγγελο και μετά να αφιερωνόσασταν και οι δύο στη Δαναίτσα???

Πάω δουλειά σήμερα. Θα με φάει πάλι το άγχος να τελειώσω και να γυρίσω για να φάει η πριγκιπέσσα! Αν δείτε μια τρελή να οδηγεί στο΄δρόμο, εγώ θα είμαι!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Πρωτον, είμαι σίγουρη ότι και ο υπεργκόμενος υπερσπόρος σου θα κοιμάται όπως η Λήδα (μπουχουχου)... δεύτερον, άμα νομίζεις ότι θα σε αφήσω να πάθεις κατάθλιψη με την ησυχία σου είσαι γελασμένη. Θα σου τσακίσω το νευρικό σύστημα με τα καθημερινά τηλεφωνήματα μου!:tongue:

Διαφημίσεις

Ναι, κιότεψα, το ομολογώ!!!!

Όλα αυτά που διαβάζω μου φαίνονται βουνό!!!

Θα μου πεις όταν έρθει η ώρα απλώς ''τα κεφάλια μέσα'' και δεν το σκέφτεσαι!

Επίσης εγώ όταν είμαι άυπνη δεν είμαι σαν και σας, με πιάνει τρελή κατάθλιψη!!!! Αχ, αχ, φιλενάδες, ευτυχώς που υπάρχετε κι εσείς πάντως!!!

Καλά κάνεις και κιοτεύεις! Αλλά θυμάμαι την Ελίζα που έλεγε ότι στη Σοφία ήταν στις τσίτες παρόλα τα ξενύχτια! Ενώ στον Κωστή δεν ήταν έτσι...

αυτό ισχύει...

Εγώ όχι μόνο έχω κατάθλιψη, νευριάζω κιόλας με όποιον δεν με αφήνει να κοιμηθώ...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Α, κάτσε να σας βάλω καμιά φωτό με το δεντράκι να γελάσουμε....

IMG_0118.jpg

Σημειωτέον, εδώ φαίνεται λίγο!

Όντως δεν φαίνεται εδώ ιδιαίτερα... αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν κολλάει... μα να ξεχάσουν να αναφέρουν κοτζάμ δέντρο;;; Δεν υπάρχει το σκηνικό:lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...