Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Θα σου πω τώρα κάτι που μπορεί και να μην με πιστέψεις (και με το δίκιο σου) αλλά: μην κάνεις αρνητικές σκέψεις! Όλα καλά θα πάνε το ευχόμαστε όλες μας από την καρδιά μας... εγώ σε καταλαβαίνω απόλυτα. Όταν βλέπεις την χοριακή ή ακόμα χειρότερα σάκο, καρδιά κλπ και ξαφνικά το όνειρο σταματάει εκεί δεν είναι εύκολο, δεν το ξεπερνάς ποτέ το ξέρουμε όλες μας πολύ καλά. ΑΛΛΑ πρέπει να βλέπουμε και το ουράνιο τόξο μετά την καταιγίδα 🌈
      Στείλε μας λοιπόν άπειρη μπεμπεδόσκονη, στα κορίτσια που πάνε για εμφύτευση ή που τα έχουν παγωτίνια και περιμένουν και σε εμάς που ακόμα μαζεύουμε εμβρυάκια και όλα καλά θα πάνε για όλες μας. Ε που θα πάει το ρημάδι θα στρώσει! Βλέπουμε εσάς που τα καταφέρατε και παίρνουμε δύναμη κι εμείς. ❤️ 

ΥΓ εντωμεταξύ αύριο είναι Παρασκευή έτσι; 😁

Αυτά είναι καταπληκτικά νέα! Μπράβο σου! Άντε με το καλό και τα επόμενα σου βήματα όποια και αν αποφασίσεις ❤️ 

Μπεμπεδόσκονη... Παγωτίνια... έκλαψα από τα γέλια, να'σαι καλά! Ότι καλύτερο άκουσα σήμερα! Κορίτσια βλέπω να μπαίνουμε φουλ σε εορταστικό κλίμα! Έχω ξεσηκωθεί και εγώ με τα νέα όλων και εύχομαι να προλάβω να κάνω την επόμενη έμβρυομεταφορά πριν τις γιορτές έτσι για το feeling! ☺️ Περιμένω περίπου στις 22 τα αποτελέσματα από το μικροβιωμα και να δούμε.. εν τω μεταξύ πρέπει να αδιαθετήσω αύριο μεθαύριο κανονικά... ξέρετε πόσες μέρες περίπου είναι η προετοιμασία για έμβρυομεταφορά κατεψυγμένων που δεν έχει μέσα την διέγερση για ωοληψία; κάθομαι και υπολογίζω σαν ψυχακι και εγώ..

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα!

σας διαβαζω που και που αλλα που ωρα για να σας πω τα νεα μας...

εν ολιγεις... ο πυρετος του στρατου επεσε αλλα του εχει μεινει βηχας...εδω και μια ωρα το καημενο στο κρεβατι και δεν λεει να σταματησει ο βηχας... τι να κανω? καμια ιδεα?

επισης ανεβασα και εγω πυρετο χθες και ημουν ολη μερα ενα ρακος που περιφερομουν στο σπιτι και προσπαθουσα να προλαβω τρια μωρα... αφηστε τα... ενα δραμα....

ασχετο...

την κυριακη εφαγα λαχανο... δεν κανει για τον θηλασμο? κοκκινησε λιγο ο ποπος τους....χμ...

αυτα! καληνυχτα!

αναστασια, αν δεν εχεις υγραντηρα, βαλε μια βρεγμενη πετσετα πανω στο καλοριφερ, ή κατι να βρασει ωστε αν βγαλει ατμο μες στο δωματιο (για πιο αμεσαα). Την δουλεια του υγραντηρα την κανει κ οαποστειρωτης αν εχεις.

Αν δεν δουλεψει ανοιξε πορτα ή παραθυρο να παρει καθαρο αερα. Αν δε σταματησει ουτε με αυτο, κανε αερολιν. Με τον υγραντηρα ομως, πιστευω θα δεις διαφορα.

ενταξει τα νευρα μου ειναι κροσια παλι, εγω δεν μεγαλωνω παιδια, βαμπιρ μεγαλωνω. Ο αγγελος δεν κοιμηθηκε ολο το απογευμα κ τωρα κατεβαζει τη βιβλιοθηκη,μετα απο μια ωρα κλαμματος γιατι προσπαθουσα να τον κοιμησω. ημουν σιγουρη οτι κατι τον ποναει, αλλα τελικα, απλα δεν ηθελε να κοιμηθει.

η δαναη κοιμηθηκε με μια κατεβασμενη μουρη μετα απο ενα τρελλο ματσ, γιατι-μαντεψτε- δεν ηθελε να κοιμηθει ενω ειχε γυρισει το ματι της αναποδα κ με τις χαζομαρες της ξυπνησε κ τον μικρο εκει που ειχε γλαρωσει.... Δεν μπορει, εδω κατι γινεται λαθος, δεν ειναι ετσι ολα τα παιδια... ενταξει δε περιμενω να κοιμηθουν μονα τους αλλα οχι κ ετσι.

Αφρο εγώ ψηφίζω να γυρίσεις τον Ιούλη , Αύγουστο διακοπές και τον Σεπτέμβρη να ξαναμείνεις έγκυος :tongue::tongue::tongue:

και να φύγεις με επαπειλούμενη!

ναι, και τον επομενο σεπτεμβρη να την κανω για δρομοκαϊτειο....

Εσενα ολο ξεχναω να σχολιασω το βαρος του μικρου!!! Μα εξι κιλα? Μα εξι???? Ειναι κ σενα λάιτ το γαλα σου! Οσο για την Αννα, η Λεγκω εδινε ενα σιροπι στον θοδωρη, δεν ειναι καλυτερο απο το κλισμα? ΜΕ λαδερα, χορτα κτλ, φανταζομαιδοκιμασες, ε? Αντε το πρωι θα ξυπνησει κ θα παρει μπρος το συστημα!

Μαρινα, στα ειπαν κ τα κοριτσια! και μενα ο μικρος θηλαζει πολυ λιγοτερο απο οτι η δαναη. πιο γρηγορα κ πιο αποτελεσματικα!!! αν τον εβλεπα να χτυπιοταν παντως, ξαπλωνα κ τον εβαζα απο πανω μου, ειτε μπρουμυτα ειτε σχεδον ορθιο στα πλευρα μου με το κεφαλι του πανω απο το στηθος μου, για να μη βγαζει πολυ κ πνιγεται κ εκει συνεχιζε κ επινε αρκετα. Του στηριζα το κεφαλι μετην παλαμι μου γιατι ηταν μικρος, καπως βολευοταν, πολλες φορε τον επαιρνε κ ο υπνος ετσι. Δοκιμασε διαφορες στασεις, βεβαια ειναι τοσοσδουλα, αλλα μη την φοβασαι, θα τα καταφερετε.

οσο για το ποσο συχνα, αστην αυτη να αποφασισει, θα κανει το καλυτερα ειδικα αν εχει ΓΟΠ.

Σταματαω, λοιπον, να μιλαω μονη μου και σας καληνυχτιζω!

Επεξεργάστηκαν by Afrodite

Αφροδίτη καληνύχτα!

Αν δεν έχεις φύγει ακόμα να σου πω... Ρουτίνα έχετε για το βραδυνό? Δηλ. μπάνιο, δόντια, πυτζάμες και παραμύθι ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο??? Αυτό βοηθάει σε εμάς... όλη η οικογένεια κατά τις 9.30 μπαίνει σε ρουτίνα, μπάνια με συγκεκριμένη σειρά κτλ... Το ξέρω είναι λίγο αηδιαστικό αλλά γίνονται όλα γρήγορα με γέλια και αστεία και όχι με φωνές... Και τώρα σιγά σιγά ακολουθεί και η μπέμπα, μην πω μεγάλο λόγο...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

εχουμε, καλη μου εχουμε.... μπανιο, γαλα, δοντια, τσισα και ιστορια κ ξαναματα ιστορια κ "γιατι δε λες κιαλλη ιστορια", "ενταξει παω στη μαμα" (η οποια κοιμιζει τον αγγελο), και ξυπναει τον αγγελο, εντωμεταξει ο μπαμπας εχει καταγλαρωσει απο τις τρεις χιλιαδες ιστοριες που ειπανε κ η μαματα παιρνει στο κρανος γιατι παλι ξυπνησε τον αγγελο. Η συμφωνιες του στυλ, θα πουμε μονο μια ιστορια ή δυο μονο βιβλια, αθετουνται κ ξερεις απο ποιον. εννοειται οτι εχουμε δοκιμασει κ διαφορετικους συνδυασμους γονιος-παιδι, αλλα δεν ειναι καλυτερα τα πραματα, αν κ συνηθως ο αγγελος πλανταζει αν δεν ειναι με μενα πια....:mad::-( ουφ, δε ξερω τι να κανω.... Σημερα δεν της εδωσα ουτε γαλα, μπας κ αυτο της φερνει υπερδιεγερση, αλλα παπαλα.... Τελικα αυτη κοιμηθηκε 11.30 και εχω τωρα τον Χάρχα να με ξενυχτάει... αφου σκεφτομαι να εφαρμοσω το "κοιμησου παιδι μου" (εννοειται με ωτοασπίδες)

Πάλι καλά που είσαι κι εσύ ντιεσάκι και μας κανεις και καμια περιληψη! :-)

αχ καιρο ειχα να ακουσω καλο λογο....:):)

ειμαι λιγο παραπονιαρα!!!;):tongue:

thx!:)

anastasie περαστικα σας μωρε (σε ολους;))

οσο για το οτι ειχες πυρετο και τρια μωρα, τα εχουμε ξαναπει;), και χωρις πυρετο εισαι απιαστο ονειρο...και χωρις να παραπονιεσαι....(μα πως το κανεις αυτο??????:shock::shock::shock:;))

καλο κουραγιο!!!!:)

afrodite τι να πω και εγω, συμβουλη δεν εχω να σου δωσω,μιας και η μικρη ειναι ακομα πολυ "μικρη" για τετοια τσαλιμια, μονο συμπαρασταση λαε!! υπομονη!!!

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

καλημέρα τσουπρίτσες!!! για ξυπνήστε, για ξυπνήστε!! (όχι εσύ Αφροδίτη, εσύ κοιμίσου!).

dsακι δεν γνωρίζω καρντιά μου, υποψιάζομαι όμως ότι για 1 έτους μάλλον δεν κάνει...

Τάτη, φασολάκια σήμερα!

Αναστασάκι, περαστικά σας!

Αφρούλι, βρε μπας και η Δανάη απλά σας θέλει όλους μαζί και εφευρίσκει ένα κάρο δικαιολογίες για να το πετύχει? Δε θυμάμαι αν είχες δεύτερο κρεβάτι στο δωμάτιό της.. αν ναι, μήπως να κοίμιζες εκεί τον Άγγελο, όση ώρα ο Σάκης της διάβαζε ιστορίες?

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Να σου φέρω την Ευτυχία να την κολλήσει γαστρεντερίτιδα;:lol::lol::lol: (σόρρυ για την κρυάδα, αλλά δεν κρατήθηκα:tongue:)
:lol: Εμένα μ'αρεσε πάντως... τυχαίο;:tongue:

Αναστασάκι μου περαστικά και σε σένα και στον Σταύρο... κάθε φορά που σε διαβάζω λέω ότι έτσι και ξαναγκρινιάξω θα με σφαλιαρίσω! Ρε μωρό καμια βοήθεια για όταν είσαι άρρωστη ή είναι άρρωστος ο Σταυρούκος δεν έχεις; Καμια μαμα, φιλη, θεία, πεθερά, ξαδέλφη... κάποιον για να μην κλατάρεις κοριτσάκι μου!

Για το βήχα αυτά που σου είπε η Ελένη και η Άφρο... Πάντως αν δεν έχεις υγραντήρα να πάρεις είναι μεγάλη ευκολία. Καλή και η πετσετούλα αλλά δεν είναι τόσο αποτελεσματική όταν το παιδί έχει πολύ βήχα ή είναι μπουκωμένο. Και στα σκούρα μια βόλτα στο μπαλκόνι ή στην αυλή μπορεί να είναι η λύση. Και πάλι περαστικούλια... για αλλεργίες ας μιλήσουν οι κοπέλες με τα ντοκτορά:D

Αφρο μου για την περίπτωση σας καθώς και την περίπτωση Μήτσου έχω καταλήξει ότι όντως υπάρχουν παιδιά με λιγοτερο ανάγκη στον ύπνο... πραγματικά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Ο μικρός βέβαια μπορεί να στρώσει στη συνέχεια γιατί ακόμα σ'αυτή την ηλικία θυμάμαι ότι και ο θοδωρής ηταν αστατός στον ύπνο. Πάλεψε λίγο ακόμα με τον μικρό το "βραδινή συνήθεια", "ο ύπνος φέρνει ύπνο" και μουσικούλα χαλαρή. Ξέρω ότι τα έχεις δοκιμάσει απλά δεν ξέρω τι άλλο να σου προτείνω.

Διαφημίσεις

Αααα και επίσης... Φέλια μου περαστικά πολυαγαπημένη μου... όντως όλες πριν γεννήσουμε κρεββατωνόμαστε μαζί με τα πιτσιρίκια μας... μη ρωτάς γιατί:rolleyes:

Τάτι μου, πλάκωσέ την σε πορτοκαλάδες, δαμάσκηνα και σήκα ξερά και μελι... είναι το τετράπτυχο της επιτυχίας... αν δεχτεί να τα φάει. Εμάς πάντως είναι στάνταρ ψυχολογικό και αυτό που τον βοηθάει έιναι να καθεται στο γιογιο αλλά επειδή πονάει δεν θέλει να κάθεται και είνια φαύλος κύκλος. Πολύ πόνος και ταλαιπωρία όμως τα παιδάκια μας.

Λοιπόοοοον καλημέρα (με χασμουρητό)...

Μμμμ που είχαμε μείνει; Α στο ότι η Αννα δεν χεζμεντέν... λοιπόν 2.30 ξυπνάει ο μικρός, τον αλλάζω, του καθαρίζω την μύτη, τον ταίζω, τον ξανααλλάζω τον ξανατιαίζω ε κατά τις 4 κοιμήθηκε.... 4.20 ακριβώς με φωνάζει η Άννα η οποία κακομοίρα είχε χεστεί επάνω της (κάτι κακά σαν πέτρες...) ανοίγω την πόρτα του υπνοδωματίου της και το τοξικό σύννεφο με συνεπαίρνει...Τί βρώμα δεν μπορείτε να φανταστείτε... Τεσπα, τουαλέτα, πιπι, την πλένουμε, βάζουμε πυτζάμα και ήθελε να κοιμηθεί στο κρεβάτι της... Ελα όμως που το τοξικό σύννεφο είχε ποτίσει τα πάντα... Εντωμεταξύ έβηχε τρελά, μετά από κανένα 4ρτο της λέω "Πάμε στο κρεβάτι μου;;;" και όταν επιτέλους μου είπε ναι την άρπαξα, πάμε, ξαπλώνουμε, αφού ψιλοξυπνήσαμε και τον μπέμπη (από την χαρά μας να τον δούμε!) τεσπα γάλα και κοιμάται... Η ώρα 5.15... Δεν παιρνάνε 5 λεπτά την πιάνει τρελός βήχας και κάνει εμετό... στο κρεβάτι μου... ξανασηκωνόμαστε, αλλάζουμε πάλι πυτζάμα, σεντόνια, και φυσικά δεν ήθελε να κοιμηθεί οπότε πάε με τον Μικ στο σαλόνι, ενώ εγώ πάω να ταίσω τον μικρό, τον πιάνω και ήταν κατουρημένος...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Λοιπόοοοον καλημέρα (με χασμουρητό)...

Μμμμ που είχαμε μείνει; Α στο ότι η Αννα δεν χεζμεντέν... λοιπόν 2.30 ξυπνάει ο μικρός, τον αλλάζω, του καθαρίζω την μύτη, τον ταίζω, τον ξανααλλάζω τον ξανατιαίζω ε κατά τις 4 κοιμήθηκε.... 4.20 ακριβώς με φωνάζει η Άννα η οποία κακομοίρα είχε χεστεί επάνω της (κάτι κακά σαν πέτρες...) ανοίγω την πόρτα του υπνοδωματίου της και το τοξικό σύννεφο με συνεπαίρνει...Τί βρώμα δεν μπορείτε να φανταστείτε... Τεσπα, τουαλέτα, πιπι, την πλένουμε, βάζουμε πυτζάμα και ήθελε να κοιμηθεί στο κρεβάτι της... Ελα όμως που το τοξικό σύννεφο είχε ποτίσει τα πάντα... Εντωμεταξύ έβηχε τρελά, μετά από κανένα 4ρτο της λέω "Πάμε στο κρεβάτι μου;;;" και όταν επιτέλους μου είπε ναι την άρπαξα, πάμε, ξαπλώνουμε, αφού ψιλοξυπνήσαμε και τον μπέμπη (από την χαρά μας να τον δούμε!) τεσπα γάλα και κοιμάται... Η ώρα 5.15... Δεν παιρνάνε 5 λεπτά την πιάνει τρελός βήχας και κάνει εμετό... στο κρεβάτι μου... ξανασηκωνόμαστε, αλλάζουμε πάλι πυτζάμα, σεντόνια, και φυσικά δεν ήθελε να κοιμηθεί οπότε πάε με τον Μικ στο σαλόνι, ενώ εγώ πάω να ταίσω τον μικρό, τον πιάνω και ήταν κατουρημένος...

Άουτς!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...