Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 23/9/2024 at 5:53 ΜΜ, rainbow_2024 είπε:

Κοπέλες σας χαιρετώ. Θα ήθελα να ρωτήσω τις κοπέλες που χρειάστηκε να κάνουν υστεροσκοπηση, πώς είναι σαν διαδικασία, αν όντως μπορεί να βρεθεί κάτι που δεν ανιχνεύεται με άλλον τρόπο και μετά από πόσο καιρό μπορεί να γίνει εμβρυομεταφορα.

Χαίρετε @rainbow_2024 αν όλα πάνε νορμαλ νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάποια αναμονή δηλ όταν ξεκινήσει η επόμενη περίοδος (η οποία ίσως αργήσει λίγο) μετά κανονικά προχωράτε στον κύκλο. Βέβαια εξαρτάται και από τα ευρήματα της υστεροσκόπησης πώς θα πει ο γιατρός να προχωρήσεις. Αν έχεις ήδη κάνει, ελπίζω να πήγε καλά και να προχώρησες στα επόμενα! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

κοριτσια ασχετο... αλλα οταν λετε οτι στα εξαρχεια δεν σας αφηναν να περασετε τι εννοειτε? πως πηγενατε σπιτι σας?

κάθονταν κατα μήκος όλου του δρόμου κ δεν έκαναν στην άκρη αν δεν τους εξηγούσες, ήταν επιφυλακτικοι,έπρεπε να σηκώσουν κ τις ασπίδες που συνηθως ήταν ακουμπησμένες..

μάλλον όταν είπα δεν μπορούσες να περάσεις δεν το εννοουσα κυριολεκτικα, στην πραγματικότητα απλά υπήρχε μια διαδικασία για να περάσεις...

Α!χρονια πολλααααααααααα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βρε dsουλα απο εσενα πηρε η νεφελη λοιπον!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue: κουκλες!!!!!!!!!!!!και η φωτο απο το μαιευτηριο, σαν να πηγες διακοπες βρε παιδακι μου!!!!!!!!!

(γιουπι εχω κ εγω μια φωτο.....κ ειμαι σαν βαμπιρ στα τελειωματα του, τοσο χλωμη.....:eek::eek::eek:)

ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΟΤΙ Η ds EINΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ!!!αλλα δεν σας λεω ποσο χαχαχχεχεε!!!!:tongue::tongue::tongue:

κοριτσια μιλωντας για εξαρχεια, εκει γεννηθηκα και μετα απο μερικα χρονια γυρας εκτος και εντος αθηνας εκει γυρισα...αλλα στην καλυτερη κατα τη γνωμη μου περιοχη, ειμαστε κ κοντα κ μακρια (γειτονες με την ελιζα;)) απο τα μπαχαλα:tongue::tongue::tongue::tongue:

και ειναι αληθεια ειμαστε περικυκλωμενοι απο την παρασκευη ηδη, μια ομορφια! νιωθω μια σιγουριααααα, μια ασφαλειααααα τι να σας λεω!!!!!!!!!!!:rolleyes::? το εχω δηλωσει, μιας και τα σωματα αν-ασφαλειας αποτελουν κινουμενο στοχο, ΜΑΚΡΙΑ!!!!

μα καλα, πειτε μου ειλικρινα τωρα:τι ασφαλεια να νιωσει κανεις οταν ειναι περικυκλωμενος απο ανθρωπους οπλισμενους σαν αστακους;;;;;;ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ;;;;;;;:mad::-x:-x

δεν ειναι πιτσαρια το τελειο μαγαζακι γιουπι μου, δυστυχως, ειναι ενα μικρο γωνιακο, στυλ ισπανικου, για ταπας κ εχει διαφορα υγειινα κ σουπερ νοστιμα!!να παμε καμια φορα κοριτσια!:P

Ξαπλωμένη έχω δοκιμάσει αλλά είναι το ίδιο!!!

Όντως λαγοκοιμάται αλλά τί να την κάνω... σπάνια τρώει γρήγορα :|

Σύμβουλο πού να βρω βρε κορίτσια, δεν μένω Αθήνα, είμαι κοντά στη Θήβα και μου είναι δύσκολο να μετακινούμε. Μιλάω στο τηλ με μία κυρία πό το Σύνδεσμο αλλά τί να σου κάνει το τηλ?

Α, σορυ νομιζα οτι ήσουν στην Αθηνα....είμαστε κοντοχωριανες!!!

Τι να σου πω ρε παιδακι μου....

Α και όντως ήταν πολύ αμηχανη στιγμη να πρεπει να τους πεις να κανουν στην άκρη γιατι ποτε δεν ξέρεις πως μπορεί να αντιδράσει κάποιος κ ειδικά αν είναι κ οπλισμενος......εχεις απόλυτο δίκιο νταφιους αν κ μικρη ακόμα:tongue:

Διαφημίσεις

Φτου σας!Ματάρες και οι 2!!!!!! ΚΟΥΚΛΕΣ!!!!!!!!!

Να στε πάντα ευτυχισμένες!

ντι ες! κουκλες μαμα και κορη!τελεια ματια!αληθεια η μικρη πηρε το χρωμα των ματιων σου ή οχι?με μπερδεψαν οι φωτο...

σας ευχαριστουμε πολυ!!!!:)

η μικρη δεν πηρε τα ματια μου, δυστυχως....:( ο μπαμπας μας ηταν να σκασει οταν πια ηταν σιγουρο πως δεν τα πηρε!!δεν πειραζει ομως!

καλε κοριτσια μπειτε στο φατσοβιβλιο να σας κανω γειτονισσες... :)

θα ειμαι πολυ ασχετη αν ρωτησω τι ειναι το φατσοβιβλιο??????:rolleyes:

Γεια σου ρε Ντιες με τις ματάρες και την πανέμορφη κόρη! :)

thx...:)

Η Άννα ξύπνησε 5000 φορές, σήμερα το πρωί ήμασταν 3 ζόμπι. Δεν θέλω να παραπονιέμαι αλλά αυτό ήταν το κερασάκι στην τούρτα, και αυτήν την εβδομάδα έχω άπειρα να κάνω....

Παρόλαυτα... ΔΣ είστε κούκλες μάνα και κόρη φτου φτου φτου, και η τελευταία που είσαι μαιευτήριο είσαι σαν λουλουδάκι, καμία σχέση με λεχώνα...

Συγνωμη ρε παιδια... έτσι είναι οι λεχώνες???

Εχω κ εγώ φωτο κ είμαι αστα να πανε....

Φτου φτου κ στο μωρό σου τι μπλε ματαρες!!!...τελικα όντως μονο εμεις έχουμε την κλασικη μεσογειακη ομορφια:mrgreen:

υπομονη στις αυπνες!!!!!!!

ευχαριστουμε πολυ!!

μην ξεγελιεστε απο την τελευταια photo , φταιει η καισαρικη:(....γιατι αν εσπρωχνα κανενα 10ωρο οπως οι περισσοτερς μανουλες σιγα μην ημουν ετσι!!!.....;);)

Ξεκινησε να "τραυλιζει" την πεμπτη το απογευμα! Ωρες ωρες ειναι παρα πολυ εντονο. Τι εγινε με το παιδακι του φιλου σου? Και αυτο την τελευταια συλλαβη επαναλαμβανε ή κολλουσε στην αρχη της λεξης?

δεν ξερω πολλα για το θεμα, απλα το μονο που ξερω ειναι πως καποιες φορες παρουσιαζεται παροδικος τραυλισμος σε διγλωσσα ή τριγλωσσα παιδακια.

Ντι ες εκτος απο κουκλα εισαι και ανηλικο κ συ ετσι??? φτου φτου κ σε σενα κ στη μικρουλα σου!

DS τι ομορφη που εισαι φτου φτου σκορδα!!και η μικρη απο σενα πηρε !

το τραμ ειναι κοντα σας ?αν θελεις να ξεφευγεις απο την περιοχη σας ειναι ανετο ,τις καθημερινες εχει ελαχιστο κοσμο και μπορεις να κανεις βολτες μεχρι και στο κεντρο μονο που κανει εκατο ωρες για να φτασει στο συνταγμα .εμεις μενουμε κοντα στην ποσειδωνος και παμε συχνα στην παιδικη χαρα του φλοισβου ,παρε ενα απογευμα την μικρη και ελατε εχει απεξω σταση το τραμ

σας ευχαριστω πολυ βρε κοριτσια , τι να πω.....

η μικρη μοιαζει πιο πολυ στον μπαμπα της, δε σας εβαλα καμια photo του γιατι θα ετρωγα βρισιμο.....;)

το προβλημα μου δεν ειναι το μεταφορικο ειναι περισσοτερο να πεισω τον μπαμπα μας να ερθουμε βολτα καπου πιο μακρυα χωρις ιδιαιτερο λογο (πχ κουνιες), αν θελω να ερθουμε μονες μας θα μου "την πει" γιατι γενικα δεν κανουμε και πολλα πραγματα χωρια.....οποτε ερχομαστε παλι στην αρχη .... που θα πρεπει να τον ξεκουνησω να παμε ολοι μαζι, και αντε να τον πεισεις γιατι να παμε στις κουνιες τοσο μακρυα ανω εχουμε τοσο κοντα στο σπιτι....:shock:

ασε δε θα βγαλω ακρη.....;)

θα το κανονισω παντως καποια στιγμη...πες πες πες θα τον πεισω....:);)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Θα σχολιάσω κι εγώ την ομορφιά της ds.

Φτου σου κοριτσάκι μου!!!

Είστε δύο κούκλες!!!

Επίσης βλέπω έχουν μαζευτεί πολλά ανήλικα στην παρέα!!!

Πρώτα η Daf τώρα κι εσύ!

ds, έχω πάθει πλάκα! Ειδικά με τη φωτό απ' το μαιευτήριο! φτου φτου φτου σου! Και η κόρη κουκλάρα, στα 'χνάρια σου!

Αλλά δεν μπορώ να μην σχολιάσω: ds φτου σας κοπελάρες μου:D

στην φωτό από την κλινική είσαι καλύτερη από όλα τα νεξτ τοπ μόντελς μαζί:D

thx thx μου αναπτερωσατε το ηθικο!!!!!:):):):):):)

αν και πρεπει να χασουμε καμποσα κιλα....δε λεμε ποσα γιατι δεν κανει........;);););););)

θα γινει και αυτο.........

Βάλτε μας κι εμας στο κλαμπ των άρρωστων μωρών! Με πήραν το πρωί τηλ. από τον παιδικό, η Ευτυχία έχει πυρετό και έφυγα άρον άρον απ' τη δουλειά να την πάρω. Τώρα είμαστε σπίτι και βυζοσυνδεδεμένες!

περαστικα σας!!!!!!!!:(:(

ΑΣΧΕΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΣΑΣ:

Λέμε να βγαλουμε τη ντουντου (παρολα τα υπέροχα ασματα που έχουν γραφτει για το όνομα της:tongue:)

λυδία άλλα... μια γνωστη μου την φώναζαν Λύδια κ όχι Λυδία αλλά ήταν μισή γερμανιδα κ μου αρέσει πιο πολυ, έψαξα να βρω αν υπάρχει αυτο το ονομα αλλά δεν το βρισκω πουθενα να τονιζεται στο ''υ''.... τι λέτε???

και εμεις ειμασταν αναμεσα στον ΝΕΦΕΛΗ και το ΛΥΔΙΑ , ειναι πολυ ωραιο ονομα, αν και στην Ελλαδα και εγω δεν εχω ακουσει να το τονιζουν στο "Υ".

Καλημέρα.

Αχχχχχχχχχ είμαι έτοιμη να τα παρατήσω :(

Δεν αντέχω άλλο! Το Σάββατο είχε έρθι η μαία για να δει γιατί με δαγκώνει η μικρή και μου είπε ότι δεν είναι σωστά τοποθετημένη στο στήθος!!!!!! :shock:

5 μηνών παιδί και πριν 1 μήνα ξέχασε να θηλάζει!!!!

Προσπαθήσαμε να τη βάλουμε σωστά και έγινε Ο χαμός..... κλάμαααα.

Τελικά κοιμήθηκε από την εξάνληση. Ξύπνησε μετά από 30 λεπτά και ξαναπροσπαθήσαμε. Στο αρίστερό με ενοχλούχε λίγο και στο δεξί ΟΚ.

Όταν όμως έφυγε η μαία τα πράγματα δεν ήταν τόσο καλά. Κάνει να φάει συνήθως πάνω από 30 λεπτά και κουράζομαι και έτσι τραβιέται προς τα έξω.

Εκτός όλων αυτών άρχισε τώρα να μου ξυπνάει και το βράδυ!!!! :confused:

Αυτή που από 2 μηνών κοιμότανε όλο το βράδυ - από 21:00 - 07:00!!!!

Μπάχαλο μου τα έχει κάνει και έχω χάσει το μπούσουλα. :cry:

Πείτε κάτι βρε κορίτσια, δεν ξέρω τί να κάνω...σκέφτομαι να σταματήσω και το θηλασμό.... ποιός εγώ που ήθελα με τόση μανία να τη θηλάσω 2 χρόνια τρομάρα μου, ούτε 6 μήνες δεν είμαι ικανή...

οπως σου ειπαν και τα αλλα κοριτσια καλυτερα ειναι να απευθυνθεις σε μια συμβουλο...ισως σε βοηθησει περισσοτερο!!!!!

δεν ξερω τι αλλα να πω....υπομονη!!!

καλημερα δεν ειπα...με ολα αυτα τα κοπλιμεντα ..που μυαλο για καλημερες?????

καλημερα σας λοιπον και σας ευχαριστω ολες για τα καλα σας λογια!!!!!

δεσμευομαι για περισσοτερες photos απο τη βαφτιση!!!

Επεξεργάστηκαν by ds

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Αφρο και γιουπι να πω απλα οτι οι καριοκες ειναι το αγαπημενο μου Ξανθιώτικο γλυκο και θελω να οω οτι εχουν γάλα μέσα σίγουρα εκτός και αν βρεις καμιά συνταγή με παραλλαγή.

DS ειστε κούκλες!!! φτου φτου!!

Αυτο που λετε οτι η ηλικια των 9 μηνω ειναι η χειρότερη εγω δεν το εχω ζήσει ακομη ισα ισα πλεον ειμαστε σουπερ και στο φαγητο (χλαπακιαζει συνεχεια) και στον ύπνο (κοιμομαστε 10ωρα τουλάχιστον το βραδυ και 1,5 το μεσημερι)...γενικά μετα τουε 7 μηνες εστρωσε πολυ το γιουβαρλακι μου! Ελπίζω τωρα που τα ειπα αυτα να μην με μουτζώνω αυριο!

Γεια σας,γεια σας!!!!!!!Μπήκα βιαστικά να σας 'δω' λίγο.

http://s869.photobucket.com/albums/ab254/d-s-n/?action=view&current=PA170093.jpg

εβαλα μερικες photos να μας δειτε:)

απο τη βαφτιση θα βαλω και αλλες!

Dsακι!!!Άστες λίγο ακόμα να τις δω και εγώ από το σπίτι,γιατί στη δουλειά δεν έχω πρόσβαση.....

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας!

Αναστασία, χρόνια σας πολλά! Να τον χαίρεσαι τον Στρατούλη σου!

Ds, θα επαναλάβω ότι είσαστε και οι δύο κούκλες!!! Εντάξει, έπαθα πλάκα με την φωτογραφία του μαιευτηρίου! Τι καισαρικές και βλακείες, και η διπλανή μου στο μαιευτήριο καισαρική είχε κάνει κι ήταν μες στην ταλαιπωρία. Όσο για μένα ήμουν πιο πρησμένη από ποτέ!

Α, και γιούπι, μην ανησυχείς και μεις αυτή τη μεσογειακή ομορφία έχουμε, τίποτα το εξωτικό! :)

Έχω χάσει τη μπάλα με το ποιός είναι άρρωστος, περαστικά σε όλους πάντως!

Πρωην συμπεθέρα, ξέρεις ότι όντως με πλήγωσες, να μιλάς πιό προσεχτικά για τον Πέδρο και για τον Τιμ, οκ?

Εγώ πήγα να κάνω καμπύλη ζαχάρου και λιποθύμησα. Καλά, έφαγα κάτι χαστούκια παιδιά από το μικροβιολόγο που'ταν όλα δικά μου. Γιατί ρε γαμώτο; Το έχετε ξανακούσει;

Γειά σας!

Αναστασία, χρόνια σας πολλά! Να τον χαίρεσαι τον Στρατούλη σου!

Ds, θα επαναλάβω ότι είσαστε και οι δύο κούκλες!!! Εντάξει, έπαθα πλάκα με την φωτογραφία του μαιευτηρίου! Τι καισαρικές και βλακείες, και η διπλανή μου στο μαιευτήριο καισαρική είχε κάνει κι ήταν μες στην ταλαιπωρία. Όσο για μένα ήμουν πιο πρησμένη από ποτέ!

Α, και γιούπι, μην ανησυχείς και μεις αυτή τη μεσογειακή ομορφία έχουμε, τίποτα το εξωτικό! :)

Έχω χάσει τη μπάλα με το ποιός είναι άρρωστος, περαστικά σε όλους πάντως!

Πρωην συμπεθέρα, ξέρεις ότι όντως με πλήγωσες, να μιλάς πιό προσεχτικά για τον Πέδρο και για τον Τιμ, οκ?

Εγώ πήγα να κάνω καμπύλη ζαχάρου και λιποθύμησα. Καλά, έφαγα κάτι χαστούκια παιδιά από το μικροβιολόγο που'ταν όλα δικά μου. Γιατί ρε γαμώτο; Το έχετε ξανακούσει;

καταρχην ευχαριστω και κατα δευτερον... γιατι σε χαστουκωσε ωρε????

κανονικα σε ξαπλωνει και σου σηκωνει τα ποδια ψηλα....γιατρος να σου πετυχει....

tqj2p3.png vvtJp3.png

Όχι, δεν λιποθύμησα όταν μου πήραν το αίμα, αλλά λίγο μετά τη γλυκόζη...Τώρα για τα χαστούκια τι να σας πω! Προφανώς φοβήθηκε μην του μείνω στον καναπέ, ή είναι απλά σαδίσταρος!

Ελίζα μου ξέρω ότι είναι δράμα αυτό που ζεις τα βράδια αλλά η αλήθεια είναι ότι γέλασα πολύ με την περιγραφή. Χαρας στο κουράγιο σου που τα πηγαινοφέρνεις!!!

Καλέ δεν χωράμε και οι 4 στο κρεβάτι

τα εξαρχεια ειναι σαν φρουριο στην απο κατω γωνια το πρωι που ερχομουν ηταν γυρω στους 20 αστυνομικους και αλλοι τοσοι

Εεεελα! Δεν ήταν πολλοί. Μονο 3-4 στην κάθε γωνία μιας διασταύρωσης:tongue::tongue:

ΑΣΧΕΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΣΑΣ:

Λέμε να βγαλουμε τη ντουντου (παρολα τα υπέροχα ασματα που έχουν γραφτει για το όνομα της:tongue:)

λυδία άλλα... μια γνωστη μου την φώναζαν Λύδια κ όχι Λυδία αλλά ήταν μισή γερμανιδα κ μου αρέσει πιο πολυ, έψαξα να βρω αν υπάρχει αυτο το ονομα αλλά δεν το βρισκω πουθενα να τονιζεται στο ''υ''.... τι λέτε???

Μια φίλη της μάνας μου είναι Λύδια:D:D

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...