Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Θα σου πω τώρα κάτι που μπορεί και να μην με πιστέψεις (και με το δίκιο σου) αλλά: μην κάνεις αρνητικές σκέψεις! Όλα καλά θα πάνε το ευχόμαστε όλες μας από την καρδιά μας... εγώ σε καταλαβαίνω απόλυτα. Όταν βλέπεις την χοριακή ή ακόμα χειρότερα σάκο, καρδιά κλπ και ξαφνικά το όνειρο σταματάει εκεί δεν είναι εύκολο, δεν το ξεπερνάς ποτέ το ξέρουμε όλες μας πολύ καλά. ΑΛΛΑ πρέπει να βλέπουμε και το ουράνιο τόξο μετά την καταιγίδα 🌈
      Στείλε μας λοιπόν άπειρη μπεμπεδόσκονη, στα κορίτσια που πάνε για εμφύτευση ή που τα έχουν παγωτίνια και περιμένουν και σε εμάς που ακόμα μαζεύουμε εμβρυάκια και όλα καλά θα πάνε για όλες μας. Ε που θα πάει το ρημάδι θα στρώσει! Βλέπουμε εσάς που τα καταφέρατε και παίρνουμε δύναμη κι εμείς. ❤️ 

ΥΓ εντωμεταξύ αύριο είναι Παρασκευή έτσι; 😁

Αυτά είναι καταπληκτικά νέα! Μπράβο σου! Άντε με το καλό και τα επόμενα σου βήματα όποια και αν αποφασίσεις ❤️ 

Μπεμπεδόσκονη... Παγωτίνια... έκλαψα από τα γέλια, να'σαι καλά! Ότι καλύτερο άκουσα σήμερα! Κορίτσια βλέπω να μπαίνουμε φουλ σε εορταστικό κλίμα! Έχω ξεσηκωθεί και εγώ με τα νέα όλων και εύχομαι να προλάβω να κάνω την επόμενη έμβρυομεταφορά πριν τις γιορτές έτσι για το feeling! ☺️ Περιμένω περίπου στις 22 τα αποτελέσματα από το μικροβιωμα και να δούμε.. εν τω μεταξύ πρέπει να αδιαθετήσω αύριο μεθαύριο κανονικά... ξέρετε πόσες μέρες περίπου είναι η προετοιμασία για έμβρυομεταφορά κατεψυγμένων που δεν έχει μέσα την διέγερση για ωοληψία; κάθομαι και υπολογίζω σαν ψυχακι και εγώ..

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ κοριτσάρες μου, με ανεβάσατε με αυτά που γράψατε, γιατί νόμιζα ότι τα κάνει μόνο η δική μου! Κατά τη διάρκεια της μέρας πάντως δοκιμάζω να την ταίζω πριν να το ζητήσει ίσως κάθε 1-1,5 ώρα και όπως το περιγράφει η Ελένη τότε χτυπιέται περισσότερο και πνίγεται!!! Επίσης, είχα την εντύπωση ότι επειδή ο Γώγος έκανε 40λεπτα γεύματα όλα τα μωρά πρέπει να τρώνε τόση ώρα!:rolleyes: Με αγχώνει επειδή είναι τοσοδούλα μήπως δεν προλαβαίνει να παίρνει το "παχύ" γάλα που έρχεται μετά το 10'!Σμουτσ, σμουτσ γλυκουλες μου ευχαριστώ για τη συμπαράσταση!

Φέλια κουράγιο! Δεν ξέρω τι συμβαίνει και λίγο πριν τον τοκετό παιρνάμε όλες κάτι τέτοιες φάσεις!

mGKop3.png60Jvp3.png

thanx!!!

Ελπίζω να μην με βρει τίποτα χειρότερο...ας έρθει και η παιδίατρος αύριο και να ησυχάσω...πάντως χθες ήρθε η γιατρός του αντρός ,σήμερα είχα εγώ σειρά,αύριο ο Γιώργος...μεθαύριο γυναικολόγος για καρδιοτοκογράφημα...ε πόση άσπρη ποδιά να αντέξω πιά...ελπίζω να μην μου την φορέσουν στο τέλος και μένα....

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Παλαντίν, εγώ με την απορία έχω μείνει αν έδινα στη γυναίκα που κράταγε τη Λήδα πολλά ή λίγα. Λοιπόν για 3 φορές τη βδομάδα από 7 ώρες της έδινα 450 ευρώ.....

Βασούλι, γιατί να τρέχεις στην Κυψέλη για το θέατρο, πήγαινε στο Μικρό Πολυτεχνείο που είναι απέναντι από το σταθμό του Θησείου....

Πω, πω, τελικά μάλλον έχω ξεχάσει πόσα ερωτήματα σε βασανίζουν με ένα νεογέννητο!!!

Τζεν. Το έργο λέγεται ''Δρόμος μακρύς'' και παίζεται στο θέατρο Ορφέας-σκηνή Ανδρέας Βουτσινάς, Πανεπιστημίου και Ιπποκράτους μέσα στη στοά....Είναι ένα καινούριο αγγλικό έργο, δραματικό (αν ξεπεράσεις το στοιχείο δέντρο!!!)

Διαφημίσεις

Δεν μας έφταναν όλα έχω και την Άννα 2 μέρες με δυσκοιλιότητα...

την Δευτέρα της έβαλα υπόθετο, τώρα τί κάνω οεο που περιφέρεται μέσα στο σπίτι το καυμένο και λέει πονάει ο πωπωθ μου;;;;

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

μίλησα με μια γνωστή μου που κι αυτή έχει κοπέλα για το μωρό, και μου είπε ότι οι τιμές (για Θεσ/νίκη πάντα) κυμαίνονται μεταξύ 4 ως 6 ευρώ την ώρα, ανάλογα με την ηλικία του μωρού και τα προσόντα της κοπέλας (αν έχει σχετικές σπουδές ή όχι κλπ.) Άρα Μυρτώ είσαι κοντά στον μέσο όρο. Εγώ λέω για αρχή να της πω 4 ευρώ, δεδομένου ότι είναι φοιτήτρια ακόμα, και θα δούμε.

ds θυμάσαι που ρώτησες για την ψηφιακή τηλεόραση; Λοιπόν εδώ και μέρες έβλεπα μόνο από τα ψηφιακά κανάλια, και σήμερα ξεχάστηκα και έβαλα τα άλλα. Μέσα σε μισή ώρα πόνεσαν τα μάτια μου:rolleyes: Τελικά μάλλον αξίζει.

Μαρίνα νομίζω ότι αφού τα κακά είναι μουσταρδί, δεν χρειάζεται να ανησυχείς ούτε για το λιπαρό γάλα ούτε για αλλεργίες

Δεν μας έφταναν όλα έχω και την Άννα 2 μέρες με δυσκοιλιότητα...

την Δευτέρα της έβαλα υπόθετο, τώρα τί κάνω οεο που περιφέρεται μέσα στο σπίτι το καυμένο και λέει πονάει ο πωπωθ μου;;;;

Να σου φέρω την Ευτυχία να την κολλήσει γαστρεντερίτιδα;:lol::lol::lol: (σόρρυ για την κρυάδα, αλλά δεν κρατήθηκα:tongue:)

Σοβαρά τώρα, φαντάζομαι μασαζάκια και τέτοια έχεις δοκιμάσει, διατροφή έχεις δοκιμάσει... γμτ... να κάνεις κλύσμα... ξέρω γω;

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Τα μασαζάκια τον μόνο που αποδίδουν είναι αέριααααα πολλά αέρια σοφούκι, χαμός...

Τώρα κοιμήθηκε έτσι μπάμ, πρωτοφανές και ανεπανάληπτο φαντάζομαι για την Άννα, θα πρέπει να ταλαιπωρείται πολύ! Γμτ και τόσες μέρες η αντιβίωση μόνο καλό δεν έκανε φυσικά, αλλά παρόλη την αρρώστια εχ@ζε, τώρα δεν μπορεί...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

καλησπερα σας!!!!!

λοιπον σας διαβασα.....ουφ 1-2 μερες να μην μπεις για "καφε" παει χάνεις τον μπουσουλα....:tongue::tongue:

απο οτι ειδα πολυ διαβασμα,πολλες τεχνες αλλά γεννητουρια οχι ακομα.....;)

εμεις τα γνωστα....απλα δυο βραδια δεν εντεχα να κατσω στο pc να σας διαβασω οποτε το πρωι δεν μπορουσα να καλυψω τα κενα για αυτο και απείχα....(μην λεω και αρλουμπες...:tongue:)

marinaki μην αγχωνεσαι ολα καλα, αφου σου ειπαν και οι πιο προσφατομαμαδες;);)

galatoyla να το χαιρεστε το νεο μπεμπε, γερο και ευτυχησμενο!!!!:D

dansem δουλευεις σε γνωστο στην tv???κανενα κουτσομπολιο????:tongue::tongue::tongue::tongue:

επισης, δε θελω να βγαλω, βιαστικα συμπερασματα αλλα εχω κοψει την μπανανα της μικρης τρεις μερες, νομιζω, και τα δερματικα ειναι πολυυυυυυυυυ καλυτερα και χωρις καθολου κρεμα...βρε λες???;):)

palladinaki καλη αρχη με την κοπελα , ελπιζω να πανε ολα τελεια!!!:)

αντε να ερθει και σε μας η ψηφιακη!;)οχι οτι υπαρχει και πολυ χρονος πια για tv αλλα εμεις στην περιοχη που ειμαστε δεν πολυφαινονται καλα ολα τα καναλια, οποτε ωραια θα ειναι...;)

doo ρωτησα και πιο πριν αλλα μαλλον δεν το ειδες;)αυτο που ελεγες για το σαββατο στο μουσειο στην πλακα , απο ποια ηλικια και μετα??? για εμας που ειμαστε ενος και αλλο ενα παιδακι 1,5 λες δεν ειναι????

dafaki συγχαρητηρια στον Δ!!!!!και εις ανωτερα!!!!:D

αχ τι αλλο...δε θυμαμαι sorry βρε κοριτσια......

παμε για νανι και επανερχομαι μαλλον.....

Επεξεργάστηκαν by ds

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοπελιές!!!

Τι κάνετε;;;

Εγώ βρογχίτιδα..αντιβίωση εισπνοες και σταγόνες για το αφτί που δεν λέει να ξεβουλώσει (δεν θυμάμαι που έβαλα το tuboflo)...ο Γιώργος έτσι κ έτσι ,πήρα την παιδίατρο να έρθει να τον δει αύριο μπας και προλάβουμε κανά μεγαλύτερο κακό...

Γαλάτ να σας ζήσει το μωράκι!!!Γερό και καλότυχο να είναι!!!

Ax βρε Φέλια τώρα βρήκε....ουφ παλι καλά τουλαχιστον θα εισαι περδικι μεχρι να γεννήσεις! Περαστικά!!!!

Ευχαριστώ και για τις ευχές για το ανηψι!

καλησπερα σας!!!!!

λοιπον σας διαβασα.....ουφ 1-2 μερες να μην μπεις για "καφε" παει χάνεις τον μπουσουλα....:tongue::tongue:

απο οτι ειδα πολυ διαβασμα,πολλες τεχνες αλλά γεννητουρια οχι ακομα.....;)

εμεις τα γνωστα....απλα δυο βραδια δεν εντεχα να κατσω στο pc να σας διαβασω οποτε το πρωι δεν μπορουσα να καλυψω τα κενα για αυτο και απείχα....(μην λεω και αρλουμπες...:tongue:)

marinaki μην αγχωνεσαι ολα καλα, αφου σου ειπαν και οι πιο προσφατομαμαδες;);)

galatoyla να το χαιρεστε το νεο μπεμπε, γερο και ευτυχησμενο!!!!:D

dansem δουλευεις σε γνωστο στην tv???κανενα κουτσομπολιο????:tongue::tongue::tongue::tongue:

επισης, δε θελω να βγαλω, βιαστικα συμπερασματα αλλα εχω κοψει την μπανανα της μικρης τρεις μερες, νομιζω, και τα δερματικα ειναι πολυυυυυυυυυ καλυτερα και χωρις καθολου κρεμα...βρε λες???;):)

palladinaki καλη αρχη με την κοπελα , ελπιζω να πανε ολα τελεια!!!:)

αντε να ερθει και σε μας η ψηφιακη!;)οχι οτι υπαρχει και πολυ χρονος πια για tv αλλα εμεις στην περιοχη που ειμαστε δεν πολυφαινονται καλα ολα τα καναλια, οποτε ωραια θα ειναι...;)

doo ρωτησα και πιο πριν αλλα μαλλον δεν το ειδες;)αυτο που ελεγες για το σαββατο στο μουσειο στην πλακα , απο ποια ηλικια και μετα??? για εμας που ειμαστε ενος και αλλο ενα παιδακι 1,5 λες δεν ειναι????

dafaki συγχαρητηρια στον Δ!!!!!και εις ανωτερα!!!!:D

αχ τι αλλο...δε θυμαμαι sorry βρε κοριτσια......

παμε για νανι και επανερχομαι μαλλον.....

Πάλι καλά που είσαι κι εσύ ντιεσάκι και μας κανεις και καμια περιληψη! :-)

Σε ευχαριστώ κουκλίτσα για τις ευχες σου!

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλησπερα!

σας διαβαζω που και που αλλα που ωρα για να σας πω τα νεα μας...

εν ολιγεις... ο πυρετος του στρατου επεσε αλλα του εχει μεινει βηχας...εδω και μια ωρα το καημενο στο κρεβατι και δεν λεει να σταματησει ο βηχας... τι να κανω? καμια ιδεα?

επισης ανεβασα και εγω πυρετο χθες και ημουν ολη μερα ενα ρακος που περιφερομουν στο σπιτι και προσπαθουσα να προλαβω τρια μωρα... αφηστε τα... ενα δραμα....

ασχετο...

την κυριακη εφαγα λαχανο... δεν κανει για τον θηλασμο? κοκκινησε λιγο ο ποπος τους....χμ...

αυτα! καληνυχτα!

tqj2p3.png vvtJp3.png

Να ρωτήξω, για την τσουλούφο τί να πορσέχω στη διατροφή μου για να κάνει κακά??? Έχει τώρα μια βδομάδα που κάνει κάθε 2 ή 3 μέρες και τις μέρες που δεν κάνει έχει απίστευτη γκρίνια... ούτε γκρίνια δηλαδή τσιρίδες λες και την σκοτώνουν.... Είναι να μην την έχεις δίπλα στο αυτί σου...

Λοιπόν τί ήθελα να πω, παλαντίνιο, αν θες κανόνισε από τώρα και κανα δυο βράδια το μήνα μέσα στην τιμή για την κοπέλα για να βγαίνετε και λίγο, αν θέτε...

Μυρτώ πολλά ερωτήματα μας απασχολούν με τα νεογέννητα που δεν μπορείς να βρεις και λύση... Ευτυχώς στο 2ο έχεις υπόψη σου τη ματαιότητα του πράγματος και δεν πολυανησυχείς.

Ήθελα και κάτι άλλο να πω και το ξέχασαααα....

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

καλησπερα!

σας διαβαζω που και που αλλα που ωρα για να σας πω τα νεα μας...

εν ολιγεις... ο πυρετος του στρατου επεσε αλλα του εχει μεινει βηχας...εδω και μια ωρα το καημενο στο κρεβατι και δεν λεει να σταματησει ο βηχας... τι να κανω? καμια ιδεα?

επισης ανεβασα και εγω πυρετο χθες και ημουν ολη μερα ενα ρακος που περιφερομουν στο σπιτι και προσπαθουσα να προλαβω τρια μωρα... αφηστε τα... ενα δραμα....

ασχετο...

την κυριακη εφαγα λαχανο... δεν κανει για τον θηλασμο? κοκκινησε λιγο ο ποπος τους....χμ...

αυτα! καληνυχτα!

Ανασταζί περαστικά! Να σηκώσεις λίγο το κεφάλι του με μαξιλάρι ή το στρώμα... Επίσης ζεστό γάλα το οποίο υποθέτω πίνει ήση εεε? Και μέλι...

Και των δύο ο πωπός κοκκίνησε? Αυτό σημαίνει να επιβεβαιώνεις ότι κάτι φταίει... Για λάχανο δεν έχω ακούσει τίποτα... Εγώ τρώω, πάντως και κάτι κολασμένους λαχανοντολμάδες που έφτιαξε η θεία μου!!!!!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...