Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Θα σου πω τώρα κάτι που μπορεί και να μην με πιστέψεις (και με το δίκιο σου) αλλά: μην κάνεις αρνητικές σκέψεις! Όλα καλά θα πάνε το ευχόμαστε όλες μας από την καρδιά μας... εγώ σε καταλαβαίνω απόλυτα. Όταν βλέπεις την χοριακή ή ακόμα χειρότερα σάκο, καρδιά κλπ και ξαφνικά το όνειρο σταματάει εκεί δεν είναι εύκολο, δεν το ξεπερνάς ποτέ το ξέρουμε όλες μας πολύ καλά. ΑΛΛΑ πρέπει να βλέπουμε και το ουράνιο τόξο μετά την καταιγίδα 🌈
      Στείλε μας λοιπόν άπειρη μπεμπεδόσκονη, στα κορίτσια που πάνε για εμφύτευση ή που τα έχουν παγωτίνια και περιμένουν και σε εμάς που ακόμα μαζεύουμε εμβρυάκια και όλα καλά θα πάνε για όλες μας. Ε που θα πάει το ρημάδι θα στρώσει! Βλέπουμε εσάς που τα καταφέρατε και παίρνουμε δύναμη κι εμείς. ❤️ 

ΥΓ εντωμεταξύ αύριο είναι Παρασκευή έτσι; 😁

Αυτά είναι καταπληκτικά νέα! Μπράβο σου! Άντε με το καλό και τα επόμενα σου βήματα όποια και αν αποφασίσεις ❤️ 

Μπεμπεδόσκονη... Παγωτίνια... έκλαψα από τα γέλια, να'σαι καλά! Ότι καλύτερο άκουσα σήμερα! Κορίτσια βλέπω να μπαίνουμε φουλ σε εορταστικό κλίμα! Έχω ξεσηκωθεί και εγώ με τα νέα όλων και εύχομαι να προλάβω να κάνω την επόμενη έμβρυομεταφορά πριν τις γιορτές έτσι για το feeling! ☺️ Περιμένω περίπου στις 22 τα αποτελέσματα από το μικροβιωμα και να δούμε.. εν τω μεταξύ πρέπει να αδιαθετήσω αύριο μεθαύριο κανονικά... ξέρετε πόσες μέρες περίπου είναι η προετοιμασία για έμβρυομεταφορά κατεψυγμένων που δεν έχει μέσα την διέγερση για ωοληψία; κάθομαι και υπολογίζω σαν ψυχακι και εγώ..

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Αφρο, ο Άγγελος θα είναι σχεδόν 1..ολόκληρο ανθρωπάκι.

Τη γυναίκα θα τη πληρώνεις για 4 μέρες.

Θα ξελαμπικάρεις.

Price? ανεκτίμητο!!

Καλύφθηκα! Ούτως ή άλλως θα την περάσετε τη φάση του "αποχωρισμού",… δε νομίζω ότι θα νιώσεις καλύτερα αφήνοτάς τον λίγο αργότερα μεν, αλλά για κοτζάμ 5ήμερο κατευθείαν!…

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα σας!!!!!

δεν εχω διαβασει τις τελευταιες 2 σελιδες , θα επανελθω......

απλα ηθελα να ρωτησω doo αυτο που ελεγες για το σαββατο στο μουσειο στην πλακα , απο ποια ηλικια και μετα??? για εμας που ειμαστε ενος και αλλο ενα παιδακι 1,5 λες δεν ειναι????

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Καλησπέρα!

Θέλω να πω πολλά και φοβαμαι οτι θα τα ξεχασω...

Ντου σήμερα θα παρω το βιβλίο που λες γιατι και φιλη μου ειπε οτι ειναι καλό.

Χτες άρχισα να διαβαζω αυτο http://www.perizitito.gr/product.php?productid=36737 "μεγαλώνοντας αγόρια". Το έχει διαβάσει καμιά? Πλάκα έχει αλλά γράφει κάπως απόλυτα...θα δείξει...

Μυρτώ πες μας σε ποια θεατρική παράσταση να πάμε να την δούμε εμείς τουλάχιστον μιας και εσύ θα γεννάς με το καλό!:D (σοβαρά τώρα ψάχνω να πάω κάπου)

Αφροδίτη ζηλευω που πατε πισίνα...και εγώ ήθελα να τον πάω αλλά λόγω εκζεμάτων είπαμε να το καθυστερήσουμε γιατί οι ουσίες που έχουν οι πισίνες λένε οτι τα αυξάνουν...:roll:

όσο για το ωράριο καλή πρόταση σου κάναν (και εγω το μειωμένο δεν θα το έπαιρνα) εσύ κρίνεις...

και εγω γυρναω σε 2 μηνες στη δουλεια και ειμαι πολυ διχασμένη...δεν θελω να αφησω τον μικρο (η γιαγια του θα τον προσέχει πάλι καλά) αλλά και από την άλλη θέλω να πω και μια κουβέντα με έναν άνθρωπο ενήλικο πέρα από τον καλό μου!

Μαρινα τωρα το ειδα το μνμ σου. Στα γρηγορα γιατι ερχεται η μικρη απο το σχολειο

Φαινεται να ειναι οι φυσιολογικοι κολικοι.... Μην απελπιζεσε, τουλαχιστον οχι απο τωρα:-)

Αφου τα κακα ειναι οκ,μην ανησυχεις. Βαλτην να θηλαζει κ να ελεγχει αυτη την ροη του γαλατος, ξαπλωσε δλδ κ βαλτην απο πανω. Εγω αυτο εκανα με τον αγγελο παντως κ ετσι συνεχιζε μια χαρα να τρωει, αλλιως χτυπιοταν.

θα επανελθω πιο μετα να σου πω κιαλλα

Θα σε περιμένω γιατί αυτό το "ξαπλωτό" δεν το ήξερα! Αν έχεις κι άλλη καμιά ιδέα...ευπρόσδεκτη (και όλες σας δηλαδή!)!

Φάγαμε 16', είμαι πολύ χαρούμενη! Νομίζω ότι αυτό με ρολόι που ξέρω ότι δεν πρέπει να το κάνω αλλά παρόλα αυτά είμαστε αχώριστοι, με αγχώνει απίστευτα! Μακάρι ρε κορίτσια να είναι όπως τα λέτε και αφού είναι ο.k. τα κακά να μην έχει αλλεργίες! Απλά ανησυχώ γιατί και στον μικρό από τις εξαγωγές ξεκινήσαμε και κάπου στο τρίμηνο είδαμε τις πρώτες τριχούλες με αίμα. Βέβαια αυτός έκανε εξαρχής πιο αραιά κακά. Για να δούμε! Φιλάκια και καλή ξεκούραση σε όλες! Πάω μήπως και κοιμηθούμε κανένα μισάωρο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Μαρινάκι ο δικός μου θηλάζει γύρω στο 10λεπτό (μπορεί και λιγότερο) και κάθε μισή ή μία ώρα (μπορεί και λιγότερο) άμα καθυστερήσει βγάζει γουλίτσα. Αυτό που ψηλιάζομαι είναι ότι μαλλον έχει Γοπ σαν τον Θοδωρή και από μόνος του κάνει συχνά και μικρά γεύματα μια και αυτό πρέπει στο ΓΟΠ. Δεν μπορώ να ξέρω στα σίγουρα ακόμα ότι έχει ΓΟΠ αλλά επειδή την πάτησα στον θοδωρή (με πρήζανε όλοι ότι πρέπει τουλάχιστον να φτάσω το κάθε δύο ώρες και όταν το έφτασα φάνηκε η παλινδρόμιση και γυρίσαμε πάλι στο κάθε μία ώρα μέχρι μόνο του το παιδί να μεγαλώσει το διάστημα)τον αφήνω να κάνει παιχνίδι μόνος του όποτε και όσο θέλει . Δεν ξέρω τώρα αν αυτά που γράφω σε βοηθάνε καθόλου, απλά αν υποψιάζεσαι ότι έχει Γοπ μπορεί να είναι αυτός ο λόγος που κάνει μικρά γεύματα.

Για αλλεργίες δεν ξέρω και ελπίζω να μην μάθω... και ελπίζω ούτε εσύ να τα ξαναθυμηθείς γλυκούλα!

Ααα και όπως έχω πει ήδη σε Άφρο κι εγώ το ρεπο ψηφίσω και κυρίως γιατί το έχει ανάγκη να βγει έξω!

Καλά εγώ να πω πρώτα απόλα ότι νόμιζα ότι λέμε ο χαβαλές και όχι το χαβαλέ...

Προσπερνώ και προσθέτω ότι Αφροδιτάκι εγώ σχεδιάζω να γυρίσω τον Ιούνιο στη δουλειά μόλις φάει η μπέμπα δηλαδή για να πάρω μια μέρα οφ για πολύ καιρό!!!!!!!! Ο Άγγελος θα είναι 11 μηνών και νομίζω ότι είναι ωραίο να έρχονται σε επαφή και με άλλους ανθρώπους, γίνονται πιο καλόβολα...Σε καμιά περίπτωση δεν λέω ότι η γυναίκα είναι καλύτερη από τη μαμά... Πάντως εμένα και τα 2 παιδιά είναι πολύ ήσυχα όταν εγώ δεν είμαι εδώ... Βρε μπας και πρέπει να το δω σοβαρά το θέμα???

Μαρινούλα, και η τσουλούφο δεν τρώει πάνω από 5 λεπτά και συνήθως χτυπιέται καθόλη τη διάρκεια του φαγητού της. Και νομίζω ότι συμβαίνει αυτό όταν δεν πεινάει πολύ, δηλαδή όταν την ταίζω πριν τις 3 ώρες! ναι υπάρχουν και τέτοια μωρά και μην ξεχνάς είναι

κορίτσι (αν έχει κάτι να κάνει αυτό). Αυτό που σου είπε η Αφρο είναι να ξαπλώνεις ανάσκελα και να την βάζεις εκείνη μπρούμυτα να τρώει έτσι ώστε να μην έχει πολύ ροή το γάλα σου!

όσον αφορά τα αέρια καλώς ήρθες στην περίόδο που το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή σου είναι οι κινήσεις του εντέρου του μωρού σου! και οι γουλίτσες είναι στο πρόγραμμα... Τώρα για ΓΟΠ δεν ξέρω... Στον Αλέκο που έβγαζε πολλές γουλιές μου έλεγε η γιατρός ότι όσο παίρνει βάρος δεν έχει πρόβλημα... Αλλά αν κρίνω από αυτά που έμαθα μετά μάλλον είχε...

Αλέκος και Χαβιέ κοιμούνται στον καναπέ και τσουλούφο στο ρηλάξ.... Κι ο μαύρος δουλεύει. Πάω καμιά βόλτα μου φαίνεται...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Μαρίνα θα συμφωνήσω με τα κορίτσια και ειδικά το ξαπλωτό βοηθάει πολύ...

Επίσης οι γουλίτσες (και γουλάρες) είναι φυσιολογικές αυτήν την εποχή, θα τρώει λαίμαργα και θα πνίγεται, και ο δικός μου έτσι έκανε, αλλά μετά τον μήνα θα τάτεξαφανιστούν όλα αυτά θα δεις... Μην ανησυχείς κοριτσάρα εμένα όλα όσα περιέγραψες μου φαίνονται απόλυτα φυσιολογικά. Και λίγη υπερπαραγωγή μέχρι να ρυθμιστεί ο οργανισμός είναι επίσης φυσιολογική... γιατί τώρα η παραγωγή εξαρτάται από τις ορμόνες μετά τον τοκετό, μετά τις 6 εβδομάδες εδραιώνεται η γαλουχία και ρυθμίζεται ανάλογα με το πόσο θηλάζει το μωρό...

Πάντως όσα έγραψες τα κάνει και ο δικός μου (χτυπιέται, πνίγεται κλπκλπ)

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Αφρο εγώ ψηφίζω να γυρίσεις τον Ιούλη , Αύγουστο διακοπές και τον Σεπτέμβρη να ξαναμείνεις έγκυος :tongue::tongue::tongue:

και να φύγεις με επαπειλούμενη!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου!!!! τί μου κάνετε; Γυρίσαμε το μεσημεράκι από Γαργαλιάνους, είχαμε πάει να δούμε την αδελφούλα μου κι είχε γενέθλιο πάρτυ η αμηψιά μου. Πολύ ψοφόκρυο αλλά είμασταν συνέχεια με αναμένο τζάκι! πολύ κόζυ! Ηρεμήσαμε λίγο, είδαμε και αγαπημένα πρόσωπα, ο Ιάσονας έπαιξε κι έκανε πολλές αγαπούλες με την ξαδελφούλα του κτλ κτλ!

Εσάς πως σας βρίσκω; περάσανε τα κρυωματάκια; ο Νικόλας μας τι κάνει;εσένα Τάτι μου τι κάνουν τα παιδάκια σου; μήπως είχαμε τίποτα γεννητούρια; Μυρτώ είσαι εδώ;

Για κοιτάξτε και αυτό που μου στείλανε στο μέηλ: καρναβάλι στο Μεταξουργείο κι έχει και παιδικό πάρτυ:

http://metaxourgeio.files.wordpress.com/2010/02/f.jpg http://metaxourgeio.wordpress.com/

για παιδικό θέατρο:

http://www.dietup.gr/paidi/psyxagogia/2081--l-r-.html

http://www.dietup.gr/paidi/psyxagogia/2083--l-r-.html

http://mikropolytexneio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=213:2009-11-16-13-15-20&catid=905:2009-11-16-13-16-06&Itemid=101

την Ιρίνα Μπόικο τη γνωρίζω προσωπικά, ασχολείται με το παιδικό θέατρο στην Ελλάδα εδώ και κάποια χρόνια και ειδικεύεται στις μικρές ηλικίες. Τις κούκλες τις φτιάχνει μόνη της και υπάρχει και συμμετοχή των παιδιών. Δεν έχω πάει να δω την παράσταση αλλά σκοπεύω να πάω ή αυτό το ΣΚ ή το επόμενο.

Επεξεργάστηκαν by Marle

μαριλενα καααλοοο φαινεται !αχ δεν της εχω στολη ..και δεν προλαβαινω να φτιαξω

και το θεατρο καλο που κοντα ειναι η αμοργου?

Επεξεργάστηκαν by v@sso

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Καλησπέρα κοπελιές!!!

Τι κάνετε;;;

Εγώ βρογχίτιδα..αντιβίωση εισπνοες και σταγόνες για το αφτί που δεν λέει να ξεβουλώσει (δεν θυμάμαι που έβαλα το tuboflo)...ο Γιώργος έτσι κ έτσι ,πήρα την παιδίατρο να έρθει να τον δει αύριο μπας και προλάβουμε κανά μεγαλύτερο κακό...

Γαλάτ να σας ζήσει το μωράκι!!!Γερό και καλότυχο να είναι!!!

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

μαριλενα καααλοοο φαινεται !αχ δεν της εχω στολη ..και δεν προλαβαινω να φτιαξω

και το θεατρο καλο που κοντα ειναι η αμοργου?

H Αμοργού είναι στην Κυψέλη.

Καλά στολή κι εμείς δεν έχουμε (μια βλακεία από πέρσι μόνο) λέω να του βάλω μια μπέρτα, να τον βάψω... ξέρω γω, πολύ γρήγορα ήρθαν φέτος οι απόκριες...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...