Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Θα σου πω τώρα κάτι που μπορεί και να μην με πιστέψεις (και με το δίκιο σου) αλλά: μην κάνεις αρνητικές σκέψεις! Όλα καλά θα πάνε το ευχόμαστε όλες μας από την καρδιά μας... εγώ σε καταλαβαίνω απόλυτα. Όταν βλέπεις την χοριακή ή ακόμα χειρότερα σάκο, καρδιά κλπ και ξαφνικά το όνειρο σταματάει εκεί δεν είναι εύκολο, δεν το ξεπερνάς ποτέ το ξέρουμε όλες μας πολύ καλά. ΑΛΛΑ πρέπει να βλέπουμε και το ουράνιο τόξο μετά την καταιγίδα 🌈
      Στείλε μας λοιπόν άπειρη μπεμπεδόσκονη, στα κορίτσια που πάνε για εμφύτευση ή που τα έχουν παγωτίνια και περιμένουν και σε εμάς που ακόμα μαζεύουμε εμβρυάκια και όλα καλά θα πάνε για όλες μας. Ε που θα πάει το ρημάδι θα στρώσει! Βλέπουμε εσάς που τα καταφέρατε και παίρνουμε δύναμη κι εμείς. ❤️ 

ΥΓ εντωμεταξύ αύριο είναι Παρασκευή έτσι; 😁

Αυτά είναι καταπληκτικά νέα! Μπράβο σου! Άντε με το καλό και τα επόμενα σου βήματα όποια και αν αποφασίσεις ❤️ 

Μπεμπεδόσκονη... Παγωτίνια... έκλαψα από τα γέλια, να'σαι καλά! Ότι καλύτερο άκουσα σήμερα! Κορίτσια βλέπω να μπαίνουμε φουλ σε εορταστικό κλίμα! Έχω ξεσηκωθεί και εγώ με τα νέα όλων και εύχομαι να προλάβω να κάνω την επόμενη έμβρυομεταφορά πριν τις γιορτές έτσι για το feeling! ☺️ Περιμένω περίπου στις 22 τα αποτελέσματα από το μικροβιωμα και να δούμε.. εν τω μεταξύ πρέπει να αδιαθετήσω αύριο μεθαύριο κανονικά... ξέρετε πόσες μέρες περίπου είναι η προετοιμασία για έμβρυομεταφορά κατεψυγμένων που δεν έχει μέσα την διέγερση για ωοληψία; κάθομαι και υπολογίζω σαν ψυχακι και εγώ..

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ax basoyla,χαιρομαι που δεν με ακουσες κ δεν βγηκες. Οταν πηγαμε κολυμβητηριο, ειχε κρυο, αλλα δε φυσουσε. Τωρα βγηκα να απλωσω κ γυρισα κατεψυγμενη. φυσαει κ ειναι κρυος αερας!

Ευχαριστω για την απαντηση, καπως ετσι τα σκεφτομαι κ γω, αλλα με ενδιαφερει να ακουσω την αποψη σας! Εχω κ το σταφανι που δεθελει να παω κ με προβληματιζει...

πόσο σίγουρο είναι ότι θα στο δίνουν σε ρεπό? και αν στα μισά σου πουν, όχι άλλο ρεπό, έλα 5ήμερο και μειωμένο, γιατί δε βγαίνουμε?

μετα ξερω κ γω να παιζω πο@στιες. Μπορει να αρρωστησω, να ξαναμεινω εγκυος με επαπειλουμενη αυτη τη φορα ή στη χειροτερη να παρω την ανευ αποδοχων για δυο χρονια. Τι λες θα βγουν μετα?

Να σου πω κι εγώ που το ειχα παρει σε ρεπο... να το παρεις με τα χίλια...

Αν παρεις απλα μειωμενο 2-3 ωρες ειναι ανουσιο, γιστι τις περισσοτερες φορες ολο κατι τυχαινει δεν φευγεις στην ωρα σου. Βεβαια εσυ εισαι δημοσιο δεν ξερω τι παίζει.

Εγώ επαιρνα τεταρτη οφ εσπαγα την εβδομαδα και δεν κουραζόμουν. Ξεκουραζα και τη μανα μου που κρατουσε τη μικρή και ειχα και μια καθημερινη αν τυχαινε να θελω να κανω δουλειες σε δημοσιες υπηρεσιες τραπεζες κλπ...

Με βολευε και στον θηλασμο, λιγοτερες αντλήσεις (καλα εγω γυρισα πολυ νωριτερα εσυ δεν θα χρειαστει)

Εγω θα σου ελεγα να το παρεις, ειναι μια ευκολια που θα εχεις ολο τον χρονο, οι 3 μηνες δεν ειναι τιποτα που θα κερδισεις σπιτι...

eNeap2.pngTSzHp3.png

χα χα τωρα μολις ντυθηκαμε να βγουμε!!

αφου ντυθηκαμε θα βγουμε εστω μεχρι το σουπερ μαρκετ

και πες πως τους καθεσαι και 3 μηνες ακομα θα περασουν γρηγορα και μετα θα λες "τι καταλαβα να τωρα θα ειχα το ρεπο"

ασε που θα ξεφυγεις απτο σπιτι:wink:

παντως και μειωμενο αξιζει εγω δουλευα 5 ωρο μεχρι να παω εφευγα

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Αν ηταν να εχω απλα μειωμενο δεν υπηρχε περιπτωση να γυρισω, αλλα ενα ρεπο τη βδομαδα για ενα χρονο, με δελεαζει πολυ. Τι λετε?

Εγώ που φρικάρω στο σπίτι, φυσικά ψηφίζω επιστροφή με ρεπό!! Σίγουρα πολύ καλύτερο από το μειωμένο.

Εεεεεεφυγα!

DPYUp2.png EYukp3.png

Όχι Μυρτώ, αποκλείεται να έχουμε συναντηθεί, εγώ πάνε χρόνια που είμαι αποκλειστικά στην τηλεόραση, αλλά και το λίγο που έχω δουλέψει στο θέατρο ήταν εκτός Ελλάδας. Κι εγώ τα ίδια πάντως, όλο λέω ότι θα το κόψω το ρημάδι, κι όλο εδώ είμαι. Έχω φτάσει σ' αυτό το σουρεάλ στάδιο, που φοβάμαι και όταν δε χτυπάει το τηλέφωνο για δουλειά και όταν χτυπάει! Αυτόν τον καιρό έχω μπόλικο μοντάζ και είμαι συνέχεια στον υπολογιστή, γι' αυτό μπαίνω συχνά-πυκνά, μπας και ξελαμπικάλρω...

πάντως βοηθός σκηνοθέτη ακούγεται πολύ ενδιαφέρουσα δουλειά! Με την πάροδο των χρόνων και με εμπειρία μπορεί να γίνεις σκηνοθέτης ή έχει άλλες σπουδές; (μάλλον χαζή ερώτηση, ένιγουέι)

Εντάξει, έχει και ενδιαφέρουσες πτυχές, αλλά και πολλή μ@#!κία. Το μεγάλο καλό είναι οι εναλλαγές. Ακόμα και σε μια δουλειά που περνάς χάλια, έχεις πάντα την ημερομηνία λήξης μπροστά και χαίρεσαι. Οι σπουδές για τους βοηθούς και τους αφέντες είναι οι ίδιες, αλλά εγώ έτσι κι αλλιώς τεχνικός σπούδασα - από σπόντα βρέθηκα βοηθός. Πάνε όμως 10 χρόνια που δουλεύω έτσι, οπότε δεν είναι πια η εμπειρία που μου λείπει. Βασικά δε θα ήθελα με τίποτα να είμαι σκηνοθέτης, ειδικά στην τι-βι είναι τραγική δουλειά! Άσε που έχω βολευτεί, 10 χρόνια με τον ίδιο σκηνοθέτη, ξέρουμε τα χούγια μας και πορευόμαστε...

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Α, καλά, κολλημένη στα δικά μου εγώ...

Αυτό ήθελα να σχολιάσω και ξεχάστηκα με τα της δουλειάς!

και πες πως τους καθεσαι και 3 μηνες ακομα θα περασουν γρηγορα και μετα θα λες "τι καταλαβα να τωρα θα ειχα το ρεπο"

Συμφωνώ απόλυτα!!! Για ένα χρόνο θα σου είναι μεγάλη ευκολία, ενώ οι 3 μήνες περνάνε κι έφυγαν στο μπαμ.

Η αδερφή μου που είχε πάρει μειωμένο, κάποια στιγμή άρχισε να ψιλοστερεύει η κατανόηση και να κάθεται και το κατιτίς παραπάνω, κι έλεγε δεν πήρα το ρεπό ο βλάκας!

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

..Μέρα ή μάλλον σπέρα )το καλή το έφαγε η μαρμάγκα) κι από δω .

Αφροδίτη θα συμφωνήσω απόλυτα με τη Βασούλα, αφού το παιδί θα είναι ήδη 11 μηνών κι εγώ νομίζω το ρεπό μία ημέρα την εβδομάδα μια χαρά είναι άσε που με τα 2 παιδιά θα το χρειάζεσαι!!! Το μειωμένο χμμμμ δε μου λέει και πολλά κι ας φεύγεις και 2 ώρες νωρίτερα! Αν βάλεις και τις ώρες που είσαι στο δρόμο πήγαινε-έλα δε νομίζω ότι αξίζει! Μου είπαν κι εμένα να γυρίσω 22 Μάη γιατί ΄θα χάσω κάτι αυξήσεις και εξέλιξη αλλά με 4 μηνών μωρό δεν το βλέπω να παίζει το σενάριο! Τι να μου κάνει το μειωμένο κι ας είναι και για 4 χρόνια!

Άσχετο τώρα αλλά δυσκολεύομαι και πάλι με το θηλασμό! Η αλήθεια είναι ότι και η εμπειρία μου από το Γώγο δεν ήταν πολυ καλή γιατί με ζόρισε πολύ που δεν έπιανε και μετά τις 40 μέρες ξεκίνησε τρελές εξαγωγές, αλλεργίες κ.λ.π. και νιώθω ότι δε θα την παλέψω αν έχουμε τα ίδια! (Αρφοδίτη στο έχω ξαναπεί σε θαυμάζω απίστευτα που παρόλες και τις δικές σας δυσκολίες τα καταφέρνεις τοσο καλά και κυρίως δε δυσανασχετείς!!!) Η μπουμπού είναι στη φάση που τρώει ανά 2,5 ώρες περίπου αλλά στο 5' συνήθως πνίγεται και σταματάει! Με το ζόρι την κάνω να φάει κανένα 10' συνολικά! Εντομεταξύ με το που ξεκινάω το θηλασμό όταν δεν πιάνει καλά βλέπω ένα πίδακα να πετιέται και τη λερώνει στο πρόσωπο! Να είναι υπερπαραγωγή και γι αυτό να πνίγεται? Δοκίμασα να βγάλω λίγο με το χέρι αλλά δεν τα καταφέρνω κι ας έχω κάνει ζεστό μπάνιο πριν και μόνο κάτω από το νερό τρέχει το γάλα από μόνο του. Εντομεταξύ μου βγάζει από τώρα γουλιές, αρκετά μεγαλες κάποιες φορές (το πορτ μπεμπέ το έχω ήδη ανασηκωμένο λίγο) και σήμερα μου έβγαλε και κάμποσο που νόμιζω ότι είχε πολύ φλέμμα! Τα κακά της είναι κατακίτρινα και σχετικά σφιχτούτσικα σε σχέση με του Γιώργου αλλά την ακουω που έχει πολλά αέρια τις τελευταίες μέρες. Λέτε να είναι αλλεργία και να φανεί από τόσο νωρίς? Και μόνο στην ιδέα να κόψω γαλακτοκομικά κλπ με πιάνει απελπισία αφού νιώθω ήδη πιεσμένη με τα ξενύχτια και η αλήθεια είναι ότι με τις σοκολάτες και τα γλυκά παίρνω λίγο τα πάνω μου! Συγνώμη για το σεντόνι, αλλά αρχίζουν τα ψυχολογικά μου...(και πού είστε ακόμα!)

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

δεν το συζηταω για μειωμενο ή ρεπο. αν επαιρνα μειωμενο, ξερω οτι δεν θα το εφαρμοζα η ιδια, δεν υπηρχε περιπτωση να φυγω πριν τελειωσει η δουλεια και η δουλεια δεν τελειωνει ποτε! Ασε που ολοιεχουν υφος λες κ σου κανουν χαρη! Το ερωτημα ειναι τον απριλη ή τον Ιουλη? Τρεις μηνες ακομα να ειναι με τη μαμα του, ή για ενα χρονο να εχει τη μαμα του μια μερα παραπανω απο οτι θα την ειχε.... δυο ειναι αυτα που με χαλανε στο να παω νωριτερα(μαλλον 3):

- το οτι θα ειναι πιο μικρος ο αγγελος που μεινει με τη γυναικα

- το οτι θα πληρωνω γυναικα τρεις μηνες νωριτερα

- ο ερωτας που διαφωνει (εγω θα αποφασισω αλλα δε θελω να μου πεταξει τπτ του στυλ"στα ελεγα").

Απο την αλλη,εμενα δε μου προσφερει τιποτα πια να μεινω 3 μηνες ακομη στο σπιτι, εχω σχεδον φρικαρει και με αγχωνει πολυ ο ογκος της δουλειας που ολο αυξανεται...

Αχ ευχαριστω που το μοιραζεστε μαζι μου!!! Σματς!!!!

αν είχες υπερπαραγωγή μαρινάκι θα φανεί στα κακά (θα πρασινίσουν και θα αφρίσουν).

τώρα για αέρια, μπήκε σε λειτουργία το αντεράκι, έρχονται κολικοί, χου νόουζ...

Πρέπει να μάθεις να βγάζεις λίγο με το χέρι, πριν τη βάλεις στο στήθος, για να μην πνίγεται. Υπάρχει και η λύση να αντλείς για 5 λεπτά και να το πετάς.

Πάντως τα κακά είναι μια χαρά... δε ξέρω αν πρέπει να δεις λίγο τι συμβαίνει με ΓΟΠ..

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Dooo σκέφτηκα κι εγώ να αντλώ λίγο, αλλά πρέπει να το πετάω γιατί θα είναι πολύ αραιό αυτό ε?Ωχ κλαίμε, πάω μήπως και καταφέρουμε να φάμε λίγο!!!

ε ναι, στην αρχή έρχεται το πιο αραιό για να ξεδιψάσει το μωρό και μετά έρχεται το γλυκό και παχυντικό, για να χορτάσει!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...