Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Θα σου πω τώρα κάτι που μπορεί και να μην με πιστέψεις (και με το δίκιο σου) αλλά: μην κάνεις αρνητικές σκέψεις! Όλα καλά θα πάνε το ευχόμαστε όλες μας από την καρδιά μας... εγώ σε καταλαβαίνω απόλυτα. Όταν βλέπεις την χοριακή ή ακόμα χειρότερα σάκο, καρδιά κλπ και ξαφνικά το όνειρο σταματάει εκεί δεν είναι εύκολο, δεν το ξεπερνάς ποτέ το ξέρουμε όλες μας πολύ καλά. ΑΛΛΑ πρέπει να βλέπουμε και το ουράνιο τόξο μετά την καταιγίδα 🌈
      Στείλε μας λοιπόν άπειρη μπεμπεδόσκονη, στα κορίτσια που πάνε για εμφύτευση ή που τα έχουν παγωτίνια και περιμένουν και σε εμάς που ακόμα μαζεύουμε εμβρυάκια και όλα καλά θα πάνε για όλες μας. Ε που θα πάει το ρημάδι θα στρώσει! Βλέπουμε εσάς που τα καταφέρατε και παίρνουμε δύναμη κι εμείς. ❤️ 

ΥΓ εντωμεταξύ αύριο είναι Παρασκευή έτσι; 😁

Αυτά είναι καταπληκτικά νέα! Μπράβο σου! Άντε με το καλό και τα επόμενα σου βήματα όποια και αν αποφασίσεις ❤️ 

Μπεμπεδόσκονη... Παγωτίνια... έκλαψα από τα γέλια, να'σαι καλά! Ότι καλύτερο άκουσα σήμερα! Κορίτσια βλέπω να μπαίνουμε φουλ σε εορταστικό κλίμα! Έχω ξεσηκωθεί και εγώ με τα νέα όλων και εύχομαι να προλάβω να κάνω την επόμενη έμβρυομεταφορά πριν τις γιορτές έτσι για το feeling! ☺️ Περιμένω περίπου στις 22 τα αποτελέσματα από το μικροβιωμα και να δούμε.. εν τω μεταξύ πρέπει να αδιαθετήσω αύριο μεθαύριο κανονικά... ξέρετε πόσες μέρες περίπου είναι η προετοιμασία για έμβρυομεταφορά κατεψυγμένων που δεν έχει μέσα την διέγερση για ωοληψία; κάθομαι και υπολογίζω σαν ψυχακι και εγώ..

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Α, πουλάκια μου παράσταση ετοιμάζετε;;;

Όχι άλλη παράσταση φτάνει, χθες πάλι το ξενύχτησα στο θέατρο, εκεί μέσα θα γεννήσω....

Καλα έπαθα τρελο εγκεφαλικό προχθές, απλά ξέχασαν να μου αναφέρουν ότι πίσω απ'το σκηνικό μου θα φαίνεται ένα ξέμπαρκο δέντρο από την άλλη παράσταση που παίζεται!!!! Συζητούσαμε ένα κάρο λεπτομέρειες και ΞΕΧΑΣΑΝ να μου πουν ότι το δέντρο δε μπορεί να φύγει!!!!! Έλεος!!! Τώρα έχουμε το σκηνικό, τους ηθοποιούς και σε έκτακτη φιλική συμμετοχή ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ!!! Σας λέω εγκεφαλικό!!!

Ρούχα δεν θέλω να ξανακάνω, ποτέ ποτέ ποτέ, όλο έτσι λέω και μετά το ξεχνάω....

Επίσης ούτε εγώ χωνεύω τις απόκριες, αλλά μου αρέσουν οι handmade στολές....Φέτος δεν μπόρεσα, οπότε η Λήδα θα τη βάλει την πλαστικούρα, δεν τη γλυτώνει....

Περί βιβλίων έχασα τη μπάλα, θυμίστε μου ποιό είναι αυτό το πολύ καλό που λέει η Βασούλα;;; Εγώ παιδιά με τα βιβλιά την έχω πατήσει και μερικές φορές. Έχει τύχει δηλαδη να κολλήσω με κάτι επειδή το διάβασα σε βιβλίο και να καταπιέσω το ένστικτο μου....Εντάξει, δεν έγινε και τίποτα τραγικό, απλά το αναφέρω, κουβέντα να γίνεται....Πάω για τις τελευταίες εκκρεμότητες...

Σας φιλώ πολυαγαπημένες μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μα ολόκληρος θίασος δεν μπορεί να βρει τι να κάνει ένα δέντρο????!!!

μπορείτε να το στολίσετε..

να του βάλετε πάνω μια κουκουβάγια....

ή φρούτα...(για να τσιμπούν οι ηθοποιοί :P )

να κρεμάσετε σχοινί μπουγάδας με μία σωβρακοφανέλα πάνω...

ααα, θα σας μαλώσω.. τόσες ιδέες, διαλιέχτε μία :):)

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Μυρτώ, σε νιώθω, δεν ξέρεις πόσο, πραγματικά.. Παρεμπιπτόντως, κάτι παρόμοια σκηνικά έζησα ακριβώς το βράδι πριν γεννήσω, πότε είπες σου συνέβη όλο αυτό; ;)

Κορίτσια, αν δε σας πειράζει, εγώ λέω να μπω στο τημ με τους πασατέμπους, τα εισιτήρια, κάτι τέτοιο -δεν την πολυχωνεύω τη δουλειά μου τώρα τελευταία. Δε φερόμαστε καλά η μία στην άλλη...

Ε, όχι καλλιτέχνης δε θα το έλεγα, στις σπουδές μόνο έπαιζαν αυτά. Πάνε χρόνια που το έχω ρίξει στην υποκουλτούρα (τι-βι)!

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

καλημέρα!!

γμτ εχει ηλιο με δοντια σημερα κια θελω να την παω καμια βολτα

Μυρτούλιιιι ολα ετοιμα??

το βιβλιο ειναι αυτο

Άφρο, δοκίμασε να της εξηγείς ήρεμα ότι, με αυτόν τον τρόπο, δεν καταλαβαίνεις τι θέλει και θα προτιμούσες να στο πει πρωτύτερα.

Να πάρεις και να διαβάσεις αυτό το βιβλίο:

http://www.greekbooks.gr/BookDetails.aspx?id=133202

ενταξει ενα βιβλιο ειναι δεν θα σου λυσει το προβλημα αλλα καποια βιβλια σε βοηθανε

εγω τα διαβαζα αυτα παλια τωρα δεν υπαρχει χρονος τα μονα που πηρα φετος ειναι 2 του Γιωσαφατ αλλα ακομα δεν τα εχω ανοιξει

οσο για τις αποκριες οατν ημουν μικρη τις περιμενα πως και πως

στο χωριο ντυνομασταν μικροι μεγαλοι με αυτοσχεδιες στολες (παλια ρουχα της μαμας -γιαγιας ,του μπαμπα)

και με καλυμενα προσωπα να μην μπορουν να μας αναγνωρισουν και γυρνουσαμε σε ολο το χωριο

ηταν το απολυτο χαβαλε! να βλεπεις θειους κια μαντραχαλαδες που στην καθημερινοτητα τους ηταν οι σοβαροι να φορουν την φουστιτσα και την τσαντουλα

το γελιο οταν συναντιομασταν με παρεες απο αλλες γειτονιες επεφτε μεχρι και ξυλο με ροπαλα

βεβαια τωρα πια δεν γινονται αυτα ολα ξενερωτα

και οταν ηρθα στην αθηνα ετυχαν καποια θρυλικα παρτυ μασκε που περασαμε σουπερ αλλα πλεον δεν με συγκινει να ντυθω

εγραψα παλι το σεντονακι μου

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Μυρτώ, σε νιώθω, δεν ξέρεις πόσο, πραγματικά.. Παρεμπιπτόντως, κάτι παρόμοια σκηνικά έζησα ακριβώς το βράδι πριν γεννήσω, πότε είπες σου συνέβη όλο αυτό; ;)

Κορίτσια, αν δε σας πειράζει, εγώ λέω να μπω στο τημ με τους πασατέμπους, τα εισιτήρια, κάτι τέτοιο -δεν την πολυχωνεύω τη δουλειά μου τώρα τελευταία. Δε φερόμαστε καλά η μία στην άλλη...

Ε, όχι καλλιτέχνης δε θα το έλεγα, στις σπουδές μόνο έπαιζαν αυτά. Πάνε χρόνια που το έχω ρίξει στην υποκουλτούρα (τι-βι)!

Α, και ότι ήθελα να σε ρωτήσω αν δουλεύεις στο θέατρο ή στην τηλεόραση, μπας και έχουμε συναντηθεί.....Μάλλον χλωμό όμως δεν έχω δουλέψει ποτέ στην τηλεόραση...

Καλά κι εγώ τρώω φρίκες μ'αυτή τη δουλειά, όλο λέω ότι θα τα παρατήσω κι ''όμως είμαι ακόμα εδώ, κι αυτό το καλοκαίρι''....

Ακόμα δεν έφυγα...να δω ποτε θα τελειώσω....

Διαφημίσεις

Καλά, εγώ τους το'πα, βάλτε τουλάχιστον και το γκαζόν, τι μου το βγάλατε, να είναι τουλάχιστον αυθεντικό σουρεάλ, όχι ημίμετρα!

Αλλά από ιδέες ντουντουκάκι μια χαρά!!! Χαραμίζεσαι παιδί μου ως τεχνοκράτισσα!!!

πάντως βοηθός σκηνοθέτη ακούγεται πολύ ενδιαφέρουσα δουλειά! Με την πάροδο των χρόνων και με εμπειρία μπορεί να γίνεις σκηνοθέτης ή έχει άλλες σπουδές; (μάλλον χαζή ερώτηση, ένιγουέι)

Καλημερα!

Στην περίπτωση της Άφρους, που το ζει καθημερινά, που έχει στίψει το κεφαλάκι της να καταλάβει, να κατανοήσει, που δεν έχει βρει άκρη και είναι ένα βήμα να πάει σε παιδοψυχολόγο, ε, ας διάβασει αυτό το παρα πολύ καλό βιβλίο πρώτα, μπορεί εκεί να βρει την απάντηση που ζητάει!

Ο κάθε γονέας είναι διαφορετικός, αλλά είμαι σίγουρη ότι ελάχιστοι ξέρουν ή το ένστικτό τους τους λέει π.χ. να ΜΗΝ λένε στα παιδιά " ΟΧΙ αυτό ΚΑΚΟ!!!!", και ότι θα ήταν καλύτερο για τα παιδιά να πουν "ΑΝ αυτό ΤΟΤΕ εκείνο". Εγώ δεν το ήξερα, το διάβασα όμως κάπου και αποτυπώθηκε στο μυαλό μου (Τζεν, δανείζομαι ένα παράδειγμα από αυτά που συζητούσαμε).

(με τον όρο βιβλία, εννοούμε και το ιντερνέτι ε? )

~~~~~~~~~~~~

να σας πω, ωραια ολα αυτα που λετε, αλλα το δικο μου το κεφαλακι μια χαρα ειναι-ειδικα αμα κοιμαμαι καλα, της κορης μου εχει λιγο τζαζεψει, οποτε δε μου προτεινετε κανενα βιβλιο να διαβασει αυτη, μιας κ της αρεσει κ το διαβασμα, μπας και ηρεμισει κ αυτη, δουμε και μεις καμια ασπρη μερα?

Περα απο την πλακα, και γω εχω βρει τιπς που με εχουν βοηθησει στα βιβλια, αλλα εχω απορριψει και πολυ πραμα... Περιμενω κ'αυτο που μου προτεινες, θα σας πω τα σχολιά μου! Βασω ευχαριστω για την περιγραφη, φαινεται καλο!

Εγώ θα κάθομαι στο ταμείο και θα κόβω εισιτήρια!

φτουου, μολις μου εφαγες την θέση!!!

Πριν λιγο γυρισαμε απο babyswimming που πηγα με τον Αγγελο. Ωραια βρε παιδια, αλλα πολυ ταλαιπωρια, ετοιμασε πραματα, βαλε βγαλε, ντυσου πλυσου κ ολα αυτα με το μωρο να μην περπαταει... Ισως μου φαινεται βαρετο επειδη ειναι η δευετρη φορα που το κανω, με την δαναη δε με ενοχλουσε...το καλο ειναι οτι μετα ο αγγελος τσακισε την κοτοπουλολαχανοσουπά του, στο σπιτι ουτε να την φτυσει!

Νταφ, μπραβο στο καμαρι σου!

Και μεις ετσι καναμε τις αποκριες, οπως η Βασω. Και το χαβαλε ηταν που προσπαθουσαν ολοι να αναγνωρισουν ποιος ειναι ποιος. Και φυσικα ηταν ολα αυτοσχεδια, αντε να εδινε κανεις κανα ψιλο να παρει κανενα πλαστικο προσωπειο για να μην φαινεται, αλλα επαιζε και πολυ καλτσα στο κεφαλι κ μακιγιαζ. Τωρα δινουν ολοκληρη περιουσια για να ντυθουν πειρατες κ νοσοκομες.... Προσωπικα, παντα μελαγχολια μου εφερνε αυτη η γιορτη, ειδικα η καθαρη δευτερα... Δε ξερω γιατι....

Βασουλα, εχει λιγο κρυο, αλλα να βγεις, δεν ειναι και τοσο δραμα!

Φιλια

Διαφημίσεις

Αφρούλααααα...Μεγάλωσε ο γίγαντας,τον πάμε και για κολύμπι,ε?????Του αρέσει το νερό???Πώς πας με την αποχή??Ακόμα δεν τρως τυροκομικά???Δεν μπορώ ούτε μέρα χωρίς τυρί/γάλα.Θα πέθαινα λέμε.Μπράβο βρε για την αντοχή σου.....

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Βασούλα κι εγώ επιχειρησα να βγώ , τελικά φυσούσε εχει πολύ κρύο και γυρισαμε στο μισάωρο επειδη κρυωνα εγώ! Μετα την εβγαλα και στο μπαλκόνι λίγο για συμπλήρωμα!

Αφροδιτάκο χαρά στο κουράγιο σου για το μπειμπικολύμπι, εγώ στη θέση σου θα το αφηνα απο ανοιξη και μετά (εκτος κι αν εχουν συγκεκριμενες περιοδους και ηλικιες)

eNeap2.pngTSzHp3.png

που που που που που babyswimming?????? για λέγε μικρό μου τιραμισού!

στην πισινα τρων αγιων αναργυρων (κοντα στον τσολκα με τα γυαλικα αν ξερεις στη σοφοκλη βενιζελου) δραστηριοποιειται τα πρωινα η Υδρια, που ειναι κ στο ΟΑΚΑ. αλλα ειναι μονο πρωινα!

Παντως ειχα δει κ ενα ιδιωτικο συγκροτημα που ηταν καπου στην Ανοιξη, που φαινοταν καλο, αν σε ενδιαφερει που ειχε κ απογευματινα τμηματα.

Αφρούλααααα...Μεγάλωσε ο γίγαντας,τον πάμε και για κολύμπι,ε?????Του αρέσει το νερό???Πώς πας με την αποχή??Ακόμα δεν τρως τυροκομικά???Δεν μπορώ ούτε μέρα χωρίς τυρί/γάλα.Θα πέθαινα λέμε.Μπράβο βρε για την αντοχή σου.....

Μεγαλωσε κ του αρεσει πολυ το νερο, γιαυτο κ αποφασισα να τον παω. Για πρωτο μαθημα τα πηγε πολυ καλα.

Εγω συνεχισω με την αποχη, τωρα εχει αρχισει να μου τη βαραει ομως λιγο. Με "πιανω" πολλες φορες να θελω να φαω κατι γαλακτοκομικο κ εχω κ τον ερωτα που με πρηζει να φαω γιατι λεει θα του περασε τωρα... Εγω στην ιδεα ομως οτι θα υποφερει παλι το παιδακι κθα μπω παλι στη διαδικασια τι τον πειραξει και γιατι, σκιαζομαι κ δε δοκιμαζω.... Ασε που εχει κατι εκζεματακια, οποτε αν φαω κ γαλα τι θα γινει?

Παντως να μη σου χρειαστει να απεχεις ποτε,αλλα μη τρελλενεσε, μια συνηθεια ειναι ολα,οι πρωτες μερες ειναι το ζορι. Προσφατα, για λιγο σταματησα τη γλουτενη και μετα που ξανααρχισα νομιζα οτι μπορω να φαω τα παντα κ το να απεχω απο τα γαλακτοκομικα μονο ειναι παιχνιδακι. Ολα στο μυαλο μας ειναι.

ο Κωνσταντινουλης τι λεει? Καλυτερα τωρα που γυρισες στη δουλεια?

Λοιπον εχω να σας θεσω ενα ερωτημα-γκαλοπ. Εγω πρεπει να γυρισω δουλεια 1η Ιουλιου. ομως μου προτειναν απο το γραφειο να γυρισω νωριτερα κ να παρω το υπολοιπο της εδειας σε μειωμενο ωραριο, το οποιο θαμπορω να συνχωνευω κ να το παιρνω σαν μια μερα τη βδομαδα ρεπο. αν για παραδειγμα γυρισω 1η απριλη θα εχω για ενα χρονο σχεδον μια μερα ρεπο την εβδομαδα..... Ξερω οτι οσο αργω κ στο γραφειο, τοσο βουνο μαζευεται.... Γαι τον αγγελο ψαχνουμε για γυναικα ειτε απο απριλη ειτε απο ιουλη. Αν θεωρησουμε οτι βρω γυναικα (βλεπω διαφορες τωρα), εσεις τι προτεινετε να κανω,να γυρισω στη δουλεια νωριτερα ή οχι? Αν ηταν να εχω απλα μειωμενο δεν υπηρχε περιπτωση να γυρισω, αλλα ενα ρεπο τη βδομαδα για ενα χρονο, με δελεαζει πολυ. Τι λετε?

Επεξεργάστηκαν by Afrodite

Νταφάκι μου αργά το βραδυ αξιώθηκα να δω το κινητό μου γιαυτό δεν σε πήρα ακόμα... Σχετικά με τα μηνήματα θέλω να σου πω ότι πολλάκις μου έχεις στείλει μέσα στο άγριο ξημέρωμα κενά μηνύματα... μήπως μου την πέφτεις, κοπελιά;:lol:

λοιπον....το μυστηριο ελυθη......γιατι ειχα αρχισει να ανησυχω, μηπως οντως την πεφτω στον κοσμο στον υπνο μου:rolleyes:

τι γινεται:οταν παω στο δωματιο για να δω που πατω και που βρισκομαι κ επειδη η ερατω κοιμαται στο δωματιο μας κ δεν ανοιγω φως, παταω συνεχεια το μεσαιο κουμπι του κινητου. το οποιο μολις ανακαλυψα οτι εχει μια φανταστικη λειτουργια, σου βγαζει τους προσφατα χρησιμοποιημενους αριθμους(αλλο που ειχε κ μερικους μη προσφατα χρησιμοποιημενους, τεσπα, δεν το καταλαβα αυτο) και αφου παταω, παταω και ξαναπαταω γιατι σβηνεται το φωτακι , στελνω μνμ.....μια φορα επισης σου ειχα στειλει μνμ επειδη εκατσα στο κιν.το θυμασαι; κ ησουν προσφατα χρησιμοποιημενη καημενουλα μου!!!!προχτες πηγα να στειλω στην ελιζα, το ανακαλυψα οταν κοιταξα το κινητο και ηταν ετοιμο να στειλει μνμ. μιλαμε σουρεαλ κατασταση με τη μπακατελα μου.

όποτε μπορεις γλυκια μας λεχωνα, κ πρωινα ακομα, αν θες παρειτσα για λιγακι, τωρα που δεν εχω πρωινο μαθημα απο τεταρτη-μεχρι παρασκευη....!

Μπονζούρ!

DaF μπράβο στον καλό σου! Στο Παιδαγωγικό Δημοτικής εκπαίδευσης σπουδάζω, αλλά είναι το δεύτερο πτυχίο, έχω ήδη πτυχίο (και μεταπτυχιακό τρομάρα μου).

εισαι το ειδωλο μου!!!!!!!!!!σπουδαζεις στο τμημα του τσιακαλου;;;;;;;;;;omg!!!!!!!!!ευγε κοριτσαρα!!!!!!:D το ειχα σκεφτει πολυ σοβαρα κ εδωσα περσι πανελληνιες αλλα για νηπιαγωγος, εδω στη φραγκουδο-δραγωνοκατασταση:tongue:, αλλα πηγα χαλια κ δεν περασα πουθενα......τωρα εχω καποιες ιδεες για την ενασχοληση μου με τα παιδαγωγικα, αλλα εκτος δημοσιου...θα δειξει. εγω τελειωσα φιλολογια κομοτηνη, εκανα μεταπτυχιακο πανω σε εσας και ευτυχως τελειωσε!μακαρι να το ειχα κανει στο τμημα σας, αχ και να ξερα!

.

Καλα έπαθα τρελο εγκεφαλικό προχθές, απλά ξέχασαν να μου αναφέρουν ότι πίσω απ'το σκηνικό μου θα φαίνεται ένα ξέμπαρκο δέντρο από την άλλη παράσταση που παίζεται!!!! Συζητούσαμε ένα κάρο λεπτομέρειες και ΞΕΧΑΣΑΝ να μου πουν ότι το δέντρο δε μπορεί να φύγει!!!!! Έλεος!!! Τώρα έχουμε το σκηνικό, τους ηθοποιούς και σε έκτακτη φιλική συμμετοχή ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ!!! Σας λέω εγκεφαλικό!!!

:lol::lol::lol::lol: πολυ καλο μυρτω, πααααρα πολυ καλο!!!!:lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:

αφροδιτη αν γυρισεις απριλη ο αγγελος θα ειναι σχεδον 11

αν γυρισεις ιουλιο θα ειναι 14 ετσι?η διαφορα 3 μηνων σε αυτη την ηλικια δεν ειναι μεγαλη τι 14 τι 11

να δουλευεις 4ημερο για ενα χρονο ειναι μεγαλη υποθεση !θα φευγει η βδομαδα πριν την καταλαβεις

εγω αυτο θα διαλεγα

οταν διοριστηκα η στεφανια ηταν 11 μηνων και μπορουσα να παρω το μειωμενο 2ωρες χ 1 χρονο +1 ωραχ 2 χρονια σε μαζεμενους μηνες δεν ξερω ποσοι θα εβγαιναν καπου στους 4-5 μηνες παρολαυτα επελεξα το μειωμενο

φαντασουν να μου το διναν και σε ρεπο!!

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...