Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

εσύ παιδί μου δεν έχεις κάνει και ηθοποιός??? ορίστε, να η πρωταγωνίστρια!!!!

Τρομάρα μου :lol: !!!Βέβαια αν σκεφτείς τις τραγωδίες που λαμβάνουν χώρα στην κουζίνα μου με κορυφαίο εμένα κάθε φορά που μαγειρεύω ροβύθια, τότε ναι είμαι για Επίδαυρο :tongue:

Αχ να σας βάλω ένα κομμάτι που ανέβασε ένα παληκάρι σε άλλο τόπικ χθες και έφαγα κόλλημα;

8vWYTQx1Zl0&feature=player_embedded#

Το βίντεοκλίπ δεν είναι πολύ θεατρικό;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑλημέρα!

Βλέπω η χθεσινή συζήτηση περί διαβάσματος καλά κρατεί:)

αυτην εδω Philips AVENT SCD510 DECT Baby Monitor

δεν ξερω αν την εχει ακομη αλλα την ειχε και σε προσφορα και μεταφερει και τη μουσικη που ακουει ο μικρος οταν κοιμαται χωρις να την μετατρεπει σε θορυβο.

κι εγώ αυτή πήρα και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Είχα μια της κικο πριν....ΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑ!!!
Δεν διαφωνώ ότι ένα βιβλίο ή μια έρευνα ή μια συμβουλή θα σε βοηθήσει να ξεκινήσεις από κάπου αλλά την τελική λύση θα την βρεις εσύ διαβάζοντας και ακούγοντας το παιδί σου! ....

Το διάβασμα είναι μια σημαντική και απαραίτητη βοήθεια αλλά δεν θα δώσει καμία λύση.

Ακριβώς!

hello!

κουράγιο μανούλες, αν και με αυτά που διαβάζω δεν με βλέπω να κάνω δεύτερο παιδί. Ένα και καλό:rolleyes:

Λοιπόν αποφάσισα ότι για να μπορέσω κάποτε να πάρω το ρημαδοπτυχίο, δεδομένου ότι με τη Σοφία δεν μπορώ να διαβάσω, ο μπαμπάς της και η γιαγιά της δεν μπορούν να την κρατάνε λόγω εργασίας, πρέπει να πάρουμε μία κοπέλα. Στην αρχή 3 μέρες τη βδομάδα, να παίζουμε μαζί, να την συνηθίσει γιατί κλασικά κλαίει σπαρακτικά μόλις φύγω από το δωμάτιο και μετά να την αφήνω για να πηγαίνω λίγο στη σχολή, να διαβάζω, να δίνω μαθήματα. Νομίζω ότι είναι η καλύτερη λυση, τι λέτε; Παιδικό δεν θέλω να τη στείλω, μου φαίνεται πολύ μικρή και με το άγχος αποχωρισμού που έχει θα υποφέρει:-(. Άλλωστε αφού δεν δουλεύω, δεν το θεωρώ σκόπιμο.

Όταν δεις όμως τα 2 παιδιά να παίζουν μαζί, έστω για λίγο...μετά είσαι:D:D:D

Σωστή επιλογή να πάρεις κοπέλα. Τοσο μικρούλι σε παιδικό, αν υπάρχει άλλη επιλογή, είναι κρίμα. Και μην αισθάνεσαι άσχημα. Το παιδί είναι full time job άρα αν πρέπει ή θέλεις να ασχολείσαι και με κάτι άλλο κάποιος πρέπει να σε αντικαθιστά :wink:

sofuka είσαι το ίνδαλμά μου!

Κι εμένα!!!:D I love Sofuka!

Μπα, μην ψαρώνεις... Στον πρώτο μου γιο όταν είχε αυτές τις κρίσεις, ήμουν σίγουρη ότι έχει πρόβλημα το παιδί και σκεφτόμουν να τον πάω σε ψυχολόγο!:rolleyes::rolleyes:
Τώρα μας λες ότι η επανάλειψη "μητηρ πάσης μαθήσεως"?:lol: Πειράζει οι υπόλοιπες να εκμεταλευτούμε την δική σου επανάλειψη?:tongue:

Τέλος θέλω να δηλώσω ότι εμένα μου αρέσουν πάρα πολύ οι απόκριες. Μου αρέσει να φτιάχνω στολές -ράβω λίγο, αλλά μόνο αποκριάτικα- και έχω αποθέματα από χειροποίητα αποκριατικα (δια χειρός γιαγιάς μου κυρίως) για όλες τις ηλικίες. Σιχαίνομαι τα ετοιματζίδικα.

Επίσης για πολλά χρόνια έκανα το κορυφαίο αποκριάτικο πάρτυ...αλλά δυστυχώς το έθιμο έχει ατονήσει. Ίσως του χρόνου να το καταφέρω πάλι:P

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα γλυκές μου σοκολατόπιτες!

Μμμμ εγώ τί να κάνω στην παράσταση;;; Α ξέρω, θα πουλάω πασατέμπο!

Εφτιαξα εκείνο το κολασμένο κεικ σοκολάτας που είχε βάλει η Μυρτώ, ωραίο βγήκε το τιμήσαμε...

Ο μικρός είναι καλύτερα, και η Άννα ξύπνησε στις 5, την ξανακοίμησα στο κρεβάτι της μέχρι τις 8!!! Πρωτοφανές κυρίες και κύριοι!

Παλαντίν, και εγώ συμφωνω με τα κορίτσια καλύτερα κοπέλα παρά σταθμός σε αυτήν την ηλικία

Τί άλλο; Ξεχνάω...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

η Ελίζα θα ράβει τα κουστούμια της παράστασης!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το σενάριο μας λείπει τώρα :-P

και η ντου θα πλέκει ό,τι χρειαστεί, γιλεκάκια, πουλοβεράκια, κασκωλ, σκουφιά...:tongue:

DPYUp2.png EYukp3.png

αμέσως εσύ, μη χάσεις!!!

αφού καλοκαίρι θα γίνει η παράσταση βρε :P:P:P :lol: :lol:

Ε και?

Η σεναριογράφος γκαλατ δε σου είπε ότι το έργο εξελίσσεται στο Βόρειο Πόλο?:lol:

Το νέο ενημερωμένο φύλλο οδηγιών του prospan

http://www.prospan-sa.co.za/Prospan_PI.pdf για όποια ενδιαφέρεται

http://www.prospan-sa.co.za/info.html

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ θα κάθομαι στο ταμείο και θα κόβω εισιτήρια!

Καλημέρα!

Κι εγώ θα κάααααααααααααθομαι... και θα κάνω υποδείξεις και παρατηρήσεις και θα σας σπάω τα νεύρα χοχοχο:tongue:

0IVFaRTJmmY&NR=1

Καλημέρα σας!!!

Παλλαντινάκι, θα συμφωνήσω με τα κορίτσια,

όχι από τώρα παιδικό.

Ο κάθε γονέας είναι διαφορετικός, αλλά είμαι σίγουρη ότι ελάχιστοι ξέρουν ή το ένστικτό τους τους λέει π.χ. να ΜΗΝ λένε στα παιδιά " ΟΧΙ αυτό ΚΑΚΟ!!!!", και ότι θα ήταν καλύτερο για τα παιδιά να πουν "ΑΝ αυτό ΤΟΤΕ εκείνο". :-P

Λοιπόν, αυτό το εφαρμόζουμε κι εμείς,

ωστόσο τελευταία έχει αρχίσει να αισθάνομαι ότι του περιγράφω ένα κόσμο καταστροφικό.

Όταν πχ πάει να πιάσει το σίδερο, του εξηγώ ότι αν το πιάσει θα καεί και θα τον πονάει το χεράκι του,

ή έχει τελευταία μια τάση να ανεβαίνει στο γραφείο μου και να πιάνει ότι του αρέσει,

αλλά αυτό εμπεριέχει έναν κίνδυνο(!)

το γραφείο κάνει ένα βέλος κάμψης τρελό

έχει και χίλια μύρια επάνω και είναι επικίνδυνο να σπάσει,

του εξηγώ ότι με το να ανεβαίνει μπορεί να σπάσει και να πέσει και να χτυπήσει... (έχει πέσει μια φορά)

Εεεεε! τελευταία όλο αυτό μου φαίνεται λίγο σαν καταστροφολογία!

Ακόμη κι αν του θυμήσω ότι έπεσε...

Νιώθω ότι του δημιουργώ ένα αγχος προκειμένου προσέχει κάποια πράγματα.

899667.png226174.png

Καλημερούδια!!!!!!Πολύ ενδιαφέρουσα η συζήτηση,αντλούμε πολλά χρήσιμα στοιχεία..φιλοσοφικό-καλλιτεχνικό το καφέ μας!!!Νταφάκι,συγχαρητήρια στο κύριο Νταφ για την υποτροφία!!!

Ούτε εμένα μου αρέσουν τα καρναβάλια,Λεγκόπουλο μην ανησυχείς,δεν παρεξηγούμαι,τη σιχαίνομαι την πατρινή φιέστα,πολύ φτηνό και εμπορικό έχει γίνει κ αυτό,όπως και πολλά άλλα πράγματα,δυστυχώς.Αναπολώ τα θεματικά μασκέ πάρτυ που διοργάνωνε η σχολή υποκριτικής που σπούδαζε μια φίλη,όταν σπούδαζα Αθήνα...ωραία φάση,ωραίες στολές,χορό,ξεσάλωμα τρελό...πάνε αυτά...Γυρίζω στη χαρτούρα μου..

Eγώ θα κάνω τον παραγωγό (με δάνειο βέβαια που θα σας πουλήσω!!!!!!:tongue::tongue::tongue:)

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Μπονζούρ!

DaF μπράβο στον καλό σου! Στο Παιδαγωγικό Δημοτικής εκπαίδευσης σπουδάζω, αλλά είναι το δεύτερο πτυχίο, έχω ήδη πτυχίο (και μεταπτυχιακό τρομάρα μου).

Λοιπόν μέσω γνωστών βρήκα κοπέλα που σπουδάζει βρεφονηπιοκομία, την πήρα τηλ. χτες και σήμερα κι όλας ήρθε να γνωριστούμε, και ω του θαύματος η Σοφία την συμπάθησε!!!! Λέω να ξεκινήσουμε το συντομότερο. Δεν έχει εργασιακή εμπειρία, είναι ακόμα στο 2ο έτος, μόνο οι πρακτικές που έκανε στη σχολή της, αλλά αυτό δεν με ενοχλεί, γιατί είναι κεφάτη και ευχάριστος άνθρωπος και φαίνεται ότι έχει όρεξη να ασχολείται με τα μωρά. Την ρώτησα για τιμή και μάλλον ντράπηκε, δεν μου είπε κάποια τιμή, είπε κάτι του στυλ "εσείς θα κρίνετε". Δεν ξέρω, 5 ευρώ την ώρα είναι καλά;

Κατά τα άλλα είμαι κι εγώ φαν του διαβάσματος, και πιστεύω ότι με βοηθάει και να πάρω καινούριες ιδέες και να βάλω σε τάξη τις δικιές μου, και αυτό αφορά από βιβλία παιδαγωγικά μέχρι μαγειρικής.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...