Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Όσο για το άλλο, δεν είμαι πια σίγουρη ότι οι εξηγήσεις φτουράνε σ' ένα παιδάκι όταν έχει ήδη φτάσει στα κλάματα και την υστερία.

Αυτό!

Το έχω προσπαθήσει πολλές φορές, με ηρεμία, αλλά σπάνια έχει βοηθήσει. Συνήθως χειροτερεύει τα πράγματα. Εκείνη την ώρα δε θέλουν να επιτρέψουν στη λογική τους να τα συνεφέρει, θέλουν το χαμό τους.

Και αυτό!

Εγώ πλέον μετά από τόσες κρίσεις, το μόνο που μπορώ να πω ότι έχει αλλάξει είναι ότι έμαθα να το ψιλοπροβλέπω και μπορώ να της αποσπάσω την προσοχή πριν γίνει ο χαμός και μετά στο άσχετο να της πετάξω κι ένα παράδειγμα όταν είναι ήρεμη, που έχει πιο πολλές πιθανότητες να το καταλάβει...

Και αυτό, όποτε μπορούμε να το καταφέρουμε (ανάλογα με τη μέρα, με τη σελήνη, τον Άρη, τα κέφια μας, τις αντοχές μας, το με τι άλλο έχουμε να ασχοληθούμε εκείνη την ώρα κλπ...

Π.χ. χθες το πρωί ξυπνάει, φτιάχνω το γάλα, έρχεται και μου λέει "γιατί έβαλες αυτό το καλαμάκι;" Ξέρω πως ότι κι αν απαντήσω θα χάσω, θα μου πει ότι ήθελε άλλο, ή ότι ήθελε να το έχει βάλει αυτή, κλπ. κλπ. Οπότε το παίζω κουλ και της λέω: "Α, ναι βέβαια, άκου να σου πω γιατί το έβα - ωχ! κοίτα απ' το παράθυρο: το βουνό το κρύψανε 2 σύννεφα, έλα να σε ανεβάσω στον πάγκο να δεις τί έχει γίνει!" Τα χάνει η άλλη, μπερδεύεται, και μετά την βάζω να κάτσει να πιεί το γάλα κι εγώ να της εξηγήσω για τα σύννεφα. Μετά, στο αυτοκίνητο, της πετάω κι ένα ηθικό δίδαγμα ότι αν αυτή κάνει κάτι που δεν μου αρέσει δεν μπορώ να γυρίσω το χρόνο πίσω, αλλά μπορώ να το κουβεντιάσω μαζί της και να το διορθώσουμε.

'Ετσι, αν βέβαια το μυαλό μπορεί να λειτουργήσει σωστά λόγω αϋπνίας και προλάβεις να σκεφτείς ότι θα μπορούσες να το αποπροσανατολίσεις!:P

Όχι ότι μπορείς να τα προβλέψεις όλα, αλλά έτσι όπως το βλέπω εγώ όσες μάχες γλιτώσεις είσαι κερδισμένος...

Ακόμα και αν δεν γλιτώσεις τις μάχες, και πάλι, είναι κάτι φυσιολογικό και αναμενόμενο! Είναι μέσα στα πλαίσια της ωρίμανσης του παιδιού, ακόμα και η κρίση καθεαυτή ίσως κάτι μπορεί να του προσφέρει!

Αν δεν καταφέρνετε να κάνετε τίποτα για να τη σταματήσετε, μπορείτε απλά να μην ασχοληθείτε καθόλου. Η κρίση θα περάσει έτσι κι αλλιώς! Από το να ασχολείστε και μη πετυχαίνοντας τίποτα στο τέλος να νευριάζετε και να κάνετε πράγματα για τα οποία μετά θα μετανιώσετε και δεν θέλετε να κάνετε, ίσως αν μετά από κάποιες λογικές στη διάρκειά τους προσπάθειες δεν γίνεται τίποτα, αρκεί απλά να δώσετε λίγο χρόνο και λίγη ησυχία στο παιδί να ηρεμήσει μόνο του! Και πάλι, εξαρτάται και από το παιδί. Μερικά παιδιά ηρεμούνε αμέσως αν απλά τα πάρεις αγκαλιά, άλλα, σαν την Ευτυχία γίνονται χειρότερα όσο ασχολείσαι, οπότε εγώ προσωπικά αν δεν προλάβω να την αποπροσανατολίσω, απλά την αφήνω να ξεσπάσει και τότε η κρίση περνάει πιο γρήγορα απ' ότι αν ασχολούμαι φορτικά μαζί της.

Και εδώ θα συμφωνήσω απόλυτα με αυτό

Τα παιδιά δεν είναι ρομποτάκια είναι ξεχωριστές προσωπικότητες, πρέπει να τις παρατηρούμε. Διαφορετικά μπορούσα να χειριστώ τις ίδιες καταστάσεις με τη Ρηνούλα, διαφορέτικά με την Αθηνά, διαφορετικά με τον Αποστόλη (πιτσιρικάκια που πρόσεχα), διαφορετικά με τον Θοδωρή και διαφορετικά αργότερα με τον Νικόλα. Κάθε παιδί ήταν εντελώς διαφορετικό. Υπάρχουν γονείς που έχουν διαβάσει τα άπαντα και όμως δεν κάνουν το πολύ απλό να δουν το παιδί που έχουν μπροστά τους!

Το διάβασμα είναι μια σημαντική και απαραίτητη βοήθεια αλλά δεν θα δώσει καμία λύση.

Εντάξει, το διάβασμα δίνει πάντα ιδέες, όμως η αλληλεπίδραση και η κατανόηση δίνει λύσεις!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

sofuka είσαι το ίνδαλμά μου!

dansem είσαι παιδαγωγός;

Μπα, μην ψαρώνεις... Στον πρώτο μου γιο όταν είχε αυτές τις κρίσεις, ήμουν σίγουρη ότι έχει πρόβλημα το παιδί και σκεφτόμουν να τον πάω σε ψυχολόγο!:rolleyes::rolleyes:

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

καλησπερα!

αυτο δεν ειναι καφε au lait ειναι καφες της παρηγοριας

περαστικα στα αρρωστουλικα

και μεις απο χθες στην μιρλια γιατι την επιασε παλι δυσκοιλιοτητα και οταν την πιανει ζηταει να θηλασει ξανα

Αφροδιτούλι κουραγιο θα την βρειτε την ακρη ..ωρε μανα μου τι εχουμε να περασουμε

Αυτο το βιβλιο το εχω αν θες μπορω να στο δανεισω

το κανουν στο πανεπιστημιο στο τμημα ψυχολογιας ,μου το ειχε δωσει πριν πολλα χρονια μια φιλη μου, ειχα φαει ενα κολλημα με την ψυχολογια και ειχα διαβασει ολα τα βιβλια της σχολης της μαλιστα μου ελεγε να παω να δωσω αντι γιαυτη γιατι βαριοταν να διαβασει εκεινη :lol:

ειναι οντως καλο βιβλιο οχι οπως τα γνωστα χαζα περι διαπαιδαγωγησης

επιγραμματικα τονιζει την αναγκη να κατανοουμε τα συναισθηματα των παιδιων οχι μονο τα θετικα αλλα και τα αρνητικα ,να τα αποδεχομαστε ,να τα βοηθαμε να τα εκφρασουν

και να τους μαθουμε οτι δεν ειναι ασχημα συναισθηματα αλλα ασχημες συμπεριφορες

καπου εγραφε σε φαση κρισης αν τα αγνοησουμε θα το εισπραξουν σαν αδιαφορια και οτι το προβλημα τους δεν ειναι σημαντικο για μας

αυτα ..

χθες το πρωι πηγαμε στο εθνικο κηπο ηταν τελεια ,ηλιο, ησυχια στις κουνιες λιγα παιδακια οχι ο χαμος που γινεται τα σ-κ

με τις στολες και γω απελπιστηκα δεν προκειται να βρω

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Καλά μπορώ να πω ότι τα λέτε πολύ ωραία μπράβο! και τα διάβασα όλα μονορούφι! Τί βιβλία και χαζομάρες, εδώ η εμπερία τα λέει όλα!

Εγώ τώρα να σας πω τη μαύρη μου αλήθεια δεν μπορώ το κλάμα των βρεφών... Εκεί δεν μπορώ να κάνω και πολλά και με πιάνει απελπισία...

Μυρτούλι ευτυχώς που έχεις τώρα μαύρη διάθεση για να πετάς στα σύννεφα όταν γεννήσεις! Άντε να ξεμπερδεύεις με τις δουλειές να μην έχεις άγχος!

Επίσης η ξενέρωτη να πω ότι δεν μου αρέσουν οι απόκριες! Και βέβαια καμιά στολή! Μόνο οι χειροποίητες αλλά ως ακαμάτρα και χωρίς φαντασία δεν είναι για μένα!

οπότε όσο δεν ζητούν καλό είναι, κι εγώ δεν θα ντύνω... Αλλά του είπα τί θα τον ντύσω! Κύριο Μπουρίνια από το Μορμόλη! Του πάει γάντι!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

αυτην εδω Philips AVENT SCD510 DECT Baby Monitor

δεν ξερω αν την εχει ακομη αλλα την ειχε και σε προσφορα και μεταφερει και τη μουσικη που ακουει ο μικρος οταν κοιμαται χωρις να την μετατρεπει σε θορυβο.

η fhilips εχει πολυ καλες πριν χρονια ειχα παρει δωρο μια στον αδερφο μου και

ηταν πολυ καλη ,ουτε παρασιτα ουτε τιποτα και κρατησε και για τα 2 πιαδια μια χαρα

εμενα μου φεραν ενα της chico και ηταν μαπα ,ακουγα μονο παρασιτα, δεν το χρησιμοποιησα καθολου

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

γεια σας κουρασμενες πλην ευτυχισμενες μανουλιτσες!!

μυρτω μια χαρα εισαι, τι εχεις;:tongue:

παλλαντιν τι σπουδαζεις; καλη η ιδεα σου, κ εγω αυτο θα εκανα στη θεση σου, οταν ειχα τη μλκια το μεταπτυχιακο ηταν πολυ μικρη η ερατουλα για να την αφησω, τωρα θα την αφηνα σε κοπελα ανετα, με τον τροπο που λες..πρωτα γνωριμια κτλ κτλ.

ηταν κ στη παρουσιαση η ερατω μου , αν κ ταλαιπωρηθηκε πολυ στο ταξιδι, αισθανθηκα πολυ ομορφα που τελειωσε αυτο το πραγμα που σπουδαζα (γκρρρρρρ), και το μωρο μου ηταν η πιο ομορφη υπαρξη στην αιθουσα!!!:D

τωρα βεβαια δεν θελω να ανοιξω βιβλιο, μονο για τα μαθηματα μου κ αυτο πολυ ειναι, αλλες σπουδες θα δειειειειξει κααααααποτε...:rolleyes:

ο αντρας μου παλι, την εξεταστικη του ιουνιου την κουτσοεβγαλε, αλλα τωρα μπορει να διαβασει μονο εκτος σπιτιου πλεον, καταλαβαινεις απολυτα γιατι:cool: ...να πω επισης με καμαρι, πως ειναι επισημως ενας υποτροφος του ικυ καθως βγηκε 1ος στο ετος του:D

λεγκω σου εστειλα μνμ κ μαλιστα τη 2η φορα το ξαναστειλε η ερατω, ειχα αφησει την οθονη στο κειμενο κ εχει μια λατρεια με την τεχνολογια...ανοιγει τον υπολογιστη του μπαμπα της κ αμα λαχει τον κλεινει κιολας!:rolleyes: οοοοοταν μπορεσετε θα ηθελα να ερθω να σου δωσω το δωρακι του νικολα που του το χρωστω!:-P

μπαι δε γουει συμφωνω με ο,τι λες, ειναι απολυτως χρησιμα τα βιβλια, αλλα να ανοιγουμε και κανενα ματι της καρδιας:tongue:

ελενη ουτε εγω τρελαινομαι με αποκριες κ τετοια.....το μονο καλο τους ειναι το παγανιστικο τους στοιχειο:tongue::tongue::tongue:οταν θα αρχισει κ η ερατω τα ντυσιματα να με δω...ωχ ωχ ωχ!!

Συμφωνώ κι εγώ με τα βιβλία, αλλά νομίζω ότι αυτό ισχύει ούτως ή άλλως σε όλα τα θέματα... Εγώ προσωπικά δεν έχω γνωρίσει ούτε έναν άνθρωπο που να ακολουθεί πιστά "θεωρίες-μάνιουαλ" και να οδηγείται κάπου σωστά, όποιο κι αν είναι το αντικείμενο. Αν δεν μπορείς να κρίνεις αυτό που διάβασες, καλύτερα να μην το διαβάσεις.

Εγώ τώρα να σας πω τη μαύρη μου αλήθεια δεν μπορώ το κλάμα των βρεφών... Εκεί δεν μπορώ να κάνω και πολλά και με πιάνει απελπισία...

Αυτό ναι, κι εγώ με τίποτε! Θυμάμαι κάτι τραγικές φάσεις - να κλαίει η μικρή, να κλαίω κι εγώ γιατί δεν καταλαβαίνω τί της φταίει και πως να τη βοηθήσω...

dansem είσαι παιδαγωγός;

Όχι καλέ! Βοηθός σκηνοθέτη είμαι. Παιδαγωγός γίνομαι σιγά-σιγά, όπως όλες μας. Προσπαθώ κι εγώ να καταλάβω τί τρέχει μέσα στο μυαλό της πιτσιρίκας μου και να την παρατηρώ. Και μη φανταστείς, αυτό που έγραψα ήταν μια φορά που μου πέτυχε και χάρηκα και γι' αυτό το έγραψα ως κατόρθωμα, έχω πολύ περισσότερες ιστορίες αποτυχίας στο ενεργητικό μου... ;)

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Καλημέρα τσαπερδόνες μου...

Γκαλατάκι μου να χαίρεστε το νέο σας πλασματάκι... πάντα γερό και σκανδαλιάρικο!

Άρχισε πάλι βήχα ο μικρός... μέσα στην ταλαιπώρια είναι ο έρμος ο ευτυχούλης ο γαλακτοτσίμπουρος.

οπότε όσο δεν ζητούν καλό είναι, κι εγώ δεν θα ντύνω... Αλλά του είπα τί θα τον ντύσω! Κύριο Μπουρίνια από το Μορμόλη! Του πάει γάντι!

Χαχαχα τέλειο!!!

Εγώ σκέφτομαι να τον ντύσω πολυτεχνίτη και ερημοσπίτη ή ηλεκτροπληξία... πάντως κάτι με τα πράγματα που εχουμε σπίτι!

Εμένα μ'αρέσουν οι αποκριές, οι έτοιμες στολές και το καρναβάλι της Πάτρας (συγνώμη Τόνια μου) απεχθάνομαι.

Νταφάκι μου αργά το βραδυ αξιώθηκα να δω το κινητό μου γιαυτό δεν σε πήρα ακόμα... Σχετικά με τα μηνήματα θέλω να σου πω ότι πολλάκις μου έχεις στείλει μέσα στο άγριο ξημέρωμα κενά μηνύματα... μήπως μου την πέφτεις, κοπελιά;:lol:

Όχι καλέ! Βοηθός σκηνοθέτη είμαι. Παιδαγωγός γίνομαι σιγά-σιγά, όπως όλες μας.

Να και δεύτερη βοηθός σκηνοθέτη... λοιπόν έχουμε και λέμε δύο σκηνοθέτες, μια σκηνογράφος... οι ηθοποιοί μας λείπουν και την στήσαμε την παραστασούλα!:D Καλλιτεχνικό καφέ...

Καλημέρα!!!!!

Τσικνο...τετάρτη σήμερα :D:D:D:D

Βρε παιδιά, δεν διαφώνησε κανείς ότι τα βιβλία είναι θεωρία και η πράξη είναι αλλιώς. Μπορούν και πρέπει να συνδυαστούν!!

Στην περίπτωση της Άφρους, που το ζει καθημερινά, που έχει στίψει το κεφαλάκι της να καταλάβει, να κατανοήσει, που δεν έχει βρει άκρη και είναι ένα βήμα να πάει σε παιδοψυχολόγο, ε, ας διάβασει αυτό το παρα πολύ καλό βιβλίο πρώτα, μπορεί εκεί να βρει την απάντηση που ζητάει!

Ο κάθε γονέας είναι διαφορετικός, αλλά είμαι σίγουρη ότι ελάχιστοι ξέρουν ή το ένστικτό τους τους λέει π.χ. να ΜΗΝ λένε στα παιδιά " ΟΧΙ αυτό ΚΑΚΟ!!!!", και ότι θα ήταν καλύτερο για τα παιδιά να πουν "ΑΝ αυτό ΤΟΤΕ εκείνο". Εγώ δεν το ήξερα, το διάβασα όμως κάπου και αποτυπώθηκε στο μυαλό μου (Τζεν, δανείζομαι ένα παράδειγμα από αυτά που συζητούσαμε).

(με τον όρο βιβλία, εννοούμε και το ιντερνέτι ε? )

~~~~~~~~~~~~

Χόρεψέ τους, βοηθός σκηνοθέτη????????? ακούγεται πολύ ωραίο επάγγελμα, είναι όμως? :-P

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Να και δεύτερη βοηθός σκηνοθέτη... λοιπόν έχουμε και λέμε δύο σκηνοθέτες, μια σκηνογράφος... οι ηθοποιοί μας λείπουν και την στήσαμε την παραστασούλα!:D Καλλιτεχνικό καφέ...

εσύ παιδί μου δεν έχεις κάνει και ηθοποιός??? ορίστε, να η πρωταγωνίστρια!!!!

τα πιτσιρίκια μας θα ζωγραφίσουν την αφίσα και τη μαρκίζα...

χμ... τι άλλο χρειαζόμαστε? :P

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...