Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑλημέρα...

Μια αγκαλια συμπαραστασης σε ολες τις απαλευουσες μητερες...

Κι εμενα δεν τρελενεται για βιβλια, αλλα αν διαβασει κατι που συμφωνει το ακολουθει δογματικα...και μόνο που διαβασε καποια που του προτεινα ειναι τεραστιο αλμα για μενα...

α! να σας πω κι ενα νεο χθες γεννησαμε! Δηλαδη η γυναικα του αδερφου μου τον μπεμπάκο μας! Τον ειδα σημερα ειναι πολύ πολύ γλύκας...συγκινηθηκα... θυμαμαι που λεγαμε οτι εχουν ιδια ΠΗΤ με τη Μυρτω, γεννησε νωριτερα με καισαρική...αντε Μυρτούλα και στα δικά σου τώρα!

Επεξεργάστηκαν by galat

eNeap2.pngTSzHp3.png

Σ' αυτό δεν έχω παράπονο, ο δικός μου διαβάζει - νταξ, δε νομίζω να έχει πάρει από μόνος του βιβλίο σχετικό να το ξεκοκκαλίσει, αλλά ότι ψάνχω εγώ και του δίνω το μελετάει και το σκέφτεται, το συζητάει κιόλας με 3ους για ιδέες... (Είπαμε, ο τύπος το έχει μητρικό ένστικτο.) Όχι ότι συμφωνούμε σε όλα, αλλά διαβάζοντας κάτι σχετικό μας βοηθάει και τους 2 να τα βάλουμε σε σειρά μες στο μυαλό μας, όπως είπε και η Ντου.

Όσο για το άλλο, δεν είμαι πια σίγουρη ότι οι εξηγήσεις φτουράνε σ' ένα παιδάκι όταν έχει ήδη φτάσει στα κλάματα και την υστερία. Το έχω προσπαθήσει πολλές φορές, με ηρεμία, αλλά σπάνια έχει βοηθήσει. Συνήθως χειροτερεύει τα πράγματα. Εκείνη την ώρα δε θέλουν να επιτρέψουν στη λογική τους να τα συνεφέρει, θέλουν το χαμό τους. Εγώ πλέον μετά από τόσες κρίσεις, το μόνο που μπορώ να πω ότι έχει αλλάξει είναι ότι έμαθα να το ψιλοπροβλέπω και μπορώ να της αποσπάσω την προσοχή πριν γίνει ο χαμός και μετά στο άσχετο να της πετάξω κι ένα παράδειγμα όταν είναι ήρεμη, που έχει πιο πολλές πιθανότητες να το καταλάβει...

Π.χ. χθες το πρωί ξυπνάει, φτιάχνω το γάλα, έρχεται και μου λέει "γιατί έβαλες αυτό το καλαμάκι;" Ξέρω πως ότι κι αν απαντήσω θα χάσω, θα μου πει ότι ήθελε άλλο, ή ότι ήθελε να το έχει βάλει αυτή, κλπ. κλπ. Οπότε το παίζω κουλ και της λέω: "Α, ναι βέβαια, άκου να σου πω γιατί το έβα - ωχ! κοίτα απ' το παράθυρο: το βουνό το κρύψανε 2 σύννεφα, έλα να σε ανεβάσω στον πάγκο να δεις τί έχει γίνει!" Τα χάνει η άλλη, μπερδεύεται, και μετά την βάζω να κάτσει να πιεί το γάλα κι εγώ να της εξηγήσω για τα σύννεφα. Μετά, στο αυτοκίνητο, της πετάω κι ένα ηθικό δίδαγμα ότι αν αυτή κάνει κάτι που δεν μου αρέσει δεν μπορώ να γυρίσω το χρόνο πίσω, αλλά μπορώ να το κουβεντιάσω μαζί της και να το διορθώσουμε.

Όχι ότι μπορείς να τα προβλέψεις όλα, αλλά έτσι όπως το βλέπω εγώ όσες μάχες γλιτώσεις είσαι κερδισμένος...

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Π.χ. χθες το πρωί ξυπνάει, φτιάχνω το γάλα, έρχεται και μου λέει "γιατί έβαλες αυτό το καλαμάκι;" Ξέρω πως ότι κι αν απαντήσω θα χάσω, θα μου πει ότι ήθελε άλλο, ή ότι ήθελε να το έχει βάλει αυτή, κλπ. κλπ. Οπότε το παίζω κουλ και της λέω: "Α, ναι βέβαια, άκου να σου πω γιατί το έβα - ωχ! κοίτα απ' το παράθυρο: το βουνό το κρύψανε 2 σύννεφα, έλα να σε ανεβάσω στον πάγκο να δεις τί έχει γίνει!" Τα χάνει η άλλη, μπερδεύεται, και μετά την βάζω να κάτσει να πιεί το γάλα κι εγώ να της εξηγήσω για τα σύννεφα. Μετά, στο αυτοκίνητο, της πετάω κι ένα ηθικό δίδαγμα ότι αν αυτή κάνει κάτι που δεν μου αρέσει δεν μπορώ να γυρίσω το χρόνο πίσω, αλλά μπορώ να το κουβεντιάσω μαζί της και να το διορθώσουμε.

Όχι ότι μπορείς να τα προβλέψεις όλα, αλλά έτσι όπως το βλέπω εγώ όσες μάχες γλιτώσεις είσαι κερδισμένος...

ΕΥΓΕ!!! αυτό ακριβώς είναι το κόλπο!!! :D:D:D

έχει να πάει το δούλεμα σύννεφο, μου φαίνεται :) :)

ε όχι η αλεπού 100 και το αλεπουδάκι 101!!! :D:D

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

λογω μυωπιας το κλασσικο.... βεβαια σε αυτη δεν αφηνε η οφθαλμιατρος , οχι ο γυναικολογος, εχει 10 βαθμους με αλλοιώσεις... και ποιος ομως βαζει υπογραφη...κανεις...ο ενας πεταει την ευθυνη στον αλλον για να κανει οτι τον βολευει...τεσπα ολα καλά!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Κοριτσάκια καλά τα λέτε, το θέμα είναι ότι αν σε έχει φάει η αυπνία (όπως εμένα), τις περισσότερες φορές είναι τόοοοοοοσο κουρκούτι το μυαλό μου που το χάνω...και μετά έχει ξεσπάσει η καταιγίδα...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Καλημέρα!

Τζενάκο τί ενδοεπικοινωνία πήρατε;;;;

αυτην εδω Philips AVENT SCD510 DECT Baby Monitor

δεν ξερω αν την εχει ακομη αλλα την ειχε και σε προσφορα και μεταφερει και τη μουσικη που ακουει ο μικρος οταν κοιμαται χωρις να την μετατρεπει σε θορυβο.

μας βοηθά να ξεκινήσουμε από κάπου, να βάλουμε πρώτα σε σειρά τις δικές μας σκέψεις. Και εμείς πρέπει να παιδευτούμε για να μάθουμε, όχι μόνο τα παιδιά...

Αυτό το βιβλίο ίσως καταφέρει να ξεμπερδέψει λίγο το κουβάρι στο μυαλό της Αφρως... αν όχι, δεν έγινε και τίποτα. Θα το ψάξει αλλού...

Ελίζα, ούτε και ο δικός μου τα πάει τα βιβλία που γράφουν για γονείς και παιδιά. Θα μου πεις, αν τα "πήγαινε", δεν θα έβαζε τη Μαρίνα να βλέπει youtube για να τον αφήνει ήσυχο.... μου το έπαιζε και επιστήμονας, και μόλις του πέταγα στα μούτρα ότι πήγε στράφι ολόκληρο phd και έρευνα, γιατί τίποτα δεν του δίδαξαν τελικά στο πώς να ερευνά, το έκοψε.

Το σχόλιο κάτω από το βιβλίο δεν είναι δικό μου.

Δεν διαφωνώ ότι ένα βιβλίο ή μια έρευνα ή μια συμβουλή θα σε βοηθήσει να ξεκινήσεις από κάπου αλλά την τελική λύση θα την βρεις εσύ διαβάζοντας και ακούγοντας το παιδί σου! Τα παιδιά δεν είναι ρομποτάκια είναι ξεχωριστές προσωπικότητες και γιαυτό πρέπει να τις παρατηρούμε. Διαφορετικά μπορούσα να χειριστώ τις ίδιες καταστάσεις με τη Ρηνούλα, διαφορέτικά με την Αθηνά, διαφορετικά με τον Αποστόλη (πιτσιρικάκια που πρόσεχα), διαφορετικά με τον Θοδωρή και διαφορετικά αργότερα με τον Νικόλα. Κάθε παιδί ήταν εντελώς διαφορετικό. Υπάρχουν γονείς που έχουν διαβάσει τα άπαντα και όμως δεν κάνουν το πολύ απλό να δουν το παιδί που έχουν μπροστά τους!

Το διάβασμα είναι μια σημαντική και απαραίτητη βοήθεια αλλά δεν θα δώσει καμία λύση.

Δεν διαφωνώ ότι ένα βιβλίο ή μια έρευνα ή μια συμβουλή θα σε βοηθήσει να ξεκινήσεις από κάπου αλλά την τελική λύση θα την βρεις εσύ διαβάζοντας και ακούγοντας το παιδί σου! Τα παιδιά δεν είναι ρομποτάκια είναι ξεχωριστές προσωπικότητες και γιαυτό πρέπει να τις παρατηρούμε. Διαφορετικά μπορούσα να χειριστώ τις ίδιες καταστάσεις με τη Ρηνούλα, διαφορέτικά με την Αθηνά, διαφορετικά με τον Αποστόλη (πιτσιρικάκια που πρόσεχα), διαφορετικά με τον Θοδωρή και διαφορετικά αργότερα με τον Νικόλα. Κάθε παιδί ήταν εντελώς διαφορετικό. Υπάρχουν γονείς που έχουν διαβάσει τα άπαντα και όμως δεν κάνουν το πολύ απλό να δουν το παιδί που έχουν μπροστά τους!

Το διάβασμα είναι μια σημαντική και απαραίτητη βοήθεια αλλά δεν θα δώσει καμία λύση.

Συμφωνώ μαζί σου καλησπέρα καιρό έχω να σε δω χάρηκα που είσαι ακόμη εδώ

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Ντου, άστα αυτά, είσαι σπασικλάκι! (πάντως πραγματικά το πρωί η διαφορά είναι στα 10 λεπτά! Αν φύγεις μέχρι τις 7.00 όλα είναι άνετα, αν φύγεις μετά τις 7.10 πέφτεις πάνω στην κίνηση...

Ντουντούκι, εγώ δουλεύω 7.30 με 3.00 και μάλιστα φέτος και του χρόνου έχω και μειωμένο και φεύγω στις 2.00 χα!:tongue::wink: Αλλά όταν ξεκινάνε το σχολείο, ξέχνα τον μεσημεριανό ύπνο, πρέπει να βάλεις τα παιδιά να ξεκινήσουν διάβασμα αμέσως, να έχουν τελειώσει πριν φύγετε για τις εξωσχολικές δραστηριότητες, αλλιώς θα σας φάει η μαύρη νύχτα!:tongue::tongue::tongue:

Σοφία γιατι έχεις και μειωμένο αφού έχεις κάνει χρήση της 9μηνης άδειας ανατροφής? ή δεν έχεις κάνει?

Καλησπέρα....δεν προλαβαίνω να σχολιάσω τίποτα, πάλι χέθτηκε η τοσοδούλα και ο Γώγος θέλει να φάει τραχαναααα! Τρέχουμε λέμε, τρέχουμε!!!

Να σας ζήσει το ανηψάκι Γαλατούλα! Τέλεια που τα ξαδερφάκια θα είναι σε κοντινές ηλικίες!

Έφυγααααα!

mGKop3.png60Jvp3.png

hello!

κουράγιο μανούλες, αν και με αυτά που διαβάζω δεν με βλέπω να κάνω δεύτερο παιδί. Ένα και καλό:rolleyes:

Λοιπόν αποφάσισα ότι για να μπορέσω κάποτε να πάρω το ρημαδοπτυχίο, δεδομένου ότι με τη Σοφία δεν μπορώ να διαβάσω, ο μπαμπάς της και η γιαγιά της δεν μπορούν να την κρατάνε λόγω εργασίας, πρέπει να πάρουμε μία κοπέλα. Στην αρχή 3 μέρες τη βδομάδα, να παίζουμε μαζί, να την συνηθίσει γιατί κλασικά κλαίει σπαρακτικά μόλις φύγω από το δωμάτιο και μετά να την αφήνω για να πηγαίνω λίγο στη σχολή, να διαβάζω, να δίνω μαθήματα. Νομίζω ότι είναι η καλύτερη λυση, τι λέτε; Παιδικό δεν θέλω να τη στείλω, μου φαίνεται πολύ μικρή και με το άγχος αποχωρισμού που έχει θα υποφέρει:-(. Άλλωστε αφού δεν δουλεύω, δεν το θεωρώ σκόπιμο.

Σοφία γιατι έχεις και μειωμένο αφού έχεις κάνει χρήση της 9μηνης άδειας ανατροφής? ή δεν έχεις κάνει?

:lol::lol::lol: Φυσικά και έκανα χρήση του 9μηνου, και μετά πήρα και τους 3 επιπλέον μήνες που μπορείς να πάρεις στο τρίτο παιδί (από τα 2 χρόνια άνευ αποδοχών, παίρνεις 3 μήνες μετ' αποδοχών) και μετά πήρα και τους 2 επιπλέον μήνες που δίνουνε σε κάθε παιδί μετά το 4ο και τώρα παίρνω και 1 ώρα λιγότερο για 2 χρόνια...Ζηλεύουμε;:tongue:

Είναι προσφορά του καταστήματος, στο 4ο παιδί παίρνεις και ένα μειωμένο για 2 χρόνια (να προλαβαίνουμε να μαγειρεύουμε και τίποτις βρε παιδί μου για την οικογένεια!:lol::lol::lol:)

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

:lol::lol::lol: Φυσικά και έκανα χρήση του 9μηνου, και μετά πήρα και τους 3 επιπλέον μήνες που μπορείς να πάρεις στο τρίτο παιδί (από τα 2 χρόνια άνευ αποδοχών, παίρνεις 3 μήνες μετ' αποδοχών) και μετά πήρα και τους 2 επιπλέον μήνες που δίνουνε σε κάθε παιδί μετά το 4ο και τώρα παίρνω και 1 ώρα λιγότερο για 2 χρόνια...Ζηλεύουμε;:tongue:

Είναι προσφορά του καταστήματος, στο 4ο παιδί παίρνεις και ένα μειωμένο για 2 χρόνια (να προλαβαίνουμε να μαγειρεύουμε και τίποτις βρε παιδί μου για την οικογένεια!:lol::lol::lol:)

:D

όχι καθόλου! αν ειναι η προσφορά να ειναι μονο για το 4ο άσε δεν πειράζει δνε θα πάρω...:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...