Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Γιούχου,

Εδώ είμαι...

Όχι δεν σιδερώνω...ούτε ψωνίζω...

Έχω τη Λήδα σπίτι χθες και σήμερα γιατί ήταν άρρωστη (φυσικά, αν δεν αρρωστήσει λίγο πριν γεννήσω πότε θα αρρωστήσει) και το βράδυ ξενυχτάω στο θέατρο....

Με έχει πιάσει τρελή μελαγχολία, όλα μου φαίνονται μαύρα, το σκηνικό φρικτό, η μύξα της Λήδας ατελείωτη κλπ κλπ.....

Πολλά υπαρξιακά μερικές μέρες πριν γεννήσω, είναι λογικό γιατρέ μου;;;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

((((((((((((((Αφροδίτη Ελιζα )))))))))))))))

Σε τι να ελπίζω τώρα πια ;;;;;Σε ένα καλύτερο μέλλον;;;;;;;;Ο Γιώργος ήδη είναι αναρχία και κακό...τι θα γίνει Θεούλη μου!!!!

Μυτρώ μην βιάζεσε να γεννήσεις...εγώ τουλάχιστον όχι με αυτά που ακούω...

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

...είναι μεγάλη απάτη αυτή η ιστορία με τα terrible twos, γιατί όλοι παραβλέπουν να σου πουν ότι ΚΡΑΤΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 4!!! Μη σκάτε κοπελιές, προσπαθούν τα βλαστάρια μας να αποκτήσουν έλεγχο της κατάστασης. Τώρα γιατί επιλέγουν να κάνουν το χαμό για πράγματα που έχουν ήδη γίνει και δεν διορθώνονται, ε, δεν τα βοηθάει και το μυαλουδάκι τους που δεν έχει πήξει ακόμα.

Που να δείτε τί έχουμε να τραβήξουμε σε μερικά χρονάκια. Πήγα τις προάλλες σε μια φίλη που η κόρη έχει μπει πια στα 13... δε σας λέω τίποτα! Κόλαση! Νέα, βελτιωμένη έκδοση ΚΑΙ με επιχειρήματα!!!

Και να εναποθέσω κι εγώ την -άσχετη- γκρίνια μου: έχω επισήμως ασπρίσει. Το ξέρω καιρό τώρα και όλο λέω ότι θα τα βάψω, αλλά σήμερα ήρθε είναι η μέρα της συνειδητοποίησης. Είναι όντως άσπρα και είναι όντως πολλά. Κάτι πρέπει να αλλάξει. [μου μίλησε κσι στον πληθυντικό ένας συνομήλικός μου το πρωί, χωρίς να έχω μαζί μου το παιδί, άστα, βράστα...]

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Γκρμφφφφφφφφφφ (θα τα πω μετά..)

Αφροδίτη, εγώ πάντως έτσι όπως τα περιγράφεις θα μουρχότανε να την αρχίσω στις γρήγορες αν μου το κανε η Άννούλα....(σορυ αλλά δεν κρατήθηκα...)

Χορεψέ τους και εγώ είχα αρχίσει να την ψιλιάζομαι την δουλειά, τί στα 3 πατάς κουμπί και το σκάνε...μμμμ...Καλά παιδιά εγώ με βλεπω να τα στέλνω εσωτερικά σε κανά κολλέγιο στην Αγγλία, όχι όμως από τα χαικλασατα, από αυτά που αν δεν γυάλιζαν τα παπούτσια σου και δεν ήταν καθαρά τα νύχια σου δεν σου σερβίραν το πόριτζ....

Μυρτώωωωωωωωωω έλα τώρα αφού το ξέρεις ότι η μαυρίλα είναι και αυτή ορμονική...

Τί άλλο;;;Α!

Λοιπόν πήγα να δω στολές (γιατί να ράβω δεν με βλέπω...χμμμμμμ) και δεν μου άρεσε καμία... πηρα μια κινέζας που ήταν η πιο συμπαθητική αλλά είναι δυνατόν να ντύσω το παιδί μου κινέζα;;; το ξανθομπαμπούρικο μου;;;

Από του χρόνου θα αρχίσω εντατικά μαθήματα κοπτοραπτικής γιατί είναι φρίκη αυτές οι στολές του εμπορίου......

Στο παιδικό μουσείο (συνταγμα δεν είναι;) δεν παμε με μετρο;;;

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Ασε αυτος ο πλυθηντικος ειναι χτυπημα κατω απο τη μεση....

η δαναη τουλαχιστον φερετε ανεκτα στον μικρο, λεει οχι οταν παει να της παρει κατι, αλλα του δινει κατι αλλο για να την αφησει ησυχη. Βεβαια ο μικρος θελει παντα αυτο που θελει η Δαναη, γιατι στην ουσια θελει να παιξει μαζι της... εμενα ειναι τελειως απροβλεπτη. ειναι μια χαρα, δεν εχει μιρλιαση που ειναι σαν να της φταινε όλα. Μιλαμε παιζουμε αλλα ξαφνικα σαν να την τσιμπαει μυγα αρχιζει κ κλαιει γιατι δεν φοραω κρανος, και ηθελα να φορουσες κρανος, και που να το φορεσω κρανος, δεν σταματαει γιατι ηθελε να φοραω το κρανος την ωρα που το σκεφτηκε. Κλαιει μιση ωριτσα και μετα ολα μελι γαλα....Νομιζω οτι θελει να μου τραβηξει την προσοχη και να την κανακεψω εκεινη την ωρα. Θα προσπαθησω να αδιαφορω και να την κανακευω πιο πολυ οταν ειναι ηρεμη και βλεπουμε....

Ο μικρουλης μου αφηνει τον εναν καναπε κ πιανει τον αλλο ενω ειναι ορθιος. Μπας κ βιαζεται να περπατησει???? θα τον δεσω, αμα δεν γινει ενος, δεν τον αφηνω!

α ρε Τάτη, Ιταλία Ιταλία, αλλά ο Τσαρλς ο Ντίκενς βλέπω, υπερισχύει στο ψυχικό σου γίγνεσθαι! :-P

Μετρό λέτε ε? δεν είναι πολύ περπάτημα για τη Μαρίνα μέχρι το Π.Μουσείο???

Καλά από στολές του εμπορίου έχω απηυδήσει κι εγώ... ακόμα και από ξένα σάιτς!! του χρόνου, αν κάνει κρύο, με βλέπω να της πλέκω την στολή της :P (μα είναι δυνατόν, να βάλει το τιραντέ κορμάκι σαν στολή, Φλεβάρη μήνα?!??!)

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Άφρο, δοκίμασε να της εξηγείς ήρεμα ότι, με αυτόν τον τρόπο, δεν καταλαβαίνεις τι θέλει και θα προτιμούσες να στο πει πρωτύτερα.

Να πάρεις και να διαβάσεις αυτό το βιβλίο:

http://www.greekbooks.gr/BookDetails.aspx?id=133202

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Χαιρετώ τα όμορφα πλήθη!!!!Τί κάνετε γλυκούλες?????Εγώ στη δουλειά,πολλή δουλειά σήμερα λέμε!!!Ο καθένας με τη μούρλια του ρε γμτ...το κοντό του και το μακρύ του...Και γω στο κλαμπ των πολύ πρωινών.6.30 ξυπνάω,φεύγω από το σπίτι 7,30 για να είμαι στη δουλειά 7,45,ευτυχώς πρόβλημα με το παρκάρισμα δεν έχουμε!!!Αν είχαμε κι αυτό....

Πω,πω σας διαβάζω εσας με τα terrible twos και φοβάμαι στη σκέψη και μόνο του δεύτερου.Ωρε τί έχουμε να τράβηξουμε...

Βουτάω πάλι στο πηγάδι μου...φιλώ σας για την ώρα...

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

ντουντούκι ενδιαφέρον το βιβλίο. Το σχόλιο από κάτω δικό σου είναι?

και καλά, εγώ έχω ξεκ...θει στο διάβασμα. Ο καλός μου γιατί αρνείται πεισματικά? και είναι και πολύ διαβαστερός κατά τα άλλα...

DPYUp2.png EYukp3.png

Αχααααα... όλες μέσα στην απαλεξιά μας βλέπω...

Σοφούκι περαστικά στην πρασινομάτα μας (απαίσια η ριμάδα η γαστρεντερίτιδα)!!!

ΜΟυ έχει δώσει η Άφρο το σλινγκ της και το χρησιμοποιώ... με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο μόνο στο κατούρημα δεν έχω τον θαυμαστή μου αγκαλιά:rolleyes:

Ο θοδωρής του μιλάει δυνατά γιατί νομίζει ότι είναι κουφός επειδή δεν απαντάει... όπως επίσης του πετάει την μπάλα και του λέει "μπεμπάκο πιάσε" και μετά "γιατί δεν πιάνεις;":lol: Επίσης τον ταίζει ότι τρώει (γαλοπούλα, ξηρό σήκο, πατάτα...)

Πολλά υπαρξιακά μερικές μέρες πριν γεννήσω, είναι λογικό γιατρέ μου;;;;;

Πολύ πολύ φυσιολογικό... μετά να δεις :cool:

Αφροδιτάκι μου γλυκό, τι να πω... είναι απρόβλεπτα τα δίχρονα και όπως είπαν και η Ελίζα και η Χορεψέ τους το ίδιο και τα τρίχρονα και τα τετράχρονα... κοινώς την μαμήσαμε! Βαράνε απαλεψιές, θέλουν να τραβήξουν την προσοχή, δεν είμασταν κι εμείς από πάντα μαμάδες και μπαμπάδες να ξέρουμε πως να το χειριστούμε... άσε που όσα και να διαβάσεις όσα και να σου πουν κάθε πιτσιρίκι είναι τόσο διαφορετικό που και πάλι σε φάσεις θα πελαγώσεις. Ξέρω ότι τίποτα από αυτά δεν βοηθάει πρακτικά αλλά που θα πάει θα την βρούμε την άκρη μας

Υ.Γ. Μην παρεξηγηθώ ότι δεν είναι καλό να διαβάζουμε... το αντίθετο μαλιστα, με εχει βοηθησει πολυ, απλά τον τελικο μπούσουλα θα τον βρούμε μαζί με τα πιτσιρικάκια μας.

Επεξεργάστηκαν by Λέγκω

Της εξηγω πουλακι μου, εχει μαλλιασει η γλωσσα μου.... και να μου το ζηταει απο πριν της λεω, κ ξεκαθαρα μου λεει τι θελει, απλα αυτο που θελει ηταν στο παρελθον κ δεν γυριζει πισω κ δεν δεχεται την αναπαρασταση. μερικες φορες βεβαια ζηταει κ υπερφυσικα πραματα (πχ το φεγγαρακι να να μην ειναι σαν μπαλα, αλλα σαν καρπουζι). Συνηθως αντιδρω ηρεμα και της εξηγω ξανα και ξανα και την παιρνω αγκαλια μεχρι να την ξεχασω με κατι αλλο, αλλαμερικες φορες θελω να την δειρω πολυ ασχημα (ειδικα αν ειμαι αυπνη).

Ευχαριστω για το βιβλιο, θα το τιμησω!!!

Υ.Γ. Μην παρεξηγηθώ ότι δεν είναι καλό να διαβάζουμε... το αντίθετο μαλιστα, με εχει βοηθησει πολυ, απλά τον τελικο μπούσουλα θα τον βρούμε μαζί με τα πιτσιρικάκια μας.

μας βοηθά να ξεκινήσουμε από κάπου, να βάλουμε πρώτα σε σειρά τις δικές μας σκέψεις. Και εμείς πρέπει να παιδευτούμε για να μάθουμε, όχι μόνο τα παιδιά...

Αυτό το βιβλίο ίσως καταφέρει να ξεμπερδέψει λίγο το κουβάρι στο μυαλό της Αφρως... αν όχι, δεν έγινε και τίποτα. Θα το ψάξει αλλού...

Ελίζα, ούτε και ο δικός μου τα πάει τα βιβλία που γράφουν για γονείς και παιδιά. Θα μου πεις, αν τα "πήγαινε", δεν θα έβαζε τη Μαρίνα να βλέπει youtube για να τον αφήνει ήσυχο.... μου το έπαιζε και επιστήμονας, και μόλις του πέταγα στα μούτρα ότι πήγε στράφι ολόκληρο phd και έρευνα, γιατί τίποτα δεν του δίδαξαν τελικά στο πώς να ερευνά, το έκοψε.

Το σχόλιο κάτω από το βιβλίο δεν είναι δικό μου.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Κι άλλη απορία:

Γιατί οι άντρες πιστεύουν ότι "το δικό τους παιδί, δεν μπορεί να φέρεται σαν κακομαθημένο" δηλ. να φωνάζει, να απαιτεί, να...,να..., μόνο και μόνο επειδή είναι "δικό τους"? (αλλά δεν κάνουν και τίποτα για να βρουν πως θα αντιμετωπίσουν και μακροπρόθεσμα θα εξαλείψουν τέτοιες συμπεριφορές?) ή είναι μόνο ο δικός μου?

ρητορικό το ερώτημα...είπα να πω τον πόνο μου

τα μαζεύω τώρα γιατί λόγω κρύου έρχεται να με πάρει ο καλούλης μου. Μάκια σας

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...