Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Μια μέρα έκανα ολόκληρη φασαρία γιατί δεν μπορούσα να κάτσω μετά τις 20...

Το θέμα του γιατρού και των χειρουργείων είναι σημαντικό, τα ωράρια έρχονται δεύτερα σε σημασία.. μα καλά grey's anatomy δεν βλέπεις, που μου θες και φασαρία? :-P

Γενικά όμως, το ωράριο του δημοσίου είναι καλό. 7-3.30. Μια χαρά. Ρίχνεις και μια ωρίτσα ύπνο και το απόγευμα είσαι έτοιμη να πας τα παιδιά μπαλέτο, κουνγκφού, τέννις, τόμπολα και δε συμμαζεύεται :P

Στον ιδιωτικό τομέα, αν τολμήσεις για 5-6 συναπτές ημέρες να φύγεις στο 8ωρο, σε απολύουν!!! Υπάρχουν άλλοι, πιο ..... "ευσυνείδητοι" ...γουόνα μπι υπάλληλοι (κατά προτίμηση κάτω των 30 ετών), που κάνουν κρα για τη θεσούλα σου...

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!!!!

Καλά Ντου δεν το συζητώ, είσαι όντως σπασικλάκι!!!!!!! Άκου 7 με 7.30 είναι ωραία. Εμένα δεν μου αρέσει αυτή η ώρα. Ούτε να ξυπνάω ούτε και να πέφτω για ύπνο. Θέλω χουζούρι το πρωί γιατί είμαι άρρωστη μετά! Είναι που πήγαινα σχολείο και απόγευμα...

Γλυκειά μου μέρεντιθ! Θυσία για το καλό του κόσμου!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Αϋπνία σήμερα. Η Σοφία απόφάσισε να κάνει συμπαράσταση στο μικρό Νικόλα. Ξύπνησε στις 2, θήλασε και μετά στριφογύριζε σαν τρελλή στο κρεβάτι μου, σκαρφαλωνε πάνω μας, πιανόταν από το κάγκελο και σηκωνόταν ....και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε, μέσα στην τρελλή χαρά:eek: Και κάθε τόσο τράβαγε και μια τζουρίτσα να μην ξεχνιόμαστε. ΅Εγώ βασικά την κράταγα κουτουλώντας για να μην πέσει από το κρεβάτι. Κατά τις 4 έγειρε -πάνω από τα σκεπάσματα φυσικά- και είπα πως κοιμήθηκε, οπότε τη σήκωσα και την πήγα στο κρεβάτι της. Εννοείται ξαναξύπνησε, έβαλε τις φωνές, την ξαναπήρα στο κρεβάτι και συνέχισε το ίδιο βιολί μέχρι τις 6 που ταβλιάστηκε. 7.15 ο Κωστής ήταν στο πόδι:mad:

ΝΥΣΤΑΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩ........

Καλημέρα σας είπα?

Μήπως περίσεψε καθόλου μπουσουλόπιτα και για μένα?

Αναστασάκι περαστικά και κουράγια!

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Η αυπνία πλέον έχει γίνει τρόπος ζωής!!!

Τελικά ο Γιώργος αποφάσισε ότι δεν θέλει να θηλάσει...δεν ξέχασε θηλαστκές κινήσεις ,αλλά δεν τον συγκινεί πλέον το θέαμα...τι έγινε ρε παιδιά;;;

Ο Μεγάλος πάλι με πυρετό σήμερα και βήχα...εγώ κάπου χαμένη σε μια γωνία του σπιτιού να περιποιούμε όλους,μια κοινή νοικοκυρα..θα αυτοκτονίσω,αφού γεννήσω πρώτα!!!:tongue:

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Καλημέρα!

Είμαι στο σπίτι με την Ευτυχία με γαστρεντερίτιδα, η μόνη ίωση που δεν είχε κολλήσει μέχρι τώρα!:rolleyes::lol::lol:

Ντου, άστα αυτά, είσαι σπασικλάκι! (πάντως πραγματικά το πρωί η διαφορά είναι στα 10 λεπτά! Αν φύγεις μέχρι τις 7.00 όλα είναι άνετα, αν φύγεις μετά τις 7.10 πέφτεις πάνω στην κίνηση...

Ντουντούκι, εγώ δουλεύω 7.30 με 3.00 και μάλιστα φέτος και του χρόνου έχω και μειωμένο και φεύγω στις 2.00 χα!:tongue::wink: Αλλά όταν ξεκινάνε το σχολείο, ξέχνα τον μεσημεριανό ύπνο, πρέπει να βάλεις τα παιδιά να ξεκινήσουν διάβασμα αμέσως, να έχουν τελειώσει πριν φύγετε για τις εξωσχολικές δραστηριότητες, αλλιώς θα σας φάει η μαύρη νύχτα!:tongue::tongue::tongue:

Λέγκω, έχεις δοκιμάσει ρινγκ σλινγκ για να κουβαλάς τον Νικόλα μέσα στο σπίτι, να έχεις τα 2 χέρια ελεύθερα; Ο Θωδοράκος πάντως κύριος, εμένα ο Κίμων τον δεύτερο που ήταν το ίδιο στυλ, όλη μέρα αγκαλιά και θηλασμός, τον τραβούσε και τον πλάκωνε για να τον αφήσω και ούρλιαζε μέσα στο αυτί του!:lol::lol:

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Καλημέρα.

Κουβάλημα!!!!!! Λέγκωωωωω, κι εγώ τη μικρή την έχω συνέχεια στο sling...

Σώθηκα!!!!

Με το που τη βάζω κοιμάται σε 10λεπτά,

αν διανοηθώ να την ακουμπήσω κάπου (relax, κρεβάτι, καρότσι)

την τσιμπάνε καρφίτσες και ξυπνάει...

Οπότε επάνω μου.

Εχθές τα πήρα και τα δύο βλαστάρια και πήγαμε βόλτα.

Η μικρή επί 3ώρες κοιμόταν!

Ξύπνησε στις 8 το βράδυ και μετά δεν έκλεινε το μάτι με τίποτα!!

899667.png226174.png

καλημερα!

δυο λέξο στο 4 παρακαλω! Η Δαναη μαλλον παιρνει ναρκωτικα... Και αν δεν παιρνει θα της τα αρχισω εγω μου φαινεται... κατι δεν παει καλα με αυτο το παιδι, τρωει κατι σκαλωματα... ηθελα να ειχα τα γαντια μου μαζι στο σχολειο, ηθελα να εχει κουκουλα το μπουφαν μου, ηθελα το φεγγαρι να ειναι σαν καρπουζι κ οχι στρογγυλο, ηθελα να μου βαλει ο μπαμπας νερο, γιατι μου εβαλες εσυ? και ολο κατι τετοια περιεργα που δεν μπορεις φυσικα να τα αλλαξεις γιατι εχουν ηδη συμβει... Βεβαια καθε φορα το μονο που θελει ειναι να κλαψει, ειτε χαζογκρινιαζοντας, ειτε να σκασει στο κλαμμα με αναφιλιτα και εμετους... Μια τετοια κριση ειχε κ στις 5 και κατι σημερα. κρατησε μεχρι τις 7 και μετα ηταν υπερβολικα χαρουμενη, εκανε απιστευτες σκανταλιες με τρομερη υπερενταση κ φυσικα δε με ακουγε καθολου. Την ξαποστειλα νωρις-νωρις στο σχολειο. και δε ξερω, να απευθυνω σε ειδικο ή να αδιαφορισω? Τα κανει για να τραβηξει την προσοχη μας ή εχει καποιο προβλημα? Εκει που ειχε στρωσει λιγακι...

Ο αγγελος, κανει αυτα που περιγραφει η ελιζα, αλλα μονο μες στη τρελλη χαρα δεν ειναι. Υπνωμενος, κουτουλαει απο δω κ απο κει κ μουγγριζει σαν τον τυπο "στην κυρα μας την μαμη" που ηθελε να του ανεβοκατεβαζουν τα μαξιλαρια.... δοντια ειναι, κοιλιτσα τον ποναει δε ξερω, αλλα παλι χορτασα υπνο σημερα...

Τατ, καπου πετυχα στολη σαρανταποδαρουσας, καμπια δεν ειδα.

Ντου εχεις δικιο για αυτα που λες, κ γω ετσι θελω να κανω, αλλα σπανια το καταφερνω να φυγω πριν τις 7. Και δυστυχως δεν ειναι επειδη κοιμαμαι, αλλα ολο και κατι προκυπτει να κανω.

Ευτυχια, Στρατουλη και φέλιε περαστικα.

Διαφημίσεις

μια χαρά και δυο τρομάρες!!!!

είμαι σπασικλάκι τελικά??? μα γιατί?????? επειδή μου αρέσει η ησυχία του πρωινού? :P

Και για να μην το ξεχάσω!!

ΤΟ ALL:

Το Σάββατο στις 12, στο Παιδικό Μουσείο, έχει το εξής:

"Το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο και οι εκδόσεις Καλειδοσκόπιο τιμούν τα 40 χρόνια "Μιας κάμπιας ...πολύ πεινασμένης" του συγγραφέα Eric Carle. Μπορείτε να γνωρίσετε μερικά από τα βιβλία του στο Κέντρο Οικογένειας του Παιδικού Μουσείου, καθώς και να συμμετέχετε στην παρουσίαση του ομώνυμου βιβλίου το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010 στις 12μμ. "

Μήπως λέω είναι ευκαιρία να επισκεφτούμε το μουσείο?? (όλο το τραγούδι της Λιλιπούπολης μου έρχεται στο μυαλό).

Επόμενη ερώτηση: πώς πάμε εκεί α)με τουτού, β)με τρένο/μετρό?

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Αφροδιτάκο κι ο Κωστής τα ίδια με τη Δανάη κάνει. Άλλες μέρες (λίγες) είναι μια χαρά αλλά τις περισσότερες τρώγεται με τα ρούχα του. Κάνει ότι μπορεί για να βρίσκει λόγους να γκρινιάζει ή και να χτυπιέται αναλόγως.

Επίσης δεν αφήνει τη Σοφία να πιάσει ΚΑΝΕΝΑ παιχνίδι. Ότι και να πιάσει η φουκαριάρα, χλάπ της το βουτάει. Και μετά ουρλιάζουν και τα 2. Ο ένας γιατι "του πειράζει τα παιχνίδια" και η άλλη γιατί δεν τη αφήνει.

Υποθέτω ότι εντάσσεται στα πλαίσια της αντίδρασης για το μωρό.

Όχι πως σε παρηγόρησα τώρα...απλά συμπάσχω. Μουτς! Έυη, επίσης.

DPYUp2.png EYukp3.png

Καλημέρα.

Και εγώ στο κλαμπ με τις άυπνες..... μάλλον βγάζουμε το 2ο δόντι και σε αντίθεση με το πρώτο αυτό θέλει να κάνει εμφάνηση :mad:. Κάθε 1-2 ώρες αγκαλίτσα , βζ, σσσσσσσσσσ κτλ. Και μαζί με αυτό κάτι τελείως κουλό...... μου πονάει απίστευτα η φτέρνα μου. Ναι ναι καλά διαβάσατε η φτέρνα μου, τί κουφό είναι αυτό, αφού περπατάω στις μύτες :confused:. Τί να πω, και εις άλλα με υγεία.

Καλά βρε Φελιν τί παιδί είναι αυτό? 6 κιλά :shock:. Τουλάχιστον δε θα έχεις χαλάρωσει στα μπράτσα. :tongue:

IxBZp3.png

μια χαρά και δυο τρομάρες!!!!

είμαι σπασικλάκι τελικά??? μα γιατί?????? επειδή μου αρέσει η ησυχία του πρωινού? :P

Και για να μην το ξεχάσω!!

ΤΟ ALL:

Το Σάββατο στις 12, στο Παιδικό Μουσείο, έχει το εξής:

"Το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο και οι εκδόσεις Καλειδοσκόπιο τιμούν τα 40 χρόνια "Μιας κάμπιας ...πολύ πεινασμένης" του συγγραφέα Eric Carle. Μπορείτε να γνωρίσετε μερικά από τα βιβλία του στο Κέντρο Οικογένειας του Παιδικού Μουσείου, καθώς και να συμμετέχετε στην παρουσίαση του ομώνυμου βιβλίου το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010 στις 12μμ. "

Μήπως λέω είναι ευκαιρία να επισκεφτούμε το μουσείο?? (όλο το τραγούδι της Λιλιπούπολης μου έρχεται στο μυαλό).

Επόμενη ερώτηση: πώς πάμε εκεί α)με τουτού, β)με τρένο/μετρό?

Ε σπασίκλιασμα δεν είναι να σου αρέσει η ησυχία του πρωινού -στο δρόμο?:tongue:

Εμείς την προτιμάμε στο κρεβάτι μας:mrgreen: -λέμε τώρα...:cry::cry:

Ωραία η πρόταση για το παιδικό μουσείο!!:D

Κι έμας από οτυς αγαπημένους μας ο Ερικ Καρλε.

Στο μουσείο πάμε με το μετρό, στο Σύνταγμα. Είναι στη Πλάκα, στη Κυδαθηναίων.

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...