Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Τί κάνετε κοριτσάρες?

Όλα καλά? Εδώ πήξιμο τρελό αλλά δεν παραπονιέμαι! Άντε Τάτι αγύριστες να είναι οι αρρώστιες! Ο μικρούλης είναι τεραστιούλης εεε? Κάνε τρικέφαλους τώρα!

Μυρτούλι πού είσαι? Ψωνίζεις καρότσια και σιδερώνεις?? Πρέπει να δίνεις καθημερινό ραπόρτο τώρα!!!!!!!! 11 δεν είναι η ΠΗΤ?? Άλλος ένας κούκλος! Αντρέας, Νικόλας και Σπόρος έχουν ένα μήνα διαφορά ο καθένας??? Βρε μπας και κάνατε τίποτα περίεργο όλοι μαζί???

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσακια!

αρρωστοι και εμεις γμτ..... :( ο μικρος ειναι με πυρετο απο χθες το πρωι και βηχα....

καθε 6ωρο ντεπον.....

το πρωι σημερα ειχαμε "παρτυ".... μονη με 3 μωρα.... και ωρες ωρες πολυ τον λυπαμαι τον στρατουλη που δεν ειναι καλα και δεν μπορω να τον παρω αγκαλιτσα λογω των μωρων....ουφ....

υπομονη....

σας καληνυχτω γλυκες μου!

ευχομαι αυριοο να ξημερωσει μια ευκολη για ολους μας ημερα....

tqj2p3.png vvtJp3.png

Το amazon.co.uk ξεκίνησε να στέλνει και τα υπόλοιπα προϊόντα Ελλάδα, όχι μόνο βιβλία πλέον. Απ΄ότι ξέρω έχει ρούχα και παπούτσια, παιχνίδια, ηλεκτρονικά, συσκευές κλπ. Σκοπεύω να το ξεκοκκαλίσω λίαν συντόμως!

πήραμε προχτες απο εκει μια καλη ενδοεπικοινωνία...αλλα και παλια εστελνε ηλεκτρονικα νομιζω γιατι ειχαμε αγορασει...

Καλημέρα μικρά μου κουρκουμπίνια (κολασμένο γλυκό!)

Έχω να δηλώσω ότι ο Νικόλας στο θέμα του ύπνου και του βυζιου των πρώτων μηνών κάνει ακριβώς τα ίδια με το θοδωρή. Πρωί και βράδυ είναι πανω στο βυζί ή στον ώμο. Εγώ απορώ με τον Θοδωρή που δεν έχει εκδηλώσει ο έρμος διαθεση να πλακώσει στις γρήγορες τον σποράκο... ότι και να κάνουμε, ότι και να παίξουμε έχουμε μαζί και το γαλακτοτσίμπουρο... μα ο κερατάς ελάχιστα μένει ξαπλωμένος στο κουνάκι του!:rolleyes:

Μυρτούλι πού είσαι? Ψωνίζεις καρότσια και σιδερώνεις?? Πρέπει να δίνεις καθημερινό ραπόρτο τώρα!!!!!!!! 11 δεν είναι η ΠΗΤ?? Άλλος ένας κούκλος! Αντρέας, Νικόλας και Σπόρος έχουν ένα μήνα διαφορά ο καθένας??? Βρε μπας και κάνατε τίποτα περίεργο όλοι μαζί???

Άντε και το κάναμε ρε κοπελιά, ο ένας μήνας διαφορά πως προκύπτει:lol:

γεια σας κοριτσακια!

αρρωστοι και εμεις γμτ..... :( ο μικρος ειναι με πυρετο απο χθες το πρωι και βηχα....

καθε 6ωρο ντεπον.....

το πρωι σημερα ειχαμε "παρτυ".... μονη με 3 μωρα.... και ωρες ωρες πολυ τον λυπαμαι τον στρατουλη που δεν ειναι καλα και δεν μπορω να τον παρω αγκαλιτσα λογω των μωρων....ουφ....

υπομονη....

σας καληνυχτω γλυκες μου!

ευχομαι αυριοο να ξημερωσει μια ευκολη για ολους μας ημερα....

Καλημέρα γλυκό μου Αναστασάκι... ελπίζω να είναι μια πιο ξεκούραστη μέρα για σένα σήμερα και να έχουν φύγει όλες οι αρρωστιες και οι γκρίνιες!!!

Άντε και το κάναμε ρε κοπελιά, ο ένας μήνας διαφορά πως προκύπτει:lol:

Δεν τον λένε τον άλλο σούπερμαν τυχαία!!!!!!!!!!! :D:D:D:D

Καλημέρα μανούλες και ....γαλακτοτσίμπουρα (πολύ μου άρεσε αυτή η λέξη, θα την υιοθετήσω!!!):D

τρελή βροχή σήμερα κι εδώ... μάμα μία εσύ την έστειλες ε???? :)

τους βλέπω σήμερα τους συναδέλφους να καταφθάνουν μετά τις 10, από τον χαμό που γίνεται στους δρόμους.

Μυρτούύύύύύλιιιιιιι ουυυ ουυυυυυυ!!!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Τζενάκο τί ενδοεπικοινωνία πήρατε;;;;

Θέλω κι εγώ να φτιάξω γλυκό αλλά μετά σκέφτομαι ότι θα το φάω μόνη μου και διστάζω...

Αναστασί, περαστικά και στον Στράτο... πολύ πικρα πρέπει να είναι σκέφτομαι πως ήμουν εγώ και πως εσύ πρέπει να είναι πολύυυυυυυ χειρότερα με 2 μωρά και τον Στράτο άρρωστο. Ελπίζω να μην κολλήσουν οι κοράκλες σου...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Δεν τον λένε τον άλλο σούπερμαν τυχαία!!!!!!!!

Ααααααα όλα κι όλα ο δικός μου είναι ξανθομπούμπουρας, μην σου μπαίνουν ιδέες... :rolleyes::o:rolleyes:

Ντου εσυ ξεκίνησες από το χάραμα για να είσαι στην ώρα σου, σπασικλάκι;;;;;:tongue::tongue::tongue:

Τόνια το σαιτ είναι boden.co.uk

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Ντου εσυ ξεκίνησες από το χάραμα για να είσαι στην ώρα σου, σπασικλάκι;;;;;:tongue::tongue::tongue:

εγώ καρντιά μου πάντα ξεκινάω από το σπίτι 7.40, για να είμαι στο γραφείο περίπου στις 8 :wink:

σιγά μη κάτσω να κάνω πρώτη-νεκρό για μια ώρα και μετά να ψάχνω και για παρκάρισμα, μόνο και μόνο για να κοιμηθώ και λίγο παραπάνω :-P

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Καλη μου πολύ νορμάλ ώρες μου λες, εγώ περίμενα χειρότερα...

Εγώ ξεκινούσα 7 για να είμαι 7.30 μέσα στο χειρουργείο, έτοιμη για δράση.. σομπ!(εγώ και οι μπετατζήδες, λιμενεργάτες, και όλοι της κεντρικής αγοράς...)

VQHBp3.png2ZWhp3.png

Καλη μου πολύ νορμάλ ώρες μου λες, εγώ περίμενα χειρότερα...

Εγώ ξεκινούσα 7 για να είμαι 7.30 μέσα στο χειρουργείο, έτοιμη για δράση.. σομπ!(εγώ και οι μπετατζήδες, λιμενεργάτες, και όλοι της κεντρικής αγοράς...)

Πες μου ότι έπινες πρώτα καφέ και μετά έμπαινες στο χειρουργείο:tongue:

Το γαλακτοτσίμπουρο το είχε κολλήσει ο γιώργος στον θοδωρή λόγω της 24ωρης βεντούζας καλή ώρα όπως και ο ευχούλης;)

Διαφημίσεις

ναι μικρή μου ντοκτρίνα, πήγαινες στις 7.30, τι ώρα έφευγες όμως, ε? ε?ε?Ε?Ε?Ε?

3? 3.30 βαριά βαριά?:P:P:P

μα δεν είναι ωραία να ξεκινάς πρωί πρωί, να ακούς τα πουλάκια, να μην έχει κίνηση, να καλημερίζεσαι με τους μπετατζήδες, να σου παίζουν τα φώτα οι λιμενεργάτες? ε? σε ζηλεύωωωωω...

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

ναι μικρή μου ντοκτρίνα, πήγαινες στις 7.30, τι ώρα έφευγες όμως, ε? ε?ε?Ε?Ε?Ε?

3? 3.30 βαριά βαριά?:P:P:P

Νομίζεις καλή μου...όταν τελείωναν τα χειρουργεία... τί θα τους έλεγα σόρυ εγώ φευγω εσείς χειρουργείτε μόνοι σας;;;;:tongue::tongue::tongue: (πολύ θα το ήθελα)

αν έφευγα 3.30 έκανα πάρτυ στο σπίτι...

Πιο συχνά 5 ή 6... και μετά σου λένε δημόσιο...

Μια μέρα έκανα ολόκληρη φασαρία γιατί δεν μπορούσα να κάτσω μετά τις 20...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...