Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 22/9/2024 at 8:29 ΜΜ, marion83 είπε:

Καλησπέρα καλή επιτυχία εύχομαι 🥰 επιτρέπεται να μας πείτε ποιος σας ανάλαβε στο Έλενα και με ποιο τρόπο ενδεχομένως γίνεται η παραπομπή ; Πόσο καιρό σας πήρε για να ξεκινήσουν την διαδικασία ; 

Σας είχαν αναφέρει σπερματεχγυση ; Η απευθείας εξωσωματικη ;

@marion83 συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση καθώς δεν μου εμφάνισε κάποια ειδοποίηση. Εμείς δεν έχουμε δυνατότητα σπερματέγχυσης καθώς το θέμα είναι ότι δεν βρίσκεται σπέρμα και οι σάλπιγγες είναι κλειστές. Ο γιατρός μου μας ανέλαβε ήταν ο κ Πέρρος (δε γνωρίζω αν επιτρέπεται ονομαστική αναφορά αλλά αφού εκεί είναι ο γιατρός και το αναφέρει και ο ίδιος ότι εργάζεται εκεί στο fb φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει θέμα) αλλά τελικά δεν προχωρησαμε σε προσπάθεια. Ελπίζω το 2025 να μπορέσουμε έστω να δοκιμάσουμε! Εν τω μεταξύ, μετά την αποτυχημένη αγωγή με clomiphene citrate, περάσαμε στην tamoxiphen (nolvadex) που είναι στην ίδια ομάδα φαρμάκων. Παρότι η ινχιμπινη Β που είναι ένδειξη αν θα πάει καλά η βιοψία βγήκε απογοητευτικά χαμηλή (ευχαριστώ @Kiddo για τις πληροφορίες) έχουμε πει να το δοκιμάσουμε και αυτό. Στην αναμονή θα κάνω κι εγώ μια υστετοσκοπηση σε νοσοκομείο γιατί μάλλον ένα χειρουργείο στη μήτρα που είχα κάνει παλαιότερα είχε πάει τελείως λάθος  (μου είχαν δήθεν αφαιρέσει διάφραγμα δίκερου μήτρας αλλά όλοι οι υπέρηχοι πριν από το χειρουργείο είναι φυσιολογικοί ενώ μετά το χειρουργείο εμφανίζεται το σχήμα της μήτρας τοξοειδές και αλλαγμένο τελείως). Αυτά τα νέα μου!    

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Εμείς αυτό το σαββατοκύριακο βάψαμε το δωμάτιο του Γιώργου και της Ναταλίας!

Γινόταν ένας ψιλοχαμός στο σπίτι (είναι και μια τρυπούλα)

αλλά όλα καλά!!!

Ο Γιώργος το χάρηκε πολύ.

Του πήρα και κάτι αυτοκόλλητα και του τα έδωσα να τα κολλήσει στον τοίχο και ήταν μες την τρελή χαρά.

899667.png226174.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα (λεμε τωρα...)

Νταφ, καντο κ σε μενα ενα κοπι το μηνυματακι! Γιουπι για τις καριοκες του εμποριου δεν μπορω να εγγυηθω! θα σου στειλω οταν ευκαιρεσω συνταγη Φρυνης (οι παλιες ξερουν) που ειναι κολασμενες!

Το απογευμα θα φτιαξω χαλβα για να γιορτασω την εναρξη της επιχειρισης "ανοιχτηρι" του Αγγελου! Με γρατσουνισε ενα μικροσκοπικο δοντακι νομιζω!

Περιμενω κολασμενες συνταγεεες

Βγαλαμε κ εμεις κ το 2ο δοντακι από πανω σημερα!!Συνολο 4!!!

Νταφιδιον ελπίζω γιαυτο να ειχε την γκρινια χτες στη βολτα....

τα εξαρχεια ειναι σαν φρουριο στην απο κατω γωνια το πρωι που ερχομουν ηταν γυρω στους 20 αστυνομικους και αλλοι τοσοι ματατζηδες

Αχχχχχχ η παλια μου γειτονια!!

Καλλιδρομιου κ Κουντουριωτου, διπλα στο σπίτι του Λαπαθιώτη... κ επειδη ήταν πεζόδρομος η κουντουριώτη τετοιες μέρες εστηναν οι ματατζήδες τις ασπίδες κ δεν μπορουσα να περάσω να μπω στο σπίτι

Τι τελεια που ήταν τα εξαρχεια....μακαρι να μου ειχε κατσει εκει το σπιτακι που εψαχνα για ενοικιο το καλοκαιρι αλλά δεν.... αναρωτιέμαι όμως αν θα ηταν καλά με το μωρο εκει... εδω ν σμυρνη έχει πολυ καλες επιλογες για το μπεμπε, αλλα κ για μενα καλά ειναι, καμμια σχεση ομως με τα εξαρχεια στα οποία εχω λατρεια...

Αλλά δεν μπορώ να μην σχολιάσω: ds φτου σας κοπελάρες μου:D

στην φωτό από την κλινική είσαι καλύτερη από όλα τα νεξτ τοπ μόντελς μαζί:D

Συγνωμη ρε παιδια... έτσι είναι οι λεχώνες???

Εχω κ εγώ φωτο κ είμαι αστα να πανε....

Φτου φτου κ στο μωρό σου τι μπλε ματαρες!!!...τελικα όντως μονο εμεις έχουμε την κλασικη μεσογειακη ομορφια:mrgreen:

Kαλημέρα!

Βάλτε μας κι εμας στο κλαμπ των άρρωστων μωρών! Με πήραν το πρωί τηλ. από τον παιδικό, η Ευτυχία έχει πυρετό και έφυγα άρον άρον απ' τη δουλειά να την πάρω. Τώρα είμαστε σπίτι και βυζοσυνδεδεμένες!

Περαστικααααααααααα

Τζεν, κι εμείς τη δυσκοιλιότητα απο σιδηρο την εχουμε...αλλά σε γενικές γραμμές κάνει(ολιγον κατσικισια ομως) 1 φορά μπορει και 2, οπότε λέω ακόμα να μην κάνω κάτι ...

Σημερα θα πάω στο μεγαρο σε κάτι θεατρικά βραβεία του Αθηνοράματος , εντάξει βαρετό αλλα πάω να κάνω παρέα σε εναν ξαδερφό μου και να βγω

και λίγο απο το σπίτι...

Βρε μην πιεζεσαι... θα παω εγω για σενα:tongue:

Επισης παρόλο το σιδηρο που παιρνει η μις από σκ#το άλλο τίποτα.. υπερπαραγωγη...

Επίσης:

Νταφφφφφφφφ

γρηηηηηηγορα το τηλ της πιτσαριας να μου φερει το στεφανι το απόγευμα όπως θα ερχεται!!!!!!!

ΜΙΑΜ!!

ΑΣΧΕΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΣΑΣ:

Λέμε να βγαλουμε τη ντουντου (παρολα τα υπέροχα ασματα που έχουν γραφτει για το όνομα της:tongue:)

λυδία άλλα... μια γνωστη μου την φώναζαν Λύδια κ όχι Λυδία αλλά ήταν μισή γερμανιδα κ μου αρέσει πιο πολυ, έψαξα να βρω αν υπάρχει αυτο το ονομα αλλά δεν το βρισκω πουθενα να τονιζεται στο ''υ''.... τι λέτε???

Καλημέρα.

Αχχχχχχχχχ είμαι έτοιμη να τα παρατήσω :(

Δεν αντέχω άλλο! Το Σάββατο είχε έρθι η μαία για να δει γιατί με δαγκώνει η μικρή και μου είπε ότι δεν είναι σωστά τοποθετημένη στο στήθος!!!!!! :shock:

5 μηνών παιδί και πριν 1 μήνα ξέχασε να θηλάζει!!!!

Προσπαθήσαμε να τη βάλουμε σωστά και έγινε Ο χαμός..... κλάμαααα.

Τελικά κοιμήθηκε από την εξάνληση. Ξύπνησε μετά από 30 λεπτά και ξαναπροσπαθήσαμε. Στο αρίστερό με ενοχλούχε λίγο και στο δεξί ΟΚ.

Όταν όμως έφυγε η μαία τα πράγματα δεν ήταν τόσο καλά. Κάνει να φάει συνήθως πάνω από 30 λεπτά και κουράζομαι και έτσι τραβιέται προς τα έξω.

Εκτός όλων αυτών άρχισε τώρα να μου ξυπνάει και το βράδυ!!!! :confused:

Αυτή που από 2 μηνών κοιμότανε όλο το βράδυ - από 21:00 - 07:00!!!!

Μπάχαλο μου τα έχει κάνει και έχω χάσει το μπούσουλα. :cry:

Πείτε κάτι βρε κορίτσια, δεν ξέρω τί να κάνω...σκέφτομαι να σταματήσω και το θηλασμό.... ποιός εγώ που ήθελα με τόση μανία να τη θηλάσω 2 χρόνια τρομάρα μου, ούτε 6 μήνες δεν είμαι ικανή...

IxBZp3.png

Αφροδίτη, με τις στερεές τι κάνετε με τον Άγγελο; τρώει φρούτα;

μεχρι στιγμης εχω δωσει αχλαδι, μηλο κ χτες αβοκαντο. το μηλο δεν του αρεσει, αν δε του βαλω καπως τρωει, αν βαλω με το ζορι πασαλειυεται (ετσι γραφεται?) Γενικα δεν τρελλενεται αλλα ουτε κ τα απορριπτει τελειως. εσεις με το συγκαμα? Πως παει με τα φαγητα?

Άφρο μου εσύ για να το κάνεις πρέπει να σου κάνει την χάρη ο όμορφος... να σου πω κοπελιά έχεις ξεχάσει όλα τα προικιά του άγγελου εδώ, το ξέρεις φαντάζομαι!

ωχου πως κανετε ετσι? αμα ξεχασω κανα παιδι να μου πειτε! Α, ο ομορφος μου την εκανε τη χαρη αλλα η διαθεσή μου δεν....

το μιλα της εμενα μου ειχε αρεσει (οπως σχεδον ολες του πεδρο)!

παω, παιρνω τον μικρο καροτσαδα κ παω για καταναλωση μπας κ συνελθω!

ΚΛΑΗΜΕΡΑ !

τατι περαστικα!

DS τι ομορφη που εισαι φτου φτου σκορδα!!και η μικρη απο σενα πηρε !

το τραμ ειναι κοντα σας ?αν θελεις να ξεφευγεις απο την περιοχη σας ειναι ανετο ,τις καθημερινες εχει ελαχιστο κοσμο και μπορεις να κανεις βολτες μεχρι και στο κεντρο μονο που κανει εκατο ωρες για να φτασει στο συνταγμα .εμεις μενουμε κοντα στην ποσειδωνος και παμε συχνα στην παιδικη χαρα του φλοισβου ,παρε ενα απογευμα την μικρη και ελατε εχει απεξω σταση το τραμ

Γιουπι-για-για δεν ειναι παντα ετσι !μην τρομαζεις !μονο οταν εχει καποιο εντονο προβλημα και εξαλλου δεν ειναι ολα τα παιδακια το ιδιο;)

Καλα καλά δεν τρομαζω.. λέμε τώρα..

παντως κ εκει ευκολα ερχομαι κ με τραμ κ πιο ευκολα με λεωφορειο από συγγρού....αν κανει καλες μερες κανονιζουμε ενα πρωι;)

Διαφημίσεις

μεχρι στιγμης εχω δωσει αχλαδι, μηλο κ χτες αβοκαντο. το μηλο δεν του αρεσει, αν δε του βαλω καπως τρωει, αν βαλω με το ζορι πασαλειυεται (ετσι γραφεται?) Γενικα δεν τρελλενεται αλλα ουτε κ τα απορριπτει τελειως. εσεις με το συγκαμα? Πως παει με τα φαγητα?

Κ εμενα το ιδιο ακριβως.. μονο αχλάδι τρωει πιο ευχαριστα.. αβοκαντο δεν εχω δοκιμασει..

χτες που έβαλα κολοκυθι όλο γουλιες έβγαζε κ δεν μου άρεσε αυτη η αντιδραση... δεν θα της ξαναδωσω για λιγο καιρο...

Καλημέρα.

Αχχχχχχχχχ είμαι έτοιμη να τα παρατήσω :(

Δεν αντέχω άλλο! Το Σάββατο είχε έρθι η μαία για να δει γιατί με δαγκώνει η μικρή και μου είπε ότι δεν είναι σωστά τοποθετημένη στο στήθος!!!!!! :shock:

5 μηνών παιδί και πριν 1 μήνα ξέχασε να θηλάζει!!!!

Προσπαθήσαμε να τη βάλουμε σωστά και έγινε Ο χαμός..... κλάμαααα.

Τελικά κοιμήθηκε από την εξάνληση. Ξύπνησε μετά από 30 λεπτά και ξαναπροσπαθήσαμε. Στο αρίστερό με ενοχλούχε λίγο και στο δεξί ΟΚ.

Όταν όμως έφυγε η μαία τα πράγματα δεν ήταν τόσο καλά. Κάνει να φάει συνήθως πάνω από 30 λεπτά και κουράζομαι και έτσι τραβιέται προς τα έξω.

Εκτός όλων αυτών άρχισε τώρα να μου ξυπνάει και το βράδυ!!!! :confused:

Αυτή που από 2 μηνών κοιμότανε όλο το βράδυ - από 21:00 - 07:00!!!!

Μπάχαλο μου τα έχει κάνει και έχω χάσει το μπούσουλα. :cry:

Πείτε κάτι βρε κορίτσια, δεν ξέρω τί να κάνω...σκέφτομαι να σταματήσω και το θηλασμό.... ποιός εγώ που ήθελα με τόση μανία να τη θηλάσω 2 χρόνια τρομάρα μου, ούτε 6 μήνες δεν είμαι ικανή...

Ρενε γιατι μαια??

Να καλεσεις μια συμβουλο στο σπίτι σου...

κ εμενα πριν τους 4 μηνες κοιμοταν πολυ καλα μετα αχισε να έχει ενδιαφερον για άλλα πραγματα τη μερα κ δεν θηλαζε συχνα κ έτσι έβαλε τους θηλασμους τη νυχτα κ έκτοτε την κατσαμε..

Δοκιμασες να θηλάζεις ξαπλα?με ένα μαξιλάρι να συγκρατεις πλατουλα για να μην απομακρυνεται κ σε ποναει...

Επίσης μετα τους 4 μηνες ήταν ο μονος τροπος για να θηλάσει....

Ρενε δηλ στην σωστη σταση δεν της αρεσει?

5 μηνων παιδακι για να κανει ενα μισαωρο να φαει προφανως τρωει και λαγοκοιμαται (θα πιπιλαει δηλαδη ) μαζι ετσι δεν ειναι ?γιατι σε αυτη την ηλικια αν μονο τρωνε τελειωνουν αντε στο 10λεπτο να σου πω το πολυ

και υποπτευομαι γιαυτο δεν το πιανει καλα και του ψιλοφεφευγει

δεν ξερω ..δικες μου ικασιες ειναι βεβαια

και εμενα καποιες φορες στον υπνο της, πιο μικρη, με πονουσε

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

γιουπι και εμενα τα εξαρχεια μου αρεσουν παρα πολυ!

παλια στα νιατα μου ηταν στεκι τωρα με την δουλεια

τα γνωρισα και αλλιως μου αρεσουν γιατι εχουν ζωη και βρισκεις οτι θες ,τα παντα εχει φοβερα μαγαζια και εναλλακτικα απο βιβλιοπωλεια ,για παιχνιδια... μεχρι τους καλυτερους φουρνους ναι μην γελας εχω ανακαλυψει εναν και με βλεπω να γινω 400 κιλα !

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Εμείς ακόμα φρούτα δεν τρώμε, μόνο λαχανικά.

Το σύγκαμα (δηλαδή η κοκκινίλα, δεν είμαι σίγουρη αν θεωρείται σύγκαμα) υποχώρησε, βάζω μπόλικη Bepanthol και τώρα αγόρασα και Weleda. Μάλλον δεν ήταν κάτι ύποπτο, οφειλόταν στο ότι από 1 φορά κακά την ημέρα άρχισε να κάνει 4 και έτυχε εκείνη την ημέρα να μην το πάρω είδηση εγκαίρως και ερεθίστηκε:oops:

Κατα τα άλλα άκρη δεν βγάζω. Τα κακά της μέσα στην ίδια μερα, την μία είναι κιτρινο-χρυσαφί, την άλλη κιτρινο-μουσταρδί, την άλλη χακί. Την μία μυρίζουν και την άλλη καθόλου. Τρέχα γύρευε. Πάντως η μαμά μου που τα είδε λέει ότι της φάνηκε φυσιολογικό το χρώμα και η μυρωδιά (σόρυ κι όλας:lol:)για μωρό που τρώει στερεές.

Πάντως τα λαχανικά της καλάρεσαν της μικρής, με τα μούτρα πέφτει

το μιλα της εμενα μου ειχε αρεσει (οπως σχεδον ολες του πεδρο)!

κι εμένα:D

Αλλά το Volver παραμένει το λατρεμένο μου

Διαφημίσεις

Ναι ναι, δεν γελάω ίσα ίσα που αναπολώ....

τελειοι φούρνοι:D

εμενα μου έχει λειψει πολύ ενα καφεδάκι στην καλλιδρομιου...τι ωραιες καφετεριουλες όχι οι χαζες μοδατες με τα μπαμπα μπουπα....

ο,τι ώρα κ να γυριζα στο σπίτι ή να εφευγα δεν φοβόμουν είχε πάντα κόσμο, κ το σπίτι μου ήταν κεντρο διερχομενων, πάντα καποιος γνωστος θα περνουσε για καφεδάκι, ουτε πορείε ςμε πειραζαν, ουτε κίνηση αφού πηγαινα παντου με τα πόδια κ με τον τακη το ποδηλατακι μου:D

Ομως με το μωρό θα ήταν το ίδιο καλά?? ή θα περιοριζόμουν με καποιο τρόπο???

Ξαπλωμένη έχω δοκιμάσει αλλά είναι το ίδιο!!!

Όντως λαγοκοιμάται αλλά τί να την κάνω... σπάνια τρώει γρήγορα :|

Σύμβουλο πού να βρω βρε κορίτσια, δεν μένω Αθήνα, είμαι κοντά στη Θήβα και μου είναι δύσκολο να μετακινούμε. Μιλάω στο τηλ με μία κυρία πό το Σύνδεσμο αλλά τί να σου κάνει το τηλ?

IxBZp3.png

Αναστασία να χαίρεσαι το Στρατούλη σου!!!

ντιεσ....τα λόγια είναι περιττάααααα φτου σας είστε κούκλες!!!!

Το μίλα μου είναι απο τις χειρότερες, αλλά πάλι μου αρεσει... πάντως οι παλιότερες είναι τοπ.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...