Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμάς πιάνει το να πάμε για τσίσα μαζί... έτσι έχει και παρέα...

Βέβαια τώρα τελευταία έχουμε καιρό να δούμε ατύχημα αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

ααα Τάτη, αρχίζεις και μεταλλάσσεσαι σε έναν από τους δύο πεσσιμιστές συζύγους μας! θινκ πόσιτιβ!!!! :)

Ρενέ, καλά τρεχάματα τώρα!!!! (στην αρχή θα πηγαίνει ολο ευθεία, μετά από λίγο θα κάνει και στροφές :lol: )

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Περαστηκα στα μωρακια και και τους μεγαλους!!!

Γεια σας κοριτσια ηθελα να σας ρωτησω κατι πηρα αυτην την κρεμα για το μωρο μου http://www.babynat.co.uk/cereals_vanilla.html αλλα στην συσκευασια γραφει οτι εχει νατριο 0.0039g ειναι ασφαλες? ξερω οτι την δινεται και σεις τι να κανω να του δωσω γτ εχω μπερδευτει ? και πως φτιαχνεται με νερο ???

Παω να πλυνω πιατα κλαψ κλαψ...

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Διαφημίσεις

Άσε που άν καθυστερήσω με βρίζει κι από πάνω: "Σε φώναξα 18 φορές! Γιατί δεν ερχόσουν;" (το 18 είναι το πιο μεγάλο νούμερο που ξέρει, οπότε κάνει μπούγιο σου λέει...) Ε, πότε βρίσκω χιούμορ, πότε τα παίρνω και την ψιλομαλώνω και μετά νιώθα γαϊδάρα μάνα...

:lol::lol: Αυτό θα πει να έχει πληρωμένη την απάντηση...πολύ καλή και αποστομωτική!

Κι εγώ μπουσουλόπιτααααααααααααα! Άντε καλά χιλιόμετρα σε μαμά και παιδι;)

Πελαγία δεν περνάς κι από δω; Όλη μερα με τον σπόρο στα χέρια ο νυπτήρας δεν δείχνει κανένα σημάδι βελτίωσης... ελπίζω μέχρι το βράδυ...

Αμε Λεγκω κανενα προβλημα να σου πλυνω τα πιατα και οτι αλλο θες και σου κραταω τον σπορο να κοιμηθεις , αλλα θελω ανταλαγμα θελω να μου κρατησεις και μενα τν δικο μου σπορο για ενα βραδυ να βγω βρε παιδι μου παει????

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Λοιπόν Λέγκω να σου πω στείλτο σπόρο απο δω κανα δυο μέρες να κάνω μια άσκηση...να δω τι με περιμένει δλδ...

Κέικ θέλω και γω να φτιάξω αλλά αν δεν βρώ το κολασοκακάο που θέλω δεν ξαναφτιάχνω...το παράγγειλα σε ένα βιολογικάδικο....σοκολατόπιτα θα φτιάξω και θα την φάω όλη και μετά θα γεννήσω....

Σκέφτομαι συνεχεια ότι κάτω απο το μαιευτήριο είναι ένα σουβλατζίδικο,αρά θα πάω με χαρά να γεννήσω :tongue:

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας.

Τάτι άντε κορίτσι μου να συνέλθετε λιγουλάκι και να ηρεμήσεις και εσύ βρε παιδί μου ;)

Ελίζα με γειά σας το δοντάκι κι εσάς.

Ααααααχ, έριξα έναν ωραίο ύπνο το μεσημέρι με την κόρη μου φοβερό, δεν άντεχα άλλο, τα είχα φτύσει.

IxBZp3.png

γεια σας!

ουφ, δεν προλαβαίνω να γράψω όλη τη μέρα, η Σοφία περνάει φάση τρελής γκρίνιας και μου έχει κάνει τα νεύρα κρόσια. Αφού χτες της έβαλα τις φωνές:oops:

Παλλαντι μην στεναχωριέσαι και εγώ το ίδιο έκανα προχθές. Άνθρωποι ήμαστε και εμείς με νεύρα που κάποα στιγμή σπάνε.... υπομονή φάση είναι και θα περάσει :tongue:

IxBZp3.png

Καλησπερούδια!!!!!!Ρενέεεεεεεε,και γω θέλω μπουσουλόπιτα!!!!!!!Καλά τροχαλητά!!!!!!!!

Αυτό με τις τρεις τη νύχτα δε,πράγματι κάτι πρέπει να παίζει...:rolleyes::rolleyes:Και ο δικός μου εκείνη την ώρα ξυπνάει..Πείτε μου κ τη γνώμη σας...τον παίρνω στο κρεβάτι εκείνη την ώρα,λυσσομανάει λίγο και μετά από κάμποση ώρα ξανακοιμάται και τότε τον πάω στο κρεβατάκι του..τί λέτε???που τον παίρνω στο κρεβάτι λέω....είναι πολύ πιο ξεκούραστο για μένα έτσι ρε γμτ από το να ξαγρυπνάω νανουρίζοντας...τεσπα,θα δείξει..

Βρέχει,βρέχει,βρέχει,βγάζει και λίγο ήλιο έτσι για να σπάει η μονοτονία,ρίχνει και κανά χαλάζι άμα λάχει!Αλλά πολύ νερό λέμε!!!!!

Καληνύχτα γλυκούλες μου!!!!!

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Επανήλθα για να ρωτήξω κάτι:ποιο είναι αυτό το site που παραγγέλνετε ρούχα???Φελίνι????είναι με πιστωτική ή pre-paid??Προτείνετε και κανένα άλλο ενδιαφέρον site,για αγορές,για γνώσεις,για οτιδήποτε,να ξεστραβωθώ λίγο ,έχω να διαβάσω το οτιδήποτε εδώ και αιώνες :(:(

Ξαναμανακαληνυχτώ σας...εγώ και οι απορίες μου....

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Το amazon.co.uk ξεκίνησε να στέλνει και τα υπόλοιπα προϊόντα Ελλάδα, όχι μόνο βιβλία πλέον. Απ΄ότι ξέρω έχει ρούχα και παπούτσια, παιχνίδια, ηλεκτρονικά, συσκευές κλπ. Σκοπεύω να το ξεκοκκαλίσω λίαν συντόμως!

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...