Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!!!!

Η Άννα πήγε σήμερα σταθμό επιτέλους και απο χτες δεν εχει ούτε μύξες! Συνεχίζουμε βέβαια την αγωγή να την τελείωσουμε... Έκανε σαν τρελή περιμένοντας το σχολικό αφού το φώναζε με τον μπαμπά της "autobus! aaaaaautobuuuuuuuuus!!!!"

Χτες ήρθε η παιδίατρος μας να δει τα μπουμπούκια, της Άννας της πέρασαν όλα ωτίτιδες, βρογχίτιδες κλπ, εγώ είμαι σαφώς καλύτερα, και το μικρό μας θρεφταράκι είναι αισίως 6 κιλά και 62 πόντους! Έχει ρινίτιδα, ακόμα θέλει ορό βέβαια και καμιά εισπνοούλα αλλά επιτέλους βλέπω φως στο τούνελ...

Τωρα ο μικρός κοιμάται και λίγο μου κακοφαίνεται η υπερβολική ησυχία στο σπίτι, μου λείπει η Άννούλα μου.... αλλά ας μην παραπονιέμαι...

Αν και είναι φοβερά κοντά μας η έκθεση μάαααλλον θα την χάσουμε φέτος αλλά δεν πειράζει, ανακάλυψα ότι έχουμε ένα πολύ ωραίο βιβλιοπωλείο πολύ κοντά μας και θα το τιμήσω οσωνούπω...

Καμιά ιδέα για αποκριάτικη στολή έχετε;;; Την Παρ έχουν αποκριάτικο πάρτυ στον σταθμό και πρέπει να της βρω κατι, σκεφτόμουν να την ντύσω κάμπια...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και τα υπόλοιπα

Καλό μήνα σε όλες, Φέλια άντε παίρνε σειρά, η Μυρτώ αυτήν την εβδομάδα γεννάει (μέσα στο ΣΚ το κόβω), με γεια τα δόντια σας Ρενέ και Ελίζα, Τζενάκο σουπερ το ε΄ργο και εγώ όμως σε ντιβιντι το κόβω...

Αφροδίτη περαστικά στον Σάκη...

Ο υποχονδριακός μου νιώθει καλύτερα σήμερα...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Και κάτι άλλο, στον σταθμό κάθε 3 και λίγο σε θέατρο τα πάνε, αλλά λέω μήπως είναι πολύ μικρά ακόμα για να καταλάβουν την πλοκή και να το διασκεδάσουν πραγματικά;;;;

Ταπεινή μου γνώμη είναι ότι μετά τα 3 θα καταλαβαίνουν περισσότερα...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

καμπια? μα κάμπια??? ούτε καν πεταλούδα?:D:D:D:D

Κάμπια, έχεις διαβάσει το βιβλίο του Ερικ Καρλε;;; μια κάμπια πολύ πεινασμένη;;; είναι το αγαπημένο μας!

θα της κολλησω και την φωτο απέξω.. της πάει κιόλας...

Πάντως αυτά που λένε ότι είναι άρρωστα και δεν τρώνε σε μας δεν ισχύει, η Άννα δεν έχασε ούτε γρ 10 μέρες που ήταν άρρωστη...

Οσο για τον μικρό, ακολουθεί τα χνάρια του γίγαντα αλλά και της αδελφούλας του... πάει η μέση μου πάλι....

Βέβαια όσο αυτός παχαίνει εγώ αδυνατίζω οπότε καλό είναι και αυτό....

VQHBp3.png2ZWhp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!!!

Αν και είναι φοβερά κοντά μας η έκθεση μάαααλλον θα την χάσουμε φέτος αλλά δεν πειράζει, ανακάλυψα ότι έχουμε ένα πολύ ωραίο βιβλιοπωλείο πολύ κοντά μας και θα το τιμήσω οσωνούπω....

Μπράβο Φελινάκο αντε γρηγορα καλα και οι υπόλοιποι!!! Ποιο βιβλιοπωλείο καλη μου γειτονισσα πες κι εμέ!

Κάμπια, έχεις διαβάσει το βιβλίο του Ερικ Καρλε;;; μια κάμπια πολύ πεινασμένη;;; είναι το αγαπημένο μας!

τρια βιβλία του ψωνισα, και ενα ασχετο απο πατάκη ενα μανιταρόπσιτο με πορτουλες μεσα που αρεσε πολυ στην μικρή...

Σημερα πηγα και στα μέρη σου στο Αττικο να δωσω αιμα για παππ-Α...

Λεγκούλι ευχαριστώ για τα τικερακια μετά τον αποθηλασμό είπα να αλλαξω λιγάκι... πως παει η μικρούλης?

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα! Τι μου κανετε? Νύστα, βρε κορίτσια, πολύ νύστα! Μάλλον ο Γώγος με είχε κακομάθει τελευταία και μου κακοφαίνεται τώρα! Άυτή η τοσοδούλα τρώει πέντε λεπτά κάνει κακά, οπότε και κλείνει ερμητικά το στόμα της! Την κρατάω 10' ρεύεται την αλλάζω και πάλι στήθος! Αυτό μπορεί να επαναληφθεί και 3 φορές στο γεύμα! Με "σκοτώνει" αυτό το 10' που την κρατάω να ρευτεί και επεναλαμβάνεται πολλές φορές μέχρι να τελειώσει το γεύμα της! Περάσαμε βέβαια το τρίκιλο οπότε νιώθω ότι αποζημιώνομαι!!!

Που να φτουρήσουμε βέβαια δίπλα στον Αντρίκο σου Φελινάκι! Είσαι πολύ τυχερή που είναι φαγανούτσικα!

Η Μυρτούλα γεννάει μέσα στην εβδομάδα? Εξαφανίστηκε κι αυτή με τα τρεχάματά της, μετά τη γέννα θα έχει περισσότερο χρόνο μου φαίνεται με τόσες δουλειές που έχει αναλάβει αυτή την περίοδο!

Φέλια περαστικά σας! Άντε έρχεται και η δική σου σειρά να γεννήσεις! Εύχομαι να περάσει γρήγορα η ιωσούλα από το Γιωργάκο σου και κυρίως να μην κολλήσεις κι εσύ!

Ελίζα με γεια το δοντάκι σας!

Ο Γωγουλίνος βγήκε βολτίτσα με τη γιαγιά του μήπως ψωνίσουν και στολή! Λέγαμε να τον ντύσουμε μάγειρα, αλλά επειδή δεν πιάνουν τα χέρια μου δεν το βλέπω να βρίσκουμε κανένα καπελάκι και ποδίτσα σε αυτό το μέγεθος! Για να δούμε τι θα πάρουν!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλό μήνα, με παιδάκια γερά και κεφάτα επιτέλους όλες!!!

Η μικρή πήγε σήμερα σχολείο με μια γκρίνια, μα μια γκρίνια... το κάτι άλλο! Όχι τίποτ' άλλο, αλλά θα την πήγαινε ο μπαμπάς της και με ξυπνήσανε κι εμένα με τα κλάματα. Ήθελε να φτιάξει μόνη της το γάλα της, ήθελε να το πιεί στο κρεβάτι μας (πίνει σε ποτήρι, οπότε δε λέει...), γενικά ήθελε να κάνει χαμό. Βέβαια το ΣΚ είχε περάσει σούπερ και είχε κουραστεί πολύ, μάλλον νύσταζε ακόμα σήμερα. Πήγαμε σε πάρτι και ξενύχτησε το Σάββατο, πήγε και θέατρο με το μπαμπά την Κυριακή, μια χαρά της έκατσε αλλά σήμερα της βγήκε ξυνό. Για να δούμε τώρα που θα πάω να την πάρω...

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Καλημέρα ήρθα ξανά .....

τι κάντε μανούλες θηλάζουσες ???

εμείς συνεχίζουμε ακάθεκτη .....

ο μικρός ναι....!!!!!! τρώει και φαγάκι ποία μικρές ποσότητες άλλα τρώμε

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Καλημερααααααα

Τι καλη .... απλα να λεμε μπας κ το πιστεψουμε στο τελος!!!

Πολυ δουλεια κ τρελα νευρα ... Λεγκωωωωω πες στο Γιωργακι συμπασχωωωωωω. Να δω ποσο θα αντεξω ακομα πολυ ζορικη κατασταση κ πολυ ψυχοφθορα....

Σπιτι χαλια ! Βαλτε μας κ εμας στο κλαμπ των αρρωστων συζυγων!!! Ουτε στο καπη να ειμασταν ... κ τι δεν εχει.. Ιλλιγγο, ΓΟΠ, πυον στην μυτη, λαιμο χαλια κ μια σακουλα φαρμακα...... μας μουτζωσανε φετος νομιζω.....

Με το καλο να γεννησουν οι γκαστρουλες μας κ να μας ενημερωσει οποια το μαθει πρωτη ενοειται.

Εμεις δεν ηρθαμε στου Πικιωνη ... με ολα αυτα που να ερθουμε εδω με δυσκολια σηκωνοταν το στεφανι μου απο το κρεββατι ....

χαλια χαλια χαλιααα

Γμτ δεν ξέρω τι του πρωτοφταίει του έρμου απ'τις τρεις η ώρα το βράδυ δεν έχω καταφέρει να τον αφήσω κάτω πέρα απο ένα τέταρτο συνεχόμενο... έχει πολλές μύξες και δεν αναπνέει καλά (τι να σου κάνουν και οι οροί), πονάει και η κοιλίτσα του...

Εγω τον θοδωρίκο και να τον ντύσω που να τον πάω; Μήπως να κάνουμε κανα πάρτυ μασκέ μεταξύ μας μπας και τον ντύσω κι εγώ;

Με έχουν πιάσει τύψεις ότι και τα δύο τα αφήνω παραπονεμένα... ο μικρός είναι όλη την ώρα στα χέρια, προσπαθώ παράλληλα να παίξω και με τον θοδωρή και εντέλει και τα δύο στεναχωρημένα είναι. Με μένα ο θοδωρίκος δεν έχει όρεξη να παίξει τίποτα, είναι μέσα στη μαύρη μελαγχολία... θα την βρω την άκρη μου αλλά για την ώρα νοιώθω ότι τα κάνω σκατά. Φαντάζομαι ότι όλες περνάμε στην αρχή από αυτή τη φάση των τύψεων εε; Θα μου περάσει...

Καλημερααααααα

Τι καλη .... απλα να λεμε μπας κ το πιστεψουμε στο τελος!!!

Πολυ δουλεια κ τρελα νευρα ... Λεγκωωωωω πες στο Γιωργακι συμπασχωωωωωω. Να δω ποσο θα αντεξω ακομα πολυ ζορικη κατασταση κ πολυ ψυχοφθορα....

Σπιτι χαλια ! Βαλτε μας κ εμας στο κλαμπ των αρρωστων συζυγων!!! Ουτε στο καπη να ειμασταν ... κ τι δεν εχει.. Ιλλιγγο, ΓΟΠ, πυον στην μυτη, λαιμο χαλια κ μια σακουλα φαρμακα...... μας μουτζωσανε φετος νομιζω.....

Με το καλο να γεννησουν οι γκαστρουλες μας κ να μας ενημερωσει οποια το μαθει πρωτη ενοειται.

Εμεις δεν ηρθαμε στου Πικιωνη ... με ολα αυτα που να ερθουμε εδω με δυσκολια σηκωνοταν το στεφανι μου απο το κρεββατι ....

χαλια χαλια χαλιααα

Μια ωραία ατμόσφαιρα είμαστε εεε; Φασκέλωστα...

Λεγκουλι μην σκεφτεσαι ετσι! Εισαι τελεια μανουλα κ κανεις οτι καλυτερο μπορεις κ για τους δυο.

Τι παραπανω να κανεις κ εσυ θα κλαταρεις!!!

Για τον Σοζω φαση ειναι κ θα περασει κ ο μικρος ειναι αρρωστουλης μορε κ αυτος θα συνελθει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...