Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Geia σας! που ειστε καλε? Πηγε καμια σας πικιωνη? Εμενα για μια φορα τα ονειρα μου για την ομορφη κυριακη εξανεμιστηκαν μιας κ αρρωστησε παλι το στεφανι μου. Αμαν πια, καθε 15 μερες αρρωσταινει, θα αρχισω να τον θηλαζω μου φαινεται... Ετσι κ γω εκανα φασινα, μιας κ η κοπελα που ερχεται για τις δουλειες με πουλησε παλι κ μας εεχει φαει η μπιχλα.

Χτες το πρωι ομως πηγαμε αθηνα κ ψωνισα μποτες δικες μου κ παπουτσια της Δαναης. Τελικα μονο αμα εχει εκπτωσεις συμφερει να ψωνιζεις, ετσι μου ηρθε να της παρω κ για του χρονου τον χειμωνα παπουτσια, αλλα θα το πετυχαινα το νουμερο? Ρουχαλακια παντως, πηρα καποια που της ειναι "μπολικα" οποτε πιστευω του χρονου να ειναι οκ!

Τονια κ γω θυμαμαι κατι φορες, οταν εμενα αγρινιο, που ξεχναγε να σταματησει να βρεχει... τρυπαγαν τα κοκκαλα...

Γειά σας κορίτσια!!!

Ο καιρός σκ%*&τα και είμαστε οικογενειακώς με βήχα...ποτε θα ζεστάνει πιά να πάμε καμιά βόλτα;;;θα 40ήσω και μέσα και μου την έχει δώσει ΑΓΡΙΑ!!!

Αφροδίτη περαστικάαααααα!!!

Θέλω και γω να ψωνίσω ρουχαλάκι για τα μικρά και μάλλον θα προτημήσω οnline...που να τρέχω τωωρααα!!!

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Περαστικά στους αρρωστούληδες ενήλικες αλλά κυρίως στα παιδάκια του καφέ!

Felia χαρά στο κουράγιο σου που θα μείνεις τις 40 μέρες μέσα! Εγώ ήδη έχω αρχίσει να φρικάρω και λέω από εβδομάδα να πάω μια βολτίτσα εδώ γύρω! Θα ήθελα και την τοσοδουλα μαζί, αλλά είμαι αρκετά φοβιτσιάρα για να το κάνω!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρινάκι αν κάνει τέτοιο καιρό να βγώ να κάνω τιιι;;;Να κολλήσω και τίποτα στην κατάσταση μου και μετά στο μωρό και να τρέχω...αν κάνει καλοκαίρι εννοείτε θα βγαίνω..μια βόλτα έστω και με το αμάξι...

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Αφροδιτάκι περάστικά στον Ερωτα! πες του να παρει καμια σπιρουλινη, καμια εχινακια, κατι βρε παιδι μου εναν βασιλικο πολτο κατι!

Φελια μεχρι να γεννησεις και να σαραντισεις θα ειναι καλυτερος ο καιρος...

πηγαμε τελικά στην εκθεση βιβλίου, ωραία ηταν, πηραμε βιβλιαρακια (πιο πολυ μου αρεσαν οι εκδοσεις καλειδοσκοπιο- και καλές τιμές) η μικρη χαρηκε καλα ηταν...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Γεια σας!!!!!!!!

εμείς πάλι λίγο πριν γυρίσαμε! Πολύ έξω αυτό το σκ... Πήγαμε το πρωί καφέ, μετά για φαγητό, μετά μια βόλτα με το αυτοκίνητο μέχρι το Κεφαλάρι όπου κοιμήθηκαν τα τέκνα μετά στην έκθεση βιβλίου (κι εμείς καλειδοσκόπιο ψωνίσαμε) και μετά καπάκι σε κατι φίλους! Ευτυχώς γυρίσαμε κατά τις 11 και με συνοπτικές διαδικασίες μπάνια πλύσιμο θήλασμα κτλ και τώρα κοιμούνται!!!!

Αύριο θα αφήσω και τα 2 παιδιά στην Ελένη και θα πάω σε μια συνάντηση... Για να δούμε! Κάτι μου λέει ότι τσάμπα αγχώνομαι, μια χαρά θα τα καταφέρει!

Αφροδιτάκι περαστικά στο Σάκη!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Γεια σας!

Σημερα πηγαμε και ειδαμε το soul kitchen! Nα το δειτε, πολυ ευχάριστη και πολυ γέλιο!

Πήγαμε και Θησείο το πρωι (12) και ηταν όμορφα αλλα δροσερά! Ειχα να κατέβω τέτοια ώρα εκεί χρόοοονια!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια... Τονάκο σταμάτησε να βρέχει;

Το καλειδοσκόπιο έχει εκπληκτικά παιδικά βιβλία... έχουμε αρκετά και έχω σταμπάρει και κάποια άλλα. Πέστε μου πάλι που είναι η έκθεση βιβλίου (όχι ότι θα καταφέρω να πάω αλλά λέμε τώρα)

Περαστικά στον πολυαγαπημένο σάκη. Πολύ ευαισθητούλης μας προέκυψε ωρε Άφρο!

Άτιμο Jenάκο πήγες σινεμά εεε; Που θα πάει θα ξαναπάω κάποια στιγμή... αλλά για την ώρα την ταινιά που πρότεινες θα τη δω σε ντιβιντι.

Τζενηηηη που είσαι παιδί μου; Δουλεύεις σκληρά; Ο συνάδελφός σου δούλευε μέχρι της τρεις το βράδυ χθες απ΄το σπίτι... μια ωραία ατμόσφαιρα!

Λενάκο, όλα να πάνε καλά αυριο στη συνάντηση...

Πάω μπας και μπορέσω να κοιμηθώ καμια ώρα γιατί δεν την παλεύω απ'την αυπνια λεμε ;)

Γκαλατάκο μου μεγεια τα νέα τικεράκια...

Εγώ να σας πω τον έχω βγαλει τον μικρούλη έξω και με ταξί και με ποδαράτο δεν έπαιζε διαφορετικά... τον χώνω με΄σα στο μάρσιπο και φεύγω, βέβαια πολύ παθαίνουν θρομβώσεις βλέποντάς με αλλά δεν πειράζει

Καλημέρα κορίτσια!!!

Σας γράφω απο το σπίτι του αρρώστου...είμαστε όλοι τέζα..ο μεγάλος έχει και πυρετό και φυλαγόμαστε μην μας κολλήσει!!!

Αυτή την εβδομάδα μπαίνω επιτέλους στον μήνα μου!!!

ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Η Μυρτώ που είναι;;;

καλημέρα καλό μήνα!!!!!!

Λέγκολιν, η Εκθεση είναι στη Helexpo στο Μαρούσι (πάνω στη Κηφισίας)! Σήμερα τελιώνει όμως, δεν έχεις άλλα περιθώρια!

Δε ξέρω, ήταν η ιδέα μου, αλλά ήμουν πολύ πιο ευτυχισμένη και από τα ίδια τα παιδάκια, ξεφυλλίζοντας παιδικά βιβλία... :)

Το Σάββατο συναντηθήκαμε και με την Ελιζα στου Πικιώνη! Έκανε καταπληκτική μέρα και φαχαριστηθήκαμε συζήτηση. Τη Κυριακή πήγατε οι υπόλοιπες τελικά???

Αφρο, περαστικά στον Σάκη!

Πήγαμε και στο θέατρο τη Κυριακή, τη Μαρίνα την είδα ελαφρώς *σοκαρισμένη*. Παρακολουθούσε και συμμετείχε, αλλά είχε πάρει το πολύ σοβαρό της ύφος (που εμένα μου λέει ότι σοκαρίστηκε..ίσως η αμεσότητα με τους ηθοποιούς - τα παιδάκια ήταν πολύ πολύ κοντά στη σκηνή -, ίσως το μαύρο της αίθουσας.. ποιος ξέρει? επόμενο θέατρο μετά το Πάσχα! ).

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Καλημέρα!

Μετά από μια Κυριακή απίστευτης γκρίνιας που δεν ξεκολλούσαμε από την αγκαλιά της μαμάς (και μόνο) και ένα ωριαίο κλαμα 6-7 το πρωί....είναι πλέον γεγονός:Βγάλαμε το 3ο μας δόντι!!!:D

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...