Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Δεν αντέχω άλλο, τα έχω παίξει με την κλεισούρα, θέλω να φύγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω..... να παώ κάπου βρε παιδί μου και δεν έχω κανέναν. Θα σαλτάρω στο τέλος και όχι τίποτε άλλο την πληρώνει και το παιδί :-(

Καλημέρα σας είπα?..... ε, καλημέρα.

IxBZp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν αντέχω άλλο, τα έχω παίξει με την κλεισούρα, θέλω να φύγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω..... να παώ κάπου βρε παιδί μου και δεν έχω κανέναν. Θα σαλτάρω στο τέλος και όχι τίποτε άλλο την πληρώνει και το παιδί :-(

Καλημέρα σας είπα?..... ε, καλημέρα.

αχ βρε ΡΕΝΕ μου σε νιωθω......:(

δεν μπορεις να πας μια βολτιτσα εστω με το ζουζουνακι σου μαζι???

θα σε βοηθησει εστω και αυτο.....;)

υπομονη!!!!

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Δεν μπορώ να την βγάλω, έχει ακόμα μύξες και φοβόμαστε μην ξανακυλήσει δε βροχιολίτιδα, οπότε με βλέπω να πέρνω το αυτοκίνητο μόνη μου και όπου με βγάλει ο δρόμος ...... :confused:

IxBZp3.png

Δεν μπορώ να την βγάλω, έχει ακόμα μύξες και φοβόμαστε μην ξανακυλήσει δε βροχιολίτιδα, οπότε με βλέπω να πέρνω το αυτοκίνητο μόνη μου και όπου με βγάλει ο δρόμος ...... :confused:

καταλαβα τι να πω βρε κοπελια μου:rolleyes::rolleyes:

αν πηγαινες καμια επισκεψη καπου χωρις παιδια και χωρις να ειναι πολυ μακρυα ωστε να μη βγει για πολυ η μικρη σου?αν τη ντυσεις καλα και πας καπου κοντα θα ειναι οκ νομιζω.σε σπιτι καπου ζεστα, σε καμια φιλη συγγενη??δινω ιδεες μηπως και κατι παιζει......;)

υπομονη!!!!

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Dsακι σε ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση. Δυστυχώς εδώ όλες μου οι φίλες είναι στην ίδια φάση με εμένα - με μωρά παιδιά, οπότε όπως καταλαβαίνεις οι επισκέψεις με την μπουμπού μου αποκλείωνται :-( . Το μόνο σίγουρο είναι ότι το καλοκαίρι θα ήμαστε μεγάλη παρέα ;).

Εγώ μόλις τελείωσα τον 1,5ώρες θηλασμό :shock::shock:, με ξεζούμησε και τώρα φεύγω για τη βόλτα που λέγαμε με το τουτού μου - επιτέλους θα οδηγήσω :tongue:. Τα λέμε αργότερα, φιλιά και..... πάλι ευχαριστώ.

IxBZp3.png

Μια καλησπέρα και από την μουντή,συννεφιασμένη Πάτρα.Το πρωί ήταν χαρά Θεού, σε λίγο πάλι θα αρχίσει καρέκλες...

Ελιζάκι,πολύ ωραίες οι φωτό.Το Σοφάκι ένα ναζιάρικο κουκλάκι!!!!Και τί ωραία σχέδια ήταν αυτά που έκανες για τα τσιπιρίκια!!!Δημιουργική απασχόληση σούπερ!!!Αρκεί να μην γέμισαν με κόλλες το παρκέ!!!!!!!

Τατάκι,περαστικά σε όλους σας..μπαλάκι σας πάει,από τον έναν στον άλλο ρε γμτ...

Λεγκόπουλο τί κάνει ο μικρούλης????Ξεμπούκωσε???Ο Θοδωρίκος πώς τα πάει μαζί του????

Μαρινάκι,η τοσοδούλα σε λίγο δεν θα είναι και τόσο τοσοδούλα μου φαίνεται!!!!!!!Μια χαρά τα πάτε,μπράβο!!!!

Γαλατούλα και μένα με συγκίνησες βρε....Και εις άλλα με υγεία,μπράβο για την επίτευξη του στόχου σου!!!!Είσαι αξιέπαινη!!!!

Ντιεσάκι,τί κάνει το Νεφελάκι??Λες να είναι αλλεργικό αυτό που χει??Μακάρι να μην είναι τπτ και να ξεμπερδέψετε γρήγορα μ'αυτά...

Ρενέ κουράγιο!!!!Σε λίγο θα πιάσει η άνοιξη και δε θα μας βλέπει καθόλου το σπίτι μας!!!!!Αλήθεια,σε ποιο μέρος μένετε???Ακούω για χιόνια και μου χει κινηθεί η περιέργεια...:rolleyes::rolleyes:

Φιλούρες........

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

καλησπέρες!

ds για την ψηφιακή τηλεόραση που ρώτησες, έχει διαφορά με το πριν, έχει τέλεια εικόνα, αλλά προσωπικά δεν κόβω και φλέβες. Εγώ δεν θα πλήρωνα για αυτό το πράγμα, αλλά ο άντρας μου είναι γκατζετάκιας και χαΐστας:P

galat με συγκίνησες άτιμο! Με το καλό να θηλάσεις το δεύτερο μωράκι!

ΡΕΝΕ δεν φανταζεσαι πόσο σε καταλαβαίνω:rolleyes: Όταν είχε καλό καιρό έπαιρνα το καρότσι και αλώνιζα την παραλία

Κατά τα άλλα πήρα καινούρια παιχνίδια στη Σοφία, ένα πιάνο-μεταλλόφωνο, κάτι τουβλάκια και τους κρίκους που μπαίνουν ο ένας πάνω στον άλλο πάνω σε ένα ματσούκι. Βέβαια προς το παρόν η Σοφία μόνο τα μασάει. Πήρα Simba Play and Learn, μου άρεσαν περισσότερο από τα Fisher Price

Κοντά στη Θήβα μένω.

Η βόλτα ήταν σ*&^%$*^^ά. Τελικά πήγα souper για να δω και λίγο κόσμο αλλά με το που γύρισα σπίτι είδα τον σύζηγο στην κουζίνα με τη μικρή στο καρεκλάκι του φαγητού και αυτόν στον απορροφητήρα να ΚΑΠΝΙΖΕΙ!!!!!! :evil::evil::evil: Τί να πω, πεστε μου τί? Τον ρωτάω και αν τάισε τη μικρή και η απάντηση ήταν "ΟΧΙ αλλά ξέρεις τί ανακάλυψα? Της αρέσει πολύ το νερό!!!!!!!!!!!!!" Τα νεύρα μου είναι κρόσια, μου έρχετε να τον πλακώσω στιε γρήγορες. Κορίτσια δεν ξέρω αν είμαι χάλια λόγω της κατάστασης ή λόγω των ορμονών αλλά ξέρω ότι είμαι πολύ πολύ χάλια. Sorry αν σας χαλάω και εσάς τη διάθεση αλλά δεν έχω που αλλού να τα πω :(:(:(

IxBZp3.png

Καλά κάνεις βρε και μας τα λες..Αν δεν τα πεις στις φίλες σου-έστω και ιντερνετικές-σε ποιον θα τα πεις???Πες τα να ξεδίνεις,μην τα κρατάς,όλες αυτό κάνουμε....

Ds,κάποια στιγμή έιχες γράψει ότι δίνεις στη Νεφέλη κουάκερ.Πώς της το φτιάχνεις????

Παλλαντινάκι,και μεις είχαμε πάρει το μεταλλόφωνο,αλλά το διέλυσε πολύ σύντομα..του άρεσε να βγάζει τα μεταλλάκια από τη θέση τους και να μασάει τις μπαγκέτες..τί να πείς?????

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

Ντιεσάκι,τί κάνει το Νεφελάκι??Λες να είναι αλλεργικό αυτό που χει??Μακάρι να μην είναι τπτ και να ξεμπερδέψετε γρήγορα μ'αυτά...

μακαρι βρε mammamia αν και κοντευουμε 2 μηνες που τα εχει:rolleyes::rolleyes:

σημερα δεν της εδωσα μπανανα...για να δουμε...

ds για την ψηφιακή τηλεόραση που ρώτησες, έχει διαφορά με το πριν, έχει τέλεια εικόνα, αλλά προσωπικά δεν κόβω και φλέβες. Εγώ δεν θα πλήρωνα για αυτό το πράγμα, αλλά ο άντρας μου είναι γκατζετάκιας και χαΐστας:P

καταλαβα.....

Κοντά στη Θήβα μένω.

Η βόλτα ήταν σ*&^%$*^^ά. Τελικά πήγα souper για να δω και λίγο κόσμο αλλά με το που γύρισα σπίτι είδα τον σύζηγο στην κουζίνα με τη μικρή στο καρεκλάκι του φαγητού και αυτόν στον απορροφητήρα να ΚΑΠΝΙΖΕΙ!!!!!! :evil::evil::evil: Τί να πω, πεστε μου τί? Τον ρωτάω και αν τάισε τη μικρή και η απάντηση ήταν "ΟΧΙ αλλά ξέρεις τί ανακάλυψα? Της αρέσει πολύ το νερό!!!!!!!!!!!!!" Τα νεύρα μου είναι κρόσια, μου έρχετε να τον πλακώσω στιε γρήγορες. Κορίτσια δεν ξέρω αν είμαι χάλια λόγω της κατάστασης ή λόγω των ορμονών αλλά ξέρω ότι είμαι πολύ πολύ χάλια. Sorry αν σας χαλάω και εσάς τη διάθεση αλλά δεν έχω που αλλού να τα πω :(:(:(

αχ βρε ΡΕΝΕ ποσο σε καταλαβαινω...ορισμενα πραγματα αυτοι οι αντρες....;):tongue:

Ds,κάποια στιγμή έιχες γράψει ότι δίνεις στη Νεφέλη κουάκερ.Πώς της το φτιάχνεις????

της εφτιαξα μια φορα αλλα δεν της αρεσε...(τι περιεργο....:rolleyes::rolleyes::tongue:)

μουσκευεις τις νιφαδες για κανενα διωρο και μετα τις βραζεις με λιγο νερακι μεχρι να χυλωσουν.

....και καλη ορεξη....;):-P

Είσαι ο άγγελος μου!!

της εφτιαξα μια φορα αλλα δεν της αρεσε...(τι περιεργο....)

μουσκευεις τις νιφαδες για κανενα διωρο και μετα τις βραζεις με λιγο νερακι μεχρι να χυλωσουν.

Για να γίνει πιο γευστικό μπορείς αντί για νερό να το βράσεις με γάλα και να προσθέσεις 1 κουτσλίτσα μέλι και λίγη κανέλλα (ή σταφίδες, ακόμα και μήλα στον τρίφτη ή κομμάτια από ξερά φρούτα). Εγώ δεν το μουσκεύω ποτέ και πάλι μια χαρά βράζει, παρεμπιπτόντως...

Ρενέ μου, μην τρελλαίνεσαι μωρέ, έχουν κι οι μπαμπάδες τον τρόπο τους κι αν μας ξενίζει, δεν σημαίνει ότι τα μωρά κακοπερνάνε. Στο κατω-κάτω, αν όλα όσα έχουν σχέση με το παιδί περνάνε αποκλειστικά από τα χέρια μας, πως μετά περιμένουμε από αυτούς να είναι συνεπείς και να κάνουν ό,τι θα κάναμε εμείς στη θέση τους;;; Προσπάθησε να σκέφτεσαι ότι δεν τρέχει και τίποτε αν πηδήξει η μικρή ένα γεύμα ή ένα μπάνιο, θα έχει περάσει χρόνο ο μπαμπάς της μαζί της να καταλάβει κι αυτός 5 πράγματα (και η μικρή θα κερδίσει απ' αυτό). Μόνο αν το δεις έτσι θα μπορέσεις στ' αλήθεια να χαρείς τη βολτίτσα σου...

Α! Και μην ξεχάσω: μας έσωσες κυριολεκτικά με το μουρουνόλαδο! Θαυματουργό πράγμα μιλάμε, απορώ που δεν το πουλάνε γι΄αυτήν τη χρήση!!!

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Για να γίνει πιο γευστικό μπορείς αντί για νερό να το βράσεις με γάλα και να προσθέσεις 1 κουτσλίτσα μέλι και λίγη κανέλλα (ή σταφίδες, ακόμα και μήλα στον τρίφτη ή κομμάτια από ξερά φρούτα). Εγώ δεν το μουσκεύω ποτέ και πάλι μια χαρά βράζει, παρεμπιπτόντως...

Ρενέ μου, μην τρελλαίνεσαι μωρέ, έχουν κι οι μπαμπάδες τον τρόπο τους κι αν μας ξενίζει, δεν σημαίνει ότι τα μωρά κακοπερνάνε. Στο κατω-κάτω, αν όλα όσα έχουν σχέση με το παιδί περνάνε αποκλειστικά από τα χέρια μας, πως μετά περιμένουμε από αυτούς να είναι συνεπείς και να κάνουν ό,τι θα κάναμε εμείς στη θέση τους;;; Προσπάθησε να σκέφτεσαι ότι δεν τρέχει και τίποτε αν πηδήξει η μικρή ένα γεύμα ή ένα μπάνιο, θα έχει περάσει χρόνο ο μπαμπάς της μαζί της να καταλάβει κι αυτός 5 πράγματα (και η μικρή θα κερδίσει απ' αυτό). Μόνο αν το δεις έτσι θα μπορέσεις στ' αλήθεια να χαρείς τη βολτίτσα σου...

Α! Και μην ξεχάσω: μας έσωσες κυριολεκτικά με το μουρουνόλαδο! Θαυματουργό πράγμα μιλάμε, απορώ που δεν το πουλάνε γι΄αυτήν τη χρήση!!!

Πολύ χαίρομαι που και σε εσάς έκανε δουλειά, μπράβο. Αλλά γιατί να το πουλήσουνε για αυτή τη χρήση, τί κέρδος θα βγάλουνε από το ταπεινό μουρουνέλαιο??????

Μωρέ πιο πολύ θύμωσα με το τσιγάρο παρά με το φαγητό. Αλλά ήθελα και εγώ μια φορά να γυρίσω σπίτι και να είναι όλα ΟΚ, αλλά πού τέτοια τύχη. Τέλος πάντων, τώρα είμαι λίγο καλύτερα. Σας ευχαριστώ για την συμπαράσταση. ;)

Αύριο θα φτιάξω χαλβά για το δοντάκι μας, κοπιάστε :tongue:

IxBZp3.png

Πάλι ξεπορτίζετε Σαββατιάτικα???

Εμείς κινήσαμε να πάμε στην έκθεση βιβλίου το απόγευμα αλλά έκλεινε στις 8 και ακριβώς 8 φτάσαμε...

Τελικά μην ξέροντας τί να κάνουμε πήγαμε στη γιαγιά, φάγαμε σουβλάκια και ο Αλέκος έμεινε εκεί και οι υπόλοιποι γυρίσαμε τώρα στο σπίτι... Κρίμα, θα πάμε αύριο πάλι πιο νωρίς!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...