Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Είδα μια c@tούλα να περνάει σαν αστραπή! Μούτς:D

galat με συγκίνησες:)

Ευάκι, κουράγιο!

Δε βλέπω κίνηση αυτή την ώρα, οπότε παω να κάνω καμιά δουλίτσα στην κουζίνα.

Αύριο, αν είναι καλή μέρα εμείς θα πάμε προς Πικιώνη. Dooo? Ακούς?

Πάω να κατεβάσω τις φωτος. Ελπίζω να τις είδατε όλες.

Καληνύχτα!:P

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οδήγησα την γατούλα προς τα μέρη μας! πολύ χαίρομαι γι αυτό

Τα παιδιά είναι καλύτερα εγώ τα ίδια ο Μικ αρρωσταίνει...

Να ξέρετε ότι όταν αποθεραπευτούμε βεγγαλικά θα αστράψουν στον νυχτερινό ουρανό της Αθήνας...

Γαλατουλι σματς, θα το ξανακάνεις σε μερικούς μήνες...

Ελιζάκι οι φωτος σουπερ, εμείς δεν είμαστε για Πικιώνη αύριο γιατί τα μικρόβια-καμικάζι μας λέω να τα κρατήσουμε για τον εαυτό μας, αλλιώς θα πέσει αποδεκατισμός στο καφέ...

Ευη έυχομαι να μη είναι τίποτα σοβαρό..

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Α και το τελευταίο, χορεψετους τρελό πακέτο φάγατε με τις αλλεργίες, τί περνάει κανείς για να μεγαλώσει τα παιδιά του βρε παιδί μου...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Έκανα μια εξαίρεση για σήμερα και του έχω δώσει ένα μαξιλάρι (ένα χοντρό που έχει φτιάξει η γιαγιά μου με μαλλί)

και έχει ανέβει ολόκληρος σχεδόν επάνω,

το έχει πάρει αγκαλιά και φαίνεται όντως καλύτερα...

Δεν νομίζω ότι είναι κάτι σοβαρό.

Δεν έχει απολύτως τίποτ' άλλο.

Τατιάνα, ανυπομονούμε να δούμε τα βεγγαλικά!

κι εσείς φαντάζομαι...

899667.png226174.png

εμείς δεν είμαστε για Πικιώνη αύριο γιατί τα μικρόβια-καμικάζι μας λέω να τα κρατήσουμε για τον εαυτό μας, αλλιώς θα πέσει αποδεκατισμός στο καφέ...

Εγώ πάλι είπα να βγάλω τα δικά μας να πάρουν τον αέρα τους:tongue:

Ο Κωστής κοιμάται με μαξιλάρι (μικρό) πολύ καιρό τώρα. Μόνος του το αναζήτησε και δεν του αρνήθηκα. Είναι τραγικό γιατρέ μου?

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

μπραβο σας που τα καταφερατε τοσο καλα galatoyla ελπιζω ετσι και καλυτερα στο επομενο σπορακι!!!!!!!;):)

εμεις αυριο λεμε να ξεκινησουμε το τσεκ για τα τροφιμα και να δουμε σιγα σιγα αν την πειραζει κατι στα δερματικα....ακους dansem??;)

λεω να ξεκινησω κοβοντας την μπανανα μιας και την εχουμε προχειρη και ευθυνόταν για τα δικα σας...και μετα βλεπουμε....;)

αχ ελπιζω να φαει τη φρουτοκρεμα χωρις μπανανα.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

καλα να περασετε ολες αυριο στη βολτα σας!!!!:D:D

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Γειά σας!!!!!!!!

Νομίζω ότι κακώς η γυναίκα άρχισε να δουλεύει... Τεσπα, θα τα καταφέρουμε πού θα πάει! Από πού να αρχίζω?

Γαλατούλα κι εγώ συγκινήθηκα! Τάτι, περαστικά σε όλους, ελπίζω ο Μικ να το περάσει στο πόδι. Λεγκόπουλό μου, τα είπαμε αλλά φαίνεται μια αναέωση! Άντε να κοιμηθείτε έστω και λίγο! Χορεφταρού μου, πακέτο οι αλλεργίες! Και ο Αλέκος έχει πολύ συχνά κόκκινα ξερά μαγουλάκια, και η μπέμπα αλλά δεν έχω ασχοληθεί καθόλου. Ειλικρινά δεν μπορώ να μπω σε αυτό το τρυπάκι.

Εχθές τη νύχτα συχτίριζα τα εμβόλια γιατί ενώ η κυρία τσουλουφίτσα είχε στρώσει και κοιμόταν από τις 10 μέχρι τις 5.30 και μετά μέχρι τις 11, χθες ξύπνησε στις 12 και μέχρι τις 3 έκλαιγε και δεν ήξερα τί της φταίει... Και δεν έχει κάνει και κακά όλη μέρα... Θα χ#$%ει τον τόπο όλο! Και τώρα π΄λαι κάθεται εδώ δίπλα στο ρηλάξ και με κοιτάει και γκρινιαρίζει όταν γυρνάω το κεφάλι...

Οι φωτός Ελιζάκι τέλειες, η Σοφία έχει μια τρομερή τσαχπινιά! και ναι μοιάζει με τον Κωστή!

Αύριο θα ήθελα να πάω στο Χαλάνδρι να ψωνίσουμε κανένα βιβλίο... Για Κυριακή πιο καλά για το Πάρκο!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Ακούω Ds , ακούω... Και ειλικρινά πολύ ανησυχώ μη σας πάρω στο λαιμό μου. Αν δεν ενοχλείται το παιδάκι και δεν έχει τίποτα το έντονο, θα σε συμβούλευα να μην μπεις στη διαδικασία - είναι τριπάκι πολύ μπερδεμένο. Εγώ τουλάχιστον όπως λέει και η Elenikat, δεν ασχολήθηκα μέχρι που έγινε τόσο έντονο που δεν γινόταν πια να το αγνοήσουμε. Η αλήθεια είναι όμως ότι ακόμα και τα μάγουλα στραπατσαρισμένα εντελώς, εκείνη δεν έδειχνε καμία ενόχληση, απλά την έβλεπες και τη λυπόσουνα. Άμα βρω καμιά παλιά φωτογραφία μπορεί να την ανεβάσω να δεις...

Κι επίσης εκείνη η εποχή μου φαίνεται τόοοοσο μακρινή και το πακέτο απειροελάχιστο μπροστά σ' αυτό που ζω αυτή τη στιγμή: έχω ένα ντεντλάιν τη Δευτέρα ΤΕΡΑΣΤΙΟ και αντί να δουλεύω κάθομαι και ράβω αυτιά και ουρά γιατί το νούμερο θέλει να ντυθεί ποντικάκι αύριο σ' ένα πάρτι!!! ;););)

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Ελενίτο στην Έκθεση παιδικού βιβλίου να πάτε!!!! πήγαμε εχτές, ήταν πάρα πολύ όμορφα!!! πήραμε ένα κάρο βιβλία και η Μαρίνα καθόταν και ζωγράφιζε με άλλα παιδάκια!!!

Ελιζάκι, τι ώρα περίπου θα πάτε????

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Φαίνεται τέλεια έξω! Άντε, καλές βόλτες σε όλους, εγώ πάω να κλειστώ σ' ένα μπουντρούμ στη δουλειά...

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Σας καλημερίζω με ένα υπέροχο κομμάτι

pul7jmKO2Fw

Όντως πολύ όμορφη μέρα (αν και νομίζω ότι μου χει βγει κούραση αλλα με ένα καλό καφεδάκι θα συνέλθω)

Αύριο αν έχει τέτοια μέρα θα έρθουμε στάνταρ στις κούνιες να πάρουμε τον αέρα μας!!!

Τατάκι ελπίζω να μην αρωστήσει ο Μικ γιατί την έβαψες... πάντως κοίτα μήπως είστε καλά αύριο να έρθετε στις κούνιες να σας δούμε λίγο γιατί σας αποθυμήσαμε;)

Ευάκι περαστικά στον παίδαρο!

Ελίζα και μένα ο θοδωρής έχει καβατζώσει ο αλητήριος το μικρό μαξιλαράκι που είχα από παιδί και κοιμόμουνα πάντα μαζί του... στην αρχή γινόταν μάχη ποιος θα το έχει... με το που κοιμόταν πήγαινα και το έπαιρνα πίσω, ξύπναγε και ερχόταν και μου το ξανάπαιρνε... κάπως έτσι κυλούσε το βράδυ μας, μέχρι που παραιτήθηκα... αλλά πάλι με χρόνια με καιρούς:tongue:

Φιλώ σας πάω να κάνω καμια δουλειά όσο προλαβαίνουμε πριν φύγει ο γιώργος πάλι για δουλειά (ακούς Τζενάκι ο συναδελφός σου... στις 10,30 γύρισε χθες :rolleyes:)

καλημερα!!!

ξυπνησαμε με εναν ωραιο καυγα με τον μπαμπα μας και στανιαραμε!!!!

ελπιζω να ειστε ολες καλα και να περασετε ακομα καλυτερα οσες βγειτε βολτουλα!!!;):)

Ακούω Ds , ακούω... Και ειλικρινά πολύ ανησυχώ μη σας πάρω στο λαιμό μου. Αν δεν ενοχλείται το παιδάκι και δεν έχει τίποτα το έντονο, θα σε συμβούλευα να μην μπεις στη διαδικασία - είναι τριπάκι πολύ μπερδεμένο. Εγώ τουλάχιστον όπως λέει και η Elenikat, δεν ασχολήθηκα μέχρι που έγινε τόσο έντονο που δεν γινόταν πια να το αγνοήσουμε. Η αλήθεια είναι όμως ότι ακόμα και τα μάγουλα στραπατσαρισμένα εντελώς, εκείνη δεν έδειχνε καμία ενόχληση, απλά την έβλεπες και τη λυπόσουνα. Άμα βρω καμιά παλιά φωτογραφία μπορεί να την ανεβάσω να δεις...

θα την παω και στο δερματολογο,αλλα σιγουρα κατι την ενοχλει.....πρεπει να βρω τι καποια στιγμη.

δεν εχει στο προσωπο αλλα εχει στα μπουτακια και στα μπρατσακια της και ειναι πολυ κοκκινα μετα το μπανιο και πολυ ξερα στη διαρκεια της ημερας, επισης οταν"φουντωνει" (οταν δεν βαζω την κρεμα της jen) μεγαλωνουν σε εκταση.

thx για τις πληροφοριες!!!!;)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...